domingo, 7 de noviembre de 2010

LIGA AUPA, JORNADA 5

MARCHALENES 27 - ALBERIC N.B. 64

Bo en primer lloc hi acudirem a VALENCIA un dissabte a les 17:00 hores de la vesprada DEU HOMENS amb les baixes de POWER PAU aquest encara amb problemes fisics,XINO I BAD BROTHER i WADE per a enfrontar- mos a un equip EL BASQUET COMENIUS que no hi havia guanyat cap de partit però que en casa havia estat a punt de fer ho front a un gran equip EL DIVINA PASTORA, en precaució per que segons deien les cròniques practicavem una defensa PRESSIONANT A TOTA LA PISTA MOLT EFECTIVA.

Arrivarem a una bona hora siguent les 17:45 els deu valents i familiars realitzant un bon calfament però açi ja ens vingué la primera sorpressa el treball de KILLER en la documentació ens havia fet creure que jugavem a un pavelló amb totes les comoditats que això du. RES DE RES pista en sostre tant sols amb aros durissims taulers iguals de durs i pilotes de goma, VAMOS QUE AL CALFAMENT FEIA TOTA LA IMPRESSIÓ DE QUE AQUESTA HISTÒRIA ENS SONAVA-MASSAMAGRELL-

Però aquest equip EL COMENIUS joc interior no en tenia aixi que al quintet posarem tota la artilleria amb LUKE,DURANT,PAKITO,TREN I PULPO possant de manifest al començar que la impressió podia cumplirse tirs de baix de la anella eren escopits per l aro, vamos que el tanteig al final del primer quart reflexava un 6-8 PIRRIC amb quatre punts de LUKE i cistelles de PULPO I PAKITO però amb aquest jugador amb dos personals.

Al segòn quart i teoricament en la SEGONA UNITAT-en aquest equip TOTS SON IMPORTANTS va sorgir la figura de PULPO que amb diversos rebots en atac i amb ONCE PUNTETS va fer que la superioritat a la pintura es decantará definitivament per al ALBERIC. Als taulers i baix de la zona eren AMOS I SENYORS i amb la MAGNIFICA APORTACIÓ DE HORNACHECK en la direcció en aquest quart i fent SIS PUNTETS i QUATRE PUNTS CADASCU DE TREN I CASTANYERO finalitzarem el quart amb tanteig parcial de 8-24 i un tanteig fins a eixe moment de 14-32 amb la sensacció de que el partit estava acabat.

Al descans es va insistir en que el partit no estava acabat i teniem que mantindre la concentració DEGUT A LA PISTA I LES CISTELLES el fenomenal TIR EXTERIOR QUE TENIM NO FEIA FALTA EN EL JOC INTERIOR TENIEM PROU.

Al tercer quart el partit es va trabar i amb DOS CISTELLES DE PAKITO UNA DE TREN i un COAST TO COAST DE VIK12 arrivarem un altra vegada a un marcador PAUPERRIM 7-8 i amb un tanteig parcial de 21-40.

Al últim quart i amb HORNACHECK en pista el protagonista del partit a mes del esmentat va ser PAKITO autor de DOTZE PUNTS demostrant que ahi baix es IMPARABLE, a mes HORNACHECK amb NOU PUNTETS va fer el que va voler GRANDISSIM PARTIT D ELL I DE TOT EL EQUIP EN GENERAL i UNA CISTELLA MES TIR ADICIONAL DE PULPO van fer que el tanteig al quart fora de 6-24 amb un tanteig final de 27-64

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART.6-8

SEGON QUART 8-24(14-32)

TERCER QUART 7-8(21-40)

QUART QUART 6-24(27-64)

TANTEIG FINAL 27-64

Fel.licitar al COMENIUS equip jove amb ONCE HOMENS que TINDRAN QUE MILLORAR per a ser mes competitus en aquesta lliga anim per a ells, en treball i esforç TOT ES POT CONSEGUIR.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

La defensa que fem ES LA MILLOR DEL CAMPIONAT QUINA INTENSSITAT QUINA CONCENTRACCIÓ DE DEU EN TOTS ELS SENTITS I FINS AL FINAL ENHORABONA A TOT EL EQUIP PER AQUESTA TASCA.

Tots els components del equip son importants HOMENS COM THURTH O DURANT tant anotaors en l'últim partit en quartell NO ANOTAREN això diu de la capacitat que TENEN TOTS DE ANOTAR CISTELLES, menció especial per a VIK12, CASTANYERO I KILLER que pese a jugar MENYS MINUTS QUE EL RESTE APORTEN PUNTS E INTENSSITAT DEFENSIVA DEMOSTRANT QUE ENGUANY SIGUEM TOTS UNA PINYA.

Ara la propera setmana BOULEVARD SUR equip ja espiat mitjançant VIDEO amb quilos alçada i bon TIMMING EN GENERAL així que ANEM PARTIT A PARTIT I RESPETANT AL MÀXIM ALS RIVALS ENS ANIRÀ MOLT MES MILLOR AIXI

P.D. Els SCOUTINGS que tenim repartits ESPIAREN A JUGONES I VILLAMARXANT B i els informes son positius TOTS DOS BONS EQUIPS AIXÍ MOLT MES MILLOR no ens HO CREGAM MASSA QUE ENCARA NO HEM JUGAT FRONT A NINGÚ. Jo m alegre d'aquesta incidència JA QUE AIXÍ LA LLIGA PINTARÀ MOLT MES COMPETIDA QUE MAÏ.