miércoles, 29 de septiembre de 2010

AMISTOSO CONTRA EL SILIKEN RAFELBUNYOL DE PRIMERA DE AUPA

Alberic Nou Basquet 61 - Siliken Rafelbunyol 39

Recuerdo que el domingo jugamos a las 18:00 en el pabellón de Bétera contra el Campdeturia.
Quedamos todos a las 16:00 en el Bar Pastor de Alberic. Hay que pasar a por Paco a Sedaví.

El domingo le toca llevar el agua 12 botellas a Paco Castellano.

martes, 28 de septiembre de 2010

ULTIMOS PARTIDOS DE PRETEMPORADA

JUEVES DIA 30 SEPTIEMBRE A LAS 20:15 en Alberic.
Alberic Nou Basquet - Siliken Rafelbunyol


DOMINGO DIA 3 DE OCTUBRE A LAS 18:00 en el pabellón de Betera.
Campdeturia Betera - Alberic Nou Basquet

lunes, 27 de septiembre de 2010

CRONICA DEL PARTIT FIRA DE CANALS

Bo en primer lloc DEMANAR DISCULPES PER EL MEU COMPORTAMENT AL FINAL DEL PARTIT degut a una persona que no havia vist maï i que per a mi mereix el calificatiu de IMPRESENTABLE aixó no lleva que jo entrara al seu joc ACTITUD DEL TOT IMPERDONABLE TORNE A DEMANAR MIL SINCERES DISCULPES.


Ara el Alberic es dirigi a canals per a jugar un partit AMISTOS-D AMISTOS ES VEU QUE TENIA BEN POQUET- front a un equip VETERA amb diversos jugadors amb EXPERIENCIA EN AUTONOMICA L ANY PASSAT AMB DOS CRACKS que pareixen metralletes com son GINOBILI I IVAN RATATA i amb un molt bon joc interior -ELS DEMES TAMBE SOU AMICS HO SABEU- amb les baixes per part del ALBERIC de POWER PAU encara recuperant se LUKE QUICO tambe recuperant se i de JAVI THE THURTH este per problemes en el treball, arrivant a bon hora al pavelló RIALLES DE COMPLICITAT entre el entrenaor i ELS QUE EREN ELS SEUS COMPANYS no sense sentir comentaris desagradables des de la grada com A EIXE NI AIGUA AL ENEMIC NI AIGUA bueno lo natural. El primer problema va sorgir per que el partit comença a les 18:30 quant teoricament tenia que començar a les 18:00 hores generant certa ansietat en un equip que estava al complet des de les 17:15 FALLO I GRAN DE PLANIFICACIÓ NO SIGUENT EL UNIC.

Comença el partit en un quintet del tot habitual ja en el ALBERIC PAKITO,PULPO,WADE,BAD BROTHER I TREN començant del tot enxufats en defensa i en atac encara que els jugadors de canals començarem a fer triples DESDE LA POSICIÓ DES DE JO DIES ABANS HAVIA AVISAT QUE ELS FARIEN. Be es veu que NO EM FEREN CAS ELS MEUS JUGADORS arrivant a la conclussió del primer quart crec que amb un tanteig de 15-22 i amb bones sensacions.

Al segon quart I PER A VARIAR VINGUE LA HECATOMBE EN ATAC 5 punts en tot el quart ELS MEUS JUGADORS JA DESQUICIATS PER LES TROMPADES I ARRAPADES i el TIR EXTERIOR SENSE FUNCIONAR a pesar de la zona del equip de canals AÇI PERGUEREM EL PARTIT amb parcial favorable de 34-27 arrivant al descans UN ALTRA REMORA SON ELS INMUMERABLES TIRS LLIURES QUE FALLAREM COSA QUE SINO CORREGIM ENS FARA PEDRE MOLTS PARTITS D ARA EN DAVANT.

Resaltar que tant al primer quart com al segon el equip d ALBERIC no hi va arrivar al BONUS fet que s ha de destacar per que el que va pasar despres.

Represa i el Alberic comença amb defensa individual que al principi fou sortejada per el canals agafant una maxima diferència de 11 punts que a base de molt de esforç i a pesar de QUE EL ARBRITAJE ALS DOS ÚLTIMS QUARTS VA SER DESCARADAMENT EN CONTRA conseguirem retallar amb dos triples de BAD BROTHER I THE KILLER possant mos a nomes un puntet 51-50 a DOS MINUTS PER ACABAR EL PARTIT.

Ahi el sr. col.legiat RAFA ja havia fet de les seves I LO QUE EN UNA ZONA ERA FALTA EN L ALTRA EL CONTACTE CONTINUO NO S ASSENYALABA carregant i expulssant per FALTES PERSONALS ALS PESSOS PESATS DEL EQUIP D ALBERIC PULPO, PAKITO-el home estava desquiciat per els palos que li pegaren- i TREN foren EXPULSSATS PER FALTES PERSONALS increiblement ja que el equip als dos primers quarts tant sols em duia 6 faltes en contra. En camvi els jugadors de CANALS ELS CUALS NO TENEN LA CULPA DE RES ELLS FEREN EL SEU JOC I PUNTO CAP D ELLS FOU EXPULSSAT. Resultant DECISIVA LA ACTUACIÓ DEL ARBRIT PER AL DESENVOLUVAMENT DEL ENCONTRE DESQUICIANT AMB LA SEVA ACTITUD A TOTS ELS JUGADORS DEL ALBERIC.

Els últims dos minuts se intenta per activa i per pasiva pero una bona sel.lecció de pilota d un equip expert com el canals acava per decidir el encontre.

Amb tanteig final de 56-52 un equip en molta gent d autòmica que HAVIA SUAT TINTA I GROSSA PER A GUANYAR A UN EQUIP DE EIXA LLIGUETA QUE ES DIU AUPA.

Fel.licitar als meus AMICS DE CANALS PER LA VICTÒRIA i que tinguen tota la sort del mon en la LLIGA DE PRIMERA PROVINCIAL LA NECESITARAN ENCARA QUE TINC MALES SENSACIONS AL RESPECTE ESPERE EQUVOCARME SOU ELS MILLORS PER A MI I SEMPRE SEREU ELS MEUS AMICS.

Ara contare la història de EL IMPRESENTABLE DE LA TAULA durant tot el encontre posaren al marcador a un TIPUS DEL TOT IMPRESENTABLE que val que no sabera dur el trasto però collons sino saps DEMANES DISCULPES PER A LO DEL RELLOTGE I FAS CAS OMIS AL QUE ET DIGUEN-sempre que no es caguen en ta mare es clar, jo mateix ha fet de taula i si me equivocat ha demanat disculpes i m han dit de tot fent jo cas omis al que em digueren- EL TIPUS AQUEST - en dotze anys no l havia vist maï -deixava correr el temps i clar en l última jugada deixa correr el temps i LI VAIG DIR ES QUE HO ESTAS FENT TOT EL PARTIT MATXO resposta del ENERGUMEN "ANEUVOS A LA MERDA I A CAGAR" eixa es la actitud d un tio QUE DEFEN EL CLUB DE CANALS MALALMENT PERO QUE MOLT MALAMENT ANEU.

Es clar s acava el partit i encara com a cavaller que soc li done la ma RESPOSTA DEL IMPRESENTABLE EHH TU ERES UN IMPESENTABLE I NO M AGRADAT COM M HAS PARLAT dirigint sen cap a mi AHI QUE UN NO ES DE PEDRA VAIG EXPLOTAR I VAIG PEDRE ELS NERVIS ACTITUT DEL TOT DESMESURA PER LA MEVA BANDA I PER LA PROVOCACIÓ D AQUEST IMPRESENTABLE. Però es el que volen ACTITUTS TAN IMPRESENTABLES COM LA D AQUEST TIPUS FAN QUE NO ANEM MAÏ MES A JUGAR A CANALS si ells volen vindre SERAN COM SEMPRE MOLT BEN REBUTS PERO NOSALTRES ALLI MAÏ MES.

P.D.1 Ara a la espera de si mos desplaçem a RAFELBUNYOL s acaba la pretemporada amb un balanç de 7-3 jugant amb els equips de AUPA i guanyant los I DONANT MOLT BONA IMATGE AMB LA RESTA D EQUIPS TEORICAMENT MOLT SUPERIORS A NOSALTRES. Al equip li falta POSAR MES TIRS LLIURES CLAUS i rodar mes fluidament el baló i POSAR LES EXTERIORMENT AMB ELS TIRADORS QUE TENIM EL VEIG DEL TOT FACTIBLE ARA TAMBE FACTOR IMPORTANT ES TENIM QUE OBLIDAR DELS ARBRITS I CENTRAR MOS EN JUGAR ja que si no ens oblidem d ells HO PASAREM VERITABLEMENT MALAMENT. Als entrenaments dels propers dies PRACTICAREM ALTERNATIVES AL JOC ZONAL I BRUT DELS RIVALS.

P.D.2 A partir d ara tant sols escriure en aquest blog el nostre i sempre firmant HO DIC PER ELS ANONIMS DEL BLOG DE CANALS que m ataquen per la esquena i no donen el seu nom LES COSETES A LA CARA I AMB NOM I COGNOMS. Ho dic pq se m acussa de violent I VIOLENT NO SOC s acusa al equip de VIOLENT i AHI ESTAN LES FALTES ASSENYALADES A UN I A ALTRE I LES EXPULSSIONS D HOMENS CLAUS DE ALBERIC PER CAP DE CANALS A MES DE TINDRE A DOS TIOS AMB EL LLAVI PARTIT UN EN EL GENOLL UNFLAT I UN ALTRE AMB ARRAPADES PER TOTS ELS COSTATS I TOT EL EQUIP DESQUICIAT PER L ACTITUD DEL ARBRIT QUE NO PITAVA EN UNA ZONA LES FALTES I EN L ALTRA HO PITAVA TOT.

Ho dic per que a diferència d altres blogs açi hi ha moderaor i TOT MISSATGE DEL QUE NO S IDENTIFIQUE I QUE FALTE AL RESPECTE A ALGÚ SERA AUTOMATICAMENT ESBORRAT.

domingo, 26 de septiembre de 2010

Ultim amistos de pretemporá

Hola buenas a tots!!

He estat parlant amb Juanma jugador del Campdeturia equip fort de tercera de AUPA i prou complet ( ultim partit en casa d'ells el perguerem) i tenen ganes de jugar un amistos allí al seu pabelló, crec que está en Rafelbunyol.
El partit en principi seria diumenge 3 de octubre, encara per decidir si per el mati o per la vesprada.
Poseu-me comentaris de que vos pareix lo del partit, si voleu jugar o si penseu que hem carregat massa el bombo de partits. El que no puga jugar-lo que ho diga.
Juanma i jo estarem en contacte esta semana per ajustar el dia i hora .
Vindrien arbit i taula de AUPA a pagar entre els dos equips.

sábado, 25 de septiembre de 2010

SEPTIMO PARTIDO AMISTOSO DE PRETEMPORADA

C.B. CANALS B - ALBERIC NOU BASQUET

El partido se jugará a las 18:00 en el pabellón de Canals, así que nos vemos todos en el Bar Pastor a las 16:30.

Le toca llevar el agua a Roberto Alborch (12 botellas).

jueves, 23 de septiembre de 2010

SERIGRAFIA EN CAMISA CALENTAMIENTO

Holas buenas a todos;

Este sabado necesito que lleveis todos la camisa de calentamiento al partido de Canals. Las necesito todas ya que tengo que llevarlas a serigrafiar a Algemesi para ponerles el logo de Safetop a todas.
Es urgente!! Que no falle nadie hay que cumplir con los patrocinadores.

Por cierto, a ver quien me trae patrocinadores nuevos que estamos a la espera.

Nos vemos hoy y os dare los chandals del equipo con el escudo del equipo serigrafiado y la publicidad de RAFIBRA en la espalda.

jueves, 16 de septiembre de 2010

INAGURACION S.D. ALBERIC NOU BASQUET


EL PARTIT DE PRESENTACIÓ ES SALDA AMB VICTÒRIA DEL ALBERIC NOU BASKET FRONT AL FIVI VALENCIA 59-47


Bo en primer lloc dir que el acte de presentació del equip es va posar un poquet tortet per la incidència en una de les cistelles penjades del pavellò menys mal que la tasca del president i de un serividor va fer que es sol.lucionara aquest greu problema. El dissabte ja estavem a les cuatre de la vesprada el PRESIDENT i un SERVIDOR els dos sempre al peu del cano per a preparar coses i que tot eixirà el mes be posible després viatge cap a canals d un servidor per a arreplegar al arbrit UN AMIC QUE AQUEST PARTIT PAREIXIA ENEMIG però NO PASA RES. Estavem prompte al pavelló i el ALBERIC NOU BASKET s enfrontava en el seu partit de presentació a un MOLT BON EQUIP TOTALMENT RENOVAT EL FIVI VALENCIA amb molta gent de VALTERNA-recordem AUPA PRIMERA- i amb un bon joc interior exterior. El Alberic patia les baixes de QUICO LUKE i de VIK12 tots dos per molesties fisiques pero estaven tots alli.


I el partit comença de la millor manera posible per al FIVI el cual aprofitava que el joc interior del locals encara no carburaba be amb tanteig final al quart de 9-10 fruit de que el equip contrari es tancava molt be i els tirs exteriors no entraven.

Al segon quart i amb tanteig de15-12 denotava la igualtat del encontre amb un alberic volcat en atac en el joc interior i el equip contari tancant se molt be i mostrant molta fortor a les cistelles. Al descans s arrivaba amb un tanteig de 24-22

Al tercer quart el partit continuaba igual de enmaranyat i espess en atac per part del alberic que circulaba be la pilota i generaba posicions teoricament facils pero els tirs no entraven i tambe dir que les dos tecniques assenyalades al alberic tambe descentraren als jugadors.

Al últim quart i amb un quintet del tot alt i compensat amb PULPO, PAKITO TREN, WADE I THE BAD BROTHER feren que amb els últims quatre minuts i amb dos triples i un tir en suspensió del home de partit BAD BROTHER feren que el ALBERIC finalment s escapara en el tanteig amb un parcial de 18-10

I UN TANTEIG FINAL DE 59-47

Fel.licitar als amics del FIVI un bon equip que de segur ho fara molt be en la categoria TERCERA DE AUPA A ON ES TROBA.

Despres gaudirem de una bona picadeta i molt copiossa que devorarem quasi tota COSES DE EQUIP PROFESIONAL i que fan que aquest projecte siga del tot serios TROBANT A FALTAR A ALGUNA AUTORITAT LOCAL CONVIDADA CONVENIENMENT PERO QUE TINDRIEN COSES MES IMPORTANTS QUE FER. A vore si ENS POSEN EL MARCADOR TANT NECESARI PER AL PAVELLÓ.

Ara fare un breu resum de lo que duguem de pretemporada HEM JUGAT SIS PARTITS amistossos front a bons equips GUANYANT 4 PARTITS i tant sols perguent dos partits FRONT A DOS EQUIPS DE LA PART ALTA DE PREFERENT QUINS SON EL CANALS A I EL NOU BASKET ALZIRA A aquest últim per el nostre MAL ENCERT EN ELS TIRS LLIURES . En defensa el equip esta inmens defenguent tots a muerte en atac de vegades estem prou espessets i quan els equips es tanquen necessitem a ple rendiment als NOSTRES GRANS TIRAORS.

Ara fare un breu resum de com veig a la gent en aquest punt:

QUICO LUKE jugador de equip inmens en la direcció ha jugat prou i demostrant cosetes ha de tirar mes ES UNA PEÇA CLAU AL EQUIP ara descansara fins que començi la lliga hem de cuidar li els genolls.

XINO IVAN ha vingut passadet de pes pero en quan agafe la forma els seus tirs de tres en salvaran de moltes adversitats TE QUE ASUMIR MES REPONSABILITATS

HORNACHECK esta impressionant penetrant i fent cistelles de tres ara en defensa s ha de posar un poc mes JUGADOR TAMBE CLAU AL EQUIP DONA VETERANIA I RESPONSABILITAT AL EQUIP
AJUDANT A PUJAR LA PILOTA.

VICTOR VIK xicon que encaraa li falta un poquet en lo fisic pero que ens donara quan es pose en forma un plus en partits igualtats ja que el xaval ganes li posa

JAVI THE THURTH te que ser clau al equip en els seus tirs en suspensió als últims segons del quarts penetració imparable el seu fisic el tenim que cuidar JUGADOR CLAU TAMBE

PAKITO REIES esta impressionant dins de la zona es imparable ara tant sols falta cuidar que no clave la ma i le piten faltes JUGADOR DELS MES EN FORMA EN LA PRETEMPORADA

MANOLO CASTANYERO xaval que no coneixia que te una alçada limita pero es que collons li possa aixó collons i agafa rebots en atac i en defensa defen a mort. M AGRADA MOLT LA SEVA ACTITUD.

VICENTET KEVIN DURANT jugador jove que ens te que donar temporades de gloria en les properes temporades i que ja ens l han intentat fitxar. Te que llevar-se la seva ansietat i fer el que millor fa penetrar i tirar de quatre o cinc metrets.

RUBEN WADE gran revelació a la pretemporada teniem bones referencies d ell pero es que se han quedat curtes bota molt be la pilota JA TENIM BASE ENGUANY tira be de tres en quan s acople sera del tot imparable

RUBEN THE BAD BROTHER l altra revelació de la pretemporada sabiem com jugava teniem mes dubtes per el seu caracter PERO ENS L HAN CAMVIAT DEFEN APRETA DONA FORTOR I DAMUNT TIRA DE TRES I DE DOS COM ELS ANGELS.

TREN li fa falta llevar-se uns quilets pero TREN es TREN te la força del TREN TE QUE SER PEÇA CLAU AL EQUIP EN QUAN RECUPERE LA SEVA CONFIANÇA ALS TURMELLS SERA COM SEMPRE IMPARABLE

SALVA KILLER EL NOSTRE PRESIDENT es te que acostumar al seu rol enguany i a tirar en tios damunt ara QUAN IS A LA PISTA MOSSEGA I MES IL.LUSSIO QUE ELL NO TE NINGÚ DAMUNT FA EQUIP ES UN CRACK EN TOTS ELS ASPECTES I SEMPRE SENSE UNA MALA PARAULA ELL ES EL CLUB EN AIXÓ TOT QUEDA DIT.

ROBERT PULPO EL NOSTRE JUGADOR FRANQUICIA JUNT A PAKITO REIES ho fa tot be TAPONA REBOTEJA ES EL QUE MES JUGA PER QUE QUAN NO JUGA ELL ES NOTA I A MONTO AL EQUIP TOT EL QUE DIGA D ELL ES QUEDA CURT ENS FARA GUANYAR A MONTO DE PARTITS EL MVP DE LA PRETEMPORADA JUNT A PAKITO REIES.

ELVIS MIQUEL EL ENTRENAOR la primera temporada com a entrenaor i hem jugat 3 partits a juliol i 6 partits ara amb un balanç de 7 VICTÒRIES 2 DERROTES aquestes front a equips de preferent de la part alta. Es nota encara que li falten taules de vegades el equip es queda descompensat- ELL PENSA QUE TENEN QUE JUGAR TOTS ENCARA QUE DE VEGADES ES NOTEN ELS CAMVIS- però no esta GENS MALAMENT LA PRETEMPORADA TANT SOLS ESPERE QUE EN LA LLIGA REGULAR CONTINUE TOT AIXÍ .

Ara ens falten dos partis amistossos mes un front als amics de CANALS B-recordem el equip a on fins l any passat estaba el mister- i un altre en casa front a un equip encara per concretar. Esperem que la pretemporada i sobre tot la TEMPORADA començi de la millor manera posible.

MIQUEL EL ELVIS D'ALBERIC

PARTIDO AMISTOSO

ALBERIC NOU BASQUET 64 - NOU BASQUET ALZIRA "A" 66

Ahir partit de alts vols en ALBERIC que enfrontava al equip local front a un equip NOU BASKET ALZIRA amb una plantilla molt jove amb una pressió molt bona i acostumats a apallissar als equips rivals. Partit IGUALADISSIM SOLS DECIDIT PER EL NEFAST ENCERT AL TIR LLIURE DELS LOCALS 64-66 i amb la sensació de que es preparen els amics de AUPA que en el grup que hem fet ANEM A ESTAR DALT DE SEGUR

miércoles, 15 de septiembre de 2010

ULTIMA HORA

EL PARTIDO DE MAÑANA JUEVES CONTRA EL ALGEMESI C.B. SE CAMBIA POR PROBLEMAS INTERNOS QUE HAN TENIDO.
JUGAREMOS CONTRA EL NOU BASQUET ALZIRA DE PREFERENTE, RECIEN ASCENDIDO.

EL PARTIDO EMPEZARA A LAS 20:20 MAÑANA JUEVES.

HOY LE TOCA COMPRAR EL AGUA A JUAN MARTORELL (TREN) 12 BOTELLAS..


PARA EL PARTIDO DEL SABADO CONTRA EL FIVI LE TOCA COMPRAR EL AGUA A ROBERTO ALBORCH (PULPO)

sábado, 11 de septiembre de 2010

Ultima Hora Partido Amistoso

SEGON I ÚLTIM CAP DE SETMANA BASQUETBOLERO

Alberic Nou Basket 70 - Valencia Blacks 44

Alberic Nou Basket 44 - C.B. Canals "A" 66

Bo per segon cap de setmana consecutiu I ÚLTIM amb el equip recordem nomes amb dos entrenaments en les cames jugava dos partits i ara farem un breu resum de lo que va pasar en els dos partits que jugarem front a VALENCIA BLACKS i CANALS A


El passat dissabte el equip jugava a les dotze del matí front a un equip de segona categoria de aupa VALENCIA BLACKS equip amb gent veterana que vingueren nou a alberic pero algo faltos de rodaje per a enfrontar-se al alberic que venia de guanyar dos partis el anterior cap de setmana. El equip es presentava amb les baixes de CASTANYERO WADE I PAKITO. La història del partit que va esser dominat per el alberic dura fins al primer quart quan el alberic s en ana al marcador despres al segon quart en la segon unitat la diferencia aumentá els dos seguents quarts serviren al equip per rotar a la gent amb un tanteig final de 70-44. Destacar que el entrenaor no va poder ejercir les seves funcions ja que va tindre que ejercir de taula tant dissabte com diumenge. Cabrons que jo vullc entrenar. i Destacar del partit el bon fer de tot el equip i de BAD BROTHER RUBEN I HORNACKECK I DE TOT EL EQUIP QUE VA FER 11 TRIPLES I AMB UNA BONA CIRCULACCIÓ DE PILOTA.

El diumenge i encara cansats a les baixes dalt esmentades se n uní la confirmada de BAD BROTHER I DEL XINO EREM VUIT TIOS per a enfrontar-mos a un equip jove el canals amb una mega estrel.la GALBIS i amb entrenaor nou UN CRACK JUANVI EN TOTS ELS ASPECTES equip que feia pressió individual tota la pista i aixó que el partit comença be per al ALBERIC amb tanteig final de 16-09, rapidament retallat per el canals que ofegaba al equip en la seva pressio a tota pista i al alberic es notava el cansament del dia anterior. al descans 27-31

A la repressa el canals RECORDEM EQUIP DE PREFERENT BAIXAT DE AUTONOMICA I AMB GENT JOVE I ONCE TIOS aumentaren la seva pressio i ja al final del quart i especialment al últim quart feren una bona circulaccio de balo i amb cistelles rapides i efectives es distanciaren del alberic fins al resultat de 44-66 FINAL RESULTAT DEL TOT ENGANYOS DONAT LA DIFERENCIA AMB ELS TRES PRIMERS QUARTS però que donat el cansanci del ALBERIC I ELS POCS EFECTIUS EN PISTA VA FER QUE AL FINAL ES DISPARARA EL RESULTAT. Es nota i molt la presencia de un base pur com WADE i la fortalea de PAKITO DINS DE LA ZONA PERO ENS TENIM QUE ACOSTUMAR A LES ABSENCIES DE GENT I SOBREPOSAR-MOS.

Primera derrota de la temporada JA ERA HORA FRONT A UN EQUIP DE PREFERENT EN FEDERACIÓ RECORDEM. Ara el proper dijous jugarem el quint amistòs front a un altre equip de PREFERENT EL ALGEMESSI equip amb molt bona pressió i amb gent jove BONA PEDRA DE TOC PER AL EQUIP.

I el proper dissabte farem la presentació oficial del equip ESPEREM QUE JA EN MARCADOR ELECTRONIC I XANDALS INCLOSSOS front al FIVI DE VALENCIA-uns cracks els tios estos- i després farem UNA PICADETA VI DE HONOR PER A CELEBRAR LA EXISTENCIA DEL NOU CLUB SOLS ESPEREM LA PRESENCIA DE LA GENT AL ACTE DE PRESENTACIÓ DEL EQUIP VOS NECESITEM

P.D. Tant el dijous com el dissabte no FARE DE TAULA FARE DE ENTRENAOR JA EM TROBAT A UN XIC QUE ENS FARA AQUESTA TASCA el tindrem que cuidar per a que no es canse de nosaltres

AMUNT ALBERIC NOU BASKET

Miquel El Elvis D'Alberic

viernes, 10 de septiembre de 2010

OTRA VEZ FIN DE SEMANA BASQUETBOLERO

Sabado jugamos contra el Valencia Blacks a las 12 del mediodia en nuestro pabellón.
Domingo jugamos contra el C.B Canals Preferente tambien a las 12 del medio dia en nuestro pabellón.

Nos vemos!!!

Aviso!!!! que el sabado 18 de septiembre es la ignaguración de nuestra sociedad deportiva, pondremos mesas y sillas en el pabellón y haremos una picada para jugadores,patrocinadores y gente mas cercana.
Estamos buscando equipo rival para el partido inagural, el primero que me confirme cerramos el partido.
Venga Valterna, Canals B, quien confirmara primero?.....

Acordaros!!!

jueves, 9 de septiembre de 2010

ULTIMA HORA

Esta tarde, me pasaré por Vipen Sport a encargar todos los chandals. Si falta alguien por pasar para ver su talla, que pase. Si no, que me llame y me diga la talla que gasta. La marca del chandal es Luanvi.
Juan i Miquel mañana acudirán a los colegios El Covent y Comenge, para entregar las fichas de inscripción a los padres que esten interesados en que sus niños juegen a baloncesto en Alberic. La idea es hacer un primer equipo de niños entre 4,5,6 y 7 años y así empezar la cantera desde abajo.

Saludos y nos vemos el sábado!!

Tot per el Basket!!! Alberic Nou Basket!!!

miércoles, 8 de septiembre de 2010

ENTRENAMIENTO DEL JUEVES CANCELADO

El entrenamiento queda cancelado, ya que vendrá una empresa a fumigar el pabellón debido a un control de plagas que se realiza periódicamente.

Nos vemos el sabado a las 11:00 de la mañana en el pabellón "El Convent" para jugar un amistoso contra el Valencia Blacks.

Saludos;

martes, 7 de septiembre de 2010

PROXIMO AMISTOSO SABADO DIA 11

ALBERIC NOU BASKET - VALENCIA BLACKS

El partido se jugará en el pabellón de Alberic a las 12:00 este sabado que viene dia 11.

En el entrenamiento de hoy hemos hablado el tema del agua. Hemos quedado en que a cada partido llevará uno el agua ( 2 packs de 6 botellas).

Para el partido de este sabado que viene le ha tocado llevar el agua a Miquel nuestro mister.

Recuerdo que hay que traer la fotocopia del dni y una foto original al proximo entrenamiento y los 60 euros de la ficha.

ULTIMA HORA

Esta semana es la ultima semana, para entregar la fotocopia del DNI más una foto original a nuestro Mister.
Además los que no hayan aportado patrocinador, tendran que abonar 60 euros esta semana en concepto de ficha y  así poder recibir el chandal del equipo.

Aviso esta semana tiene que estar todo, la que viene voy a AUPA a inscribir a los jugadores.

domingo, 5 de septiembre de 2010

EL EQUIP SALDA EL CAP DE SETMANA BASQUETBOLERO AMB DOS VICTORIES FRONT A GRANS EQUIPS I GRANS DEFENSES

Dir que afrontavem aquest cap de setmana amb les reserves pròpies de tant sols haver hi fet un sols entrenament tàctic i amb reserves ja que anavem a dos pistes com L ALCUDIA I XATIVA per a enfrontar mos a dos equips diferents un L ALCUDIA el cual ens tenia ganes despres de la derrota que va a patir en alberic i el partit del diumenge front al NOU BASKET XATIVA JUNIOR uns xavals jovens que tenien que correr a monto i com ho feien anavem mes que melons.


El primer partit disputat el dissabte a L ALCUDIA localitat de la ribera en les seves festes majors i amb gent a les graderies va esser un partit de la nostra lliga un partit jugat a cara de gos que enfrontava al millor equip en segona de la lliga aupa segona L ALCUDIA i un recient ascendut ALBERIC NOU BASKET amb gent jove i amb gent que no hi havia ni entrenat encara en el equip. Destacar que el partit va estar igualat fins el descans 23-19 i la clau va estar en el magnific tercer quart defensiu del alberic que no permete que li feren cistella fins al minut set de aquest tercer quart possant se per davant no deixant ja el capdavant del partit a pesar de que L ALCUDIA ho intenta en TOTES LES SEVES FORÇES amb una defensa indiividual MOLT FORTA I AMB CONTACTES CONTINUS. Destacar d aquest partit el magnific paper de dos dels nous fitxatjes del ALBERIC NOU BASKET quins son KEVIN DURANT VICENTET un xicon de 18 anyets pero amb una entrada i un joc sencillament espectaculars i EL NOU BASE DEL EQUIP del que tenia bones referències pero aquestes es quedaren curtes WADE RUBEN PLAZA que va donar una lliço de com pujar la pilota i de saber estar a mes de tindre un molt bon tir de tres que EM DEIXAREN EN LA BOCA OBERTA. Senzillament espectacular.

A aquest partit patiem les baixes de POWER PAU,JAVI THE THURTH, HORNACHECK i de TREN.

El diumenge i encara en agujetes de lo del dissabte i en alguna que altra arrapada ens dirigirem prontet a XATIVA al vell pavello per a enfronta´-mos a un equip junior EL NOU BASKET XATIVA amb jovens amb molta intenssitat tant defensivament amb defensa presssionant individual com ofensivament amb jugadors amb una classe espectacular pero davant tingueren un equip el ALBERIC NOU BASKET amb un joc interior brutal i amb jovens veritablement compromessos destacant que en lo referent al partit el primer quart i a pesar del primer tir del equip de xativa per cert de tres punts dominarem ampiament el quart finalizant el quart amb tanteig de 9-22 ventaja que saberem administrar als quarts segon i tercer i que ampliarem al últim quart finalitzant el partit amb tanteig de 49-68 i amb actuació MOLT DESTACADA DE TOT EL EQUIP DESTACANT AL JOC EN GENERAL PULPO AMB 22 PUNTS i PAKITO REIES amb 14 PUNTS encara que els demes estiguerem A MOLT BON NIVELL.

Bo dos de dos aquest cap de setmana de bojos DOS PARTITS EN UN CAP DE SETMANA ES DE BOJOS I MES LA PRIMERA SETMANA i encara en cosetes per pulir COM ATACAR MILLOR LA DEFENSA INDIVIDUAL SERA EL MEU OBJETIU ENCARA QUE IGUAL ALGÚN EQUIP S ENGANYA, es va vore UNA DEFENSA IMPRESSIONANT AMB UNA GARRA MAÏ VISTA PER MI A AQUEST EQUIP AIXI DONA GUST ENTRENAR.

Veig bon rollisme entre la gent AL FINAL SEREM CATORCE COMPONENTS I ENCARA QUE SON MOLTS LA TEMPORADA EN AUPA ES LLARGISSSIMA AIXI QUE TOTS SON VALIDS JA HO VOREU.

El DISSABTE DIA 11 juguem front al VALENCIA BLACKS en el nostre pavelló a les 18:00 HORES un altre rival de la nostra lliga al que tindrem que tractar amb respecte e intentar guanyar-lo PERO VIST LO VIST TINC MOLT BONES SENSACIONS AQUEST ANY AMB UNA PLANTILLA MOLT COMPENSADA I ESPECTACULAR EN TOTS ELS LLOCS A VORE SI FEM UNA BONA PRETEMPORADA I DESPRES EN LLIGA DONEM EL CALLO

P.D. presi KILLER tenim que tractar el teu nerviossisme en aquestos dos partits tu eres part fonamental al projecte I TENS QUE JUGAR MES CALMADET en quant et poses en forma SERAS COM SEMPRE IMPARABLE. Jo enguany ejercire UNICAMENT FUNCIONS D ENTRENAOR QUE VIST LO VIST PROU FEINA TINC LA VERITAT

sábado, 4 de septiembre de 2010

PRIMER AMISTOSO

CB ALCUDIA 41 - ALBERIC NOU BASKET 49

Primer partido de pretemporada contra el equipo mas regular de segunda AUPA (con menos derrotas temporada 09-10) CB ALCUDIA 41 - ALBERIC NOU BASKET 49


Partido en el que han sido las defensas por parte de los dos equipos muy intensas y en el que se ha decido por parte nuestra gracias a jugadores decisivos en momentos clave como Ruben Plaza, Robert, Paco y Vicentet este ultimo una gran sorpresa para nostros visto el nivel que ha demostrado en el partido y con margen de mejora, ya que tiene solamente 18 años ( 1.90 de xiquet,aun crecera mas) pieza clave y de futuro para el baloncesto de alberic (aviso tiene clausula de recision). Sabemos que mejoraremos y subiremos el liston ( tambien faltaban dos pilares fundamentales en el equipo (Kobe The truth) y Tren Ribertecnic. Tambien agradecer a Miquel el Elvis de Alberic que ha manejado muy bien el partido (muy complicado), la fe que ha tenido con nostros y en todo momento nos ha animado a muerte. Muy Bien.

Gran partido chavales.

Esperando Cronica del Mister

Mañana a las 8:45 de la mañana en el bar pastor (jugamos a las 10 en el pabellon antiguo de xativa)

Ultima Hora

Hoy jugamos en el Pabellon de Alcudia a las 18:30. El que sepa y quiera ir directo alli que vaya. La gente de Alberic hemos quedado a las 17:20 en nuestra sede el Bar Pastor.


Para el partido somos:

Paco Castellano nº6
Roberto Alborch nº7
Manolo Alonso nº16
Ruben Plaza nº17
Ivan Garcia nº44
Ruben Garcia nº9
Salva Penadés nº15
Quico Saez nº5
Victor Rubio nº10
Vicent Sales nº11
Miquel Baguena nº14 Si vol jugar (Mister)

Bajas para el dia de hoy:

Juan martorell nº8 viene hoy de las vacaciones, jugará en el partido de mañana frente al xativa

Javi Mompo nº4 recuperandose de operacion, jugara partido proxima semana

Miguel Angel Rios nº23 vacaciones en madrid

Power Pau rehabilitandose empezara a jugar en octubre


Para el partido frente al xativa, ya tenemos la baja de Ruben Plaza confirmada,Miguel Angel Rios,Javi Mompo,Power Pau. El que no pueda ir que lo diga.

Juan Martorell n8 (tren) y tambien Jose Moya (Moyatovic) nº14 jugaran el domingo en xativa a las 10:00 hay que estar a las 9:20 alli.



saludos y nos vemos pronto.

jueves, 2 de septiembre de 2010

Chandal del equipo

Los siguientes jugadores pueden pasar a que les tomen medidas a la tienda de Vipen Sport en Alberic.
Esta en la Calle de Antonio Lloret, 41.

- Miquel el Elvis d'Alberic (Mister)
- Roberto Alborch (Pulpo)
- Francisco castellano (Reyes)
- Juan Martorell (Tren)
- Salva Penadés (Killer)
- Quico Saez (Luke)
- Javi Mompo (The Truth)
- Ruben Plaza (base de alginet) (Wade)
- Miguel Angel Rios (Hornachek)
- Power Pau
- Vicent el que ve de Alcasser (encara per batejar)
- Victor (Vik)
- Manolo (Castanyero)
- Ruben Garcia (Bad brother)
- Ivan Garcia (xino)

Se supone que los que estan seleccionados para tener el chandal son los que mas comprometidos se les ve con el equipo.

El chandal llevara el escudo del equipo delante y en la espalda el patrocinador.

Tot per el Basket!!!! Nou Basket Alberic!!!!!

miércoles, 1 de septiembre de 2010

CAP DE SETMANA BASQUETBOLERO

Huí dimecres a les 8 el primer entrenament. Pregue a tots els jugadors del equip que acudisguen al entrenament. Dissabte primer amistos front al Alcudia que jugarem a les 18:30 de la vesprada. El diumenge partit contra el Nou Basket Xativa junior a les 10 del mati. Els partits ja estan tancants aixina que pregue a la gent que acudisga als partits.

Ens veillem a l'entrenament.