domingo, 28 de noviembre de 2010

PARTIDASSO I GRAN DESIL.LUSSIÓ EL ALBERIC PERD FRONT A JUGONES SEDAVI 69-81

Bo he tardat el temps necesari per no dur-me per la calfor QUE ENCARA CONTINUA i el meu mal humor generalitzat. DONAR EL CONSOL als dos jugadors que han perdut un pare molt jove ALS GERMANS GARCIA XINO I BAD BROTHER aquestos dos cracks s ho mereixen tot. AL PRINCIPI DEL PARTIT ES VA FER UN MINUT DE SILENCI.

Segòn el ambient al pavelló IMPRESSIONANT pareixia que estavem per el soroll i per la intenssitat en la gent A UN PAVELLÓ DE LLIGA EBA, jo pense que VA JUGAR EN LA NOSTRA CONTRA i a FAVOR DEL RIVAL. Es va produir el efecte contrapossat. UN DEU A LA GENT QUE ACUDI AL PAVELLÓ MOLTISSIMES GRACIES i lamentem no haver vos donat la victòria. En aquesta tasca TE UN PAPER FONAMENTAL un crack com a persona i com a home EL PRESIDENT KILLER que abans del partit va renunciar a jugar per a que jugara un dels germans BAD BROTHER , SALVA eres com a jugador un CRACK pero com a persona NO TINC CALIFICATIUS per a descriure't.

Ara i despres de les aclaracions començarem la tarde plujosa del dissabte tot el equip amb les baixes de XINO i KILLER per a enfrontar-mos al JUGONES DE SEDAVI gran equip amb gent amb experiència en NACIONAL amb una mescla de jugadors de sedavi i picanya i amb dos super cracks ELS DOS RAFES un pivot amb moviments de nacional QUE ENS VA FER UN TABACO i un altre amb quasi 38 anys de BASE quin crack aquest home quin clinic de direcció de tir VAMOS DE TOT.

Començarem el partit amb un quintet com WADE,THUTH,DURANT,TREN I PULPO començant el partit amb el ritme que posavem els homens de sedavi quart prou igualat amb un tanteig de 15-15 amb dos triples per tots dos equips un de PULPO un de BAD BROTHER i amb punts de THUTH i PAKITO. Per costat de sedavi cistelles del seu pivot estrel.la RAFA GIMENO i dos triples de un bon tirador S.RUIZ.

Al segòn quart la igualtat va estar una altra vegada present amb cistelles de PAKITO,PULPO,HORNACHECK,THUTH i tir lliure de TREN amb aquest quart amb tanteig de 15-19 els jugones es basaren amb el joc dels dos rafes i amb un altre triple de S.RUIZ arrivant a la conclussió del dos primers quarts amb tanteig de 30-34.


Fins aquest moment el ritme el diuen els homens de JUGONES el ALBERIC es guiaba per impulssos i per la força de la gent FENT EN TOT MOMENT LA GOMA. La millor defensa del campionat havia rebut 34 punts en dos quarts el mateix que rebia en tot el partit. ALGO FALLABA.

A la repressa el equip eixi a mossegar i amb un estirò del JUGONES possant-se'n 12 punts dalt el equip va traure el que TENIA QUE TRAURE i amb un DURANT ESPECTACULAR va guanyar el quart amb un tanteig de 16-15 possant el marcador fins a eixos moments en un tanteig de 46-49 amb cistelles de DURANT,BAD BROTHER,PULPO,WADE, i PAKITO per el equip contrari asumí tota la responsabilitat el seu base i capita RAFA SOLER que amb dos triples començava a carburar.

Al últim quart la hecatombe nomes començar un TRIPLE DE DURANT possava les taules 49-49 continuant la igualtat fins al 55-56 açi INCOMPRENSIBLEMENT s acaba el partit per al Alberic i amb un parcial de 0-12 amb dos triples estratosferics de RAFA SOLER possant el marcador ELECTRONIC NOU amb tanteig 55-68 amb poc de temps per jugar-se i clar VULLGUEM FER INDIVIDUAL SENSE SABER i aquest SUPER EQUIP EL SEDAVI amb estos jugadors NI SE INMUTEN quan els fan pressió. Un últim arreò final del ALBERIC amb tres triples fets per HORNACHECK i dos de BAD BROTHER, no feren més que el sr. SOLER agafara la manilla del encontre i siguent molt efectiu en la linea de tirs lliures possant el tanteig parcial amb resultat de 23-32 i un tanteig final de 69-81.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE


PRIMER QUART 15-15
SEGON QUART 15-19(30-34)
TERCER QUART 16-15(46-49)
QUART QUART 23-32(69-81)
TANTEIG FINAL 69-81

Fel.licitar al jugones JUSTISSIM VENCEDOR DEL PARTIT tenen dos super clases RAFA SOLER I RAFA GIMENO pero la resta del equip SAP al que juga JO CREC QUE ES DE LLAR EL MILOR EQUIP DEL CAMPIONAT però a SEDAVI intentarem donar-vos guerra. Al final del encontre demostraren ser uns caballers a excepció del seu jugador número 6 el cual no entengué la victòria i es va confundir arrengant a la gent i demes NO EMPANYA LA MAGNIFICA IMPRESSIÓ QUE DONA AQUEST EQUIP A ALBERIC. A un equip que li feien de mitjana no arrivaba a 40 punts i fer-li 81 punts jugant a basquet es de xapò..

Conclussions post partit:


NO DEFENGUEREM GENS NI MIQUETA UN EQUIP AMB UNA MITJANA DE 40 PUNTS NO LI PODEN FER 81 I NO VALEN LES EXCUSSES DE QUE EL RIVAL HO FEIA TOT

LA PRESSIÓ ENS HA POGUT inclòs el entrenaor la circulacció de pilota no va ser la adecuada, els tirs a soletes i a pesar de fer NOU TRIPLES no entraven-IGUAL TENEN ALGO DE CULPA EL RIVAL- i es clar la CLAU DEL PARTIT es que al principi de quart i quan remontes una diferència de punts important INCOMPRESIBLEMENT se ns apagen els fusibles i ens fajen un parcial de 0-12 ahi va estar la clau del partit.

Un equip en condicions i PERDUA EN CASA igual ens pensavem que EREM SUPER CRACKS i el JUGONES ens ha baixat A TERRA.


Ara i com a entrenaor tinc que fer autocrítica i reconec que em vaig equivocar en no posar cap de minut a VIK12 i CASTANYERO dos jugadors que cumplisen els que mes i NO ES MEREIXEN AQUEST TRACTE DONAT PER MI. A VIK12 li vaig demanar perdó en el partit a CASTANYERO ho fare el dimarts. Però aço no tornara a pasar fare un planing i tots els jugadors excepte lesió o voluntat propia jugara una mitjana de no menys de 10 minuts. PER A MI EL PRIMORDIAL ES EL AMBIENT FENOMENAL QUE ES VIU A AQUEST EQUIP i el que jugue mes o menys minuts per a res afectara AQUEST BON AMBIENT. Ho garantice.

Un DEU A LA GENT UN ALTRA VEGADA XAPO bozines,pitos, cridoria COLLONS estem en Alberic o en ALGINET IMPRESSIONANT una llastima el no haver pogut guanyar i dedicar la victòria a aquesta gent magnifica.


La propera setmana VILLAMARTXANT B equip jove però amb garra de segur QUE TENIM QUE PASAR PAGINA I TORNAR UN ALTRA VEGADA A GUANYAR ES NECESARI.

P.D. He passat un cap de setmana horroros m afectat aquesta derrota personalment suposse que aço pasará igual els entrenaments els tenim que cambiar i fer altres coses per a evitar aquestes empanades finals. El proper any farem dos equips i tot el que vullga jugar tindra minuts de qualitat així ningú es podrà queixar i practicar aquest magnific esport anomenat BA-LON-CES-TO

AMUNT NOU BASQUET ALBERIC

Miquel El Elvis D'Alberic

martes, 23 de noviembre de 2010

CRONICA PARTIDO CONTRA EL NEVADA BASKET

Bo en primer lloc acudirem a la cita de TAVERNES BLANQUES NOU HOMENS amb les absencies de ELS GERMANS GARCIA,POWER PAU,PAKITO I THURTH per a enfrontar mos a un equip el NEVADA capaç de guanyar li al tot poderòs DIVINA PASTORA amb nomes SIS HOMENS pero jovens i amb un jugador de molta altura.


Capitol apart mereix la pista descoberta del poliesportiu de tavernes blanques desconeguda per a nosaltres amb aros tirars cap amunt amb xarxes que feen que els balons que entravem nets rebotaren i s en eixiren vamos una pista GENS RECOMANABLE per a ningú. Clar no es de estranyar el resultat al partit.

Arrivarem a bon hora i el calfament seriòs del tot amb nou valents i el entrenaor cambiat per si de cas i al principi començarem en tota la artilleria WADE,DURANT,HORNACHECK,TREN I PULPO notant ja la durea dels aros i les xarxes arrivant a la conclussió del quart amb el tanteig de 6-6 amb cuatre tirs lliures de PULPO I HORNACHECK I CISTELLA DE WADE. Era sorprenent que el NEVADA exercira pressió individual donat que tant sols em tenien SIS TIOS.

Al segòn quart ja agafarem el ritme i amb NOU PUNTS DE WADE-L HOME DEL PARTIT- triple inclòs i cistelles de HORNACHECK I PULPO arrivarem a la fi del quart amb tanteig de 4-13 i tanteig fins a eixe moment de 10-19

A la represa mes del mateix aire aros que escopien els tirs o sino s encarregaba les xarxes de tira ho fora i s arriva a la fi del quart amb tanteig de 5-5 i un tanteig fins a eixos moments de 14-24 amb cistelles de DURANT en aquest quart

Al últim quart i amb la inclussió de tots els components del equip el NEVADA es posa a tant sols SIS Punts però amb cistelles de WADE, PULPO,TREN I HORNACHECK deixaren el marcador parcial amb tanteig de 14-12 i un tanteig final de 28-36.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 6-6
SEGON QUART 4-13(10-19)
TERCER QUART 5-5(15-24)
QUART QUART 13-12(28-36)
TANTEIG FINAL 28-36

Al capitòl de encistelladors l home del partit va ser WADE amb 10 punts ben secundat per PULPO amb 10 punts amb HORNACHECK I DURANT tambe aportant punts i amb cistella de TREN .

CONCLUSSIONS POST PARTIT

Tenim la millor defensa del campionat sens dubte els homes de nevada s ho deien a si mateixos ara a rematar la feina front al JUGONES.

El proper dissabte juguem front al JUGONES AMB LA SORPRESSA DEL ANSIAT marcador debut a la tasca del CONCEJAL DE ESPORTS AL QUE ESTAREM ETERNAMENT AGRAÏTS I A TOTA LA CORPORACCIÓ.

Als jugones ja els ham espiat i sabem com juguem ara A PASAR LOS PER DAMUNT EL DISSABTE tenint los respecte i ANANT A MUERTE A PER ELLS amb respecte i humiltat s arrivara ben lluny. Aquest equip el jugones te un equipàs ESPEREM QUE PALME EN ALBERIC. Per ganes i collons no serà i amb marcador electronic inclòs no tenim excussa.

FEM UNA CRIDA A LA GENT PER A QUE VINGA EL DISSABTE A LES 18:30 a vore un GRAN ESPECTACLE DE BASQUET AMB DOS SUPER EQUIPS EN PISTA No vos fallarem estigau segurs d això.

P.D. Ara i donat que siguem 14 tios en fitxa- JO NO CONTE encara que també tinc fitxa- i donat que als partits en pistes roïns sempre acudisen els mateixos que curiossament son els que venen a entrenar la convocatòria d aquesta setmana es fara en base a la gent que be a entrenar i es sacrifica per el club els demes igual estan ocupats i no poden IGUAL TENEN QUE DESCANSAR i pensar que TOTS ANEM EN EL MATEIX VAIXELL. Homens com VIK12, CASTANYERO i molt especialment el NOSTRE PRESIDENT KILLER es mereixen un tracte de favor JA QUE SON ELS QUE MES DONEN LA CARA I ELS QUE MES INVOLUCRATS ESTAN AL PROJECTE, i nomene a aquestes tres persones per que son els que menys minuts juguen al equip.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC

Miquel El Elvis D'Alberic

lunes, 22 de noviembre de 2010

YA TENEMOS VIDEOMARCADOR!!!!!!

POR FIN!!!

En el próximo partido ya podremos disfrutar en nuestro pabellon del videomarcador para seguir la anotacion de los partidos. Por fin nuestros aficionados podran seguir la puntuacion de los partidos en todo momento.
Desde aqui, el equipo de baloncesto de Alberic agradece al ayuntamiento el esfuerzo que ha hecho para darnos esa mejora. Muchas gracias por todo.

domingo, 21 de noviembre de 2010

LIGA AUPA, JORNADA 8 SEGONA DIVISIO

ALBERIC N.B. Vs JUGONES SEDAVI


El partit es disputará  el pròxim Dissabte 27 de Novembre a las 18:30 en el pabelló "El Convent".
Desde açi faig un cridament a tota la gent,amics,dones,familia,etc per a que vinguen a vore aquest partit que de segur sera un espectacul. Esperem tindre una bona afició per a disfrutar d'un bon partit.


sábado, 20 de noviembre de 2010

RESULTADO JORNADA 7

NEVADA BASKET 28 - ALBERIC N.B. 36

Partido complicado en una pista que aun no conocíamos del polideportivo de Tavernes Blanques.
Hemos asistido 9 jugadores, contra un equipo que de seguro ganarán muchos partidos en su casa.

Brindis por la victoria. Un, dos, tres, Alberic!!!!

viernes, 19 de noviembre de 2010

LIGA AUPA,JORNADA 7

NEVADA BASKET - ALBERIC N.B.

El partido se jugara este sabado en el polideportivo de tavernes blanques a las 18:00.

Convocados:

5 Vicent Sales
7 Roberto Alborch
8 Juan Martorell
10 Ruben Plaza
11 Manolo Alonso
12 Victor Garcia
14 Pau "PowerPau"
15 Salva Penadés
17 Quico Saez
69 Miguel Rios

Bajas:

Ruben Garcia
Ivan Garcia
Paco Castellano
Javi Mompo

domingo, 14 de noviembre de 2010

EL ALBERIC GUANYA A CASA AL BOULEVARD SUR 66-39

Bo en primer lloc eren les sis de la vesprada i dotze homens estaven calfant en condicions SI DOTZE HOMENS amb la incorporació per fi de POWER PAU per a enfrontar-se a un equip EL BOULEVARD SUR amb referències de que l any passat va jugar els play offs amb GENT ALTA PERO MOLT VETERANS i siguent les sis y deu minuts el equip contrari es presenta a ALBERIC amb nomes 5 JUGADORS. En qualsevol disciplina esportiva la banqueta es esencial i més al basquet a on els canvis es fan necesaris si no disposses de un bon fisic i això el fisic precisament no els sobrava molt als homens de BOULEVARD SUR. Tindràn raò la gent que diu que QUE FEM A AQUESTA CATEGORIA per a que ens pase aço MILLOR DIVISIÓ D HONOR O FEDERACIÓ.


Així que baix eixa premissa comença el partit amb LUKE,THURTH,DURANT,TREN I PULPO i clar pese a que s havia advertit que DE CONFIANÇES CERO DE CERO la gent no eix igual i durant el primer quart jugarem al TRAM TRAM del ritme que marcaven els homens de BOULEVARD SUR que tot s ha de dir TENIEN ALÇADA QUILOS i BON TIR en general.En aquest quart tant sols anotaren THURTH amb un triple i una cistella de dos, TREN I PULPO arrivant a la fi del primer quart amb tanteig de 9-11.

Al segòn quart i amb una millor circulacció de pilota va possibilitar que els nostres tiraors es quedaren a soletes fent a aquest quart TRES TRIPLES de HORNACHECK,PULPO I WADE mes cistelles de POWER PAU i de PAKITO feren que el marcador reflectira un 25-21 amb tanteig parcial de 16-10 i les espases en tot lo alt.

Al descans s insistia en que apretarem més en defensa i correguerem ja que els jugadors de BOULEVARD tenien que notar la mancança de minuts de descans.

Al tercer quart i amb un canvi a DEFENSA INDIVIDUAL va ser tot més facil els nostres corrien i amb cistelles de TREN, PULPO,LUKE, THURTH i DURANT feren que el marcador parcial del quart reflectira un 17-09 amb tanteig fins a eixe moment de 42-30 i amb el partit sentenciat.

Al últim quart la gent de refresc va apretar més al rival EL CUAL ESTAVA MORT DEL TOT i pujant el nivell defensiu un poquet més i amb cistelles de PAKITO,KILLER , TREN I ESPECIALMENT D UN INSPIRAT POWER PAU-Aquest jugador ens donara el bot necesari qualitatiu a poc que es posse en forma- feren que el marcador parcial s estirarà diguent tambè que els homens de BOULEVARD SUR es quedaren els últims quatre minuts amb QUATRE HOMENS EN PISTA amb un tanteig parcial de 24-9 i un tanteig final de 66-39.

Fel.licitar als CINC HOMENS DE BOULEVARD que feren un BON PARTIT FINS A QUE LES FORÇES ELS AUGANTAREN una llastima no haver vingut amb NOU HOMENS de segur que el partit havera sigut més competit per què tir tenien, altura tenien, bona circulacció de pilota tenien en fi UNA LLASTIMA QUE EQUIPS AIXINA VINGUEN SENSE CAMVIS.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 9-11
SEGON QUART 16-10(25-21)
TERCER QUART 17-09(42-30)
QUART QUART 24-09(66-30)
TANTEIG FINAL 66-39

En quant al capitòl de destacats TREN va fer el millor partit dels que van a la temporada amb 16 puntets , secundat tambè per POWER PAU autor de 9 puntets-A POC QUE ES POSE EN FORMA SERA EL ELEMENT DIFERENCIAOR D AQUEST EQUIP- i tambè de PULPO al que es estrany li posaren dos xapes i li agafaren varios rebots en defensa.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Note de vegades una certa ANSIETAT PER FER I PER FER PUNTS i alguns a lo baixet es queixen de que NO JUGUEN MOLTS MINUTS a lo cual tinc que dir que CONVIDE A LA GENT QUE ESTIGA DISCONFORME m ho faja saber al entrenament i davant de tots i PARLANT TOT ES POT SOL.LUCIONAR. Tinc que dir una cosa ES FA MOLT COMPLICAT REPARTIR EQUITATIVAMENT MINUTS EN AQUEST EQUIP FARÇIT DE QUALITAT,QUANTITAT I SABER ESTAR, de deveres no s ho pugueu imaginar lo dificil que es el tema. Altre aspecte es el canvi de defenses SIGUEM EL EQUIP EN MILLOR DEFENSA DEL CAMPIONAT i la conveniencia de fer HOME O NO per que de vegades si abusem de la INDIVIDUAL ens carreguem massa prompte de faltes facil.litant als rivals que llançen tirs lliures massa prompte.

La propera setmana NEVADA BASQUET a una pista coneguda per tots TAVERNES BLANQUES, equip amb qualitat i joventut que de segur ens posara les coses dificils, aquesta setmana tindrem que entrenar en pilotes de goma.

Es de esperar que el següent partit a casa FRONT A JUGONES equip favorit del grup es puga vore un gran espectacle AMB MARCADOR ELECTRONIC INCLÒS que em consta que esta demanat EL QUE NO SABEM ES SI EL ENVIO S HA PERDUT O EL TENEN QUE DUR D UN ALTRE PAIS.

AMUNT NOU BASQUET ALBERIC

Miquel El Elvis D'Alberic

viernes, 12 de noviembre de 2010

LIGA AUPA, JORNADA 6

ALBERIC N.B. 66 Vs BULEVARD SUR 39

El partido se jugará mañana sábado a las 18:30 en el pabellón "El Convent" de Alberic.

Las unicas bajas para el partido son Ivan Garcia y Ruben Garcia por motivos familiares y no haber podido asistir a varios entrenamientos.
Tambien por otro lado hacer mencion especial a nuestro numero 14 PowerPau (jugador experimentado,alero de 1.94cm,siempre bien colocado y con un tiro en suspension letal), ya que debuta en el partido de hoy contra el Bulevard. Pau sabemos que has salido de una grave lesion, pero tambien sabemos que partido a partido haras del Alberic una gran potencia en nuestra liga. Desde aqui te deseamos un gran debut y una buena bienvenida al equipo. 1,2,3, Alberiic!!!

Convocados:

4 Javi Mompo "The Truth"
5 Vicent Sales "Kevin Duant"
6 Paco Castellano "Pakito Reyes"
7 Robert Alborch "Pulpo"
8 Juan Martorell "Tren"
10 Ruben plaza "Wade"
11 Manolo Alonso "Castanyero"
12 Victor Garcia "Vik"
14 Pau "PowerPau"
15 Salva Penadés "Killer"
17 Quico Saez "Luke"
69 Miguel Rios "Hornacheck"


No convocados:

44 Ivan Garcia "Xino"
9 Ruben Garcia "Bad Brother"

domingo, 7 de noviembre de 2010

LIGA AUPA, JORNADA 5

MARCHALENES 27 - ALBERIC N.B. 64

Bo en primer lloc hi acudirem a VALENCIA un dissabte a les 17:00 hores de la vesprada DEU HOMENS amb les baixes de POWER PAU aquest encara amb problemes fisics,XINO I BAD BROTHER i WADE per a enfrontar- mos a un equip EL BASQUET COMENIUS que no hi havia guanyat cap de partit però que en casa havia estat a punt de fer ho front a un gran equip EL DIVINA PASTORA, en precaució per que segons deien les cròniques practicavem una defensa PRESSIONANT A TOTA LA PISTA MOLT EFECTIVA.


Arrivarem a una bona hora siguent les 17:45 els deu valents i familiars realitzant un bon calfament però açi ja ens vingué la primera sorpressa el treball de KILLER en la documentació ens havia fet creure que jugavem a un pavelló amb totes les comoditats que això du. RES DE RES pista en sostre tant sols amb aros durissims taulers iguals de durs i pilotes de goma, VAMOS QUE AL CALFAMENT FEIA TOTA LA IMPRESSIÓ DE QUE AQUESTA HISTÒRIA ENS SONAVA-MASSAMAGRELL-

Però aquest equip EL COMENIUS joc interior no en tenia aixi que al quintet posarem tota la artilleria amb LUKE,DURANT,PAKITO,TREN I PULPO possant de manifest al començar que la impressió podia cumplirse tirs de baix de la anella eren escopits per l aro, vamos que el tanteig al final del primer quart reflexava un 6-8 PIRRIC amb quatre punts de LUKE i cistelles de PULPO I PAKITO però amb aquest jugador amb dos personals.

Al segòn quart i teoricament en la SEGONA UNITAT-en aquest equip TOTS SON IMPORTANTS va sorgir la figura de PULPO que amb diversos rebots en atac i amb ONCE PUNTETS va fer que la superioritat a la pintura es decantará definitivament per al ALBERIC. Als taulers i baix de la zona eren AMOS I SENYORS i amb la MAGNIFICA APORTACIÓ DE HORNACHECK en la direcció en aquest quart i fent SIS PUNTETS i QUATRE PUNTS CADASCU DE TREN I CASTANYERO finalitzarem el quart amb tanteig parcial de 8-24 i un tanteig fins a eixe moment de 14-32 amb la sensacció de que el partit estava acabat.

Al descans es va insistir en que el partit no estava acabat i teniem que mantindre la concentració DEGUT A LA PISTA I LES CISTELLES el fenomenal TIR EXTERIOR QUE TENIM NO FEIA FALTA EN EL JOC INTERIOR TENIEM PROU.

Al tercer quart el partit es va trabar i amb DOS CISTELLES DE PAKITO UNA DE TREN i un COAST TO COAST DE VIK12 arrivarem un altra vegada a un marcador PAUPERRIM 7-8 i amb un tanteig parcial de 21-40.

Al últim quart i amb HORNACHECK en pista el protagonista del partit a mes del esmentat va ser PAKITO autor de DOTZE PUNTS demostrant que ahi baix es IMPARABLE, a mes HORNACHECK amb NOU PUNTETS va fer el que va voler GRANDISSIM PARTIT D ELL I DE TOT EL EQUIP EN GENERAL i UNA CISTELLA MES TIR ADICIONAL DE PULPO van fer que el tanteig al quart fora de 6-24 amb un tanteig final de 27-64

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART.6-8

SEGON QUART 8-24(14-32)

TERCER QUART 7-8(21-40)

QUART QUART 6-24(27-64)

TANTEIG FINAL 27-64

Fel.licitar al COMENIUS equip jove amb ONCE HOMENS que TINDRAN QUE MILLORAR per a ser mes competitus en aquesta lliga anim per a ells, en treball i esforç TOT ES POT CONSEGUIR.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

La defensa que fem ES LA MILLOR DEL CAMPIONAT QUINA INTENSSITAT QUINA CONCENTRACCIÓ DE DEU EN TOTS ELS SENTITS I FINS AL FINAL ENHORABONA A TOT EL EQUIP PER AQUESTA TASCA.

Tots els components del equip son importants HOMENS COM THURTH O DURANT tant anotaors en l'últim partit en quartell NO ANOTAREN això diu de la capacitat que TENEN TOTS DE ANOTAR CISTELLES, menció especial per a VIK12, CASTANYERO I KILLER que pese a jugar MENYS MINUTS QUE EL RESTE APORTEN PUNTS E INTENSSITAT DEFENSIVA DEMOSTRANT QUE ENGUANY SIGUEM TOTS UNA PINYA.

Ara la propera setmana BOULEVARD SUR equip ja espiat mitjançant VIDEO amb quilos alçada i bon TIMMING EN GENERAL així que ANEM PARTIT A PARTIT I RESPETANT AL MÀXIM ALS RIVALS ENS ANIRÀ MOLT MES MILLOR AIXI

P.D. Els SCOUTINGS que tenim repartits ESPIAREN A JUGONES I VILLAMARXANT B i els informes son positius TOTS DOS BONS EQUIPS AIXÍ MOLT MES MILLOR no ens HO CREGAM MASSA QUE ENCARA NO HEM JUGAT FRONT A NINGÚ. Jo m alegre d'aquesta incidència JA QUE AIXÍ LA LLIGA PINTARÀ MOLT MES COMPETIDA QUE MAÏ.

Anim i per el BOULEVARD SUR.

VISCA NOU BASKET ALBERIC

Miquel El Elvis D'Alberic