domingo, 23 de enero de 2011

EL ALBERIC GUANYA UN IMPORTANT PARTIT EN ALCUDIA 44-47‏

Acudiem en tota la plantilla a Alcudia inclòs el lesionat LUKE(POWER PAU te una lesio de llarga durada) per a enfrontar-mos a un equip espiat i conegut que ens pensavem que estaba en cuadre i ens enganyarem del tot ja que presentaven cares noves i recuperaven a gent lesionada vinguent de guanyar-li al XIVA en sa casa holgadament. Equip en alçada i tir que l any passat va quedar en la mateixa categoria com l equip en menys derrotes a la categoria.

Arrivarem a bon hora amb un bon grapat de gent favorable a nosaltres i fent un bon calfament debut al fred reinant eixirem del tot possats al partit amb quintet un poc diferent en WADE,DURANT,BAD BROTHER, PAKITO  i PULPO eixint del tot enxufats en atac i en defensa amb 6 punts de PULPO, tirs lliures de PAKITO i cistelles de WADE i TREN, destacant al seu jugador 11 ORTIZ com el seu jugador mes destacat finalitzant el quart amb tanteig de 8-13.

Al segon quart més del mateix amb l aparició en atac de THUTH que amb cinc punts consecutius(triple inclòs), mes un altre triple de BAD BROTHER i quatre punts cadascu de PULPO i TREN feien que la diferència aumentara a favor del nostre equip, amb tanteig parcial de 7-17 i un tanteig fins a eixos moments de 15-30. Fins a eixos moments la defensa ALCUDIANA era INDIVIDUAL que saberem atacar perfectament.

Al descans sabiem que ALCUDIA anava a fer zona però incidirem en que el partit per a res estava acabat i que teniem que eixir com al principi, però un pensava en el tir exterior que tinguem que ens fajen zona es la mort. CRASSO ERROR.

Al tercer quart ALCUDIA proposa al nostre joc una zona 2-3 que en un equip compensat com nosaltres TINDRIEM QUE SABER ATACAR-LA i menejant rapit la pilota tindriem que haver generat posicions clares de tir que tenien que ser cistella. Res d això va a pasar tirs mal ejecutats SI ES QUE TIRAVEM ferem que alcudia de la ma del seu millor home YAGO anaren recurtant la diferència anotant PULPO l única canasta en joc al minut set, més un tir lliure del mateix pulpo feien que el marcador reflectira un marcador parcial al quart de 15-3 i un tanteig de 30-33 al final del tercer quart.

Al últim quart l inercia de ALCUDIA era cap amunt i nosaltres anavem cap avall, MALES SENSACIONS QUE FEIEN QUE FOREM PESSIMISTES AL PARTIT, possant-se per davant el ALCUDIA en el marcador NI LES CONTINUES ROTACIONS FEIEN EFECTE un triple salvador de DURANT feia que als últims minuts estiguera tot per decidir. A aquestos minuts tirs lliures de PULPO mes cistelles de TREN I HORNACHECK ens feia comandar el partit destacant al final LA GRAN DEFENSA QUE VA FER EL EQUIP i CINC PUNTS CONSECUTIUS DE BAD BROTHER feren que el equip ALCUDIA tinguera tirs lliures per a posar´-se al partit fent el primer tir lliure fallant el segòn agafant nosaltres el rebot defensiu finalitzant el quart amb tanteig parell 14-14 i tanteig final de 44-47.

VICTÒRIA PER AL EQUIP D ALBERIC que amb un balanç de 11-2 ocupa les posicions capdavanteres a la clasificació.

Fel.licitar al equip de L'ALCUDIA un molt bon equip castigat per les lesions i el infortuni en forma de partits perduts per poca diferència ara amb tot l'equip seràn un rival molt dificil de batre. Els desitjem sort per a la clasificació a la copa. UN PLAER SEMPRE EL JUGAR FRONT A VOSALTRES.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 8-13
SEGON QUART 7-17(15-30)
TERCER QUART 15-3(30-33)
QUART QUART 14-14(44-47)
TANTEIG FINAL 44-47

En el capitol d anotadors destacar el partit més efectiu en defensa amb un fum de rebots que en atac de PULPO el cual va fer 13 punts al partit, Hornacheck em va fer 4 punts amb bona participació,Durant un triple salvador i molta garra, wade bona direcció i tres punts, TREN també destacat amb 8 punts, pakito amb 6 punts, THUTH amb cinc punts i als últims minuts BAD BROTHER amb 8 punts i agafant responsabilitats foren els anotadors del partit.

CONCLUSSIONS POST PARTIT.

Als dos primers quarts l equip estigue magnific amb la defensa individual plantejada per L ALCUDIA jugant un dos per dos continuo i llegint molt be el partit. Despres i front a una defensa zonal en al que tendriem que estar més acostumats ens atascarem en botar massa la pilota i no circular amb celeritat la pilota cosa la cual feia que el.legirem males opcions de tir i fallarem en excess.

Bona cosa de culpa tingué l'equip contrari amb la zona plantejada la cual ens va anar molt malament per als nostres interessos.

LA CLAU AL PARTIT PER A MI VA SER LA GRAN QUANTITAT DE REBOTS QUE AGAFAREM MÉS QUE EL RIVAL AIXÒ ENS VA SALVAR EN MOLTS MOMENTS DEL PARTIT. Gent com PULPO, TREN PAKITO DURANT en la zona es fan infranqueables i es fa molt dificil fer-mos mal en atac en ells ahi baix.

La hecatombe al tercer quart no es pot consentir si el nostre últim recurs es que PULPO tire de tres per que ningú ho fa MALAMENT ANEM. La gent te que asumir responsabilitats en atac i llançar més per a obrir les defenses zonals plantejades per el contrari.  FEREM AIXI I TOT CUATRE TRIPLES.

El pròxim partit en casa ens enfrontarà front a DRAGONS AULATIS equip al que hi ha que guanyar per a mantindre la dinamica guanyadora que estiguem tenint DE SEGUR QUE NO SERA GENS FACIL.

P.D. LUKE que vols desmontar-me el equip LA LLIGA UPA DANCE que diuen alguns es veu que arrasa en la lliga oficial de federació. Anomenem a DURANT li han oferit anar a jugar en autonomica, a PAKITO en primera provincial ara a dos jugadors els ofereixen anar a jugar en PREFERENT en un equip punter de la rodalia PER ALGO SERA QUE FINS ARA TOTS VOLEN QUEDAR-SE A JUGAR EN NOSALTRES. De totes formes es un orgull per a mi que la gent ara ja conega que ALBERIC TE UN EQUIP MOLT COMPETITIU DE BASQUET AIXÒ ES DEBUT AL TREBALL INCANSABLE DELS JUGADORS ALS CUALS FEL.LICITE DE TOT COR. Ara si algú vol JUGAR EN ALTRA CATEGORIA AÇI NO LLIGUEM A NINGÚ inclús podria jugar en les dos competicions.

P.D.2 Un altra cosa EM COMENTEN QUE EN DIVISIO D HONOR lliga en la que volem nosaltres jugar l any que be hi han ex-jugadors de LEB, EBA, ACB, vamos que el nivell que hi ha a aquesta lliga es senzillament espectacular A VORE SI D ALTRES CLUBS ENS INFORMEM MILLOR I ENS ADONEM QUE LA LLIGA ANOMENADA AUPA AMB 20 ANYS D EXPERIÈNCIA TE UN NIVELL SENZILLAMENT ESPECTACULAR.