sábado, 12 de febrero de 2011

ALBERIC GUANYA AL BARRIO DE CARMEN

ALBERIC N.B 55 - BARRIO DE CARMEN 23

Eren les cuatre de la vesprada i un servidor es va dirigir cap a canals a vore com la milonga de que els jovens tenien que tirar del carro dita en pretemporada era això una milonga vore els meus amics jugar molts minuts i guanyar va ser tot un plaer. Siguent ja hora em vaig dirigir cap Alberic per a en teoria enfrontar-mos a un rival hiper complicat CAFE MUSEU BARRI EL CARMEN quart a la clasificació i que fins ara havia donat el callo a tots els partits. Es clar si a un equip com el CARMEN li lleves als seus millor jugadors cas del nº 11 VENTURA del nº 5 BERDEGUE i el seu nº 14 RODRIGUEZ es com a un SUICIDI presentar-se a Alberic amb nomes sis efectius per a enfrontar-se a un equip HIPERMOTIVAT que anava en tot pese a les absències de THUTH(ha sigut pare i la dona encara estava fotuda), VIK12 aquest lesionat i de POWER PAU(lesio de llarga durada).

Per res del mon volia que el equip es confiara i eixirem en tota la artilleria amb WADE,BAD BROTHER,DURANT,TREN I PULPO costant i molt els primers atacs fent un triple i una cistella de dos BAD BROTHER i sendes cistelles de TREN I PULPO, per el costat del carmen el únic que encistella va ser el seu jugador nº 8 MAYOR fent que el marcador a la finalització del primer quart reflectira un PAUPERRIM 9-4. Estavem com sempre molt be en defensa. Ara en atac estavem algo espessets.

Segon quart i amb les clàssiques rotacions el equip agafa aire i comença a correr cosa que per res del mon volia el carmen amb l entrada de gent de refresc com PAKITO, CASTANYERO I HORNACHECK a mes de XINO I LUKE el equip comença a fer contracolps i amb l aparició estelar de PAKITO dins de la pintura amb sis punts quasi consecutius i per fora de HORNACHECK amb set punts triple inclòs més tirs lliures de LUKE i un altre triple de BAD BROTHER feren que el marcador parcial es disparara fins a un aclaridor 18-6 i un marcador fins a eixos moments de 27-10 notant ja el carmen el cansanci acumulat.

Al tercer quart i amb continues rotacions de tots els homens comença el quart amb un altre triple de BAD BROTHER després els punts cuatre exactament se ls repartiren TREN I DURANT per a despres fer cinc punts consecutius BAD BROTHER per a posar un marcador parcial de 16-7 i un marcador fins a eixos moments de 43-17. Del partit ja s havia acabat quan finalitza el segon quart.

Al últim quart i amb la logica rotació de jugadors el partit es traba un poquet aportant en aquest quart en la pintura un INCOMENSURABLE PAKITO amb sis punts i un altre crack XINO que amb cinc punts triple inclòs més la cistella de un batallador CASTANYERO ferem que el marcador parcial reflectira un tanteig de 12-6 i un marcador final de 55-23.

Nova victòria del Alberic amb tanteig final de 55-23 ara a refrendar les bones sensacions a la copa.

Desitjar tota la sort al Carmen equip que es presentà a Alberic amb la columna vertebral absent de segur que en sa casa es vora un partit totalment diferent i ahi es comprobara les forçes de cadascu.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 9-4
SEGON QUART 18-6(27-10)
TERCER QUART 16-7(43-17)
QUART QUART 12-6(55-23)

TANTEIG FINAL 55-23

En el capitol de anotadors destacar a BAD BROTHER I PAKITO pero jo vullc destacar A TOT EL EQUIP enguany siguem això un equip en MAJUSCULES EQUIP per que el grau de compromis es màxim tant sols vore les cares de concentració dels meus jugadors als dos primers quart dona gust vore com s agafen d en serio aquest tipus de partits.

CONCLUSSIONS POST PARTIT

Jugant aixi de concentrats es molt complicat pedre un partit a casa i fora vore el grau de compromis de jugadors com PAKITO amb feina però que va jugar, WADE fotut de la ma pero jugant, BAD BROTHER fotut del hombro però jugant i de KILLER que es casca un viatge des de JAVALAMBRE fins açi mort el home però que va jugar diu molt d aquest grup humà que s ha juntat a Alberic. Vore com el jugador referència com PULPO estigués sentat durant bona part del dos últims quarts diu i molt d aquest grup en el que TOTS I REPETISC TOTS SIGUEM IMPORTANTS.

El equip en casa esta molt fort i els rivals es presenten a Alberic en molt pocs efectius així es imposible mantindre el ritme del nostre equip, en atac de vegades i sobre tot en casa ens falta més fluidessa ara en defensa ho toquem tot i es molt dificil atacar-mos siguent i de lluny l equip en menys punts en contra.

Amb aquesta victòria deixem de cara a la lliga al CARMEN ja ha tres victòries de nosaltres i amb el average ven encaminat, en la nostra lluita per el segòn lloc el pròxim rival a casa serà el PENSAT I FET en el primer partit de la segona volta equip al que tenim conters pedents per la derrota de tant sols un punt a sa casa de segur que es vora un GRAN PARTIT DE BASQUET.

Ara aquesta propera setmana GAUDIREM DE LA COPA en la que tenim que anar partit a partit a vore que ens depara el sorteig i si juguem dimecres o dijous i front a qui rivals com el NEVADA, PILAR B, CARMEN I DIVINA PASTORA ENS ESPEREN.