domingo, 6 de febrero de 2011

ALBERIC GUANYA EN MONCADA

MONCADA 29 - ALBERIC N.B. 65

Eren les vuit i mitja del matí i DEU VALENTS es dirigien junt al seu entrenador a MONTCADA per a enfrontar-mos a un equip el local que ocupa les posicions baixes de la clasificació amb tant sols dos victòries però recordem va ser capaç de guanyar-li al alcudia en sa casa. Gent no massa alta amb dos xinessos inclossos en fi un equip molt jove en molt poqueta altura. Nosaltres patiem les baixes per motius laborals de HORNACHECK i per motius de lesió de BAD BROTHER i per motiu de naiximent de THUTH a mes de la de llarga durada de POWER PAU.

Arrivarem a bon hora i ja en el calfament la gent estava del tot posada.

Quintet habitual en aquestos partits amb KILLER,LUKE,CASTANYERO,PAKITO i DURANT començant el partit del tot possats amb cistella de CASTANYERO i vuit punts de PAKITO acabant el quart de la millor manera posible amb un triple des de la meitat del camp fet per DURANT quan s acabava el temps finalitzant el quart amb tanteig de 5-17 i el partit encarrilat.

Al segon quart continuarem en la rotació habitual jugant tots els integrants molts minuts del partit fent els punts TREN que va patir un colp al nas TACANT TOTA LA PISTA DE SANG i de PAKITO, PULPO I WADE finalitzant el quart i com no podia ser menys amb cistella des de NOU METRES DE PULPO, que el xic es va picar amb DURANT i va dir ara la faig jo finalitzant amb tanteig parcial de 9-17 i un tanteig fins a eixos moments de 14-34 i el partit totalment decidit.

Al tercer quart va sorgir la figura de WADE que amb 7 punts consecutius arreplegà el testig anotador i amb cistelles de PAKITO i DURANT posaren el tanteig parcial de 5-13 i un tanteig fins a eixos moments de 19-47.

Al últim quart i amb el tanteig decidit anotaren 5 punts TREN a mes de XINO I PULPO finalitzant el quart amb dos triples quasi consecutius de XINO I PULPO finalitzant el quart amb tanteig parcial de 10-18 i un tanteig parcial de 29-65

NOVA VICTÒRIA DEL ALBERIC LA QUE FA TRETZE ARA A FINALITZAR LA PRIMERA VOLTA AMB UN PARTIT MOLT COMPLICAT CAFE MUSEU EL CARMEN.

Fel.licitar al MONTCADA equip jove sense alçada que jugaren prou net i sense brusquetat els desitjem tota la sort del mon per a que guanyen el major nombre de partits i es puguen salvar.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 5-17
SEGON QUART 9-17(14-34)
TERCER QUART 6-13(19-47)
QUART QUART 10-18(29-65)
TANTEIG FINAL 29-65

Fel.licitar a tot el equip per el treball aconseguit i per alçar-se i anar deu tios a montcada un diumenge de mati a les deu. AQUEST EQUIP ES UNA PINYA i això es nota fins i tot FENT DOS CISTELLES DES DE LA MEITAT DEL CAMP. Estic molt orgullòs de tots vosaltres.

Pakito estigué molt be en la seva millor faceta esperem que agafe la forma rapid el necessitem per a la copa i per als propers partits CARMEN I MASSAMAGRELL.

Siguem tots un equip en MAJUSCULES estem molt units i TOTS SIGUEM IMPORTANTS ara no puguem devallar i tenim que redoblar esforços per a que aquestes setmanes MOLT IMPORTANTS eixigam victoriossos.

Les properes setmanes són d AUPA la propera setmana ens visita el CARMEN equip amb alçada i molt dur TENIM QUE GUANYAR SI O SI per que la propera setmana ja iniciarem la copa i la següent ens visita el MASSAMAGRELL setmanes importants i amb partits de qualitat ara no puguem devallar tenim que redoblar esforços per a donar el callo al cent per cent. Ara el pròxim partit es el CARMEN i eixe es el que tenim que guanyar.

P.D. Als amics de massamagrell que ens demanaren aplaçar el partit per al diumenge lamentem informar-los que NO PODRA SER AQUEST APLAÇAMENT debut a que el diumenge no hi ha pista i amb impossibilitat de jugar-lo el diumenge. HO LAMENTEM MOLT ELS ESPEREM EIXE DISSABTE PER A JUGAR UN MOLT BON PARTIT.