sábado, 26 de febrero de 2011

RESUM DE COPA I VICTÒRIA FRONT AL MASSAMAGRELL 66-30‏ EN EL PARTIT DE LA JORNA DE LLIGA

Bo en primer lloc i per aclamació popular farem un xicotet resum de la nostra andadura per la copa la setmana pasada tinguerem un cuadre fotut del tot aixi i tot guanyarem al carmen amb prou facilitat al final 58-44 per a jugar la semifinal front al meu pareixer EL MILLOR EQUIP DEL GRUP EL JUGONES. Aquesta semifinal la afrontavem sense el nostre jugador franquicia PULPO sense que aquest extrem SERVISCA DE EXCUSSA AL PARTIT. Aquest tipus son sempre molt interessants i els plantejarem al JUGONES noves tactiques i defenses alternatives i tot anava molt igualat als dos primers quarts 29-29. Al tercer quart se n anarem 6 punts davant i haviem tret del partit al RAFA PIVOT però quan millor pintavem les coses sorgi de nou la figura de RAFETA i els últims quatre minuts ens empecinarem en tirar de fora QUAN DINS ENS HAVIA ANAT DE MERAVELLA i cadascu volgué fer la guerra per el seu conter i això front un equip com el JUGONES es firmar la teva SENTENCIA DE MORT. Al final el tanteig reflectia un 48-61 que per a res diu L IGUAL.LTAT ENORME que hi haguè al partit. FEL.LICITAR DE TOT COR AL JUGONES MILLOR EQUIP DEL GRUP I DE LA CATEGORIA AMB GRANS JUGADORS PERÒ AMB MILLORS PERSONES. Fel.licitar-los per la seva victòria al torneig també INTENTAREM EN FITXATJES NOUS DONAR VOS PROU DE GUERRA EN LA VOSTRA CASA.

Ara i despres de la resaca de COPA era dissabte de vespra i l equip s enfrontava a un rival teoricament HIPER COMPLICAT PENSAT I FET MASSAMAGRELL recordem que al primer partit ens haviem guanyat 53-52 en sa casa. Rival amb alçada i potencia i amb saber estar. Es veu que aquest dissabte tenien baixes i el partit comença amb deu minuts de retard esperant a un parell de jugadors que al final no pugueren esser inscrits al acta. Baixes tant importants com DAVID GIL, el seu germà JESUS, el 14 son massa importants i més si t enfrontes a un equip hipermotivat per la derrota en semifinals front a jugones i sobretot per la derrota dolorossa per un punt en casa del massamagrell. El ALBERIC patia les baixes de XINO-aquest lessionat- VIK12 aquest sancionat i POWER PAU. Ja en el calfament la gent estava molt possada i mentalitzada de lo que tenien que fer i ja al quintet inicial amb PULPO, TREN, BAD BROTHER,WADE I DURANT es va vore la diferència existent en aquest partit entre els dos equips amb paper destacat de PULPO amb DOTZE PUNTS TREN amb VUIT PUNTS BAD BROTHER amb cinc punts més cistella de DURANT per a possar un IMPRESSIONANT 30-06 que finiquitava el partit ja en el primer quart.

Amb aquest tanteig es normal que un equip es relaje RES D AIXÒ VA PASSAR amb un camvi del quintet al complet al segon quart la faceta anotadora la arreplegaren PAKITO amb sis punts THUTH amb SET PUNTS, mes cistelles de KILLER, HORNACHECK i CASTANYERO posavem un tanteig també prou bo de 20-16 per a un parcial ja definitiu per al partit de 50-22.

Al tercer quart i donada la superioritat del equip la gent es va relajar prou aportant en aquest quart PAKITO cuatre punts, DURANT, LUKE i HORNACHECK per a posar un tanteig parcial de 10-5 i un tanteig fins a eixos moments de 60-27.

Ja al últim quart l equip es va dedicar a NO FER SE MAL i a controlar el partit i deixar pasar el minuts per a acabar el quart amb cistella de THUTH, tir lliure de TREN i triple de BAD BROTHER per a posar un tanteig parcial de 6-3 i un tanteig final de 66-30

VICTÒRIA IMPORTANTISSIMA DEL ALBERIC FRONT A UN RIVAL DIRECTE AL QUE DEIXES AMB CUATRE DERROTES I EL AVERAGE GUANYAT.

Fel.licitar i desitjar-li tota la sort del mon al PENSAT I FET equip que sap al que juga que vingué a ALBERIC en moltes baixes i aixi es imposible front a un equip en casa intratable. Desitjar-los tota la sort del món i contestant-li al seu jugador DAVID GIL OJALA ENS VEGAM EN ELS PLAY OFFS que tinga per segur que JUGAREM TOTS ELS QUARTS COM EL PRIMER QUART QUE HEM JUGAT AVUI.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Fel.licitar a TOT EL EQUIP AL COMPLET per la seva actitud al hora de afrontar un PARTIT FRONT AL TERCER CLASSIFICAT aixi dona gust entrenar vore el equip en circulacció de pilota en acert en el tir en moviments de balò, en DEFENSA es un autentic plaer per a la vista vore aquesta exhibicció als dos primers quarts del partit.Despres es normal que l equip es relaje i jugue en TRES MARTXES MENYS.

Deixem a un RIVAL DIRECTE amb quatre derrotes ja a dos de nosaltres més l average asegurant mos en aquest equip el FACTOR CAMP molt important front a equips com el MASSAMAGRELL.

Ara el diumenge a guanyar a un altre molt bon rival EL PILAR gent que juga en preferent de la federació i en AUPA de segur que el diumenge de vesprada es vora un gran partit.

Un ALTRA COSA nosaltes analitzem les derrotes i treiem conclussions PER AIXÒ ENS HEM REFORÇAT en un ALA PIVOT amb una potencia i un tir de quatre metres BRUTAL jugador que fa mates amb molt poc de bot cosa la cual diu de la gran potència que te a les cames. Esperem que front al pilar ens ajude en facetes ofensives i defensives interiorment donant al equip un BOT DE QUALITAT MOLT CONSIDERABLE. Jugador que juga en AUTONOMICA DE FEDERACIÓ i que serà peça clau per a esser més competitius.

FEL.LICITAR DE TOT COR A TOT EL EQUIP vore a jugadors com KILLER agafant rebots en defensa i en atac i possant la de TRES i CASTANYERO amb una actitut defensiva i ofensiva brutal diu molt d aquest equip en el que TOT LO MON ES IMPORTANT REPETISC TOT LO MON.