martes, 14 de junio de 2011

EL ALBERIC GUANYA A L'ALCUDIA AL DARRER PARTIT A CASA DE LA LLIGA REGULAR 62-37

Eren les DOTZE del matí del DIUMENGE i en un horari poc habitual per a nosaltres ens disposavem a jugar front a un equip L ALCUDIA amb un molt bon jugador RAFA BAREA el seu pivot el cual fa mes de dos metres i amb bons jugadors la llastima es que vingueren amb nomes CINC JUGADORS, equip que s esta jugant la possibilitat d entrar als play offs. Nosaltres erem ONZE JUGADORS amb les baixes de POWER PAU lesionat encara, LUKE amb molesties gastrointestinals,HORNACHECK el cual du AUTODESCARTANT-SE varies setmanes i CASTANYERO el cual continua recuperant-se de la lesio al hombro.

Calfament adecuat i donat que el rival eixia en lo que eixia quintet de luxe amb WADE,THUTH,PULPO,TREN i TANOKI fent la primera cistella TANOKI per a continuació fer un dos més un THUTH, encistellant un altra vegada TANOKI, per a fer cistella de dos punts TREN i dos triples quasi consecutius del HOME DEL PARTIT WADE més cistella un altra vegada de TANOKI i tir lliure de PULPO posaven un marcador parcial de 18-6, amb SIS PUNTS de WADE, SIS punts més de TANOKI com a homens referència al atac.

Al SEGON QUART i debut a que TOT LO MON TE QUE JUGAR es va cambiar per complet el quintet i amb l incorporació de homens com XINO, VIK12 aques dos MOLT BAIXETS DE FORMA i amb les ganes de KILLER l equip RECONEC que es va quedar un MOLT COIXET sobre tot a la zona i aquest extrem fou castigat per l ALCUDIA amb el seu home referència RAFA BAREA ben secundat per MURILLO, ens posarem un parcial en contra de 5-15, només encistellant nosaltres un triple de BAD BROTHER i una cistella de dos de durant, possant el marcador parcial fins a eixos moments de 23-21 i el partit encara per decidir. A aquest quart TINGUEREM UNA DEVALLADA DEBUDA ALS CAMVIS introduits per l entrenaor. TAMBÉ TINGUEM DRET A AQUESTES DEVALLADES I AQUESTOS PARTITS ESTAN PER A QUE LA GENT TOTA LA GENT JUGUE EL MAXIM DE MINUTS PERMESSOS.

Al TERCER QUART i amb la lliço apressa del anterior quart i amb l inclussió del QUINTET TITULAR UN ALTRA VEGADA l equip tornà a possar-se les piles i amb triple inicial de WADE, arreplegant la faceta anotadora TREN amb quatre punts consecutius més SET PUNTS CONSECUTIUS de THUTH i amb cistella de TANOKI, TREN i PULPO posavem un marcador del tot aclaridor de 20-08 i un tanteig fins a eixos moments de 43-29 el cual ja DECIDIA PRACTICAMENT EL PARTIT.

Al QUART QUART l equip continua del tot possat i amb rotació inclossa de JUGADORS però aquesta vegada PROU MÉS RACIONAL començarem el quart amb dos triples quasi consecutius de WADE 5-6 per a aquest jugador des de la linia de tres punts més altre triple de DURANT i cistelles de BAD BROTHER , feien que el tanteig faltant cinc minuts fora del tot aclaridor, per lo que un servidor i en previssió de que es pugueren donar LESIONS INOPORTUNES va procedir a donar entrada a homens MENYS HABITUALS i amb casta es va acabar el partit amb tirs lliures de PAKITO, més cistelles finals de DURANT I KILLER posaren un marcador parcial de 19-08 i un tanteig final de 62-37.

Altra victòria la que fa VINT I CINC del equip per tant sols TRES DERROTES la cual i donats els resultats a la JORNADA ens ASSEGURA la SEGONA PLAÇA a expenses d una devallada de JUGONES-NO ES PRODUIRÀ- assegurant-mos tambe el factor camp en el PLAY OFF que és te que disputar COSA PROU IMPORTANT.

Fel.licitar al L ALCUDIA equip curt d efectius que a sa casa ens posarem MOLTS DIFICILS LES COSES però que vinguerem en cuadre a Alberic, com si NO VULLGUEREM JUGAR EL PLAY OFF amb un tio molt bo RAFA BAREA els demes fent els que s espera d ells. Els desitjem tota la sort per a propers anys.

TANTEIG ARRASTRAT DE ENCONTRE:

PRIMER QUART 18-6
SEGON QUART 5-15(23-21)
TERCER QUART 20-8(43-29)
QUART QUART 19-08(62-37)
TANTEIG FINAL 62-37

En quant al capitol de destacats resaltar l enorme ESTAT DE FORMA DEL HOME DEL PARTIT WADE autor de 15 punts amb un percentaje en el tir de tres d escàndol 5-6 ben secundat per els 8 punts de TANOKI, SET PUNTS al tercer quart de THUTH, 8 punts de TREN,7 punts de DURANT,7 punts més de BAD BROTHER, 3 punts de PULPO, més cistella de KILLER i tirs lliures de PAKITO ferem que la faceta anotadora estiguera la veritat MOLT REPARTIDA quedant-se tant sols sense anotar homes com XINO i VIK12 als cuals se ls nota FALTA D ACTIVITAT però als cuals és molt important involucrar al PROJECTE per al PLAY OFF.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

A excepcció de la DEVALLADA AL SEGON QUART en part I RECONEC LA MEVA CULPA per un EQUIP DEL TOT DESCONPENSAT veig a l equip MOLT ENTXUFAT I AMB GANES cosa PROU DIFICIL donada la llargaria de la temporada-ACAVEM EN JULIOL I ENCARA FALTARIEN ELS PLAY OFF MARE DEUETA-.

Respecte a que algun jugador vullga jugar més minuts DE DEVERES AIXÒ DIU MOLT DE LO COMPROMESSA QUE ESTA LA GENT i les ganes que posen alguns jugadors i les ganes de guanyar, ara jo com a entrenaor TINC QUE INVOLUCAR A TOTS ELS JUGADORS al PROJECTE per a que tot lo mon estiga del tot entxufat. HOMENS com XINO i VIK12 tenen que ser part en aquest equip i homens menys habituals com KILLER-amic se te nota el regim i les carrreres populars-tenen que agafar la seva cuota de PROTAGONISME. Esta clar que als últims minuts del partit un que es l entrenaor TE QUE PRESERVAR ALS JUGADORS IMPORTANTS DE POSIBLES LESIONS i això es el que farem per al que resta de TEMPORADA REGULAR, es a dir, tots jugaran un BON GRAPAT DE MINUTS per a posar-mos en FORMA PER ALS PLAY OFFS.

Ara el DIJOUS i amb la presència del nostre home referència a la posició de base WADE tindrem que acabar el partit ajornat per la pluja front al CUPERVAL B del senyor P. MOLLA amb tanteig de 17-16 i pilota per a nosaltres faltant 05:20 per acabar el segon quart EQUIP que es juga estar als play offs , en camvi nosaltres no es juguem res TENIM QUE DONAR EL CALLO PER A INTENTAR GUANYAR i preparar-mos adecuadament per als play offs.

El partit de la següent jornada el juguem DIUMENGE i front al DRAGONS AULATIS del SR. TARONCHER, esperem ser portadors la propera setmana de bones noticies ja ens anirem informant A LA NOMBROSSA PARROQUIA QUE ENS SEGUEIX-TINC CONSTÀNCIA- de les nostres incidències com a club.

P.D. A la finalització del partit FEREM GERMANOR com a equip d amics que siguem i GAUDIREM D UNA PAELLlA al chalet de TREN a on parlarem de present i futur PERÒ AQUESTA ES UN ALTRA HISTÒRIA QUE JA ANIREM COMENTANT A AQUEST BLOG.