lunes, 4 de julio de 2011

EL ALBERIC GUANYA AL CARMEN EN L ÚLTIM PARTIT DE LLIGA REGULAR 28-61‏

BARRI DE CARMEN 28 - ALBERIC NOU BASQUET 61

Eren les cinc i mitja de la vesprada i VUIT valents i el seu entrenaor es disposaven a dirigir-se cap a valencia per a enfrotar-mos a un molt bon equip el CARMEN equip amb gent molt bona com el seu aler RODRIGUEZ, el seu base EDUARDO BERDEGUE, el seu aler VENTURA, equip amb quilos i força que duia molts partits perduts debut a que es presentaven en tant sols cinc jugadors. Dir que aquestos jugadors no estaven presents en la pista i que tant sols eren cinc jugadors destacant el seu aler FELIPE CABALLER. Nosaltres anavem a disputar el partit sense jugar-mos res.

Pista al aire lliure cistelles un poc doblaes i oratge un poc revolicat sense arribar a ploure bon calfament i quintet adecuat amb LUKE,KILLER,DURANT,TANOKI i TREN començant el partit al primer quart amb la zona habitual i amb sis punts consecutius de DURANT, seguits de dos cistelles de TANOKI i tir lliure de TREN el que provocava temps mort del seu entrenaor finalitzant el quart amb cistella més tir lliure adicional de DURANT-nou punts en aquest quart- i cistella de KILLER el que posava un tanteig parcial de 0-16.

Segon quart i rotació de gent cistella de tren i triple de VIK12-el primer a la temporada- fent cistella pakito i tir lliure TREN seguit de cistella i tirs lliures de TANOKI, destacant que el rival va fer la seva primea cistella al minut sis del quart finalitzant el quart amb tanteig de 4-12 i un tanteig fins a eixos moments de 4-28 i el partit TOTALMENT DECIDIT.

Al tercer quart i debut a la diferència i a que el rival tambè juga va haver-hi certa relajació defensiva mentres que en atac amb cistelles de KILLER i triple de DURANT mes quatre punts de PAKITO i DURANT posavem un marcador parcial de 16-17 i un tanteig fins a eixos moments de 20-45.

Al últim quart l equip continua amb la mateixa dinamica i amb cistelles de TREN, TANOKI i KILLER més cistella més tir adicional de TANOKI cistella de TREN, cistella de VIK12 i TRIPLEEEE de TREN posavem un marcador parcial de 8-16 i un marcador final de 28-61.

Nova victòria del Alberic l última de la temporada regular davant un equip amb nomes cinc homens i sense els seus homens referència va fer el que va poder.

Desitjar-li tota la sort del mon al CARMEN equip amb molt de potencial amb molt bon entrenaor JOSE TENDERO amb molts bons jugadors tenen en ment bons fitxatjes els desitjem tota la sort del mon a la propera temporada.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 00-16
SEGON QUART 4-12(4-28)
TERCER QUART 16-17(20-45)
QUART QUART 8-16(28-61)

TANTEIG FINAL 28-61

En quant al capitol de destacats com sempre TOT L EQUIP des de XINO pasant per TREN-primer triple de la temporada- continuant per LUKE continuant per KILLE´-vuit punts amb bona maneta- continuant per TANOKI-menys mal que no esclafa les cistelles sino tindriem que haver-hi tornat un altra vegada- continuant per PAKITO, VIK12-primer triple de la temporada- per acabar per el jugador ON FIRE DURANT impressionant la seva temporada JUGADOR FRANQUICIA DEL NOSTRE EQUIP. TOTS UN DEU.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Partit sense res en joc els amics del CARMEN es pensavem que acudiriem en CINC JUGADORS ells eren cinc nosaltres erem vuit homens ahi es va acabar el partit. Aquesta gent no vol pedre ni a les caniques i més si la gent del carmen a la derrota patida a la copa tant sols deien que " quan vingau a valencia pedreu segur" NO amics no hem perdut aquesta gent te massa fam de victòries i no els agrada per a res pedre partits.

Ara la desitjada FINAL FOUR amb e PENSAT I FET com a rival en semifinals DISSABTE 9 JULIOL HORA 17:30 en el pavello de SEDAVI esperem la presència dels nostres aficionats DONANT MOS SUPORT en aquest partit FONAMENTAL per a les nostres aspiracions de GUANYAR LA LLIGA.

P.D.. Els equips per a la propera temporada TENEM MOLT BONA PINTA. Al equip A hi haura un super equip amb gent amb molta experiència i quilos a mes d alçada NO PUGUEM DIR NOMS tant sols dir que AQUEST EQUIP JUGUE A DIVISIÓ D HONOR JUGUE A PRIMERA SERA FERM CANDIDAT A GUANYAR LA CATEGORIA A ON ESTIGA. Respecte al equip B un servidor i un bon grapat de gent farem un molt bon grup de gent disposada a donar el callo a TERCERA DIVISIÓ D AUPA. Però aquest CAPITÒL s escriura al ESTIU ESPEREU MOLT ATENTS A LES NOVETATS DE SEGUR QUE DEIXARAN A TOTS BOCAVADATS.

ARA TANT SOLS ENS IMPORTA LA FINAL FOUR ESPEREM FER UN MOLT BON PAPER E INTENTAR GUANYAR AQUESTA LLIGA EN LA QUE HEM JUGAT PROU BE I HEM DONAT EL CALLO. DEMANEM EL RECOLÇAMENT DE TOTA LA GENT VOS ESPEREM EN SEDAVI.