sábado, 24 de septiembre de 2011

PARITTS PRETEMPORADA I REFLEXIONS VARIES

Bo amics donada la inactivitat d aquest blog anem a posar lo un altra vegada en martxa. L equip enguany ha decidit embarcar-se en la dificil tarea de afrontar un any en la maxima categoria de AUPA DIVISSIO D HONOR i ho fa conscient de les dificultats que aquesta tasca contrau, però també ho fa ENTRENANT I MATXACANT-SE A TOPE per a fer un bon paper en aquesta categoria. Ho fa amb una plantilla minvada d efectius-ELS QUE ESTEM SOM UNS FENOMENS- respecte al any passat. Homens com PAKITO REIES i el que era el nostre president SALVA KILLER ens han deixat per a enrolar-se en el barco del VA DE BASKET ALGEMESSI en SEGONA ZONAL. Els desitjem lo millor en les seves vides. D altres com THUTH cascat de l esquena han decidit voluntariament ni intentar-ho. D altres com QUICO LUKE han decidit provar sort en el NOU BASKET ALZIRA de primera zonal. Altres com POWER PAU han decidit aquest any enrolar-se en les files de LLOSA BASQUET de SEGONA ZONAL. En fi estem els que estem i la partida de moment queda tancada de la seguent manera

5. VICENT DURANT BATEJAT ARA PER DICSI

6. MIQUEL EL TRAINER-SORPRESA EL IAIO DEL EQUIP ES POSA UN ALTRA VEGADA LES BOTES-

7. ROBERT PULPO

8. JUAN TREN

9. RUBEN BAD BROTHER

10. RUBEN WADE

11. MANOLO CASTANYERO

12. VICTOR VIK12

17. ELVIS MONTANER LA PARELLA DE DICSI PICSI ELS DOS RATOLINETS DONARAN MOLTA GUERRA AQUESTA CAMPANYA

33. KIRI TANOKI

44. IVAN XINO

Esta es la plantilla d enguany per a enfrontar UNA DURA TEMPORADA EN DIVISSIO D HONOR. Aquestos homens conscients de les dificultats ESTAN ENTRENANT A MUERTE-DONE FE D AIXO PER QUE A MI M ESTA AFECTANT I PROU A LA MEVA SALUT- per a fer ho lo millor posible i EIXE ES EL CAMI.

L equip ha jugat DOS PARTITS AMISTOSSOS un l homenatge en L ALCUDIA a un jugador entrenador del que no recorde el nom-QUE EM PERDONE LA FAMILIA crec que li deien PACO GIMENO- i a on l equip amb les incorporacions de JULIO MONEDERO i BERNAT GINOBILI estigue tot el partit al capdavant guanyat 39-53 i un altre en casa front al LLOSA BASQUET del nostre amic DAVID HOOPS HOOPS i ara també de POWER PAU a on l equip tant sols apretant els dos primers quarts i els altres dos quarts prou relajaets i amb la participació de tot lo mon va guanyar comodament 66-42. N haverem poder jugar algún partit amistòs més-EH XIMO NO SE PER QUE TANTA POR- però el dit ENGUANY L IMPORTANT ES L ENTRENAMENT i enguany els entrenaments senzillament DONEN MOLTA POR en tota la gent posada suant al máxim fent exercisis manats per el SEGON ENTRENAOR WADE. El dit ens pot exir millor o pijor aquesta aventura però PER GANES O TREBALL NO SERA. Després la piloteta entrara o eixira pero per ganes i treball no sera.

QUE TINGAM MOLTA SORT
AMUNT NOU BASKET ALBERIC
MIQUEL SPALITJA

No hay comentarios: