sábado, 15 de octubre de 2011

ALBERIC PERD JUSTAMENT FRONT AL LORETO 65-74

Era dissabte per la vesprada i tot l equip al complet a excepcció de XINO es disposava a jugar front a un equip LORETO PICANYA amb dos super cracks com al 8 SERGIO GARCIA-com el golfista- i amb el número 10 J. AZAGRA un altre super crack que ens va fer tabaco i amb SET EFECTIUS equip recordem INVICTE que habia sigut capaç de guanyar en la supercantxa del VILA D ALAQUAS. L empresa per a res seria gens fàcil.

Començament del partit i quintet amb WADE,PULPO,CASTANYERO,TANOKI i TREN a on l equip comença amb cistella de CASTANYERO i amb quatre punts de TANOKI, tir lliures de WADE i cuatre punts de TREN per acabar el quart amb cistella de TRES de BAD BROTHER. Ells practicament el que tiraven EN TIOS DAMUNT I TOT ho feien i AZAGRA amb 6 punts i SERGIO GARCIA amb 5 punts ja començavem a despuntar. L equip de loreto sabia al que jugava RITME LENT i a deixar ho en mans dels seus tiraors-ni entraven al rebot, sabien que la feien- possant un marcador parcial de 17-22.

Al segon quart i amb un continu camvi de defenses per banda nostra l equip millora notablement en defensa i en aquest quart amb 6 punts de TANOKI, mes cistella de GINOBILI, més cuatre punts de PULPO i cistella de BAD BROTHER posavem un marcador parcial de 14-11 i un marcador fins a eixos moments de 31-33. Ells anotavem principalment de la má de AZAGRA amb 7 punts. HI HAVIA PARTIT ESTAVEM AHI.

Al tercer quart pensavem que el cansanci els pasaria factura als homens del loreto. Que equivocats estavem AQUEST EQUIP SAP AL QUE JUGA I HO FA DE MERAVELLA i amb els ja classics AZAGRA amb 5 punts i SERGIO GARCIA amb 6 punts s uní a la festa IBAÑEZ amb el nº 5 amb quatre punts i amb el número 13 JIMENEZ amb 5 punts per a dir-mos que si volien guanyar el partit ho TINDRIEM FRANCAMENT MALAMENT. Nosaltres ferem tambè bona anotació i prou repartida amb cuatre punts de TREN, cistelles de DURANT i PULPO, cistella de TANOKI i GINOBILI i triple de WADE per a posar un marcador parcial de 15-22 i un marcador fins a eixos moments de 46-55.

Al últim quart l equip s ho cregué per moments i apreta més els dents i amb cistella de TANOKI sis punts consecutius de TREN i tirs lliures del mateix TANOKI estetiem el marcador. Ells tiravem ma de AZAGRA amb 2 punts i de SERGIO GARCIA amb dos punts més. L equip amb triple de DURANT i cistella de dos del mateix jugador. arriba a posar se'n a NOMES QUATRE PUNTS FALTANT 01:40 per a la conclussió. Ho fiarem tot al llançament de tirs lliures i açi els homens de picanya ens feren un 10-9 la cual cosa impossibilitava la remuntada finalitzant el quart amb empat parcial 19-19 i un marcador final de 65-74

VICTORIA DEL LORETO EQUIP QUE CONTINUA INVICTE i al que fel.licitarem siguent el JUST VENCEDOR DEL PARTIT. En homens com SERGIO GARCIA i AZAGRA sense desmereixer als demés fan d aquest equip un rival molt dificil de batre ENHORABONA PER ELLS.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 17-22

SEGON QUART 14-11(31-33)

TERCER QUART 15-22(46-55)

QUART QUART 19-19(65-74)

TANTEIG FINAL 65-74

Primera derrota de la temporada front a un molt bon equip LORETO amb molta experiencia en DIVISSIO D HONOR NO PASA RES NI EREM TANT BONS LA SETMANA PASADA QUAN GUANYAREM AL PILAR NI ARA SIGUEM TAN ROÏNS HI HA UN PAS EN MIG. EL QUE HE DIT SEMPRE PAS A PAS I AMB TREBALL I ESFORÇ ANIREM MILLORANT RECORDAR QUE SIGUEM UN EQUIP QUE BE DE SEGONA I QUE TENIM QUE NOTAR EL PAS DE CATEGORIA. JO ESTIC SATISFET PER QUE ALS TRES PARTITS HEM COMPETIT I HEM SIGUT COMPETITIUS COSA PROU DIFICIL A LA CATEGORIA FARÇÍDA DE MOLTA QUALITAT I SABER ESTAR. Ja firmava el competir en tots els partits que ens resten encara que els resultats no hen acompanyen molt.

Destacar que l equip va estar prou afectat per la derrota AQUEST EQUIP SENT EL FERRO i va ser una llastima la derrota però hi ha que pasar pagina i centrar-mos en el pròxim partit VILA D ALAQUAS. També dir que tant sols ferem 3 triples i aquest extrem també ho notem i homens molt entxufats ahir fallaren més del que ens tenien acostumats i cistelles que estaven dins no vullgueren entrar i en aquest aspecte NO TINGUEREM LA SORT NECESARIA PER A ARRIVAR AL FINAL AMB MÉS OPCIONS.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Primera derrota de la temporada el LORETO vingué a Alberic a recordar-mos que estem a DIVISSIO D HONOR i que aquesta categoria no ens van a regalar més. En una lectura més extensa del acta crida MOLT L ATENCIÓ la diferència de faltes REBUDES i les FETES pitant mos un total de 25 faltes en contra per tant sols 15 a favor siguent un partit jugat amb intenssitat per banda dels dos equipsl. Es un fet que ens crida l atenció IGUAL ESTIGUEM pagant la novatada de ser un equip novell a la categoria.

Ara se produiran camvis a partir d ara els partits com a locals ELS JUGAREM A LES 16:00 HORES el DISSABTE en una decissio consensuada per tota la plantilla. Esperem que el tan ansiat 4 vinga aquesta setmana i li pugam fer la fitxa.

La propera setmana VILA D ALAQUAS l equip del triplistes, del FAMÒS GELABERT 00 de TATAY i de MARTINEZ-deu triples la setmana passada- encara que aquest equip tiren tots. Esperem ser competitus i posar les coses dificils al equip d alaquas.