lunes, 31 de enero de 2011

CLASIFICACION JORNADA 15

EL ALBERIC GUANYA AL DRAGONS 73-61‏

Bo en primer lloc acudiem al partit amb cap de baixa per lo que LUKE va vindre però no es va camviar per a enfrontar-mos a un equip del que desconeixiem tot que vingueren amb 7 jugadors amb un jugador JOSEMI TARONJER un pivot no massa alt però una maquina- 30 PUNTS ENS VA FER- i amb un equip del tot jove i prou remodelat.

Comença el partit amb un quintet del tot inusual CASTANYERO,PAKITO,XINO,VIK12 i KILLER eixint la figura de KILLER on fire en eixos moments va fer UN TRIPLE I DOS CONTRACOLPS per a continuació esgotat demanar el camvi en el bando contrari els atacs els finalitava TARONJER. Al final del quart el resultat era de 15-8.

Al segon quart i ja amb un quintet més racional va sorgir la figura de WADE que amb tres triples l'últim al segon final del quart i amb una major circulacció de pilota feren que el atac estiguera prou encertat acabant el quart amb tanteig de 24-16 i un tanteig fins a eixos moments de 39-24.

Al descans l error era el resultat que fa que un equip es relaje i un altre BON EQUIP EL DRAGONS tire cap a amunt.

Al tercer quart i amb un quintet prou equilibrat les segones opcions de tir amb actuació estel.lar de TARONJER feren que la diferència obscilara entre els 20 punts que s arrivaren a conseguir i els set punts a on es posaren els DRAGONS finalitzant el tercer quart amb tanteig de 18-20 i un tanteig fins a eixos moments de 57-44.

Al últim quart més del mateix CONTINUA ROTACIÓ DES DE LA BANQUETA jugant tots els jugadors prou minuts amb dos triples un de BAD BROTHER i un altre de KILLER més cistelles de WADE, TREN i tirs lliures de HORNACHECK per a finalitzar el quart amb tanteig parcial de 16-17 i un tanteig final de 73-61.

VICTÒRIA UNA MÉS LA QUE FA DOTZE DEL ALBERIC AMB AMPLIA PARTICIPACIÓ DE TOTS ELS JUGADORS DEL EQUIP ROTACIÓ NECESARIA PER ALS PROPERS PARTITS QUE ENS VENEN.

Fel.licitar al DRAGONS un equip renovat amb joventut amb un crack com JOSEMI TARONJER que amb el 22 a l esquena ens dona una bona lliço de rebot en atac i de moviments amb 30 punts anotats. Els desitjem tota la sort del mon als que el queda de temporada.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 15-8

SEGON QUART 24-16(39-24)
TERCER QUART 18-20(57-44)
QUART QUART 16-17(73-61)

TANTEIG FINAL 73-61

Destacar els vuit triples convertits i els bons dos primers quarts del partit jugant la totalitat de la plantilla excepcte HORNACHECK. Despres al descans i donada la diferència que s arriva a abastar- 20 punts de diferència- igual el equip entra en una relajació normal el que va fer que l equip contrari es posara les piles finalitzant el partit amb una bona diferència de punts 73-61 igual en massa punts rebuts en contra però amb una molt bona anotació.

VALORACIONS POST PARTIT:

Destacar del partit el bon joc de WADE i dels ja habituals a mes de vore que XINO poc a poc esta agafant la forma. Els altres dins de lo que s espera d ells. Admire que gent menys participativa en atac es descare e intente coses noves.

A aquestos partits la gent en menys participació te que participar i jugar més donat que als partits importants igual aquesta gent juga menys minuts per el be del colectiu.

El que no m agrada es que cadascu JO MATEIX EM CITE te que buscar quin es el seu rol al equip i que es el que aporta tant defensivament com ofensivament al equip i JO EL PRIMER TOTS TENIM QUE FER AUTOCRITICA i vore com als partits que es el que aporta un al partit i que es el que no aporta. Jo mateix reconec que de vegades m equivoque DEMANE PERDÒ SI M ENGANYE el que te que tindre clar la gent es que quan l entrenador fa algún camvi sempre esta carregat de raò. Alguns camvis motivats per a que altres juguem més, altres per que hi han moments que algú es calfa i te que reflexionar, uns altres per que la gent recapacite, diguent que l entrenador TE UNA MAGNIFICA REL.LACIÓ PERSONAL AMB TOTS ELS JUGADORS DE LA PLANTILLA de tots esta inmensament feliç per ACTITUD I PER APTITUD de tots els components de la plantilla PER A DONAR QUE TINDRE EXPLICACIONS DE PER QUE ES FAN ELS CAMVIS O NO ES FAN A PARTIR D ARA EXPLICACIONS LES JUSTETES SOC JO EL QUE DECIDEIX I ELS JUGADORS TENEN QUE ACATAR LES MEVES DECICIONS DE LO CONTRARI ENS REUNIREM I PARLAREM EN PRIVAT DE LA SITUACIÓ MOLT SERIOSSAMENT.

Ho dic per que quan vinguen els partits importants i jo considere que algún jugador te que jugar menys minuts jugarà menys minuts tot PER EL BE GENERAL DEL EQUIP.

Repetisc DEMANE A TOTS-JO JA ESTIC EN AQUESTA TASCA- QUE ANALITZEN EL SEU JOC I BUSQUEN EL SEU ROL AL EQUIP. Quan un recapacite i faja autocritica s adonara que al 90 per cent les decisions presses per l'entrenaor  SON LES ENCERTADES.

Que ningú veja en aquestes paraules CAP DE CRITICA A ALGÚ EN PARTICULARL- LI HO DIRIA JO MATEIX EN PRIVAT- es un toc d atenció EN GENERAL per a que la gent s en adone que TINDRE A TRETZE  MARAVILLOSSES PERSONES I GRANS JUGADORS en les meves mans fan de vegades MOLT COMPLICAT EL ENCERTAR EN TOTES LES COSES QUE SE FAN. Jo treballe i estic formant-me sense parar ARA DEMANE RESPECTE I COMPRENSSIÓ en les decisions presses per mi  LA MATEIXA QUE JO TINC EN TOTS VOSALTRES.

Despres d aquest DISCURS DE RETOR la propera setmana juguem front a un equip el MONCADA el DIUMENGE A LES DEU DEL MATI vorem el copromis de la gent GRANDISSIM EM CONSTA I HO VEIG TOTS ELS PARTITS i a guanyar per a continuar en la senda de les victòries.

P.D.  El president i jo ja sabem però hi ha un proverbi que diU "PER ELS TEUS ACTES ET CONEIXERAN" i coses seriosses com documentació important que no es teva i tinguent telefons de contacte no la tornes SABENT LA INCIDENCIA, DIU MOLT POC DE LA SERIOSSITAT D UN CLUB i també pot pasar que FER COM FAN NO ES PECAT. A cadascu el temps li posa en el seu lloc.

ENTRENAMENT DEMA DIMARTS COMENÇA A LES 19:30 FINS LES 20:30

El entrenament començarà a les 19:30 fins les 20:30. Només gaudirem d'un horeta per a poder parlar de l'ultima jornada i jugar un poquet.
Ens veillem demà a les 19:30 al entrenament.

domingo, 23 de enero de 2011

EL ALBERIC GUANYA UN IMPORTANT PARTIT EN ALCUDIA 44-47‏

Acudiem en tota la plantilla a Alcudia inclòs el lesionat LUKE(POWER PAU te una lesio de llarga durada) per a enfrontar-mos a un equip espiat i conegut que ens pensavem que estaba en cuadre i ens enganyarem del tot ja que presentaven cares noves i recuperaven a gent lesionada vinguent de guanyar-li al XIVA en sa casa holgadament. Equip en alçada i tir que l any passat va quedar en la mateixa categoria com l equip en menys derrotes a la categoria.

Arrivarem a bon hora amb un bon grapat de gent favorable a nosaltres i fent un bon calfament debut al fred reinant eixirem del tot possats al partit amb quintet un poc diferent en WADE,DURANT,BAD BROTHER, PAKITO  i PULPO eixint del tot enxufats en atac i en defensa amb 6 punts de PULPO, tirs lliures de PAKITO i cistelles de WADE i TREN, destacant al seu jugador 11 ORTIZ com el seu jugador mes destacat finalitzant el quart amb tanteig de 8-13.

Al segon quart més del mateix amb l aparició en atac de THUTH que amb cinc punts consecutius(triple inclòs), mes un altre triple de BAD BROTHER i quatre punts cadascu de PULPO i TREN feien que la diferència aumentara a favor del nostre equip, amb tanteig parcial de 7-17 i un tanteig fins a eixos moments de 15-30. Fins a eixos moments la defensa ALCUDIANA era INDIVIDUAL que saberem atacar perfectament.

Al descans sabiem que ALCUDIA anava a fer zona però incidirem en que el partit per a res estava acabat i que teniem que eixir com al principi, però un pensava en el tir exterior que tinguem que ens fajen zona es la mort. CRASSO ERROR.

Al tercer quart ALCUDIA proposa al nostre joc una zona 2-3 que en un equip compensat com nosaltres TINDRIEM QUE SABER ATACAR-LA i menejant rapit la pilota tindriem que haver generat posicions clares de tir que tenien que ser cistella. Res d això va a pasar tirs mal ejecutats SI ES QUE TIRAVEM ferem que alcudia de la ma del seu millor home YAGO anaren recurtant la diferència anotant PULPO l única canasta en joc al minut set, més un tir lliure del mateix pulpo feien que el marcador reflectira un marcador parcial al quart de 15-3 i un tanteig de 30-33 al final del tercer quart.

Al últim quart l inercia de ALCUDIA era cap amunt i nosaltres anavem cap avall, MALES SENSACIONS QUE FEIEN QUE FOREM PESSIMISTES AL PARTIT, possant-se per davant el ALCUDIA en el marcador NI LES CONTINUES ROTACIONS FEIEN EFECTE un triple salvador de DURANT feia que als últims minuts estiguera tot per decidir. A aquestos minuts tirs lliures de PULPO mes cistelles de TREN I HORNACHECK ens feia comandar el partit destacant al final LA GRAN DEFENSA QUE VA FER EL EQUIP i CINC PUNTS CONSECUTIUS DE BAD BROTHER feren que el equip ALCUDIA tinguera tirs lliures per a posar´-se al partit fent el primer tir lliure fallant el segòn agafant nosaltres el rebot defensiu finalitzant el quart amb tanteig parell 14-14 i tanteig final de 44-47.

VICTÒRIA PER AL EQUIP D ALBERIC que amb un balanç de 11-2 ocupa les posicions capdavanteres a la clasificació.

Fel.licitar al equip de L'ALCUDIA un molt bon equip castigat per les lesions i el infortuni en forma de partits perduts per poca diferència ara amb tot l'equip seràn un rival molt dificil de batre. Els desitjem sort per a la clasificació a la copa. UN PLAER SEMPRE EL JUGAR FRONT A VOSALTRES.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 8-13
SEGON QUART 7-17(15-30)
TERCER QUART 15-3(30-33)
QUART QUART 14-14(44-47)
TANTEIG FINAL 44-47

En el capitol d anotadors destacar el partit més efectiu en defensa amb un fum de rebots que en atac de PULPO el cual va fer 13 punts al partit, Hornacheck em va fer 4 punts amb bona participació,Durant un triple salvador i molta garra, wade bona direcció i tres punts, TREN també destacat amb 8 punts, pakito amb 6 punts, THUTH amb cinc punts i als últims minuts BAD BROTHER amb 8 punts i agafant responsabilitats foren els anotadors del partit.

CONCLUSSIONS POST PARTIT.

Als dos primers quarts l equip estigue magnific amb la defensa individual plantejada per L ALCUDIA jugant un dos per dos continuo i llegint molt be el partit. Despres i front a una defensa zonal en al que tendriem que estar més acostumats ens atascarem en botar massa la pilota i no circular amb celeritat la pilota cosa la cual feia que el.legirem males opcions de tir i fallarem en excess.

Bona cosa de culpa tingué l'equip contrari amb la zona plantejada la cual ens va anar molt malament per als nostres interessos.

LA CLAU AL PARTIT PER A MI VA SER LA GRAN QUANTITAT DE REBOTS QUE AGAFAREM MÉS QUE EL RIVAL AIXÒ ENS VA SALVAR EN MOLTS MOMENTS DEL PARTIT. Gent com PULPO, TREN PAKITO DURANT en la zona es fan infranqueables i es fa molt dificil fer-mos mal en atac en ells ahi baix.

La hecatombe al tercer quart no es pot consentir si el nostre últim recurs es que PULPO tire de tres per que ningú ho fa MALAMENT ANEM. La gent te que asumir responsabilitats en atac i llançar més per a obrir les defenses zonals plantejades per el contrari.  FEREM AIXI I TOT CUATRE TRIPLES.

El pròxim partit en casa ens enfrontarà front a DRAGONS AULATIS equip al que hi ha que guanyar per a mantindre la dinamica guanyadora que estiguem tenint DE SEGUR QUE NO SERA GENS FACIL.

P.D. LUKE que vols desmontar-me el equip LA LLIGA UPA DANCE que diuen alguns es veu que arrasa en la lliga oficial de federació. Anomenem a DURANT li han oferit anar a jugar en autonomica, a PAKITO en primera provincial ara a dos jugadors els ofereixen anar a jugar en PREFERENT en un equip punter de la rodalia PER ALGO SERA QUE FINS ARA TOTS VOLEN QUEDAR-SE A JUGAR EN NOSALTRES. De totes formes es un orgull per a mi que la gent ara ja conega que ALBERIC TE UN EQUIP MOLT COMPETITIU DE BASQUET AIXÒ ES DEBUT AL TREBALL INCANSABLE DELS JUGADORS ALS CUALS FEL.LICITE DE TOT COR. Ara si algú vol JUGAR EN ALTRA CATEGORIA AÇI NO LLIGUEM A NINGÚ inclús podria jugar en les dos competicions.

P.D.2 Un altra cosa EM COMENTEN QUE EN DIVISIO D HONOR lliga en la que volem nosaltres jugar l any que be hi han ex-jugadors de LEB, EBA, ACB, vamos que el nivell que hi ha a aquesta lliga es senzillament espectacular A VORE SI D ALTRES CLUBS ENS INFORMEM MILLOR I ENS ADONEM QUE LA LLIGA ANOMENADA AUPA AMB 20 ANYS D EXPERIÈNCIA TE UN NIVELL SENZILLAMENT ESPECTACULAR.

miércoles, 19 de enero de 2011

PROXIMO PARTIDO,JORNADA 14

CB ALCUDIA - ALBERIC N.B.

El partido se juega el sábado a las 17:30. En el pabellón de Alcudia.
Lo del agua lo vamos a hacer por numeros, así que le toca llevar el agua a Javi Mompo que es el numero 4.

domingo, 16 de enero de 2011

EL ALBERIC GUANYA A UN BON EQUIP EL CUPERVAL ABASTOS B 56-47‏

Bo en primer lloc retomavem la competició després de quasi un més de absència per a enfrontar-mos a un equip CUPERVAL ABASTOS B que desconeixiem tot ens presentaren a Alberic amb 10 tios prou jovens i ben treballats amb un tio de dos metres i amb un base PABLO MOLLA el cual fa de tot tirar penetrar asistir vamos un bon equip que es presenta a Alberic amb bona plantilla, front a d ells nosaltres patiem les baixes de HORNACHECK MISSING, LUKE malalt en un genoll  i POWER PAU MISSING . Era l hora del començament i curiossament com es habitual a la temporada faltava algú aquesta vegada era el duet arbritral que s havia retardat per un partit anterior. Aixi començarem el partit amb retard siguent les 18:40 hores.

Quintet habitual en Alberic WADE,THUTH,DURANT,TREN i PULPO i dos cistelles de dos punts de DURANT i dos triples de THUTH posavem un marcador afavoridor de 10-2 tallat per un parcial d ells especialment debut al seu jugador número 9 MOLLA de 0-6 estretant el marcador tallat per cuatre punt de BAD BROTHER i un tir lliure de WADE que posa el marcador parcial en 19-11.

Al segon quart la aparició estel.lar de BAD BROTHER amb dos triples i tirs lliures de PULPO, PAKITO mes cistella de DURANT posavem el marcador del tot ajustat a aquest quart 13-12, per banda del equip contrari anotavem el seu jugador 15 L TORMO i el seu jugador 13 molt encertat des de la linea de 3 punts possant el marcador parcial en 32-23 al final dels dos quarts.

Al descans s'insistia en la necessitat de NO CONFIAR-MOS GENS NI MIQUETA ja que el equip contari era jove en alçada i amb quilos i amb molta vel.locitat en els seus homens.

Tercer quart i amb un altra vegada el quintet inicial en pista i amb cinc punts consecutius de WADE i amb cistelles de TREN i tir lliure de PULPO feien que el marcador parcial siguera molt escas pero suficient per a guanyar el quart per tanteig de 9-5 i marcador fins eixos moments de 41-28 i el partit decidit del tot.

Al últim quart i amb la rotació completa feta per banda del equip de alberic donaren al equip especialment de frescor amb menció especial per a BAD BROTHER amb 8 punts donavem la maxima diferència per al Alberic amb tot l encontre 16 punts de diferència a  falta de tres minuts per a acabar el encontre. Ahi una certa relajació unit a una desmesurada rapidessa per banda del Alberic feren que CUNDIRA EL NERVIOSSISME per perdues infantils de pilota feren que el marcador s estretara un poc finalitzant el quart amb tanteig parcial en contra 15-19 i amb un tanteig final del encontre de 56-47 AMB VICTÒRIA DEL ALBERIC

Fel.licitar al CUPERVAL ABASTOS B un equip ben treballat prou seriòs amb 10 tios, equip amb alçada rapidessa, muscul, tir prou nets tots un equip EN EL QUE DONA GUST JUGAR els desitjem tota la sort del mon per als propers partits.

PRIMER QUART 19-11
SEGON QUART 13-12(32-23)

TERCER QUART 9-5(41-28)
QUART QUART 15-19(56-47)

TANTEIG FINAL 56-47

En el capitol de anotaors destacar al primer quart a THUTH amb 8 punts i l aportació al contracolp de DURANT autor de 6 punts recollint la faceta anotadora l home del partit BAD BROTHER autor de quatre triples i 18 punts. En l altre costat destacar la poca aportació de PULPO(cosa rara en ell) i de TREN I PAKITO els cuals estigueren desancertats en atac i això es raro en ells.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

El equip va fer de nou 7 triples DE VEGADES ABUSEM DEL TIR EXTERIOR, en quant al tir interior el equip estigué en aquest partit prou fluixet SOBRE TOT EN ELS TIRS LLIURES-aço en partits importants son partits tindrem que fer hores extres en practicar aquest llançament- TOT COMPRENSIBLE PER EL MES DE ABSÈNCIA DE COMPETICIÓ QUE HEM PATIT ara amb la tornada dels entrenaments i sobre tot amb la gent posada i amb ganes de guanyar tenim que continuar en la senda de les victòries que duguem.

Als últims tres minuts i degut a la diferència al marcador prou aclaparadora va fer que el equip s acelerara perguent varies pilotes PROVOCANT EL NERVIOSISME DE TOTS ELS JUGADORS I EL ENTRENAOR coseta que tindrem que pulir en un futur JA QUE AQUEST NERVIOSSISME no ens du a gens bo.

En quant als jugadors MISSING de HORNACHECK no saberem res estaria treballant pero agrairiem que ens avIsares MIGUEL ANGEL aixi ens fem una idea o altra, respecte de POWER PAU l assumpte esta FOTUT ell esta molt fotut VOREM SI POT JUGAR EL QUE RESTA DE TEMPORADA.

Respecte de jugadors IMPRESCINDIBLES com PAKITO I XINO els vaig vore MOLT FLUIXETS i algo FORA DE FORMA A TOTS DOS esperem que amb els entrenaments i la constància que posaran tots dos siguem el que son PEÇES FONAMENTALS AL EQUIP. Per altra banda jugadors com CASTANYERO I VIK12 cada vegada aporten més al equip ES NOTA QUE SON ELS MÉS CUMPLIDORS.

La propera setmana L ALCUDIA i en sa casa -aquest equip anarem a vore-lo a la jornada de descans i tant sols em tenien 6 jugadors- esperem continuar en la senda de les victòries que tant bona dinamica duguem i sumar una nova victòria al nostre casiller LA NECESITAREM PER A LA COPA QUE JA ESTA PROPERA.

P.D Els nostres  ojeaors es desplacaren el diumenge per a espiar al CARMEN un base molt bo i una mola en el interior faran de el partit que ens enfronte a ells a Alberic un bon espectacle, respecte del jugones QUAN NO ES RAFETA el que esta encertat es L ALTRE RAFA el que fa mal dins de la pintura. VOREM SI PERDEN EN LA NOSTRA VISITA A SEDAVI tenim ganes de vorelos un altra vegada.