martes, 31 de mayo de 2011

LLISTA DE CONVOCATS PARTIT CUPERVAL B



5.VICENTET DURANT
6.PAKITO REIES
7.PULPO
8.TREN
9.BAD BROTHER
10.RUBEN PLAZA?(creguem que te despedida aquest es dubte)
12.VIK12
14.POWER PAU
16.TANOKI KIRIAN
17.LUKE
44.XINO IVAN
69. HORNACHECK(del que no sabem res excepte que la setmana de descans va dir que no podia vindre MIGUEL FAS FALTA I TU HO SAPS)

ELS DEMES PER DIFERENTS MOTIUS I RAONS QUE ARA DESPRES VALORAREM NO VENEN CONFIRMATS.

REFLEXIÓ PER A QUI CORRESPONGA:

Ultimament la assistència als ENTRENAMENTS esta siguent PAUPERRIMA-aquest terme es pijor que escasa- igual la TEMPORADA ES LLARGA no ho se, igual la gent te massa coses al cap no ho se, però el que si se es QUE JO DONARIA LA VIDA PER JUGAR, igual pense que els demes AMEN TANT AQUEST JOC COM JO. Aquesta setmana quedare mal en un molt bon amic i NO PODRE ANAR A LA SEVA DESPEDIDA per anar a ENTRENAR a valència. Tant sols espere que lo ocorregut aquesta setmana pasada tant als ENTRENAMENTS com al PARTIT front al XIVA NO ES TORNE A REPETIR.

Per que igua si aço es torna a produir IGUAL TENIM QUE PENSAR L ANY QUE BE EN TANT SOLS FER UN EQUIP. Que quede clar que aço es un avis per a navegants i tant sols espere que siga un PARELL DE SETMANES TONTES I AMB MOLT LESIONATS.

A PARTIR D ARA HO FAREM AIXI L ENTRENAOR AMA TANT AQUEST ESPORT QUE CRIDA A QUI FAJA FALTA PESE A QUE NO LI CONTESTEN però igual AQUESTA FORMULA es MILLOR i aixi la gent es pot apuntar per a JUGAR.

El DIJOUS espere assitencia al entrenament i recorde que EL PARTIT FRONT AL CUPERVAL B MOLT IMPORTANT EL GUANYAR-LO PER QUE EL JUGONES JUGA EN EL CARMEN I POT PUNJAR, ES DISSABTE 16:00 HORES EN EL CARRER ALBERIC. Molt BONA HORA per a jugar i despres fer del dissabte PASEJADES I SOPAROTS. Espere EL VOSTRE COMPROMIS.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC
MIQUEL SPALITJA

domingo, 22 de mayo de 2011

EL ALBERIC NOU BASKET GUANYA AL XIVA 56-43‏

Eren les 18:00 hores y sis valents i el seu entrenaor es preparavem per a jugar front a un equp correos el XiVA amb PABLO SAUS i NAVARRO com a homens referencia, ells eren sis nosaltres també SORPRENENMENT PER PRIMERA VEGADA A LA TEMPORADA. Nomenem les absències PAKITO i TREN tots dos lesionats, CASTANYERO també lesionat, PULPO de boda, XINO treballant, BAD BROTHER encara en Llorca aquestos tots avisaren, tinguent la linia interior desfeta. En camvi homens com VIK12 i HORNACHECK res saberem de les seves absències, si sumen a totes les baixes que THUTH es presenta al minut 3 del tercer quart es pot un imaginar la dificultat que representava el partit. Això mereix una reflexió a banda per que igual ens han cregut que guanyant al jugones s ha acabat la temporada i no es així. Ja la propera setmana s encarregua el DIVINA PASTORA de recordarmoseu. Es el primer partit de la temporada en el que patim tantes baixes SUPOSSE QUE SERÀ UN FET AILLAT. Però ja faig un avis per als jugadors a partir d ara el entrenaor no FARA CRIDADES ALS JUGADORS ja som tots prou majorets el dijous penjarem al blog a vore la disponibilitat de la gent i seran aquestos els que tinguen que confirmar la seva assistència al partit mitjançant apuntant-se a la citada llista.


Ara i debut a les baixes existents plantejarem el partit amb un quintet i un sustitut eixint al principi TANOKI,WADE,DURANT,KILLER i POWER PAU començat prou be el partit amb un atac encara que estatic prou encertat cuatre punts cadascu TANOKI,WADE i POWER PAU mes cistella de KILLER i DURANT posaven un parcial d escandòl 16-2 un partit massa fàcil creguerem PUES NO


Per que en el SEGON QUART NOU PUNTS del seu home referència PABLO SAUS més cuatre punts de NAVARRO ferem que el XIVA ens recordarà a monto les baixes al partit. Nosaltres al no tindre camvis a la banqueta PER PRIMERA VEGADA A LA TEMPORADA acusarem el cansanci anotant el xiva al pricipi de quart quatre cotracolps seguits possant-mos un parcial de 0-9. Temps mort inmediat possant-mos de nou les piles anotant quatre punts POWER PAU i cistelles de WADE i TANOKI possant un marcador parcial de 8-19 i un marcador parcial fins a eixos moments de 24-21. Hi havia partit encara i molt de partit.


Al TERCER QUART hi amb l aparicio de THUTH l equip continuava en un ATAC MASSA ESTATIC jo crec que debut a la falta d efectius a la banqueta començant el quart amb cistella de tres de LUKE anotant seguidament quatre punts POWER PAU i DURANT despres agafant la responsabilitat anotadora WADE amb tres punts més cistella final de THUTH posaven un marcador parcial de 16-10 i un marcador fins a eixos moments de 40-31.

Al ULTIM QUART l equip va fer el mateix tanteig que al tercer quart 16 punts començant el quart amb tirs lliures fets per DURANT i THUTH despres anotant DURANT i tir lliure de TANOKI posavem una ventaja de 5 punts al equip local. Eixiren en eixos moments la facilitat anotadora de POWER PAU més triple de WADE i cistella de lTANOKI posaren un marcador prou eslcaridor ja. Als últims minuts tant sols anotarem de tir lliure fent un cadascu WADE i TANOKI i dos tirs lliures de DURANT possant un marcador parcial de 16-12 i un tanteig fnal de 56-43.




Victòria del Alberic PROU MES DIFICIL DEL QUE INDICA EL MARCADOR que debut a les baixes va costar PROU MÉS.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 16-2
SEGON QUART 8-19(24-21)
TERCER QUART 16-10(40-31)
QUART QUART 16-12

TANTEIG FINAL 56-43

Fel.licitar al XIVA equip amb dinamica negativa però que vingueren a jugar el seu partit amb homens com P.SAUS I NAVARRO fent feina i els demes també fent molt be el seu partit. Els desitjem tota la sort del mon al que resta de temporada regular i a vore si es poden clasificar per als PLAY OFFS.


En quant al capitol de destacats en atac resaltar l aportació en ATAC del home més en forma del equip WADE amb TRETZE PUNTS també destacant en aquesta faceta POWER PAU amb 14 punts, TANOKI amb 11 punts i DURANT amb 11 punts. Els demés i donades les baixes UN DEU PER A TOTS.


CONCLUSSIONS POST PARTIT:


Per primera vegada estavem en cuadre 6 jugadors arrivant el 7 al inici del tercer quart AQUESTOS HOMENS ES MEREIXEN UN DEU. Respecte a les abséncies tant sols espere que SIGA UN FET AILLAT i que les lesions i les abséncies sense justificació no es tornen a produir. Hem superat com hem pogut el colp de la setmana anterior. PERÓ ESPERE SOLS QUE LA ABSÈNCIA GENERALIZADA A AQUEST PARTIT SIGA TANT SOLS AIXÒ UN FET AILLAT.

Continuem fallant un FUM DE TIRS LLIURES i els rivals els fan tots SI VULLGUEM SER COMPETITIUS tindrem que aplicar-mos en aquesta faceta. Esperem que la gent arrive als PLAY OFFS entxufats del tot per a que sigam del tot competitius.

Ara la propera setmana DESCANSEM i esperant recuperar efectius AQUESTES PARAULES LES VAIG DIR AL ANTERIOR PARTIT I EN LLOC DE ESSER MÉS EREN MENYS tant sols espere que la gent S HO PRENGA EN SERIO I TINGA LES MATEIXES GANES DE GUANYAR I JUGAR I PATIR que te el seu entrenaor.

DONE UN DEU A LA GENT PRESENT AL PARTIT REPETISC UN DEU GRACIES DE TOT COR VOSALTRES FEREU POSIBLE AQUESTA VICTÒRIA

I despres del descans anirem a les 16:00 hores del dissabte 4 de juny a VALENCIA per a medir-mos al CUPERVAL ABASTOS B bon equip que de segur ens posara les coses molt dificils. Esperem guayar i continuar en la dinamica hiper positiva d aquest any. ANY MERAVELLOS EN QUANT A RESULTATS I JOC esperem continuar en aquesta linia.


AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA

lunes, 16 de mayo de 2011

EL ALBERIC NOU BASKET PERD A VALENCIA EL TERCER PARTIT FRONT A DIVINA PASTORA 64-58‏

Eren les 18:30 hores i NOU HOMENS I EL SEU ENTRENAOR es dirigien cap a València per a jugar en DIA LABORABLE I A LES 20:00 hores-AQUEST HORARI M AGRADA PER AL ANY QUE BE ELS FARA MOLTA GRACIA ALS RIVALS AQUEST HORARI DESPLAÇAR-SE CAP ALBERIC- front a un bon equip el DIVINA PASTORA que en Alberic es presentaren en tant sols 5 jugadors però que junt al seu pivot ALIAGA i el seu aler CHULIA-ahir el FEREM INTERNACIONAL quin partidass es marca la criatura 25 punts en tirs amb homens damunt- tenien tambe la aportació d un magnific base que es el que du l equip nº 32 ORDIÑANA vamos un MOLT BON EQUIP del que erem conscients que ens constaria sang suor i llagrimes guanyar-ho. Nosaltres patiem les baixes de CASTANYERO i TANOKI tots dos lesionants, de THUTH el cual estava treballant al igual que XINO i KILLER tots dos també treballant a més de la absència de BAD BROTHER per raons humanitariesi i de treball en LLORCA. Arrivat sobre les 19:40 encara ferem un bon calfament.


Inici de partit i un quintet prou compensat amb WADE,DURAT,POWER PAU,TREN i PULPO comencant el partit amb dos cistelles de PULPO més cistella de TREN i DURANT triple de WADE i cistelles de POWER PAU i TREN, ells anotavem de tres de la ma de ORDIÑANA i cuatre punts del home del partit per a d ells CHULIA-QUIN MAGNIFIC PARTIT ES CASCA LA CRIATURA- possant el tanteig parcial amb un avantage per a nosaltres de 11-15.


Al segon quart i per la nostra banda amb alternança de defensa individual i en zona ORDIÑANA ens va fer 8 punts, més l home del partit CHULIA quatre punts basant el DIVINA EL SEU ATAC sobre aquestos dos homens i interiorment en el nº 8 ALIAGA, nosaltres en camvi encistellarem molt poc ENS CONSTAVA DEU I AJUDA A MES DE FALLAR UN FUM DE TIRS LLIURES-FACTOR CLAU A LA DERROTA- anotant cistella i tir lliure HORNACHECK, triple de WADE i cistella de PULPO possant un marcador parcial de 14-8 i un marcador fins a eixos moments de 25-23.


Estavem al partit plens d arrapades magullats però estavem al partit. L equip de divina pastora es TANCAVA MOLT BE i basavem el seu atac en els homens dalt esmentats ORDIÑANA en la direcció CHULIA nº 14 en el tir i ALIAGA nº 8 en el joc interior. Teniem que fer el posible per a parar-los.


Al tercer quart entenguerem el missatge a mitjes per que del equip contrari tant sols anotaren els tres dalt esmentats amb participació estratosférica de CHULIA amb 8 punts i amb cistelles amb homes damunt, més triple de ORDIÑANA i cistella i tir lliure de ALIAGA. Nosaltres en camvi anotavem més fuidament i amb cistelles de TREN I PULPO, més dos triples consecutius de DURANT I POWER PAU, més tirs lllures de WADE, més quatre punts de TREN i dos tirs lliures i cistella de PULPO posavem un marcador parcial de 15-20 i un marcador fins a eixos moments de 40-43.


Fins açi el partit estava correcte prou dur per que els homens de valencia es tancavem molt fort però partit NET SENSE DUREA. A aquest quart vingué la hecatombe. L equip de valencia i amb cistella més adicional convertit per ALIAGA, mes dos tirs lliures de CHULIA i cistella de ORDIÑANA posavem un marcador parcial de 49-43 parcial de 9-0 i temps mort demanat per l entrenaor. Lo que en una cistella es pitava tot en l altra hi havia un fum de contactes sense asenyalar. No obstant l equip es possa el mono de feina i amb cistelles de PAKITO i WADE posavem el tanteig en un puny. Ahi i faltant cinc minuts el partit es va decidir que s acabara per l ALBERIC. Aquestos cinc minuts mereixen comentari a banda.


Als últims cinc minuts es produi L ACTUACIÓ MÉS PARCIAL QUE MAÏ HE VIST EN 25 ANYS DE CARRERA AMB EL BASQUET QUE DUC. Tot el partit amb el contacte fisic es pitava en la zona nostra en la zona del rival valien les palmotades amb arrapades dels meus jugadors que no eren per a res pitades. Però i en el marcador igualat el SR. CALDERON va decidir que el partit s havia acabat per al Alberic i en una jugada subrrrealista va pitar falta a POWER PAU-la falta en si no es surrrealista es el que vingué despres´- per a continuació PITAR-LI ANTIESPORTIVA. Si ha hagut falta i després un altra falta és agressió i el nostre jugador al carrer. NO HOME NO FALTA I FALTA ANTIESPORTIVA QUATRE TIRS LLIURE PER AL RIVAL i possesió de la pilota. No obstant l equip es refé i encara continuava en el partit. Es veu que aquest extrem no agradava molt al COL.LEGIAT i en un moment de pressió el nostre base WADE anant a la pilota va fer personal a un jugador del equp contrari per a entrar en el carrusel de tirs lliures COSA QUE ALS ENCONTRES DE ACB ES FA ES PITA LA PERSONAL I RES MÉS. Incomprensiblement el colegiat pita UN ALTRA FALTA ANTIESPORTIVA. Dos tirs lliures més possesió per al rival. A la següent jugada el nostre jugador DURANT es trobà sols baix l anella junt a un altre jugador rival que l home FA EL QUE TENIA QUE FER falta. Últim home i seguint el mateix criteri que la falta anterior era FALTA ANTIESPORTIVA. Per a res FALTA NORMAL i clar un veu QUE AÇO FEIA MOLTA EDOR-no confundir en pudor aquesta es molt més- i li vaig fer saber que el que era en una cistella també ho era en un altra OJO EN CORRECIÓ I EDUCACIÓ SENSE CAP TÈCNICA ASSENYALADA resposta del SR. CALDERON " NO VOY A CONSENTIR NINGÚN COMENTARIO MÁS" quant tot el patit els jugadors rivals comentavem entre rialles les jugades amb ell i amb cridoria I NO PASAVA RES. En aquest moment vaig comprendre que ferem el que ferem ANAVEM A PEDRE EL PARTIT.


No obstant continuavem ahi i amb un triple de WADE estavem a tres punts i posesió agafa piilota PULPO i llança de tres PASES CHEEEE COM QUE PASES si si pases encara hi havia per a més per que la seguent acció el nostre pivot TREN va anar a per la pilota amb força ALTRA FALTA ANTIESPORTIVA. QUINA ACTUACIÓ MÉS PARCIAL EN TANT SOLS CINC MINUTS I CAP AL MATEIX COSTAT. Un enten que siguent tant sols un arbritant se puga equivocar PERÒ PER A LES DOS BANDES no tant sols per a una direcció. Igual no es bonico que l Alberic equip desconegut i pujador amb fama de MOLT BELICÒS I RENEGAOR guanye la lliga. Pot ser igual l arbrit tingué cinc minuts de miopia en la zona a on atacavem nosaltres i ho veia tot en l altra zona NO HO SE PERÒ EN 25 ANYS NO HE VIST MAÏ REPETISC MAÏ ACTUACIÓ TANT PARCIAL COM AQUESTOS CINC MINUTS. El tanteig al últim quart va esser 24-15 acavant el parit amb un tanteig final de 64-58 TERCERA DERROTA DEL ALBERIC A LA TEMPORADA.


Fel.licitar al DIVINA PASTORA equip veterà amb tres super cracks UN HIPER BASE com ORDIÑANA jugador del GRAO DE PREFERENT entre altres equips, el seu pivot ALIAGA gran pivot i amb molts bons fundaments i especialment per al HOME DEL PARTIT el seu aler CHULIA al que ahir FEREM INTERNACIONAL ABSOLUT quin partidàs es marca la criatura triples tirs lliures penetracions amb DURANT damunt en la seva grandaria 25 punts va fer la criatura, més els demes que saben al que juguen i com podem guanyar el partit. EQUIP JUSTISSIM VENCEDOR DEL PARTIT QUE VAREM SABER JUGAR LES SEVES CARTES I ELS VA EIXIR BE LA JUGADA. Fel.licitar-los de tot cor i a vore si ens veiem als PLAY OFFS.


TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:


PRIMER QUART 11-15
SEGON QUART 14-8(25-23)
TERCER QUART 15-20(40-43)
QUART QUART 24-15(64-58)

TANTEIG FINAL 64-58

En quant al capitol de destacats resaltar els 17 punts de PULPO el cual es va tindre que cascar quasi tot el partit, més l aportació de TREN i WADE i els demés fent un parit en el que la CLAU UN ALTRA VEGADA FOREN LES ERRADES ALS TIRS LLIURES QUE EN PARTITS IGUAL.LATS COM AQUEST ENS COSTAREN LA DERROTA.


CONCLUSSIONS POST PARTIT:


Tercera derrota de la temporada NO VALEN LES EXCUSSES BAIXES,TIRS LLIURES ARBRITATJES res HEM PERDUT I PUNTO fel.licitarem esportivament al rival i s acabo. Els FALLOS ALS TIRS LLIURES ENS FARAN PEDRE PARTITS SINO HO CORREGIM IGUAL TENIM QUE PRACTICAR-HI MÉS AQUEST LLANÇAMENT. De les tres derrotes les dos primeres res a dir una d un punt que hi podia haver-hi guanyat qualsevol, l altra ens pasa per damunt JUGONES. Ara d aquesta derrota l actuació als últims cinc minuts CONDICIONA EL PARTIT.

Particularment no TINC CAP DE QUEIXA DELS ARBRITAJES considerant-los prou bons en general es la veritat amb homens dialogants que s equivoquen IGUAL QUE NOSALTRES QUE PER AL RIVAL però correctes i respetuossos. Quan juguem en Alberic i venen a jugar cinc els homens volen que el partit s acabe i deixen jugar. Però quan anem fora i el dia que menys anem som NOU HOMENS ahi es veu un altra clase de partit. QUE NO SERVISCA AÇO COM A ATAC AL ESTAMENT REPETISC GRAN ARBRITATJES ELS QUE DUGUEM AQUEST ANY però ahir als últims cinc minuts ENS CRUCIFICAREM i aço s ha de dir SENSE ACRITUT NI MALS ROTLLOS SE DIUEN LES COSES COM VAM PASAR RES MES.


Ara el proper partit l equip reb a casa al XIVA equip amb dinamica negativa però que de segur ens posara les coses prou complicades. Esperem recuperar efectius i ser més competitius.


AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA

domingo, 1 de mayo de 2011

ALBERIC GUANYA A JUGONES EN SEDAVI EN UN MAGNIFIC PARTIT DE BASQUET 67-71‏

JUGONES SEDAVI 67 - ALBERIC N.B. 71

Bo en primer lloc demanar disculpes per la tardança en aquesta crònica pero hi havien moltes coses que escriure. Era diumenge de vesprada i deu valents es dirigien cap a SEDAVI en les baixes de XNO per questions laborals, TRUTH per cuestions de bateig, POWER PAU amb molesties a l esquena i VIK12 que l home estaba en la grada per a enfontar-mos a un grandissim equip JUGONES DE SEDAVI amb homens en experiència en nacional que a més de contar amb els dos RAFES, RAFETA i RAFA GIMENO també contaven amb dos super cracks tots dos amb experiència esmentada SEBAS RUIZ i MORA EQUIP INVICTE A SA CASA i que tant sols hi havia perdut un partit. Recordem l únic equip capaç de guanyar-mos dos vegades aquesta temporada.


Inici de partit i quintet ja habitual en les darreres setmanes WADE, DURANT,TREN, TANOKI i BAD BROTHER començant el partit molt nerviossos i plens d ansietat en aquest quart tant sols hi varem anotar TANOKI-una llastima el 0-6 en tirs lliures d aquest jugador-, PULPO cistella de tres de WADE i tir lliure de PAKITO per a fer 8 punts, en camvi el rival menejava prou be la pilota i amb cistelles de RAFA GIMENO, SOLANO,SEBAS RUIZ I LOZANO posaven un tanteig de 14-8 que denotava que l encontre anava a esser molt dur. Dir que aquest quart nosaltres en fallarem 10 tirs lliures que de estar un poc més encertat havera significat un altre tanteig a aquest quart. Tambe dir que ens enrosinarem en l arbritrage quan aquest era molt complicat i més per a un arbrit.


Al segòn quart i amb l aparició en atac de PULPO amb cinc punts més cistella de LUKE i tirs lliures de BAD BROTHER, més cistella de TREN per a finalitzar el quart amb cistella de dos de WADE feren que el tanteig fora favorable als nostres interessos ells anotaven amb el seu crack SEBAS RUIZ i a aquest quart aparegué la figura del seu base RAFETA, però el camvi de defensa nostre a INDIVIDUAL els feia que no circular tambe la pilota com aquestos homens saben. El tanteig al quart va ser de 11-14 possant el tanteig fins a eixos moments de 25-22 favorable als jugones. Destacar que amb aquest quart es va lesionar al hombro CASTANYERO.


Al descans la consigna era clara ens teniem que oblidar del arbritage ES CERT QUE S ESCOLTAVEN PALMOTADES CLARES I NO LES PITAVEN EN CAMVI A LA NOSTRA ZONA ES PITAVA TOT i teniem que llevar-mos l anssietat de jugar front a aquest super equip per a intentar guanyar el partit.


Al tercer quart l equip eixi a mossegar i amb dos triples consecutius de PULPO I HORNACHECK i l aportació de tot el quintet feren que l equip estiguera al partit a partir d aquest moment i excepte la cistella de dos de HORNACHECK i TANOKI nosaltres tant sols anotavem de tir lliure TANOKI amb dos, i WADE,TREN I PULPO amb un posaven un tanteig parcial de 17-15 i un tanteig fins a eixos moments de 42-37.


Al últim quart la consigna era clara hi havia que apretar més la defensa per a guanyar el partit i això ferem apretarem els dents en defensa INDIVIDUAL ells tant sols anotaven en facilitat de la ma del seu crack SEBAS RUIZ autor de SET PUNTS en camvi els altres no anotaven en facilitat. Nosaltres en camvi amb cuatre punts de TANOKI triple de BAD BROTHER més cistella de dos d aquest jugador, cistella de DURANT i cistella de WADE feia que el tanteig faltant mig minut era de 54-52 teniem un atac hi hi havia que aprofitar-lo. Entrarem la pilota dins i PAKITO s erigi en salvador per a fer la cistella de empat a 54. Faltaven cinc segons temps mort del jugones, i nosaltres els camviarem la defensa a una zona ells tingueren el tir guanyaor i el fallaren arrivant a la conclussio parcial del quart amb tanteig de 12-17 i un tanteig fins a eixos momets de 54-54 empat. Era la primera vegada que arrivaem en opcions als minuts finals. La consigna era clara en la prorroga no s ens podia escapar l oportunitat de guanyar aquest equip.


I aixi va ser la prorroga va ser meravellossa dos triples quasi consecutius de WADE més cistella i tir lliure de TANOKI ens posava amb avantage parcial de 7 punts amb poc més d un minut per a acabar el partit. Pareixia que aquesta vegada si. Ens anava a constar encara ja que un triple més adicional de RAFETA posaven el tanteig amb un puny faltan tant sols mig minut. El carrusel dels tirs lliures aquesta vegada ens fou favorable i amb cistella de WADE més cuatre tirs lliures d aquest jugador CLAU A LA PRORROGA, més tirs lliures de PULPO i BAD BROTHER feren que el tanteig reflectira un parcial en la prorroga de 13-17-quina anotació en tant sols cinc minuts- i un tanteig final de 67-71. VICTORIA ÈPICA FRONT A UN GRANDISSIM RIVAL LA PRIMERA DERROTA EN SA CASA DE JUGONES. Aquesta victòria ens posa en primera posició depenent de nosaltres mateixos per a mantindre aquesta posició.


TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:


PRIMER QUART 14-8
SEGON QUAT 11-14(25-22)
TERCER QUART17-15(42-37)
QUART QUART 12-17(54-54)
PERIODE EXTRA 13-17(67-71)

TANTEIG FINAL 67-71

Fel.licitar al JUGONES un magnific equip amb un base senzillament espectacular RAFETA, amb un pivot com RAFA GIMENO molt bo, i amb magnifics jugadors com SEBAS RUIZ,NORA, OSCAR SOLANO i LOZANO sense desmereixer els demes grans jugadors acostumats a jugar en categories superiors no hi havien perdut cap de partit A SA CASA. Vingué l alberic en sa casa per a guanyar-los ara esperem trobar-los als play offs a la final i que guanye el millor.


En quant al capitol de destacats homens com WADE foren fondamentals a la prorroga, però la cistella del empat final la va fer PAKITO, TANOKI encara que va errar un fum de tirs lliures va intimidar i agafar un fum de rebots a més de posar varios taps, TOT L EQUIP MEREIX UN DEU I AIXÒ ES DE TINDRE EN CONTER.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:


Primer rival que guanya al JUGONES EN SA CASA i fent un partit impressionant destacant alguna cosa negativa FALLAREM MES DE 20 TIRS LLIURES, debut a que la pilota estava molt unflada i el tauler repelia molt que de haver hi fet la meitat dels llançats ens havera fet guanyar el partit abans. Ens encarem massa en els arbrits i de vegades ens carreguem d ansietat i no ens fa jugar com sabem realment però collons PRIMER EQUIP QUE GUANYA EN SEDAVI UN DEU PER A TOTS.

Ara i debut a que el que conta es l average general estem PRIMERS A LA CLASIFICACIÓ DEPENDENT DE NOSALTRES MATEIXOS PER A FINALITZAR EN AQUESTA POSICIÓ. Ara no puguem davallar i tenim que apretar més per a mantindre aquesta posició.


Una coseta LAMENTEM PROFUNDAMENT la victòria- HO DIC EN SENTIT IRÒNIC- sobre tot per als amics de MASSAMAGRELL presents a la graderia els quals en un EJERCICI DE ESPORTIVITAT ES DEDICAREN A DIR LI AL JUGONES QUIN JUGADOR TENIA MILLOR O PIJOR ENCERT EN LA LINIA DE TIRS LLIURES AIXO ES DIU FAIR PLAY.En els PLAY OFFS ACLARIREM COMPTERS PENDENTS. Els desitjem que quan vajen a SEDAVI guanyen el partit i aixi el que fan fora també ho fajen dins de la cantxa.

Ara i debut a que els amics de VILLAMARXANT B no s han presentat avui victòria 20-0 el proper partit fora de casa sera front al DVIINA PASTORA en valencia esperem recuperar efectius lesionats i per cuestions laborals per a continuar guanyant partits.


AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA