domingo, 28 de agosto de 2011

Comença la pretemporada

Hola Amics i companyers, el proxim dimarts 30 comencem la pretemporada. A les 8 al pavello del convent.

Tambe dir que el dissabte ja tindrem el primer partit de pretemporada a L'Alcudia.

Viang que hi ha que ficar-se en forma.

lunes, 1 de agosto de 2011

LA TEMPORADA ACABA, COMENÇA LA NOVA TEMPORADA 2011-2012 ALBERIC NOU BASKET

Bo despres d un divendres de sopar de germanor i donada ara la nova distribució de funcions al CLUB encarregant-se a partir d ara del sopars BAD BROTHER , del tema informatic CASTANYERO i VIK12 i de anar a AUPA VIK12 i del tema de la presidència SPALITJA i TREN i ja que estem en temps de vacances m agradaria saber en quina gent compte i en quina gent no.
Per que igual fent numeros TANT SOLS EIX UN EQUIP. Aixi que farem una LLISTA PROVISIONAL DE JUGADORS i es clar el que NO ES VEJA PER ENGUANY-hi han casos que ja m han comentat- no pasa res.
AQUESTA LLISTA TE COM A FINALITAT PODER SABER EN QUI SE CONTA O NO i estarà penjada al blog TOT EL MES D AGOST. A partir d aquest més ja m agradaria saber EN QUI SE COMPTA I EN QUI NO, ja que enguany anem a variar PROU els entrenaments del equip.
LLISTA PROVISIONAL DE JUGADORS:
ELVIS
DURANT
PULPO
TREN
BAD BROTHER
WADE
CASTANYERO
VIK12
TANOKI
XINO
Aquestos DEU estaven al sopar I ESTAN CONFIRMATS
KILLER
PAKITO
Aquestos dos son dubte per VOLUNTAT PROPIA m agradaria que es pronunciaren ABANS DE QUE FINALITZE AGOST
Depenent de si aquestos dos jugadors juguen o no tindrem que buscar NOU REFORÇOS i a partir d’açi s obri el vetall de possibilitats:
RUDI ARMENGOL-vorem si l esquena enguany el deixa jugar.
POWER PAU-aquest dependrà de com tinga el genoll-
GINOBILI(aquest ens ajudaria ocassionalment)
DAVID HOOPS HOOPS
LUIS ORTIZ
UN XICON D ALZIRA
MOIATOVIC
SPALITJA
JULIO MONEDERO
VICENT PASTOR
Aquestos SON DEU però això son tant sols possibilitats res més q això. Depenent com he dit abans de la gent que no vullga vore’s al projecte d enguany JA ENS FAREM UNA IDEA-la cual esta ja prou feta- i buscarem alternatives d aquesta llista.
Lo ideal seria tindre 14 efectius més l entrenador que TAMBE ES FARIA LA FITXA en cas d urgència.
Enguany farem un sistema de rotacions per a que la gent puga jugar com pertoca.
Altres noms no nomenats com LUKE-també present al sopar- o THUTH m han expressat l opció d aquest any NO VOLER JUGAR sino es forma un EQUIP B.
Ara m agradaria que els dubtossos pos això QUE ES PRONUNCIAREN més que res per a tindre clar en QUI COMPTEM I EN QUI NO COMPTEM.
Un altra coseta a partir d ara LA GENT QUE VULLGA DIRIGIR-SE AL CLUB TINDRÀ QUE FER HO AL ENTRENADOR O EN EL SEU DEFECTE DE MANERA SUBSIDIARIA a TREN. El nostre benvolgut PRESIDENT KILLER enguany descansarà de les seves funcions i TREN i SPALITJA s encarregaran de dur a bon terme el timó de la NAU.
Per últim LA IDEA QUE ES ENGUANY es de fer UN EQUIP DE XIQUETS el cual serà dut per dos jugadors del equip A PULPO i WADE tots dos amb sobrada experiència i dotats de MOLTA TÈCNICA la cual serà posada en mans dels xiquets per a que aprenguen.
Qui estiga interessat a apuntar xiquets crideu al telefòn 656904038
QUE PASSEU MOLT BON ESTIU I DESCANSEU QUE VOS FARA FALTA PER A FER FRONT A LA PRETEMPORADA
MIQUEL SPALITJA