domingo, 25 de septiembre de 2011

L'ALBERIC GUANYA EL PRIMER PARTIT DE DIVISSIO D'HONOR FRONT AL CUPERVAL ABASTOS A 67-49‏

Eren les 17:30 hores i l'equip amb les baixes de CASTANYERO -per motius laborals i degudament justificat en temps i hora- i del seu entrenador MIQUEL -el genoll el tinc encara unflat- ens disposavem a jugar el primer partit de la NOVA CATEGORIA PER A NOSALTES DIVISSIO D'HONOR -el nom tant sols ja acollona- front a un rival recient ascendit CUPERVAL ABASTOS A del seu home referència PABLO MOLLA-al final t'has fet la fitxa crack- i d'altres interessants com PALOP, ALONSO, MAGDALENA, etc. equip que es presentà a ALBERIC amb DEU EFECTIUS-aixi dona gust- dispossats a guanyar a un rival que venia de segona L'ALBERIC.

Calfament adecuat i quintet mostrant tota la artilleria amb WADE,DURANT,TANOKI,TREN i PULPO possant la primera cistella TANOKI poc despres possant un altra per a despres i amb actuació estelar de DURANT amb set punts consecutius triple inclòs posaren ja un avantatge clar per a l'Alberic. Després dos triples de WADE i de la parella de ball de PICSI es a dir, ELVIS DICSI, més cistella i tir adicional d aquest mateix jugador-aquestos dos PICSI i DICSI prompte es faran famosos ja ho voreu- posaren un marcador més que esclaridor per a acabar el primer quart 22-11. Doblavem al rival on encistellaven PALOP, ALONSO i MOLLA.

Al segòn quart i amb la mateixa defensa individual pressionant que ferem al primer quart l'equip no baixà els braços ni es va relaxar i aci va vindre L'ANÈCDOTA NEGATIVA DE LA VESPRADA. El nostre aler BAD BROTHER es cuadra en la linia de 6,25 i va posar un triple estratosfèric celebrat amb cridoria per la graderia i per la banqueta. Clar un es queda de pedra quan des de la graderia insistien en que la cistella no HAVIA PUJAT AL MARCADOR. Clar tot LO MON INCLOSSOS ELS JUGADORS DEL CUPERVAL sabien de la existència del triple. Clar la taula no se n'havia adonat. Un arbrit afirmà clar hi ha hagut triple i un altre no el tenia clar. EN RESUM EL TRIPLE FET PER BAD BROTHER NO VA PUJAR AL MARCADOR -lamentem profundament l'oblit de la taula i del arbrit principal però el triple es va llançar i va existir-. Continuant amb el partit i després d aquesta acció encistellaren DURANT i TREN per a dresprés fer 5 punts consecutius BAD BROTHER -triple inclòs aquest si-, més cistella de PULPO i cistella més tir adicional de TREN. A continuació tir lliure de TANOKI per a despres agafar el timo anotador WADE amb cinc punts i dos tirs lliures d'ELVIS DICSI els cuals posaven un tanteig al quart de 22-15 on el rival vivia de les penetracions i tirs lliures del seu home referència PABLO MOLLA autor a aquest quart de 10 punts. Tanteig fins a eixos moments 44-26.

Al descans vaig incidir en que no es relaxarem i que continuarem igual cosa prou dificil donada la diferència existent al partit entre els dos equips.

Al tercer quart ens tenia que vindre la debacle tant sols una cistella de TANOKI que en la accio de la vesprada i en jugada personal va agafar tres rebots en atac per a llançar quatre vegades la pilota i aquesta no voler entrar, més tirs lliures d'ELVIS DICSI i de TREN posaven un marcador parcial RIDICUL PER A NOSALTRES 5-11 on l equip VISITANT tant sols anotava de la mà del seu home referència PABLO MOLLA acompanyat aquesta vegada per altre dels seus homens importants ALONSO autor de 6 punts. Jo crec que aquest quart els tirs no varen voler entrar per que va haver-hi una bona circulació de pilota i tirs en bones posicions. El marcador fins a eixos moments era de 49-37.

Al'últim quart l'equip eixí A MOSSEGAR DE NOU i amb el camvi a una DEFENSA ZONAL MOLT BEN TREBALLADA per a resguardar-nos de les faltes personals i amb set punts quasi consecutius de TANOKI més cistelles de PULPO-pobre pulpo partit molt lastrat per les personals- i de WADE posaven un marcador ja del tot esclaridor, anotant per banda d'ells tan sols PABLO MOLLA amb 6 punts. Ja en el tram final del partit cistelles de PULPO i DURANT més tirs lliures de WADE i tir lliure de TREN i VIK12 posaven un marcador parcial per a l'Alberic de més 25 tant sols maquillat aquest resultat per dos triples quasi consecutius del seu base MAGDALENA possant un marcador parcial de 18-12 i un marcador final de 67-49.

Victòria prou clara per a l'Alberic per el tanteig final de 67-49 front a un molt bon equip CUPERVAL ABASTOS A igual aquesta vesprada amb PABLO MOLLA MASSA SOLS-ens va fer 22 puntets- i on ALONSO va apareixer en moments puntuals i el seu base MAGDALENA ens va fotre tres triples però a on PALOP no va apareixer PER SORT PER A NOSALTRES. Els desitjem tota la sort del mon al que resta de temporada -EXCEPTE QUAN ANEM NOSALTRES A LA PETXINA

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 22-11

SEGON QUART 22-15(44-26)

TERCER QUART5-11(49-37)

QUART QUART 18-12(67-49)

TANTEIG FINAL 67-49

En cuant al capitol de anotadors i destacats DESTACAR A TOT L EQUIP PER LA SEVA TAREA EN ATAC COM EN DEFENSA i encara que homens com TANOKI(15 punts) DURANT(11 punts), WADE(12 punts), ELVIS DICSI(10 punts) estos en dobles digits feren la seva feina, homens com BAD BROTHER fent triples i penetrant, TREN que quan li pasen el baló es SENZILLAMENT IMPARABLE, PULPO assistint possant taps vamos el que fa ell de normal i aportant en atac el que el deixaren i XINO en la seva direcció i VIK12 en el seu saber estar també forem part important d aquesta victòria. UN DEU PER A TOTS SIGUEU UNS FENOMENOS TOTS.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

La nostra defensa INDIVIDUAL FUNCIONA de vegades pequem de anticipar-mos massa de estar massa damunt del rival cosa que ens consta carregar-mos de personals. Però collons es que hi ha que vore com defenen I EN GANES I INTENSSITAT VA A SER DIFICIL QUE ENS GUANYE ALGUN EQUIP. Després la piloteta entrarà o no entrarà però per ganes i treball no serà.

La dinamica als entrenaments esta siguent molt positiva. DONA POR VORE ENTRENAR A AQUESTA GENT. Se ho han agafat MOLT SERIOSSAMENT per a fer un bon paper i el treball va donant els seus fruits. TANT SOLS ES EL PRIMER PARTIT front a un rival FALTO DE ENTRENAMENTS i no massa encertat. ENCARA ES PROMPTE pero enguany en ALBERIC qui vulga guanyar- nos tindrà que suar i MOLT.

Ara el proper diumenge VISITEM AL ACTUAL CAMPIO el PILAR del nostre amic FERNANDO DIEZ, del seu colega venezolà GERARDO tots dos provinents del valterna plaza, d'un jugador referència a la categoria l any passat provinent del secosa runners ELIO, i del seu jugador referència ERNESTO MANRESA -jugador de EBA- VOREM QUE TAL INTENTAREM POSAR LES COSES COMPLICADES AL PILAR. Aquest equip eixirà molt motivat debut a la derrota inesperada front al copimar d'aquesta jornada.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC
MIQUEL SPALITJA-ARA TAMBÉ I SI ELS GENOLLS LI HO PERMETEN JUGADOR DE BASQUET-

sábado, 24 de septiembre de 2011

PARITTS PRETEMPORADA I REFLEXIONS VARIES

Bo amics donada la inactivitat d aquest blog anem a posar lo un altra vegada en martxa. L equip enguany ha decidit embarcar-se en la dificil tarea de afrontar un any en la maxima categoria de AUPA DIVISSIO D HONOR i ho fa conscient de les dificultats que aquesta tasca contrau, però també ho fa ENTRENANT I MATXACANT-SE A TOPE per a fer un bon paper en aquesta categoria. Ho fa amb una plantilla minvada d efectius-ELS QUE ESTEM SOM UNS FENOMENS- respecte al any passat. Homens com PAKITO REIES i el que era el nostre president SALVA KILLER ens han deixat per a enrolar-se en el barco del VA DE BASKET ALGEMESSI en SEGONA ZONAL. Els desitjem lo millor en les seves vides. D altres com THUTH cascat de l esquena han decidit voluntariament ni intentar-ho. D altres com QUICO LUKE han decidit provar sort en el NOU BASKET ALZIRA de primera zonal. Altres com POWER PAU han decidit aquest any enrolar-se en les files de LLOSA BASQUET de SEGONA ZONAL. En fi estem els que estem i la partida de moment queda tancada de la seguent manera

5. VICENT DURANT BATEJAT ARA PER DICSI

6. MIQUEL EL TRAINER-SORPRESA EL IAIO DEL EQUIP ES POSA UN ALTRA VEGADA LES BOTES-

7. ROBERT PULPO

8. JUAN TREN

9. RUBEN BAD BROTHER

10. RUBEN WADE

11. MANOLO CASTANYERO

12. VICTOR VIK12

17. ELVIS MONTANER LA PARELLA DE DICSI PICSI ELS DOS RATOLINETS DONARAN MOLTA GUERRA AQUESTA CAMPANYA

33. KIRI TANOKI

44. IVAN XINO

Esta es la plantilla d enguany per a enfrontar UNA DURA TEMPORADA EN DIVISSIO D HONOR. Aquestos homens conscients de les dificultats ESTAN ENTRENANT A MUERTE-DONE FE D AIXO PER QUE A MI M ESTA AFECTANT I PROU A LA MEVA SALUT- per a fer ho lo millor posible i EIXE ES EL CAMI.

L equip ha jugat DOS PARTITS AMISTOSSOS un l homenatge en L ALCUDIA a un jugador entrenador del que no recorde el nom-QUE EM PERDONE LA FAMILIA crec que li deien PACO GIMENO- i a on l equip amb les incorporacions de JULIO MONEDERO i BERNAT GINOBILI estigue tot el partit al capdavant guanyat 39-53 i un altre en casa front al LLOSA BASQUET del nostre amic DAVID HOOPS HOOPS i ara també de POWER PAU a on l equip tant sols apretant els dos primers quarts i els altres dos quarts prou relajaets i amb la participació de tot lo mon va guanyar comodament 66-42. N haverem poder jugar algún partit amistòs més-EH XIMO NO SE PER QUE TANTA POR- però el dit ENGUANY L IMPORTANT ES L ENTRENAMENT i enguany els entrenaments senzillament DONEN MOLTA POR en tota la gent posada suant al máxim fent exercisis manats per el SEGON ENTRENAOR WADE. El dit ens pot exir millor o pijor aquesta aventura però PER GANES O TREBALL NO SERA. Després la piloteta entrara o eixira pero per ganes i treball no sera.