martes, 12 de octubre de 2010

EL ALBERIC PERD EN MASAMAGRELL UNA BONA OPORTUNITAT DE GUANYAR 53-52‏

Bo en primer lloc fel.licitar als meus jugadors pese a la derrota anar a les dotze del matí a MASAMAGRELL un cap de setmana de pont en lo que aixó comporta vol dir EL GRAU DE COMPROMIS QUE TENEN AQUESTOS XAVALS vos fel.licite de tot cor SIGUEU MAGNIFICS.

Ara eren les deu del mati i tot el equip es dirigia a masamagrell per a enfrontar mos a un bon equip el masamagrell amb gent veterana pero que sap el que fa amb molts quilos a la pintura-BASEN EL SEU JOC A LA PINTURA- amb un equip en preferent de federació i amb una cantxa del tot inexpugnable amb aros i taulers molts durs i pilotes de goma-AÇO NO ES EXCUSA- la pista es trovaba del tot practicable pese a la pluja caiguda la nit anterior. Ferem un bon calfament intens i dur, ara un veu que tiraors excelsos calfant i tirant no les fan i diu esperem que al partit estiguem mes encertats. NO VA SER AIXI.

Començarem el partit amb un quintet format per KEVINT DURANT VICENT,WADE,BAD BROTHER,TREN I PULPO i al primer quart ja es va vore que el joc seria intens i dur i que els tiraors de fora no les feien ni vullguent acabant se el tanteig amb un marcador de 7-7 probrissim degut principalment a la pista i a les fortes defenses practicades per els dos equips.

Al segòn quart el equip de Alberic comencava a asolir ventajes que mai arrivabem als quatre cinc punts però que rapidament eren abortades per el equip local arrivant a la fi del quart amb un tanteig parcial de 12-14 i finalitzant els dos primers quarts amb un tanteig de 19-21. DEL TIR EXTERIOR POTENT DEL ALBERIC NO ES VA SABER RES TIRS FACILS BONA CIRCULACCIÓ DE PILOTA, TIOS ENCESSOS COM THE BAD BROTHER, THE THURTH,XINO,KILLER no feren cap de triple i amb tirs i posicions comodes ahi queda tot dit.

A la repressa més del mateix alternança en el marcador i pese a que el alberic intentaba anarse n al marcador maï ho conseguia arrivant a la fi del quart amb tanteig igual.lat 17-17 i amb el tanteig parcial de 36-38.

Al últim quart i amb un arranc de quart espectacular amb dos triples inclossòs de HORNACHECK i el poder rebotejador i amb punts de TREN, tots dos els homens mes destacats del partit el alberic va aconseguir assolir una ventaja que pareixia insalvable per als de massamagrell de set puntets faltant cinc minuts per acabar el partit. AHI INCOMPRENSIBLEMENT S ACAVA EL PARTIT PER AL ALBERIC els atacs es feien llargs pero despres no anotavem i el massamagrell amb diverses cistelles a la remanguille s apropa al marcador e inclús supera al alberic amb quatre punts el que provoca a un servidor demanar dos temps morts seguits. S EN ANAVA EL PARTIT. Als últims segons el equip tingué dos opcions per a empatar el partit però AHIR NO ERA EL DIA i rebots que eren nostres s ens escapavem i al últim sospir PULPO va fer la cistella que posava el AJUSTADISSIM 53-52 i un tanteig parcial de 17-14 a una cantxa a on vorem qui guanya per lo vist ahir.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 7-7

SEGON QUART 12-14(19-21)

TERCER QUART 17-17(36-38)

QUART QUART 17-14(53-52)

TANTEIG FINAL 53-52

Fel.licitar al equip de MASAMAGRELL equip que sap al que juga i que de segur estara en la zona alta de la clasificacció avui han guanyat ells esperem que en la nostra casa la cosa siga ben diferent.

Ara consideracions del entrenaor:

El nostre jugador franquicia PULPO es te que acostumar més a estar en la posició de center per que aquestos partits en al seva alçada i emvergadura sera determinat la seva prestacció. Tambe s ha de dir que al home no li arrivabem pilotes dins fruit de la defensa tancadissima de el equip de massamagrell.

El nostre joc exterior tant resolutiu en partits anteriors no va a estar present a massamagrell tant sols HORNACHECK, tiraors letals com BAD BROTHER-jugador revel.lacció en pretemporada- KILLER, XINO, JAVI THE THURTH no ferem cap de triple i aixó es va notar i molt al joc JA QUE EL EQUIP RIVAL ES VA TANCAR CADA COP MÉS I AIXI ES MOLT DIFICIL SI EL TIR EXTERIOR NO FUNCIONA OJO amb posicions facils de tir i amb bona circulacció de pilota. NO val les excusses del balo de goma la pista els aros durissims es tenim que acostumar a tot aço i si quan juguem fora tenim que entrenar al pati del col.legi de el convent ho farem i jugarem en balons de goma.

Ara el dissabte jugarem front al PILAR B jo crec que en la nostra cantxa i amb tota la predisposicio de la gent sera prou dificil pedre partits. HI HAVIA QUE VORE LES CARES DE DESOLACIÓ AL VESTIDOR DESPRES DE ACABAR EL PARTIT. Aço vol dir una cosa LA GENT ESTA DOLGUDA EN LA DERROTA I ES VEU MOLT DE COMPROMIS PER PART DE TOTS I AIXÓ ES MOLT BO. A corregir errors i a guanyar el dissabte a la estrena en la nostra CANTXA ESPEREM QUE SIGA AMB MARCADOR ELECTRONIC NOU.

P.D. De les critiques no s escapa ni el apuntaor i jo no vaig a ser menys el ENTRENAOR es te que acostumar a inculcar que el TEMPO DEL PARTIT SEMPRE EL DUGUEM NOSALTRES,també a no precipitarse al hora de demanar temps morts i deixar se n un per als dos últims minuts i tambè a inculcar li al nostre jugador referència PULPO la idonietat de que te que jugar MES INTERIOR i als seus companys LA NECESSITAT DE QUE LI PASEN MES BALONS DINS per aprofitar les condicions tècniques i fisiques d aquest jugador.