domingo, 14 de noviembre de 2010

EL ALBERIC GUANYA A CASA AL BOULEVARD SUR 66-39

Bo en primer lloc eren les sis de la vesprada i dotze homens estaven calfant en condicions SI DOTZE HOMENS amb la incorporació per fi de POWER PAU per a enfrontar-se a un equip EL BOULEVARD SUR amb referències de que l any passat va jugar els play offs amb GENT ALTA PERO MOLT VETERANS i siguent les sis y deu minuts el equip contrari es presenta a ALBERIC amb nomes 5 JUGADORS. En qualsevol disciplina esportiva la banqueta es esencial i més al basquet a on els canvis es fan necesaris si no disposses de un bon fisic i això el fisic precisament no els sobrava molt als homens de BOULEVARD SUR. Tindràn raò la gent que diu que QUE FEM A AQUESTA CATEGORIA per a que ens pase aço MILLOR DIVISIÓ D HONOR O FEDERACIÓ.

Així que baix eixa premissa comença el partit amb LUKE,THURTH,DURANT,TREN I PULPO i clar pese a que s havia advertit que DE CONFIANÇES CERO DE CERO la gent no eix igual i durant el primer quart jugarem al TRAM TRAM del ritme que marcaven els homens de BOULEVARD SUR que tot s ha de dir TENIEN ALÇADA QUILOS i BON TIR en general.En aquest quart tant sols anotaren THURTH amb un triple i una cistella de dos, TREN I PULPO arrivant a la fi del primer quart amb tanteig de 9-11.

Al segòn quart i amb una millor circulacció de pilota va possibilitar que els nostres tiraors es quedaren a soletes fent a aquest quart TRES TRIPLES de HORNACHECK,PULPO I WADE mes cistelles de POWER PAU i de PAKITO feren que el marcador reflectira un 25-21 amb tanteig parcial de 16-10 i les espases en tot lo alt.

Al descans s insistia en que apretarem més en defensa i correguerem ja que els jugadors de BOULEVARD tenien que notar la mancança de minuts de descans.

Al tercer quart i amb un canvi a DEFENSA INDIVIDUAL va ser tot més facil els nostres corrien i amb cistelles de TREN, PULPO,LUKE, THURTH i DURANT feren que el marcador parcial del quart reflectira un 17-09 amb tanteig fins a eixe moment de 42-30 i amb el partit sentenciat.

Al últim quart la gent de refresc va apretar més al rival EL CUAL ESTAVA MORT DEL TOT i pujant el nivell defensiu un poquet més i amb cistelles de PAKITO,KILLER , TREN I ESPECIALMENT D UN INSPIRAT POWER PAU-Aquest jugador ens donara el bot necesari qualitatiu a poc que es posse en forma- feren que el marcador parcial s estirarà diguent tambè que els homens de BOULEVARD SUR es quedaren els últims quatre minuts amb QUATRE HOMENS EN PISTA amb un tanteig parcial de 24-9 i un tanteig final de 66-39.

Fel.licitar als CINC HOMENS DE BOULEVARD que feren un BON PARTIT FINS A QUE LES FORÇES ELS AUGANTAREN una llastima no haver vingut amb NOU HOMENS de segur que el partit havera sigut més competit per què tir tenien, altura tenien, bona circulacció de pilota tenien en fi UNA LLASTIMA QUE EQUIPS AIXINA VINGUEN SENSE CAMVIS.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 9-11
SEGON QUART 16-10(25-21)
TERCER QUART 17-09(42-30)
QUART QUART 24-09(66-30)
TANTEIG FINAL 66-39

En quant al capitòl de destacats TREN va fer el millor partit dels que van a la temporada amb 16 puntets , secundat tambè per POWER PAU autor de 9 puntets-A POC QUE ES POSE EN FORMA SERA EL ELEMENT DIFERENCIAOR D AQUEST EQUIP- i tambè de PULPO al que es estrany li posaren dos xapes i li agafaren varios rebots en defensa.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Note de vegades una certa ANSIETAT PER FER I PER FER PUNTS i alguns a lo baixet es queixen de que NO JUGUEN MOLTS MINUTS a lo cual tinc que dir que CONVIDE A LA GENT QUE ESTIGA DISCONFORME m ho faja saber al entrenament i davant de tots i PARLANT TOT ES POT SOL.LUCIONAR. Tinc que dir una cosa ES FA MOLT COMPLICAT REPARTIR EQUITATIVAMENT MINUTS EN AQUEST EQUIP FARÇIT DE QUALITAT,QUANTITAT I SABER ESTAR, de deveres no s ho pugueu imaginar lo dificil que es el tema. Altre aspecte es el canvi de defenses SIGUEM EL EQUIP EN MILLOR DEFENSA DEL CAMPIONAT i la conveniencia de fer HOME O NO per que de vegades si abusem de la INDIVIDUAL ens carreguem massa prompte de faltes facil.litant als rivals que llançen tirs lliures massa prompte.

La propera setmana NEVADA BASQUET a una pista coneguda per tots TAVERNES BLANQUES, equip amb qualitat i joventut que de segur ens posara les coses dificils, aquesta setmana tindrem que entrenar en pilotes de goma.

Es de esperar que el següent partit a casa FRONT A JUGONES equip favorit del grup es puga vore un gran espectacle AMB MARCADOR ELECTRONIC INCLÒS que em consta que esta demanat EL QUE NO SABEM ES SI EL ENVIO S HA PERDUT O EL TENEN QUE DUR D UN ALTRE PAIS.