lunes, 31 de enero de 2011

EL ALBERIC GUANYA AL DRAGONS 73-61‏

Bo en primer lloc acudiem al partit amb cap de baixa per lo que LUKE va vindre però no es va camviar per a enfrontar-mos a un equip del que desconeixiem tot que vingueren amb 7 jugadors amb un jugador JOSEMI TARONJER un pivot no massa alt però una maquina- 30 PUNTS ENS VA FER- i amb un equip del tot jove i prou remodelat.


Comença el partit amb un quintet del tot inusual CASTANYERO,PAKITO,XINO,VIK12 i KILLER eixint la figura de KILLER on fire en eixos moments va fer UN TRIPLE I DOS CONTRACOLPS per a continuació esgotat demanar el camvi en el bando contrari els atacs els finalitava TARONJER. Al final del quart el resultat era de 15-8.
 
Al segon quart i ja amb un quintet més racional va sorgir la figura de WADE que amb tres triples l'últim al segon final del quart i amb una major circulacció de pilota feren que el atac estiguera prou encertat acabant el quart amb tanteig de 24-16 i un tanteig fins a eixos moments de 39-24.
 
Al descans l error era el resultat que fa que un equip es relaje i un altre BON EQUIP EL DRAGONS tire cap a amunt.
 
Al tercer quart i amb un quintet prou equilibrat les segones opcions de tir amb actuació estel.lar de TARONJER feren que la diferència obscilara entre els 20 punts que s arrivaren a conseguir i els set punts a on es posaren els DRAGONS finalitzant el tercer quart amb tanteig de 18-20 i un tanteig fins a eixos moments de 57-44.
 
Al últim quart més del mateix CONTINUA ROTACIÓ DES DE LA BANQUETA jugant tots els jugadors prou minuts amb dos triples un de BAD BROTHER i un altre de KILLER més cistelles de WADE, TREN i tirs lliures de HORNACHECK per a finalitzar el quart amb tanteig parcial de 16-17 i un tanteig final de 73-61.
 
VICTÒRIA UNA MÉS LA QUE FA DOTZE DEL ALBERIC AMB AMPLIA PARTICIPACIÓ DE TOTS ELS JUGADORS DEL EQUIP ROTACIÓ NECESARIA PER ALS PROPERS PARTITS QUE ENS VENEN.
 
Fel.licitar al DRAGONS un equip renovat amb joventut amb un crack com JOSEMI TARONJER que amb el 22 a l esquena ens dona una bona lliço de rebot en atac i de moviments amb 30 punts anotats. Els desitjem tota la sort del mon als que el queda de temporada.
 
TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:
 
PRIMER QUART 15-8

SEGON QUART 24-16(39-24)
TERCER QUART 18-20(57-44)
QUART QUART 16-17(73-61)

TANTEIG FINAL 73-61

Destacar els vuit triples convertits i els bons dos primers quarts del partit jugant la totalitat de la plantilla excepcte HORNACHECK. Despres al descans i donada la diferència que s arriva a abastar- 20 punts de diferència- igual el equip entra en una relajació normal el que va fer que l equip contrari es posara les piles finalitzant el partit amb una bona diferència de punts 73-61 igual en massa punts rebuts en contra però amb una molt bona anotació.


VALORACIONS POST PARTIT:


Destacar del partit el bon joc de WADE i dels ja habituals a mes de vore que XINO poc a poc esta agafant la forma. Els altres dins de lo que s espera d ells. Admire que gent menys participativa en atac es descare e intente coses noves.

A aquestos partits la gent en menys participació te que participar i jugar més donat que als partits importants igual aquesta gent juga menys minuts per el be del colectiu.


El que no m agrada es que cadascu JO MATEIX EM CITE te que buscar quin es el seu rol al equip i que es el que aporta tant defensivament com ofensivament al equip i JO EL PRIMER TOTS TENIM QUE FER AUTOCRITICA i vore com als partits que es el que aporta un al partit i que es el que no aporta. Jo mateix reconec que de vegades m equivoque DEMANE PERDÒ SI M ENGANYE el que te que tindre clar la gent es que quan l entrenador fa algún camvi sempre esta carregat de raò. Alguns camvis motivats per a que altres juguem més, altres per que hi han moments que algú es calfa i te que reflexionar, uns altres per que la gent recapacite, diguent que l entrenador TE UNA MAGNIFICA REL.LACIÓ PERSONAL AMB TOTS ELS JUGADORS DE LA PLANTILLA de tots esta inmensament feliç per ACTITUD I PER APTITUD de tots els components de la plantilla PER A DONAR QUE TINDRE EXPLICACIONS DE PER QUE ES FAN ELS CAMVIS O NO ES FAN A PARTIR D ARA EXPLICACIONS LES JUSTETES SOC JO EL QUE DECIDEIX I ELS JUGADORS TENEN QUE ACATAR LES MEVES DECICIONS DE LO CONTRARI ENS REUNIREM I PARLAREM EN PRIVAT DE LA SITUACIÓ MOLT SERIOSSAMENT.

Ho dic per que quan vinguen els partits importants i jo considere que algún jugador te que jugar menys minuts jugarà menys minuts tot PER EL BE GENERAL DEL EQUIP.


Repetisc DEMANE A TOTS-JO JA ESTIC EN AQUESTA TASCA- QUE ANALITZEN EL SEU JOC I BUSQUEN EL SEU ROL AL EQUIP. Quan un recapacite i faja autocritica s adonara que al 90 per cent les decisions presses per l'entrenaor  SON LES ENCERTADES.
 
Que ningú veja en aquestes paraules CAP DE CRITICA A ALGÚ EN PARTICULARL- LI HO DIRIA JO MATEIX EN PRIVAT- es un toc d atenció EN GENERAL per a que la gent s en adone que TINDRE A TRETZE  MARAVILLOSSES PERSONES I GRANS JUGADORS en les meves mans fan de vegades MOLT COMPLICAT EL ENCERTAR EN TOTES LES COSES QUE SE FAN. Jo treballe i estic formant-me sense parar ARA DEMANE RESPECTE I COMPRENSSIÓ en les decisions presses per mi  LA MATEIXA QUE JO TINC EN TOTS VOSALTRES.
 
Despres d aquest DISCURS DE RETOR la propera setmana juguem front a un equip el MONCADA el DIUMENGE A LES DEU DEL MATI vorem el copromis de la gent GRANDISSIM EM CONSTA I HO VEIG TOTS ELS PARTITS i a guanyar per a continuar en la senda de les victòries.
 
P.D.  El president i jo ja sabem però hi ha un proverbi que diU "PER ELS TEUS ACTES ET CONEIXERAN" i coses seriosses com documentació important que no es teva i tinguent telefons de contacte no la tornes SABENT LA INCIDENCIA, DIU MOLT POC DE LA SERIOSSITAT D UN CLUB i també pot pasar que FER COM FAN NO ES PECAT. A cadascu el temps li posa en el seu lloc.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Bona vesprada companyers i amics de l'equip.
El dissabte no em vaig comportar com deu comportar-se una persona en un col·lectiu tan magnific. Tots demanant que juguen tots i jo fent el idiota. Per aixo demane disculpes a tots sense deixar-me a ningu.

Nomes acavar el partit vaig parlar amb l'entrenador per aclarir les coses. Jo no li demanava explicacons, sols demanar-li disculpes per la meva actitud i que que sabera que no era actitud per jugar pocs minuts, que a dia de hui no m'he queixat.

La sanc calenta et fa que actues d'una forma que no vols, per aixo en fer la dutxa, inmediatament arreglar les coses amb qui es deu.

Xics aquest grup de gent es magnífica, espere que no es trenque. Ja que el nombre de jugadors es molt gran i fa dificil la feina. Entre tots tenim que ajudar a que aquesta dificultat siga menor amb els nostres actes.

Castanyero

Anónimo dijo...

Soc Ruben. El dijous tampoc podre anar a entrenar xq tinc una tendinitis al muscle dret i tampoc e si aplegare el partit del diumenge.Aixi que si hi haguera algun dscart jo seria el elegit. Tamb tinc q dir q si tinc q anar aunque no jugue,anire no tinc cap problema. I x si hi ha algun mal pensat tinc paper de visita al 9 d´octubre el diumenge. Tampoc tinc cap problema en portarlo xa confirmar la lesio.

Amunt nou basquet alberic