domingo, 16 de enero de 2011

EL ALBERIC GUANYA A UN BON EQUIP EL CUPERVAL ABASTOS B 56-47‏

Bo en primer lloc retomavem la competició després de quasi un més de absència per a enfrontar-mos a un equip CUPERVAL ABASTOS B que desconeixiem tot ens presentaren a Alberic amb 10 tios prou jovens i ben treballats amb un tio de dos metres i amb un base PABLO MOLLA el cual fa de tot tirar penetrar asistir vamos un bon equip que es presenta a Alberic amb bona plantilla, front a d ells nosaltres patiem les baixes de HORNACHECK MISSING, LUKE malalt en un genoll  i POWER PAU MISSING . Era l hora del començament i curiossament com es habitual a la temporada faltava algú aquesta vegada era el duet arbritral que s havia retardat per un partit anterior. Aixi començarem el partit amb retard siguent les 18:40 hores.

Quintet habitual en Alberic WADE,THUTH,DURANT,TREN i PULPO i dos cistelles de dos punts de DURANT i dos triples de THUTH posavem un marcador afavoridor de 10-2 tallat per un parcial d ells especialment debut al seu jugador número 9 MOLLA de 0-6 estretant el marcador tallat per cuatre punt de BAD BROTHER i un tir lliure de WADE que posa el marcador parcial en 19-11.

Al segon quart la aparició estel.lar de BAD BROTHER amb dos triples i tirs lliures de PULPO, PAKITO mes cistella de DURANT posavem el marcador del tot ajustat a aquest quart 13-12, per banda del equip contrari anotavem el seu jugador 15 L TORMO i el seu jugador 13 molt encertat des de la linea de 3 punts possant el marcador parcial en 32-23 al final dels dos quarts.

Al descans s'insistia en la necessitat de NO CONFIAR-MOS GENS NI MIQUETA ja que el equip contari era jove en alçada i amb quilos i amb molta vel.locitat en els seus homens.

Tercer quart i amb un altra vegada el quintet inicial en pista i amb cinc punts consecutius de WADE i amb cistelles de TREN i tir lliure de PULPO feien que el marcador parcial siguera molt escas pero suficient per a guanyar el quart per tanteig de 9-5 i marcador fins eixos moments de 41-28 i el partit decidit del tot.

Al últim quart i amb la rotació completa feta per banda del equip de alberic donaren al equip especialment de frescor amb menció especial per a BAD BROTHER amb 8 punts donavem la maxima diferència per al Alberic amb tot l encontre 16 punts de diferència a  falta de tres minuts per a acabar el encontre. Ahi una certa relajació unit a una desmesurada rapidessa per banda del Alberic feren que CUNDIRA EL NERVIOSSISME per perdues infantils de pilota feren que el marcador s estretara un poc finalitzant el quart amb tanteig parcial en contra 15-19 i amb un tanteig final del encontre de 56-47 AMB VICTÒRIA DEL ALBERIC

Fel.licitar al CUPERVAL ABASTOS B un equip ben treballat prou seriòs amb 10 tios, equip amb alçada rapidessa, muscul, tir prou nets tots un equip EN EL QUE DONA GUST JUGAR els desitjem tota la sort del mon per als propers partits.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 19-11
SEGON QUART 13-12(32-23)

TERCER QUART 9-5(41-28)
QUART QUART 15-19(56-47)

TANTEIG FINAL 56-47

En el capitol de anotaors destacar al primer quart a THUTH amb 8 punts i l aportació al contracolp de DURANT autor de 6 punts recollint la faceta anotadora l home del partit BAD BROTHER autor de quatre triples i 18 punts. En l altre costat destacar la poca aportació de PULPO(cosa rara en ell) i de TREN I PAKITO els cuals estigueren desancertats en atac i això es raro en ells.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

El equip va fer de nou 7 triples DE VEGADES ABUSEM DEL TIR EXTERIOR, en quant al tir interior el equip estigué en aquest partit prou fluixet SOBRE TOT EN ELS TIRS LLIURES-aço en partits importants son partits tindrem que fer hores extres en practicar aquest llançament- TOT COMPRENSIBLE PER EL MES DE ABSÈNCIA DE COMPETICIÓ QUE HEM PATIT ara amb la tornada dels entrenaments i sobre tot amb la gent posada i amb ganes de guanyar tenim que continuar en la senda de les victòries que duguem.

Als últims tres minuts i degut a la diferència al marcador prou aclaparadora va fer que el equip s acelerara perguent varies pilotes PROVOCANT EL NERVIOSISME DE TOTS ELS JUGADORS I EL ENTRENAOR coseta que tindrem que pulir en un futur JA QUE AQUEST NERVIOSSISME no ens du a gens bo.

En quant als jugadors MISSING de HORNACHECK no saberem res estaria treballant pero agrairiem que ens avIsares MIGUEL ANGEL aixi ens fem una idea o altra, respecte de POWER PAU l assumpte esta FOTUT ell esta molt fotut VOREM SI POT JUGAR EL QUE RESTA DE TEMPORADA.

Respecte de jugadors IMPRESCINDIBLES com PAKITO I XINO els vaig vore MOLT FLUIXETS i algo FORA DE FORMA A TOTS DOS esperem que amb els entrenaments i la constància que posaran tots dos siguem el que son PEÇES FONAMENTALS AL EQUIP. Per altra banda jugadors com CASTANYERO I VIK12 cada vegada aporten més al equip ES NOTA QUE SON ELS MÉS CUMPLIDORS.

La propera setmana L ALCUDIA i en sa casa -aquest equip anarem a vore-lo a la jornada de descans i tant sols em tenien 6 jugadors- esperem continuar en la senda de les victòries que tant bona dinamica duguem i sumar una nova victòria al nostre casiller LA NECESITAREM PER A LA COPA QUE JA ESTA PROPERA.

P.D Els nostres  ojeaors es desplacaren el diumenge per a espiar al CARMEN un base molt bo i una mola en el interior faran de el partit que ens enfronte a ells a Alberic un bon espectacle, respecte del jugones QUAN NO ES RAFETA el que esta encertat es L ALTRE RAFA el que fa mal dins de la pintura. VOREM SI PERDEN EN LA NOSTRA VISITA A SEDAVI tenim ganes de vorelos un altra vegada.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC


Miquel El Trainer

5 comentarios:

Anónimo dijo...

El missing no esta tan perdut, el treball apreta i de moment el basket no em dona de menjar... jeje.
M'alegre de la victoria... veig que tampoc soc tan necessari... de fet igual a partir d'ara falle mes a sovint. Intentare baixar el dimarts.
Perdoneu el no avisar.

Anónimo dijo...

Soc Buben i lo que vuic dir es que senc molt la meua actuacio a final del pou basqueartit amb la creua de cables que vaig tindre. Vuic demanar perdo a tots els meus companys i a Baguena per eixa lamentable actitut,que com estic demostrant no es la meua. Promet que no tornara a passar i si he ofes algu de forma especial hos enc molt.
Este equip va a tope i aspira a tot i lo q menos fa falta es discusions entre nosaltres.
Perdo a tots!!!!!!!
AMUNT NOU BASQUET ALBERIC

Anónimo dijo...

En primer lloc espere que per a tota la gent del basquet Alberic un bon any.
Despres aclarir que continue vivint al mateix lloc, no he cambiat de movil, ni res per l'estil.
Cert es que la passada setmana vaig rebre una cridada al telefón per part de Miquel, la cual no vaig poder atendre, demane disculpes.
Pero sobretot dir que no tinc cap problema amb el basquet Alberic, mes be tot el contrari, el tracte rebut allí ha sigut de 10. Pero Miquel rei tinc el peu fotut l'ultim dia que vaig estar al trauma m'envia a fer un altra proba, i estic pendent de que me fasen unes plantilles, no se si tardare 20 díes o 6 mesos en estar en condicions. El que tinc clar es que no puc anar a entrenar i tornar a casa en dolors per el peu, genoll...
Lamente no poder dir mes...

Pau.

Anónimo dijo...

aquest es un misatge per a tot lo mon espere que la gent done un pas endavant i no baixem el nivell que manifestem ara ens ve la copa i es important estar a tope per aquestos partits TENIM QUE ANAR PARTIT A PARTIT sense presses pero sense pauses.
MIQUEL EL TRAINER

El killer d'Alberic dijo...

Pau anim tio!!!! Açi volem que et cures lo antes posible i que tornes per açi a jugar!!! Quan pugues ja saps....esta es ta casa.....i sempre estaras ven rebut.
Vinga anim i que et recuperes promte.