domingo, 6 de marzo de 2011

ALBERIC GUANYA UN IMPORTANT PARTIT AL PILAR PER 53-69

S.D.PILAR 53 - ALBERIC N.B. 69

En primer lloc comentar que siguent les dos i mitja de la vesprada d un diumenge a un hora poc habitual que el que apeteix es gaudir de la paelleta ONCE VALENTS I EL SEU ENTRENAOR es disposaven a anar a la veina localitat de valència per a enfrontar-mos a un equip EL PILAR B jove AMB CINC JUGADORS que juguen a PREFERENT DE FEDERACIÓ tots prou jovens dotats de bona qualitat tècnica molt fisics un bon equip amb DEU EFECTIUS. Nosaltres patiem les baixes de XINO i VIK 12 a mes de THUTH tots per diverses cuestions, més la baixa de llarga durada de POWER PAU. El primer que ens cridà l atenció foren les dimensions de la pista estreta i reduida en metres feta per a un equip VETERÀ no per a un jove que te ganes de correr i correr, però en fi cadascu sap jugar les cartes que millor convinguen ahi no em vaig a clavar jo.


Quintet inicial amb la gent que acudeix a entrenar WADE,BAD BROTHER,DURANT, TREN i la nova incorporació de KIRIAN al que anem a batejar com TANOKI KIRIAN fitxatje estrel.la d aquest any jugador que juga a XATIVA MONTESA categoria autonómica molt poderòs en cuant a físic, vamos un crack començant el partit amb NOU PUNTS DE TANOKI, tirs lliures de WADE i cistella de PULPO, per el bando contrari el seu jugador referència era CLEMENTE autor de DEU PUNTS finalitzant el quart amb un tanteig en contra prou igual.lat 15-13. A aquest quart es produi la jugada del partit que en el apartat de conclussions analitzarem més endavant.


Al segòn quart i amb la participació de tota la banqueta i amb un camvi a defensa individual els amics del PILAR B ja no saberen atacar aquesta defensa la cual recuperava molts balons siguent els homens anotaors PAKITO amb tres tirs lliures,PULPO amb tres tirs lliures i un triple, LUKE amb dos triples, més cistelles de CASTANYERO i HORNACHECK feren que el tanteig es dispara a favor del Alberic amb tanteig parcial de 6-19 i un tanteig fins a eixos moments de 21-32.


El partit per a res estava finalitzat donat que els jugadors del pilar prou jovens tots estaven dotats d una qualitat tècnica embejable a més d una bona vel.locitat i circulacció de pilota.
 
I al principi del tercer quart i amb teoricament el quintet titular- EN AQUEST EQUIP TOTS SON TITULARS- l equip pasa un batxe que aprofità el PILAR per a apropar-se al marcador. En aquest moment va agafar el poder anotador WADE amb set punts triple inclòs, TREN amb sis punts consecutius i cistella de tres de BAD BROTHER per acabar el quart amb cistella de TANOKI, destacant per bandòl contrari a més del referit CLEMENTE la figura del seu jugador nº 15 DE ANDRES finalitzant el quart amb desavantatje de 19-18 i tanteig fins a eixos moments de 40-50.



Al últim quart el peix encara estava per vendre i el pilar va fer un intent desesperat per remontar el partit apropant-se a sis punts de nosaltres en estos moments el Alberic va saber jugar les seves cartes jugant més interiorment i amb NOU PUNTS DE PAKITO, més cistelles de TANOKI i HORNACHECK. Ja en el tram final del encontre es va entrar en un carrusel de tirs lliures amb protagonisme per a WADE que em va fer quatre de seguits, més dos tirs lliures de BAD BROTHER possant el marcador parcial amb un tanteig de 13-19 i un tanteig final de 53-69 GRAN VICTÒRIA DEL ALBERIC EN UNA CANXA HIPER COMPLICADA I FRONT A UN GRANDISSIM EQUIP.



Fel.licitar als xicons del PILAR B equip a cinc efectius que juguen a categoria preferent de Federació amb gent jove i molt atletica dotats de molt bona qualitat tècnica una llastima que la setmana anterior no es presentaren a jugar a XIVA desconeguem els motius, de segur que estarien a la part alta de la clasificació equip que cambia prou quan juga en casa de quan juga fora. Que tinguen molta sort als que els queda de la temporada.


TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE




PRIMER QUART 15-13
SEGON QUART 6-19(21-32)
TERCER QUART 19-18(40-50)
QUART QUART 13-19(53-69)

TANTEIG FINAL 53-69

En quant al capitòl de destacats destacar la nova incorporació del equip TANOKI KIRIAN autor de TRETZE PUNTS jugador que ens dona eixe bot de qualitat necesari per a competir en JUGONES per a lluitar-los la lliga, però seria injust no destacar a TOT L EQUIP des de el primer fins al últim diumenge de vesprada en la paella en la gola i ONCE TIOS hiperposats en guanyar el partit homens com CASTANYERO, KILLER, LUKE amb menys minuts a la pista i vore-los jugar amb eixa garra així dona gust el entrenar a un equip aixi.


LA JUGADA DEL PARTIT


Eren les acaballes del primer quart i el nostre pivot fitxat aquesta setmana TANOKI KIRIAN agafa la pilota al principi de l ampolla va fer un revers i amb una facilitat aclaparadora va fer un MATE ESPECTACULAR i molt sobrat en quant a centimetres el primer que fa en un partit algún jugador nostre. Era per a fer-li una foto al moment FOTO DE CARPETA DE IDÒL.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:


Amb TANOKI el equip dona un bot de qualitat impressionant tant en intimídació com en poder ofensiu i defensiu amb aquest fitxatje puguem competir de tu a tu en JUGONES de segur que al partit de tornada a sedavi es vora un gran espectacle despres qui guanye guanyarà pero amb aquest tio siguem molt més competitius.

El equip es això un equip EQUIP EN MAJUSCULES estan tots posats s animem mutuament vamos dona gust entrenar a aquesta gent i fa que la funció d entrenador siga molt més fàcil per al entrenaor. Estic super orgullòs d ells.


Ara teoricament ens venen una serie de partits menys complicats sense mensprear a ningú el primer de tots el proper dissabte en casa front el WARIBO QUARTELL, amb l absència a aquest partit de TANOKI esperem anar partit a partit i guanyar el proper partit sense complicacions.


AMUNT NOU BASKET ALBERIC


MIQUEL EL TRAINER

1 comentario:

Anónimo dijo...

aun es pronto para hacer valoraciones de la temporada. pero estos chicos solo entienden de buen juego y buena actitud, dentro y fuera de la pista. me enorgullece haber presenciado este partido. muchas gracias y mucha suerte!!!. un saludo a ELVIS, un gran entrenador!