lunes, 28 de marzo de 2011

ALBERIC GUANYA EN ALFAFAR AL VALENCIA BLACKS 35-79‏

Eren les sis i mitja de la vesprada i pensant que el tràfic ens podia fotre eixirem prompte arrivant al MAGNIFIC PAVELLÓ D ALFAFAR siguent les SET DE LA VESPRADA. Alli no hi havia ningú es més estaven entrenant xiquets i xiquetes a diversos esports. Quins complexe esportiu DONA MOLTA ENVEJA SANA i tot juntet. Pavelló de parquet novet. Arrivarem a aquesta cita amb un fum de baixes nomenem TANOKI de creuer en la parienta, BAD BROTHER de guardia, XINO I KILLER treballant, WADE amb una contractura i la baixa de llarga durada de POWER PAU, per a enfrontar-mos a un VALENCIA BLACKS desconegut per a nosaltres ja que a la primera volta no hi jugarem front a d ells per que vingueren cuatre jugadors. Sabiem que havien fitxat als germans BARRERO però aquestos dos no vingueren presentan-se VUIT JUGADORS veterans que saben al que juguen.


Quintet inicial amb LUKE,THUTH, DURANT,TREN I PULPO encarrilant prompte el partit amb una parcial de 0-11 amb cinc punts de THUTH, més cuatre punts de LUKE més cistella de LUKE, després d això mantinguerem el ritme d anotació amb set puts més de THUTH-possant aquest jugadors DOTZE PUNTS al quart més que tot l equip contrari- més cistelles de DURANT i PULPO i tir lliure de TREN, destacant que l equip de valencia blacks anotava des de la linia de tirs lliures arrivant a la conclussió del primer quart amb un tanteig de 9-23 i el partit ja decidit.


Al segón quart i amb la llogica rotació aquesta vegada recurtada per la falta de components i amb un canvia a defensa individual l equip muntá en intenssitat defensiva destacant en aquest aspecte tot l equip però especialment CASTANYERO no possant tants punts peró suficients agafant la faceta anotadora HORNACHECK amb CINC PUNTS, més CINC PUNTS de PULPO, la CUATRE PUNTS de PAKITO més cistella de CASTANYERO possaven un marcador parcial de 5-16 i un tanteig fins a eixos moments de 14-39 i el partit MÉS QUE DECIDIT.


Però aquest equip mai te prou i al principi de tercer quart l equip eixi un altra vegada a per feina destacant en aquest quart la faceta de assistent de TREN- el jugador que més en forma esta en aquestos moments- i un molt inteligent DURANT autor de SET PUNTS, més TRES PUTS de TREN, cistella de THUTH i HORNACHECK més triples de LUKE I DE PAKITOOOOOO-si si no m enganyat de pakito- posaven un marcador parcial de 13-20 arrivant a la conclussió d aquest quart amb un tanteig de 27-59.


Al últim quart qualsevòl equip havera baixat el pistò i més si després saps que et vas al fosters a ARREAR-TE UN SOPAROT però aquest grup meravellòs de gent pensaren que anem a suar més i cremem ja el sopar i com MAÏ TENEN PROU plantejaren als locals una defensa pressionant a tota la pista possant a aquest quart SET PUNTS HORNACHECK, més QUATRE PUNTS de TREN, TRES PUNTS DE CASTANYERO, CUATRE PUNTS DE PULPO més cistella final de VIK12 posaven un marcador parcial de 8-20 i un tanteig final de 35-79.


Nova victoria d un ALBERIC front a un equip que no es el de la seva lliga ara a refrendar el resultat guanyant en casa al MARXALENES.


Fel.licitar al VALENCIA BLACKS equip veterà de gent que sap al que juga una llastima lo de les baixes dels seus fitxatjes estrel.la de segur que s havera vist un altre partit. Equip del nostre amic AGUSTIN molt fisic i treballador i jugant amb garra(lo que et vaig dir a la finalització del encontre continua en peu agustin). Els desitjem tota la sort del mon als propers partits que els queden.

TANTEI G ARRASTRAT DEL ENCONTRE:


PRIMER QUART 9-23
SEGON QUART 5-16(14-39)
TERCER QUART 13-20(27-59)
QUART QUART 8-20(35-79)

TANTEIG FINAL 35-79

En quant al capitol d anotadors destacar el bon primer quart de THUTH(dotze punts en aquest quart per a un total de 14 punts), després agafant el timo en quant anotació HORNACHECK autor de CATORCE PUNTS destacant el GRAN ESTAT DE FORMA DE TREN donant un fum d assistències, agafant rebots, possants taps, recuperant balons-REPETISC EL JUGADOR QUE MÉS EN FORMA ESTA EN AQUESTOS MOMENTS- i el molt bon treball defensiu i anotant tambè de CASTANYERO. El reste en la seva linia es a dir MAGNIFICS. Destacar que tots els components de la plantila anotaren el que diu que en aquest equip TOTS SON IMPORTANTS.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:


Embeja sana tindran tots els equips si el dia en que menys anem siguem NOU EFECTIUS i tots amb unes ganes bojes de VORENS LA CARA UN ALTRA VEGADA FRONT A JUGONES. La gent està agafant aquestos partits com a un entrenament per a eixe partit. El que sempre he dit PARTIT A PARTIT sense pressa però sense pausa i SEMPRE RESPETANT A TOTS ELS RIVALS.

Thuth amb una tendiditis rotuliana descansara la propera setmana RECUPERAREM EFECTIUS COM WADE, KILLER,XINO, vorem si juga TANOKI el que juga ho fara be d això no em cap cap dubte. DONA GUST ENTRENAR A AQUEST EQUIP AMB MAJUSCULES TOT PER QUE S HO MEREIXEN.

La propera setmana juguem en casa front a un equip molt jove però en poca alçada MARXALENES, esperem mantindre l aportació en atac i si es posible aumentar la intenssitat defensiva ja que de vegades patint alguna llacuna de concentració.


AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA

2 comentarios:

El Killer d'Alberic dijo...

Enhorabona companys per el magnific partit que eu jugat.
Em degeu un soparet.....avore si promte fem un tots junts.....
Ara a pensar en el pròxim partit....que de segur fem un bon partit.....veig al equip....cada partit juguem millor.....quan la pilota no se bota i se roda com estem fent-ho...la feina es dels rivals per a parar-mos......
Salutacions.

Anónimo dijo...

Enhorabona campions, 1 altre al sac ara a x marxalenes!! Jo no podre estar tampoc xq me'n vaig a Navarra amb ala familia de la novia. Espere estar x al seguent partit i aportar el meu granet d'arena. 1 abraç a tots.

Bad Brother