sábado, 12 de marzo de 2011

ALBERIC GUANYA A QUARTELL PER 76-35

ALBERIC 76 - QUARTELL 35

Eren les 18 hores de la vesprada i en una humitat evident a la pista DOTZE VALENTS es disposaven a jugar un partit de basquet o de hoquei gel per que la pista estava del tot impracticable PER L HUMITAT EXISTENT AL AMBIENT, ens enfrontavem al quartell en les baixes de VIK12 i TANOKI, i POWER PAU del que poden haver novetats possitives en breu, dir del quartell que està a la part baixa de la clasificació que aquest no era partit de la seva lliga, vingueren a Alberic SET JUGADORS i els xicons donaren tot el que tenien sempre amb molta esportivitat els desitjem tota la sort del mon en lo que els queda de lliga.

Bon calfament i quintet de la gent que habitualment ens ve a entrenar DURANT,HORNACHECK,THUTH,TREN i KILLER començant el partit en DEFENSA INDIVIUDAL anotant la primera cistella THUTH per a despres fer UN TRIPLE i una cistella de dos KILLER, mes cuatre punts de HORNACHECK, un altre triple de THUTH i TRES PUNTS DE TREN posavem el marcador electronic en un tanteig de 17-11, per banda d ells el seu jugador referència al atac era SANCHEZ amb cinc punts. Tot estava per decidir en aquest quart.

Al segòn quart i amb la presència dels altres integrants de la plantilla el equip munta la seva intensitat defensiva deixant al rival en tant sols 4 punts en camvi al atac es va mimvar la frecuència anotadora anotant en aquest quart 5 PUNTS LUKE amb triple inclòs, PULPO, PAKITO i BAD BROTHER possant un marcador parcial de 13-4 i un marcador fins a eixos moments de 30-15 i el partit encarrilat del tot.

Al descans incidiem en la necesitat de fer i fer punts per el tema del BASQUETAVERAGE front al JUGONES-ESTOS XICONS SOLS MIREN LA PRIMERA PLAÇA-i de vegades aquesta ANSIETAT ens juga males pasades.

Al començament del tercer quart l equip estava del tot possat i començant a correr ens posarem 20 punts dalt, però en aquestos moments l equip es RELAJA i el quartell en un joc prou efectiu ens posa un parcial de 0-11 possant-se a nomes NOU PUNTS DE DESAVANTAGE. Temps mort demanat per l entrenador local per a incidir en que jugarem tranquils guanyant el quart amb tanteig de 23-14 i un tanteig fins a eixos moments de 53-29. Destacar en aquest quart la faceta anotadora de TREN imparable del tot en la zona igual que tot l equip amb NOU PUNTS, més l aportació de DURANT, THUTH,PAKITO amb SIS punts,HORNACHECK amb CINC PUNTS com a més destacats de l equip encara que jo destaque a tot l equip en general.

Al últim quart i amb el tanteig del tot decidit continuarem en la classica rotació de jugadors i amb prou més de ritme al equip i amb transicions rapides se munta un altra vegada l intenssitat defesènvia deixant tant sols al rival en 6 punts en camvi nosaltres posarem un altra vegada 23 punts amb 7 punts de BAD BROTHER, sis punts de PULPO, cinc punts de WADE, més cistelles de KILLER, HORNACHECK i CASTANYERO-molt bregador tot el partit- per a posar el tanteig parcial en un tanteig de 23-6 i un tanteig final de 76-35 amb una NOVA VICTÒRIA DEL EQUIP.

Fel.licitar al equip de QUARTELL equip de la part baixa que no jugava un partit de la seva lliga amb gent veterana i quilos però nobles i deixant jugar, els desitjem tota la sort del mòn en els que els resta de lliga.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 17-11
SEGON QUART 13-4(30-15)
TERCER QUART 23-14(53-29)
QUART QUART 23-6(76-35)

TANTEIG FINAL 76-35

En el capitòl d anotadors destacar a TOT L EQUIP amb menció especial i aquesta recaurà cada jornada en un jugador amb TREN imparable dins de la zona i en defensa possant taps, agafant un fum de rebots em va fer 13 punts llastima lo dels tirs lliures per que si els havera ficat estariem parlant de 20 punts. Jugador que dona por a la zona i quan fa ullets d assassi.

CONCLUSSIONS POST PARTIT

De vegades abussem massa del tir de tres punts CLAR AHIR ET DEIXAVEN TIRAR tios amb molt bon percentaje i que ahir no les ficaven SERIA L HUMITAT LA RELAJACIÓ de segur que si haverem fet la meitat del tirs de tres llançats haverem arribat fins als 100 punts sobrats. Aixi hi tot ferem CINC TRIPLES.

La dinamica al equip es bona, la gent esta hipermotivada es cabrejen si no guanyem de pallissa els partits, eixen en el ganivet en la boca en tot moment. Repetisc un equip en el que no hi han titulars i en el que tots aporten i saben quin es el seu rol al equip.

Ara pararem en FALLES- no s emborratjeu molt- per a enfrontar-mos el proper divendres dia 27 front a VALENCIA BLACKS al pavelló d ALFAFAR. Esperem continuar en la dinamica guanyadora segurament en la presència en aquest partit de TANOKI i qui sap si el retorn a les pistes de POWER PAU. Vorem i ja anirem informant vos.

La setmana fallera l equip entrenarà el dimarts deixant el dijous com a dia festiu.

P.D. Per l any que be tenim fins i tot jugadors estrangers GEORGIA per a ser més exacte, i ja tenim un ELVIS de nom oficial al equip xaval jove gran i amb molt de bot, i setmana fins setmana hi ha més gent dispossada en apuntar-se al projecte. Aixi que per respecte al ELVIS original l entrenador amb fitxa com a tal camvia el seu nom i a partir d ara es dira MIQUEL SPALITJA que es un magnific entrenador i sense pel com jo.