lunes, 20 de junio de 2011

ALBERIC GUANYA AQUESTA SETMANA DOS PARTITS FRONT A CUPERVAL B 31-45 I FRONT A D.AULATIS 45-64

Bo aquesta setmana farem dos croniques en una. El pasat dijous ens desplaçarem a Valencia per a jugar un partit AJORNAT per PLUJA front a un rival teoricament prou complicat CUPERVAL ABASTOS B del gran PABLO MOLLA que alterna aquest equip amb el primer equip EQUIP QUE PUJARA A DIVISSIÓ D HONOR, equip amb alçada tir potencia fisica amb una cantxa amb ambient grec però sense gent al aire lliure molt estreta. Nosaltres ens desplaçarem cap a la capital SET JUGADORS nomenats LUKE,BAD BROTHER,TREN,PAKITO,PULPO,DURANT i VIK 12 participant tamhe a aquest partit abans de esser ajornat TANOKI.

Arrivant a bon hora el problema era l aparcament decidirem adoptar la postura més fàcil PARKING PAGANT i a calfar.

Quintet d eixida amb LUKE,BAD BROTHER,TREN,TANOKI i DURANT començant el partit algo EMPANATS el que va suposar que el CUPERVAL ABASTOS B un molt bon equip amb els germans MOLLA de 9-2 el que supossava un temps mort inmediat per banda del entrenaor ja que tant sols hi havia fet una cistella de dos TANOKI. A continuació del temps mort el equip eixi amb un altra dinàmica aconseguint anotar ja més fluidament BAD BROTHER, PULPO, DURANT per acabar el quart amb triple de TANOKI, i amb un tanteig de 8-11.(estret del dissabte que tocava el partit)

Açi l'oratge començava a fer carasses i es va posar molt encapotat presagiant que tindriem que parar prompte. Al segon quart i amb l incurssió de homens menys habituals com VIK12 l equip eixi algo dormit fet aprofitat per el equip local que amb un parcial de 8-5 es possava un punt per davant abans de que la pluja diguera que hi ha hi havia prou jugat faltant al quart 5:02 per acabar el quart amb un tanteig favorable de 17-16 favorable per als locals i posessió per a nosaltres debut a falta rebuda, abans del parò tant sols hi havia anotat TANOKI 5 punts i amb deu punts era el màxim encistellador del partit fins a eixos moments.
A la repressa del parò TANOKI debut a que es trobava tocat no va jugar la repressa(llegir la anecdota de despres del partit). Ja en el que restava de quart i als minuts que restavem tant sols va anotar cistella TREN i tirs lliures de BAD BROTHER, PULPO i DURANT per a posar un marcador parcial de 11-10 i un marcador fins a eixos moments de 19-21 favorable als interessos del alberic.

Al inici del tercer quart l equip es possa el mono de feina i amb UNA SUPER DEFENSA AXFIXIANT-menció especial per a DURANT- va maniatar al famòs PABLO MOLLA puntejant-li tots els tirs, en camvi en atac i amb quatre punts de PULPO, més cistelles de DURANT-quatre punts al quart- i cistella de dos de BAD BROTHER més tirs lliures de LUKE posaven un marcador parcial de 6-12 i un marcador fins a eixos moments de 25-33.

Al últim quart el equip no davallà i continua jugant molt be al basquet i amb quatre punts cadascu de TREN,PAKITO i PULPO possava un altra vegada el marcador parcial de 6-12 i un marcador final del partit de 31-45.

Nova victòria del Alberic front a un equip CUPERVAL ABATOS B prou complicat amb molts jugadors del equip A, amb el gran PABLO MOLLA -el deixarem en tant sols 13 puntets- equip que de segur el proper ejercici estara en la part alta de la classificació. Els desitjem tota la sort del mòn.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 8-11
SEGON QUART 11-10(19-21)
TERCER QUART 6-12(25-33)
QUART QUART 6-12(31-45)
TANTEIG FINAL 31-45

En el capitol de destacats DESTACAR ELS 10 punts de TANOKI en quinze minuts de joc-els que juga- DESTACANT MOLT ESPECIALMENT LA FACETA TANT DEFENSIVA COM OFENSIVA DEL HOME DEL PARTIT DURANT INCOMENSURABLE TOT EL PARTIT SOBRE TOT EN DEFENSA PERÒ TAMBÉ EN ATAC, els altres UN DEU tant sols vore les ganes que te aquest equip de guanyar partits EN AIXÒ QUEDA TOT DIT.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Continuem fallant molts tirs lliures quan no és la cistella es que juguem en un puto baló de merda o un altra excussa NO EM VALEN LES EXCUSSES. Caldrà que practiquem més aquesta faceta tant important al joc.

Aquest equip vinga qui vinga TE UNA FAM INSACIABLE DE GUANYAR PARTITS, en un partit que ni ens va ni ens venia VORE LES CARES DELS JUGADORS HO DIU TOT estan en FAM DE VICTÒRIES.

A titol de anecdota li cridarem un servidor i TREN a tanoki que el home tot i estar lesionat volia vindre a jugar i el deixarem al poble ESPERANT-MOS quan li diguerem que hi haviem perdut L HOME ES VOLIA MORIR. Que gran jugador millor persona. GRAN DESCUBRIMENT D ENGUANY I ESPERE QUE SIGA PEÇA CLAU ALS PLAY OFFS.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC
MIQUEL SPALITJA

ALBERIC GUANYA AL DRAGONS AULATIS:

Ja comentant el partit de hui era diumenge i amb una xafugor insoportable SIS VALENTS I EL SEU ENTRENAOR ens dirigiem cap un poble perdut per el mòn MASSAROJOS per a enfrontar-mos a un equip D.AULATIS el cual patia la baixa del seu home referència lesionat a un dit TARONJER però que gaudia de bons jugadors en grandaria i tir detacant sobre tot C.PASTOR. Nosaltres i debut al descans donat per l entrenaor en vistes a la FINAL FOUR DEL PROPER 9 I 10 DE JULIOL i amb la segona plaça garantida anavem a donar la cara. Ens va consta suor i llagrimes el trobar el pavelló al final el trobarem i començarem el partit.

Quintet el que hi havia amb TANOKI,DURANT,PULPO,TREN i LUKE començant el partit prou empanats, ells en camvi de la ma de C.PASTOR amb 8 punts ens feiem molt de mal tant dins de la zona com fora el que va constar camviar dos vegades la defensa zonal. Nosaltres anotavem 6 punts de la ma de PULPO, més 5 punts de la ma de TANOKI, més cistella de LUKE i 3 punts de TREN posavem el marcador parcial de 18-16 massa puns en contra front un bon equip que estava jugant prou comode i amb bona circulacció de pilota.

Clar i un altre equip i mes no jugant-se n res diria pues che anem a jugar aixi i si perguem pos hem perdut AQUEST EQUIP NO hem fet diverses zones anem a fer DEFENSA INDIVIDUAL PRESSIONANT a vore que es el que passa. El que va pasar es que al equip local SE LI ANA LA LLUM LITERAL AÇÒ tant sols anotaren 4 punts, nosaltres en camvi i amb cistelles de PULPO DURANT i un altre cop PULPO posavem un parcial de 0-6 per a continuació agafar la pilota TANOKI i amb la presencia de DOS JUGADORS LOCALS a la zona esmatxar la cistella a una mà MATE ESPECTACULAR SHOW TIME PUR I DUR per acabar el quart amb quatre punts de TREN i cistella de pulpo que posaven un marcador parcial de 4-14 i un marcador fins a eixos moments de 22-30.

Al tercer quart l equip encara tenia més fam de victòria i amb una molt bona defensa INDIVIDUAL no deixava pensar molt be al equip contrari anotant aquestos en aquest quart 8 punts nosaltres en camvi em ferem 21 punts amb nomenem cistelles de TRIPLE de DURANT més cinc punts consecutius de TANOKI, més cistella de TREN tirs lliures de DURANT cistella de TRES de LUKE més cistelles de dos punts de TREN, TANOKI i el propi LUKE que posavem un marcador parcial de 8-21 i un marcador fins a eixos moments de 30-51 i el partit del tot decidit.

Al inici del últim quart i amb la gent JUGANT AL CINQUANTA PER CENT DE LA SEVA CAPAÇITAT es va produir una relajada per banda del equip que comença el quart amb un contracolp de TANOKI que al home se li escapava la pilota va dir ANEM A FER UN SUPER MATE A DOS MANS PENJANT-SE DE LA ANELLA ESTIL SAQUILLE ONEAL. Super mate ESPECTACULAR el segòn al partit del mateix jugador RESPETEN LAS INSTALACIONES tanoki per favor que vas a trencar totes les anelles de les pistes a les que anem. Després de la exhibiccíó de poderio fisic el entrenaor va dir prou i el quart s acava amb triple de DURANT quatre llançaments de tirs lliures de TREN i dos cistelles de PULPO per acabar el quart amb tanteig en contra de15-13 i un tanteig final de 45-64.

Nova victòria del Alberic AQUESTA SENSE FORÇAR EN ABSOLUT front a un equip DRAGONS AULATIS amb alçada pes i tir amb un molt bon jugador C. PASTOR i amb els altres jugadors sabent el que tenien que fer una llastima per que s enrossinaren amb el arbrit els desitjem tota la sort del mon per a properes temporades.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:
PRIMER QUART 18-16
SEGON QUART 4-14(22-30)
TERCER QUART 8-21(30-51)
QUART QUART 15-13(45-64)
TANTEIG FINAL 45-64

En quant al capitol de destacats no puguem oblidar els dos SUPER MATES DE TANOKI un a dos mans i a punt de carrregar-se la cistella i el alre més complicat amb una má i amb dos tios damunt, també el partit de PULPO en atac com en defensa, el partit de DURANT, el partit de LUKE i del HOME DEL PARTIT TREN el cual quant inicia la penetració es senzillament IMPARABLE, els demés jugant el que s espera d ells.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Partit en el que no es jugavem RES DE RES i aquestos TIOS no em TENEN PROU MAÏ. Continuem fallant un fum de tirs lliures esperem corregir aquest defecte.
Un altra coseta AGRAIRIEM AL SR. TANOKI que RESPECTE LES INSTAL.LACIONS quin mate a dos mans EN DOTZE ANYS JUGANT A CANALS i amb molt bon nivell HI HAVIA VIST MATES TANT ESPECTACULARS autentic SHOW TIME propi d una lliga SUPERIOR.

Ara la propera setmana el DIMARTS TORNEIG DE FIRA FRONT A CANALS -equip amic del que tenim CONTERS PENDENTS- per acabar el dia 25 la setmana front a MONTCADA equip de la part baixa de la classificació ESPEREM GUANYAR ELS DOS PARTITS.

Debut a que no podirem acudir a la reunió de principi de temporada no ens hi haviem assanvetat de que ELS QUATRE PRIMERS JUGAVEM PLAY OFFS aixi que ja esta clara la cosa de no pasar res estrany ens enfrontarem com a segons de grup front a PENSAT I FET MASSAMAGRELL DISSABTE 9 de JULIOL 2011 a les 16:30 hores PARTIT A CARA DE GOS com antesala a la posible final front a JUGONES. Esperem el recolçament de la gent en AQUESTA FINAL FOUR.

AMUT NOU BASKET ALBERIC
MIQUEL SPALITJA

1 comentario:

El Killer d'Alberic dijo...

Soles revindicar un poquet....vaig jugar el segon cuart complet del partit.... i crec que va ser el millor cuart de tot el partit en quant a joc e intensitat del equip,no vull dir que va ser perque estiguera jo, segur que si aguera estat un altre havera pasat lo mateix.
Dir que els reserves de vegades complementen bé als titulars del equip i no sempre el reserves tenim que jugar sempre junts, pense que es bo no desequilibrar mai el equip. No vaig tindre fortuna de cara a la cistella......pero me vaig deixar el anima defensivament.....a mi m'agrada jugar amb els bons i pense que als demes reserves també....entenc que la plantilla es molt gran i no pot ser sempre aixi i prou mal de cap te el nostre mister en donar minuts a tots. Bon partit i dema a tope al torneig de fira, ja esta la dona arreplegant les medalles per a dema.