martes, 21 de junio de 2011

ALBERIC GUANYA TORNEIG FIRA AL CANALS 69-61 I PARTIT LLIGA MONTCADA 57-20‏

Bo en primer lloc siguent dimarts ens enfrontavem a un equip en el que ja ens haviem enfrontat al septembre i haviem perdut CANALS però amb gent com GINOBILI-6 de 7 triples ens va fer, esperem que l any que be els faja per a nosaltres de segur que si- o GALBIS a més del jove pivot ESPINOSA i el seu base OSCAR a més de NACHO LLACER feia d aquest equip un rival TEMUT I AMB MOLTA VEL.LOCITAT. Nosaltres patiem les baixes de WADE i PAKITO siguent aço un partit amistòs o es aixi el que pareixia PER QUE PAREIXIA DE TOT MENYS UN PARTIT AMISTÒS i es que els nostres jugadors tenen molta memòria i recordaven com a la pretemporada hi haviem perdut front a aquestos homens i ESTOS NO VOLEN PEDRE NI A LES CANIQUES:


Quintet prou compensat amb LUKE,DURANT,PULPO,TREN i TANOKI possant al primer quart una diferència de 21-14 destacant que el ultims DEU punts els va fer DURANT qui sap debut a la presència de la regina de festes a la graderia, per banda foranea els seus homens referència eren GINOBILI amb dos triples i GALBIS.

Al segon quart l equip CANALI ens recorda que ells VOLIEN GUANYAR EL PARTIT i amb dos triples més de GINOBILI i un triple més d OSCAR i amb molts bones circulaccions de pilota posaven un marcador parcial de 12-23 i un tanteig fins a eixos moments de 33-37 destacant a aquest quart per banda del ALBERIC quatre tirs lliures de TREN, més cistelles de PULPO i triple de BAD BROTHER.

Si voliem guanyar el partit tindriem que apretar en defensa i aixi ho ferem un canvi encertat a una zona TRES va fer que els CANALINS entraren en curtcircuit en ATAC en camvi el nostre atac continuava funcionant i amb cistelles de PULPO i TREN per partida doble més tres punts de DURANT cistella de TANOKI i tirs lliures de PULPO posavem un marcador parcial de 14-8 i un marcador fins a eixos moments de 47-45.

Al últim quart i amb el partit encara en l aire aparegué la figura de THUTH que amb dos TRIPLES DECISIUS més cistella de dos ens donava un avantage de 11 punts retallat per els seus millors homens a la linia de tres GINOBILI I GALBIS possant un marcador parcial de 22-17 i un tanteig final de 69-61.

TANTEIG ARRASTRAT ENCONTRE
PRIMER QUART 21-14
SEGON QUART 12-23(33-37)
TERCER QUART 14-8(47-45)
QUART QUART 22-17(69-61)

TANTEIG FINAL 69-61

En quant al capitol de destacats destacar a DURANT-no sabem si per la presencia de la regina a la graderia o que(es broma aquest jugador esta on fire) a més de TOT EL PUNDONOR DE TOT L EQUIP el cual va guanyar a un equip amb molta gent de preferent i amb dos super cracks com GINOBILI-24 punts- i de GALBIS-18 punts- els va faltar a aquest equip JOC INTERIOR.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

De partit amistòs res de res massa compters pendents hi havien i ells s ho agafaren MOLT SERIOSSAMENT igual que nosaltres. Al segon quart notarem que la circulacció fluida de pilota ens fa molt de mal i que si no arrivem als tirs equips com aquest ET FAN TABACO 12 triples ens cascaren. Aquestos partits ens fan vore que NO ES TAN FACIL COM A MOLTS PARTITS DE LLIGA i que quan hi ha rival i entxufa com aquest ens serà complicat EL GUANYAR PARTITS.

A la conclussió del partit LA REGINA I LA SEVA CORT D HONOR varen fer entrega de les medalles per als perdedors i el equip guanyaor destacant l emoció de la regina en quant DURANT va pasar per les seves mans. FAN MOLT BONA PARELLA AQUESTOS DOS.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA

ALBERIC GUANYA AL MONTCADA EN CALUROSSISIMA VESPRADA 57-20

Eren les 18:30 hores de la vesprada i ens disposaven a jugar front a L ÚLTIM CLASIFICAT EL MONTCADA equip que tant sols acudí amb 5 jugadors i aixi poc es pot fer. Nosaltres tampoc eren molts SET HOMENS i amb quintet d homens com XINO,LUKE,PAKITO,PULPO i DURANT començarem el partit amb cistelles de PULPO amb SIS PUNTS, més quatre punts de PAKITO, i cistelles de XINO i DURANT possant e marcador parcial de 14-5.

Al SEGON QUART l equip continua anotant amb un ritme pausat per la XAFUGOR REINANT l equip de la ma de PAKITO amb SIS PUNTS més triple de DURANT i cistelles de PULPO i VIK12 posaven un marcador parcial de 13-5 i un marcador fins a eixos moments de 27-10.

Al TERCER QUART l equip continua caminant i amb 7 puns de PULPO i 4 de PAKITO posavem un marcador parcial de 11-6 i un marcador fins a eixos moments de 38-16.

Al últim quart i amb DOS TRIPLES de XINO amb DEU PUNTS més cisteles de DURANT PULPO, VIK12 i 3 punts de SPALITJA posavem un marcador parcial de 19-4 i un marcador final de 57-20.

Nova victòria del ALBERIC front a un equip MONTCADA que vingué a Alberic amb nomes cinc jugadors equip molt limitat en quant alçada EQUP D UN ALTRA LLIGA A LA NOSTRA. Els desitjem tota la sort del mon a TERCERA igual al equip B tenen més possibilitats de guanyar-mos.

TANTEIG ARRASTRAT ENCONTRE:

PRIMER QUART 14-5
SEGON QUART 13-5(27-10)
TERCER QUART 11-6(38-16)
QUART QUART 19-4(57-20)

TANTEIG FINAL 57-20

Conclussions post partit:

Un DEU per a TOTS xafugor insoportable i acudir al partit ja mereix premi a banda. En quant a la temporada en casa TOT VICTÒRIES excepte la derrota front a JUGONES-equip que aquell da ens va donar una bona lliço de com jugar al basket. Primer any a la categoria i EXIT GARANTIT TRES PARTITS PERDUTS un ben perdut, un altre de tant sols un punt i l altre perdut als instants finals donen compter de la MAGNIFICA TEMPORADA REALITZADA. Segona posició tant sols SUPERATS per un super equip com a JUGONES. Mirant les diverses categories siguem els equips de TOTES LES CATEGORIES en MENYS DERROTES el que vol dir les dos SUPER MAGNIFIQUES PLANTILLES que tinguem.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA

4 comentarios:

El Killer d'Alberic dijo...

Hola a tots;

Pense que no podre jugar ja lo que queda de temporada; es un esguince xicotet pero que de segur em tire un mes o mes temps per a estar bé.
Anire a vore-vos al partit del Moncada i als play-offs. Hi ha equip per a guanyar els play-offs, vos desitge sort.
Amunt Alberic Nou Basquet!!!!

Vince dijo...

Enhorabona alberic per la gran temporada q esteu fent.
Espere que al any que be s'animeu a fer un equip a Segona Zona de federació per poder enfrontarnos a vosaltres, junt al Carcaixent, Alzira, Carlet,NBX B, Algemesí... crec q serieu aspirants al ascens.

Sort per al que vos resta de temporada!!

El Killer d'Alberic dijo...

EL ANY QUE VE FEM DOS EQUIPS....ELS DOS EQUIPS JUGARAN A AUPA A DIFERENTS CATEGORIES.....MES NOTICIES DEL FUTUR DEL CLUB A SETEMBRE................ARA A GUANYAR ELS PLAYS-OFFS.

AMUNT ALBERIC NOU BASQUET!!!!!

Anónimo dijo...

Vince gracies per les teves paraules com be ha dit el president es faran dues equips el primer a DIVISSIO D HONOR D AUPA equip amb gent amb experiencia amb nacional autonomica,eba equip amb altura quilos tir equip que mai podria jugar en SEGONA CATEGORIA DE FEDERACIÓ. L equip B amb gent veterana i curtida en mil batalles si que podria jugar en aquesta categoria pero ho fara en TERCERA CATEGORIA AUPA. En quant al partit amistòs pendent el podriem fer aquest any a septembre front al equip B(si jugueu front al equip A millor oblidar-se no hi hauria partit) poseu vosaltres la dada. Enhorabona per la magnifica temporada que heu fet ANIM I SORT PER A LA PROPERA TEMPORADA
UN ABRAÇ
MIQUEL SPALITJA