lunes, 3 de octubre de 2011

L'ALBERIC GUANYA EN CASA DEL CAMPIÓ DE L'ANY PASSAT YCB EL PILAR EN UN MAGNÍFIC PARTIT DE BÀSQUET: 66-69‏

Bo, eren les quatre i mitja de la vesprada i tota la tropa inclòs el renquejant PULPO ens disposavem a anar a València. Tots i un més, el gran GINOBILI que també ha fitxat per el nostre equip i ens ajudará en moments puntuals. Arrivarem a bona hora i una bona noticia era que jugavem a la pista llarga no les curtetes i això ens donava un plus de motivació. Anavem a enfrontar-nos a un TRASATLÀNTIC de la competició, YCB EL PILAR CAMPIÓ L ANY PASSAT DE LA LLIGA DE DIVISSIÓ D'HONOR al vencer al invencible PANELES. Equip que no contava amb ERNESTO PEREZ jugador referència d'ells que es veu que no jugarà aquest any, ni en BENEITO que tot i jugar amb ells te fitxa en l'equip de NACIONAL i la baixa d'última hora de JUAN CARLOS MANRESA jugador d'EBA Universitat Politecnica que en un principi tenia que acudir però que tindria feina. Equip que habia fitxat al famòs ELIO jugador referent al SECOPSA RUNNERS i a dos jugadors de VALTERNA dos autèntics cracks com eren el venezolà GERARDO i el ala de mes de dos metres FERNANDO DIEZ. Equip que al seu quintet presentaba tres tios de més de dos metres. La tasca es presagiava prou complicada.

Inici del partit i quintet amb la gent que baixa a entrenar amb WADE,DURANT,TANOKI,TREN i CASTANYERO començant el partit en defensa INDIVIDUAL i aci vingué el primer repàs del PILAR quina circulació de pilota rematada per el seu tir exterior. FERNANDO DIEZ hi havia fet el partit anterior 0-15 i front a nosaltres pareixia una ametralladora. Al seu costat estava ELIO i GERARDO i la circulació de pilota era tan bona que un parcial de 9-0 va fer que es tinguera que demanar urgentment un TEMPS MORT INMEDIAT. Reconec que ací se me va escapar el QUE TOTS PENSAVEM. “MARE DEUETA QUIN REPAS QUE ENS ESTAN PEGANT ANEM A PEDRE DE PALLISSA”. Nosaltres trencarem el parcial amb tir lliure de TANOKI però la distancia anava en increment fins arrivar a un màxim parcial de 15-2. Aquesta SANGRIA LA TENIEM QUE PARAR i un canvi a DEFENSA ZONAL ens vingué francament MOLT BÉ. Quatre punts més de Tanoki , més cuatre punts de TREN i cistella de BAD BROTHER feren que el marcador fins a eixe quart fora de 18-11 i MENYS MAL. El millor era el resultat. Ells menejaven francament molt be la pilota i GERARDO i FERNANDO ens havien possat tots dos un parell de triples.

Al segon quart i amb la entrada de PULPO l'equip reaccionà i amb el debut esperat de GINOBILI en cinc punts consecutius per a despres agafar el comandament de l'anotació TANOKI amb 6 punts consecutius més cistella de GINOBILI, PULPO i CASTANYERO que posaven un marcador parcial de 14-17 i un marcador fins a eixos moments de 32-28. A ells, i degut a la zona plantejada, els costava prou més anotar i tant sols GERARDO I GORRIZ amb cuatre punts cadascu feien un poquet de sang.

Hi havia partit ESTAVEM AHI hi ha un proverbi que diu: “QUAN TINGUES AL TEU ENEMIC FERIT REMATA-LO PERQUE SINÒ REVISCOLARÀ I ET MATARÀ ELL A TU”. ESTAVEM MOLT VIUS.

Però quan t'enfrontes a un equip en tanta qualitat en el moment que menys et dones conter s'han tornat a anar i amb el duet ELIO autor aquest quart de 12 punts inclossòs dos triples i FERNANDO feren que un altra vegada en un NO RES s'en tornaren a escapar en el marcador amb un tanteig parcial de 21-16 i un tanteig fins a eixos moments de 53-44. Nosaltres a aquest quart hi haviem anotat per banda de PULPO amb 6 punts, seguit de TANOKI amb 5 punts i WADE amb dos punts i un triple que la taula li apuntà a VIK12 (no va fer cap de punt però el que val es el que esta apuntat Víctor). HO TENIEM PROU MALAMENT FRONT A UN MOLT BON EQUIP I AMB AVANTATGE EN EL MARCADOR.

Però la casta d aquest equip NO TE PARANGÒ-AQUESTA FRASE EM SONA- i amb el començament de quart i DOS TRIPLES i cistella de DOS del HOME ON FIRE BAD BROTHER més triple de set metres i mig de PULPO posaven un marcador molt estretit. Ells tant sols anotaven fluidament per banda del nº 5 PONS i tirs lliures de GERARDO però tenien moltes dificultats per atacar la NOSTRA DEFENSA EN ZONA. El partit se succedia i cistella de XINO més cistella i tir lliure de PULPO posaven una diferéncia prou recurtada per banda de l'Alberic. Ací el partit entrà en un carrusel de tirs lliures del que eixirem beneficiats amb cuatre tirs lliures de TREN i DURANT, possant faltant 1:40 per a la finalització del partit un empat al marcador. Ells atacaren i fallaren agafant la responsabilitat al següent atac WADE que amb un triple meravellòs de dalt de l'ampolla ens posava per davant al marcador. Al següent atac ells tornaren a atacar i tornaren a fallar faltant pocs segons per a finalitzar el partit . Amb tir lliure de PULPO i WADE posaven el tanteig parcial de 12-25 i un tanteig final de 66-69.

EPICA VICTÒRIA DE L'ALBERIC EN CASA DE L'ACTUAL CAMPIÒ. En acabar anarem a sopar tots junts per a fer germanor.

Fel.licitar al PILAR YCB que encara que els faltava BENEYTO i MANRESA tenen UN EQUIPÀS amb quatre tios de dos metres amb altura, tir, bona circulació de pilota. EN FÍ UN EQUIPÁS que de segur que les dos derrotes no fan QUE SIGA DELS MÀXIMS FAVORITS PER A GUANYAR LA LLIGA. El mal es que ara ESTAN PICADETS DEL TOT.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 18-11

SEGON QUART 14-17(32-28)

TERCER QUART 21-16(53-44)

QUART QUART 12-25(66-69)

TANTEIG FINAL 66-69

En el capitol de destacats DESTAQUEN A TOT L'EQUIP. Desde el super partit a l'últim quart de BAD BROTHER, a tot el partit que es cascaren homens com TANOKI i TREN demostrant que encara que no eren tant alts com els rivals eren prou més forts. Passant-los per damunt. fins el gran esforç fet per PULPO que tot i renquejant i amb l esquena contracturada va fer un partidàs, destacant també la cistella de CASTANYERO i la seva defensa, el saber estar d homens com XINO I VIK12 un altre partidàs, destacar també el partit de ELVIS que tot i vindre tard s encarregà de donar fortor al equip. Com no destacar el partit del debutant GINOBILI autor de SET PUNTS quasi consecutius, més el saber estar, la direcció i el triple que ens donava avantatge de WADE-home on fire molt entxufat enguany- per a finalitzar el jovenet DURANT home que juga a autonomica i que es una maquina en tots els aspectes del joc. EN DEFINITIVA UN DEU PER A TOTS S HO MEREIXEN GUANYANT AL CAMPIO A SA CASA.

CONCLUSSIONS POST PARTIT

Tant sols vore les cares dels jugadors i la meva propia ho diu tot HAVIIEM GUANYAT EN CASA DEL CAMPIO. Front a tot un SUPER EQUIP que ens pensavem que anava a anaquilar-nos pero que després ens va deixar vius i AIXÒ VA SER EL QUE ELS VA MATAR PER QUE A AQUEST EQUIP O EL MATES O EL REMATES O ET MATA ELL A TU.

El mal ara es que als amics del PILAR ara ens tenen unes GANES QUE NO VEJES. A partir d ara els equips no ens MINUSVALORARAN. Hem passat de ser l equip RECIENT ASCENDIT que estan un poquet bojos A ON VAN ESTOS A DIVISSIO D HONOR a guanyar al primer partit al campió de primera de 18 punts i guanyar li al campió de la lliga passada en aquesta categoria. Ara JA SABEM QUE AQUEST EQUIP JA NO VA EN BROMA. El que he dit sempre PAS A PAS I AMB BONA LLETRA. ANEM PARTIT A PARTIT.

Aquesta setmana juguem tambè fornt a un molt bon equip tambè imbatut LORETO DE PICANYA MOLT BON EQUIP i amb experiència a DIVISSIO D HONOR de segur que ens posa molt dificil la victòria. EL QUE HE DIT SEMPRE EL QUE VULLGA GUANYAR MOS TINDRA QUE SUAR I MOLT.

P.D. Igual poden haver hi sorpressetes en forma de fitxatje en forma de un quatre fals i amb bona alçada. ANIREM INFORMANT-VOS