jueves, 17 de febrero de 2011

EL ALBERIC TORNA A GUANYAR AL CARMEN ALS QUARTS DE COPA 58-44 I EN SEMIFINALS ES TROBARA EN EL JUGONES FINAL ANTICIPADA EN SEMIFINALS‏

ALBERIC N.B. 58 - BARRI DE CARMEN 44

Acudiem a alcudia veina localitat amb tots els efectius disponibles exceptuant BAD BROTHER fora treballant i WADE malalt per a enfrontar-mos a un rival desconegut pese a que el dissabte passat haviem jugat front a d ells. Un pensa vindran en la gent bona, pues si els faltava E. BERDEGUE i TONI RODRIGUEZ pero el famòs J. VENTURA vingué a mes d altre pivot dur i rocòs siguent NOU EFECTIUS i ja en el calfament es veia que el partit del dissabte res a vore tindria en aquest.


Quintet compres per PULPO, HORNACHECK,THUTH, TREN I DURANT fallant inmurables ocasions baix l anella siguent el referent ofensiu en aquest quart PULPO que amb un triple i una cistella de dos punts a més d una cistella de LUKE posaven un PAUPERRIM 7-7 a la finalització del primer quart. Els rebots en atac del carmen ens feren molt de mal ja que ells tenien dos i fins a tres opcions d atac menys mal que en defensa estiguerem com sempre MAGNIFICS. I un pensa el quart roïn ja l hem jugat QUE EQUIVOCAT ESTAVA.


Per que al segòn quart la cosa va a anar a pijor amb una rotació adecuada de jugadors la circulacció no era roïn però els tirs no entraven sols anotant un triple KILLER i una cistella de dos PAKITO. L equip del CARMEN es va tancar molt dins i COM ERA ALGO QUE JA SABIEM S EMPLEA AMB MOLTA FORÇA BAIX DE L ANELLA fent que pakito acabara fins als naços de tanta espenta i tocada de pilotes LITERAL AIXÒ però amics AÇO TAMBÈ ES BASQUET i un juga en les armes que te per a guanyar el partit. El resultat fins a eixos moments era un tanteig al quart de 5-8 i un tanteig fins a eixos moments de 12-15. DOTZE PUNTS SI DOTZE PUNTS EN VINT MINUTS. Jo crec que ens pogué un poquet l ambient del pavelló amb molta gent nostra XARANGA etc... i tambè per que no dir ho el fet de jugar la copa igual atenaza un poc als jugadors. També crec com a factor important dir que als dos primers quarts atacarem a una cistella alçada i que escupia molt els balons(ens va pasar quan vinguerem a jugar front a l alcudia).
 
Al descans vaig intentar mentalizar als jugadors de que A PIJOR NO PODIEM ANAR TENIEM QUE ANAR A MILLOR i efectivament aixina va ocorrer.


Al tercer quart EL EQUIP AL COMPLET TORNA A SER EL QUE ENS TE ACOSTUMATS i en atac es feren millor les coses THUTH agafa les brides del atac i amb dos triples consecutius i DEU PUNTS feien que el atac tinguera més fluidessa, però no sols va ser ell homens com DURANT, TREN, XINO I PULPO s activaren tambè en atac finalitzant el quart amb tanteig parcial de 23-19 i un tanteig fins a eixos moments de 35-34. Com a nota dir que PULPO provocà una tècnica a fin de que la tedència en el arbritage camviara un poquet.

Al últim quart el equip estava ON FIRE i ja era un creuer al començament del quart SET PUNTS CONSECUTIUS DE KILLER(triple inclòs) i dos triples més consecutius de DURANT I HORNACHECK posaven la directa per al NOU BASKET ALBERIC per contra el carmen no anotava debut a la IMPRESSIONANT DEFENSA feta per els nostres, anotant als minuts finals tirs lliures TREN, HORNACHECK I DURANT a mes de THUTH finalitzant el partit amb cistella de LUKE per al tanteig parcial de 23-10 i un tanteig final de 58-44.




PARTIT DE QUARTS I VICTÒRIA PER AL ALBERIC PER 58-44 TROBANT SE EN LA SEMIFINAL AL JUGONES UN PARTIT COM SI FORA LA FINAL ANTICIPADA DEL TORNEIG EN EL CUAL ENFRONTARA ALS DOS MILLORS EQUIPS DE LA CATEGORIA.

Fel.liicitar al CARMEN i molt especialment al seu entrenador TENDERO( sap apretar als arbrits sap dir coses per a motivar molt bon entrenador per al meu punt de vista) equip que sap al que juga que enduri la seva defensa i atac que va preparar molt be el partit i dir-los que en JULIOL ENS VOREM ESPEREM QUE EN LES PLANTILLES COMPLETES PER A QUE ES VEJA UN GRAN ESPECTACLE.

Tambè dir li a algun jugador del CARMEN que va manifestar a Alberic i Alcudia que EREM POCA COSA COM EQUIP i que en el carmen ANAVEM A PEDRE SEGUR pos que això dos partits UN L HEM GUANYAT DE 32 L ALTRE DE 14. Que ja ens vorem en el CARMEN però que si nosaltres siguem POCA COSA COM EQUIP els resultats estan ahi i son els que manen.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE


PRIMER QUART 7-7
SEGON QUART 5-8(12-15)
TERCER QUART 23-19(35-34)
QUART QUART 23-10(58-44)

TANTEIG FINAL 58-44

Fel.licitar als jugadors per que despres dels dos primers quarts horrorossos que ferem saberen respondre com ells saben i guanyar al final placidament el partit.


Fel.licitar tambe als arbrits que dins de les pressions als que estavem sotmessos varen arbitrar el que veien sense escapar-se en ningún moment el encontre de les seves mans enhorabona per a d ells també.

Com a nota negativa VIK12 li llevaren la fitxa per dir li algo als arbrits de la graderia. El xic diu que ell no va dir res i l arbrit em perjura que ESTA SEGUR AL 100 PER CENT de que li va dir. LI CAURA UN PARTIT NO PASA RES. Anim VICTOR i a recupar te de la teva lesió.

FEL.LICITAR TAMBÉ AL NOMBRÒS GRUP DE GENT QUE ENS ACOMPANYA FINS A L ALCUDIA XARANGA INCLOSSA I TOT aixi dona gust encara que de vegades eixe ambient de cantxa superior ens supera un poquet MOLTISSIMES GRACIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA AIXI DONA GUST JUGAR

Ara el dissabte a un hora intespectiva les 16:00 hores per a baixar el menjar juguem la semifinal front al MILLOR EQUIP DEL GRUP EL JUGONES DE SEDAVI jugant per a mi una FINAL ANTICIPADA DEL TORNEIG serà de segur un bonic espectacle ESPEREM COM A MINIM SER COMPETITIUS I QUE GUANYI EL MILLOR.




AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL EL TRAINER.

3 comentarios:

El Killer d'Alberic dijo...

Enhorabona xicons!! hem fet un partit roin, però al final l'hem tret.En semifinals juguem contra Jugones de Sedavi, serà un partit bonic.

Vik_12 dijo...

Be xiquets be! aixina m'agrada, guanyant!! Ara el dissabte a guanyar-lis als Jugones i a la final eh!?¿ Va que la copa te que ser nostra! A per totes!!

Visca el ALBERIC NOU BASKET!!!

Anónimo dijo...

Roin entre cometes. Hem estat mal en atac poc fluits, pero vamos, aixó ens passa tots el partits... I també pareixía que se notara la presió. Pero no hem perdut molts balóns, hem defes molt be, hem sabut remuntar contra un equip extra motivat i amb molts i millors efectius que l'altre día, a més em finalitzat amb llançament totes les jugades d'atac (quasi totes, en tres ocasions ens han pitat 24...) i així no ens han fet cap contratac que jo recorde. En canvi nosaltres hem fet 3 o 4 contraatacs amb bona finalització gracies sobre tot a la quantitat de rebots que els nostres pivots han conseguit. Hi ha que estar contents pero amb la intenció de millorar per jugar millor encara.

Enhorabona xicons!

Quico#17