domingo, 10 de abril de 2011

ALTRA VICTORIA DE L'ALBERIC A CASA CONTRA EL MARXALENES

En primer lloc demanar disculpes per la tardança a la crònica problemes laborals i personals m han fet del tot imposible fer la abans. Ara dissabte vesprada i siguent les sis de la vesprada tot lo mon estaba al seu lloc inclòs l arbritre i l equip contrari MARXALENES conegut com a basquet comenius el seu equip b GENT JOVE deu tios amb un MAGNIFIC ENTRENADOR per que juntar per a vindre a Alberic deu tios quan en el partit d anada et guanyen de 37 punts i tant sols a la lliga has guanyat tant sols dos partits es DE SER UN CRACK equip molt treballat en lo tactic amb una MOLT BONA CIRCULACCIO DE PILOTA clar tot lo dit es bo però ES QUE EL MES ALT MEDIS COM UN METRE I VUITANTA CENTIMETRES i això ho noten i molt.is En camvi nosaltres patiem les baixes de TANOKI amb contractura, de THUTH amb tendiditis, de BAD BROTHER amb viatje a navarra, de POWER PAU-aquesta ja habitual- i de XINO per cuestions laborals i vullgues o no el partit sabent que en la anada has guanyat com has guanyat l afrontes d un altra manera.

I ahi ve el error nostre NO PUGUEM MENSPREAR A CAP RIVAL SIGA QUI SIGA i amb un quintet del tot compensat amb LUKE HORNACHECK, DURANT TREN I PULPO l equip de la capital ens recorda que ells no estaven de bulto i que venien a donar molta guerra. Conclussió temps mort demanat per un servidor per a fer saber que o ens ho agafaven en serio o vindria la hecatombe. A partir d eixos moments l equip s entona un poc més en atac buscant principalment el referent de TREN al atac en defensa intentarem pressionar tot lo camp però els xavals de valencia varen saber menejar molt be la pilota. Arrivarem a la conclussió del quart amb un tanteig al nostre favor de 13-10.

Al segon quart i amb la rotació de homens ja habitual al equip la intenssitat defensiva va aumentar considerablement deixant tant sols al rival en 5 punts l atac no funcionaba com deuria de funcionar pero la gent anava soltant se n i gent com wade i tren en atac feien molt de mal un per l exterior un altre per l interior. ELS HOMn tanENS DEL PARTIT arrivant a la conclussió del quart amb un tanteig parcial de 14-5 i un tanteig fins a eixos moments de 27-15.

Al tercer quart l equip aumenta el ritme d anotació i amb triples de wade i cistelles de tren l equip en va posar 18 punts rebent 8 punts en contra el que feia que el marcador a la finalització del quart reflectira un marcador parcial de 18-8 i un tanteig fins a eixos moments de 45-23 i el partit per fi decidit per al nostre favor.

Al últim quart i amb dos triples de wade i un de durant el quart es va fer mes ameno finalitzant el quart amb el tanteig a favor més curt 11-5 per al nostre equip i un tanteig final del partit de 56-28.

Victòria per a un ALBERIC que al principi de partit es cregué que el partit ja estava guanyat abans de jugar lo però que despres es va posar les piles per a guanyar a aquest rival.

Fel.licitar al rival MARXALENES molt bon equip molt jove i talentos molt ben treballat per el seu entrenador i agrair-los que lluitaren fins al rival ENCARA QUE SIGUERA "avalanzandonos a la yugular del jugador que tenia el balon(estracte crònica basket comenius) TANT SOLS LA SEVA MANCANÇA DE CENTIMETRES EN LA ZONA fa que aquest equip estigua més alt a lla clasificacció.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:
PRIMER QUART 13-10
SEGON QUART 14-5(27-15)
TERCER QUART 18-8(45-23)
QUART QUART 11-5(56-28)
TANTEIG FINAL 56-28

En quant al capitòl de destacats ex-aequo per a TREN per dintre de la zona IMPARABLE I EN UNA FORMA FISICA INSUPERABLE i per fora amb cuatre triples WADE que a més a més va donar un clinic de com botar la pilota. Els demés fent el que s espera d ells.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Tenim que BAIXAR A ENTRENAR SINO VULLGUEM DUR MOS ALGUNA SORPRESSETA D AÇI FINS A QUE FINALITZE LA TEMPORADA, més que res per que a alguns jugadors se ls nota que no estan entrenats. Ara i despres del desplaçament cap a valència per a jugar front a BOULEVARD SUR ens venen dos plats forts com son NEVADA en la nostra casa i el partit DEL ANY front a JUGONES EN LA SEVA CASA. Ens tenim que posar les piles si vullguem esser competitius front a eixe equipàs.

Del partit hi ha una magnifica crònica a la pagina web del basket comenius es del tot recomable que al que li agrade el basquet la llisga no te desperdici uns cracks i molt especialment el seu entrenador deu tios amb ganes de mossegar es molt de valorar de deveres que si

Resulta del tot curiòs vore les faltes que ens pitaren en contra 17 per només 10 faltes a favor i es que quan anaves a entrar et feien dos i tres faltes seguides juntes sense que aquestes foren pitades NO LLANÇAREM MÉS QUE TRES O CUATRE TIRS LLIURES i més si en la crònica del marxalenes posen i això es textual " CUANDO NO PODIAMOS ANTICIPARMOS SALTABAMOS A LA YUGULAR DEL JUGADOR CON BALON" clar ens tenim que acostumar a que la nostra diferència d alçada i quilos respecte al equip rival de vegades no es observada i ens descentra un poquet. No s entenga això com a una crítica a la llabor arbrital MAGNIFICA com sempre sino com una reflexió per a tindre en conter.

Ara el proper dissabte ens desplaçem a valencia per a jugar front a BOULEVARD SUR gent amb alçada però amb prou de veterania EIXIREM A GUANYAR EL PARTIT I NO CONFIAR-MOS SEMPRE RESPETANT AL MÀXIM AL RIVAL siga el que siga i anar PARTIT A PARTIT.

P.D. KILLER en aquestos moments d angoixa per a tu a nivell personal i per als que te rodejen l esport i tot lo demes pasa a un segòn pla i el que importa es la familia. ESTEM EN TU TOT L EQUIP I ESPECIALMENT UN SERVIDOR a la teva dispossició per al que vullgues SEMPRE ESTAREM AMB TU ERES L ANIMA D AQUEST EQUIP. UN FORT ABRAÇ AMIC I ANIM