domingo, 10 de abril de 2011

VICTORIA A DOMICILI DE L'ALBERIC CONTRA BULEVARD SUD

Eren les dos i mitja i deu homens ens dirigiem cap a valencia per a disputar un partit de lliga que ens enfrontava a un bon equip BOULEVARD SUD amb un tio com BAENA amb dos metres de estatura i molta envergadura però un equip molt veterà i en el que sols hi havien 5 components de la plantilla per a jugar. Nosaltres patiem les baixes de HORNACHECK amb problemes fisics, XINO per motius de treball, THUTH que encara continua lesionat més la baixa de POWER PAU del que poden haber hi novetats a les pròximes setmanes i arrivarem a valencia i trobarem el pavelló a bon hora. Alli no hi havia ningú CHAFUGOR INSOPORTABLE i quan ens obrirem les portes del pavelló ens trobarem una pista en lamentables condicions. La pista estava com si fora arrugada i tenia forats que feien que en quan botaves el baló aquest a contrapenes botara i feia que moltes opcions de entrada o tir es foteren per aquesta circunstancia.

Quintet de la gent que baixa a entrenar amb LUKE,DURANT,BAD BROTHER,TREN i TANOKI començant aquest últim molt entxufat amb cuatre punts consecutius, després agafa el timó d anotació BAD BROTHER amb cinc punts consecutius més tir lliure de WADE per a continuació fer cistelles TREN i PULPO finalitzant el quart amb cistella de WADE que posava el marcador en 12-16 per als nostres interessos. Del equip contrari destacaven els cinc components anotant en aquest quart principalment el 77 BAENA.

Al segòn quart i amb la rotació ja habitual al equip començá el quart amb camvi a DEFENSA INDIVIDUAL i al atac amb triple de PULPO-prou més encertat en atac en aquest partit- després sorgint la figura del HOME DEL PARTIT DURANT autor de quatre punts consecutius, per a finalitzar el quart amb triples de DURANT i WADE i cistella de WADE fent a aquest quart 3 triples i un tanteig parcial de 8-15 i un tanteig fins a eixos moments de 20-31. L equip contrari resistia encara encara que molt fatigat.

Al tercer quart i amb el quintet inicial mantinguent la DEFENSA INDIVIDUAL en pista incloent a VIK12 l equip es posa encara més les piles en defensa i deixà al rival en tant sols 3 punts. En camvi l atac continuava funcionant encara que els homens interiors no tingueren el seu dia i els punts els aportaven 7 punts PULPO, 4 punts de BAD BROTHER, 2 punts de DURANT mes un altre triple de WADE que posaven el marcador parcial en un aclaridor 3-16 i un tanteig fins a eixos moments de 23-47 i tot el peix venut.

Al últim quart i amb homens importants com PULPO I TREN assentats a la baqueta els punts en la primera part del quart els va anotar WADE amb un altre triple i una cistella de dos fins que es va sentar a descansar a la banqueta després del bon treball fet, agafant la faceta anotadora TANOKI amb cinc punts consecutius ESMATXADA INCLOSSA finalitzant amb cistella a tauler de LUKE per a posar un marcador parcial de 11-12 i un tenteig final de 35-59.

Nova victòria del Alberic front a un rival amb només cinc homens circunstància que marca el devenir del encontre.

Desitjar-li tota la sort del mòn al BOULEVARD SUR equip veterà amb un tio molt gran BAENA però que amb cinc jugadors poc pugueren fer més.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:
PRIMER QUART 12-16
SEGON QUART 8-15(20-31)
TERCER QUART 3-16(23-47)
QUART QUART 11-12(35-59)
TANTEIG FINAL 35-59

En quant al capitòl d anotadors destacar la faceta anotadora de PULPO i de WADE-el cual el trobe molt entxufat al equip i amb molt bona forma fisica- i el treball que va fer tant en atac com en defensa que va fer per a mi L HOME DEL PARTIT vicentet DURANT el qual anotà s anticipà un fum de vegades al seu defensor vamos ens va donar un cliníc del treball ben fet. Els demés correctes i en la seva linia. TREN aquest partit li va tocar un tio molt gran i va estar més apagat que el que ens tenia acostumats. Jo crec que es reserva ja per al día de JUGONES.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Quan t enfrontes a un equip amb només cinc jugadors l equip es contagia del joc del rival i tant sols apreta quan fa falta. També es facil dificil pitar aquestos partits que saps que el rival en este cas nosaltres van a guanyar si o si. Ens tenim que acostumar a aquestes condicions i donar sempre el máxim aixi quan la situació ho requerisca sabrem donar eixe plus que de vegades ens fa falta.

L equip aquest partit tant sols dona el CUARANTA PER CERT de la seva capacitat jugant tots els jugadors UN FUM DE MINUTS. Cinc triples ferem.

LA JUGADA DEL PARTIT:

Corria l últim quart i tot el peix estava venut l equip de valència atacava i en eixos moments sorgi la figura de TANOKI KIRIAN per a furtar la pilota i va agafar el camí lateral pegant un bot quasi xafant la linia de tirs lliures per que el balò al botar-lo se li havia anat de les mans fent una esmatxada LA SEGONA DE LA TEMPORADA D ELL MATEIX I DEL EQUIP a dos mans, aportant aquest jugador NOU PUNTETS. Des de luego per bot no es va molt sobrat.

La propera setmana NEVADA BASKET en la nostra casa esperem recuperar efectius de segur que es veu un bonic partit de segur que si per a despres parar per vacançes pasqueres i enfrontar-mos a sedavi al nostre RIVAL D AQUESTA TEMPORADA JUGONES en els que tenim compters pendents. Però anem PARTIT A PARTIT i a aquesta setmana ens visita NEVADA BASKET que de segur ens posara les coses gens fàcils.