sábado, 23 de abril de 2011

VICTORIA TREBALLADA PER PART DE L'ALBERIC

Eren les sis de la vesprada i eren dotze persones per a jugar-aquest extrem feia jornades que no es produia- al grup s incorporava POWER PAU-clau a la part final del partit- i patiem les baixes de BAD BROTHER per curset, de CASTANYERO-va avisar que tenia feina i estava fotut del turmell, cosa d agrair la veritat- i de VIK12 del que no sabiem res per a despres assabentar-mos de que tenia treball per a enfrontar-mos a un equip NEVADA BASKET amb gent amb molt d ofici ANTIC GRECOSPORT DE DIVISIÓ D HONOR amb un base com el nº 8 GALAN-no va tindre el dia en Alberic menys mal- amb un tio molt alt més que pulpo nº 7 MONTANYANA i amb gent no massa major i amb molt d ofici. Els faltava el jugador referència ALBERTO CUBELLS amb e nº 9, aler del equip de EBA ALGINET, que fan a aquest equip als PLAY OFFS en el rival a BATRE SENSE DUBTE amb les ganes que li posen dificil serà guanyarlos als play offs.

Calfament adecuat i quintet en la gent que ve a entrenar WADE,THUTH,DURANT,TREN I TANOKI demostrant al primer quart que no anava a ser un día facil per a res, MOLTS TIRS FALLATS TANT FORA COM DINS DE LA PINTURA i homens del tots enxufats com TREN i TANOKI fallant més del necesari arrivant a la fi del quart amb un tanteig de 8-8.

Al segon quart i amb un canvi de nosaltres a defensa individual els xics de TAVERNES BLANQUES ens donaren una lliço de com menejar la pilota i defendre i atacar en ganes amb els punts de MONTANYANA TATAY i l aparició de GALAN i amb una bona defensa els de TABERNES BLANQUES ens recordaven que ells venien a guanyar el partit. En camvi nosaltres depeniem massa del joc interior en PULPO i PAKITO tos dos amb cuatre punts al quart, més cistelles de WADE i HORNACHECK més tir lliure de LUKE posaven un marcador contrari als nostres interessos de 13-17 i un marcador fins a eixo moments de 21-25.

Al tercer quart la consigna era clara hi haura que apretar més per a guanyar el partit i aixi va esser. Els xics de TAVERNES notaren ja la efectivitat de la nostra defensa en camvi al atac homens com THUTH amb cinc punts WADE amb triple i cistella de dos, més cistelles de DURANT i TREN feien que el marcador parcial fora de 14-10 i que al final del tercer quart el marcador reflectira un tanteig de 35-35, es a dir, tres quart i igualtat màxima tot estava per decidir.

Al últim quart vaig incidir en la idea de muntar la intenssitat defensiva i l equip eixi del tot possat amb els primer minuts en molt de temps de POWER PAU l equip tenia més altura i més tir i CINC PUNTS CONSECUTIUS DE PULPO més triple de POWER PAU possaven una diferència màxima de DOTZE PUNTS que ja decidia el partit. Els homes de TAVERNES BLANQUES no feien cistella en joc i tan sols quatre tirs lliures de GONZALEZ feien que encara no ens despegarem molt. Als últims minuts nosaltres tan sols anotarem de tir lliure TRES TIRS LLIURES DE PAKITO,DOS DE THUTH i un de POWER PAU mentres que els contraris feren cistella de mans de MONTANYANA i de TATAY per a posar el tanteig parcial 14-7 i un tanteig final de 49-42.

Victòria la que fa numero 21 per al nostre equip siguem el segon millor equip amb anotació amb una mitjana de 60 punts per partit tant sols superat per JUGONES però siguem de lluny l equip amb millor defensa ja que tant sols permitim que ens fajen 39,2 punts per partit. Dels dos partits perduts un el perguerem en MASSAMAGRELL quan eixe partit el teniem guanyat però al final el perguerem d un punt i l altre front al JUGONES que eixe dia ens va donar en Alberic una lliçó de bon joc i efectivitat de cara a l anella.

Fel.licitar al NEVADA BASKET per el seu partit xavals jovens amb experiència a DIVISIO D HONOR que en la participaciò de CUBELLS seràn un RIVAL MOLT DUR I DIFICIL DE BATRE EN ELS PLAY OFFS. Gent molt neta em quede amb les paraules del seu jugador referència L.GALAN " Hem jugat el millor partit de la temporada ha sigut un plaer el haver hi jugat front a vosaltres". El plaer es nostre que tingau molta sort al que resta de temporada i a vore si ens veguen als play offs i si pot ser a la final millor.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 8-8
SEGON QUART 13-17(21-25)
TERCER QUART 14-10(35-35)
QUART QUART 14-7(49-42)
TANTEIG FINAL 49-42

En quant al capitol de destacats significar la tornada a les pistes de POWER PAU que l home tot i faltar-li un puntet al estat de forma va jugar l últim quart fent un triple i un tir lliure i agafant un fum de rebots destacar tambè el bon paper de WADE a la direcció i de THUTH al hora de pausar el partit i encarar la cistella. PULPO tambè em va fer la seva feina ENCARA QUE TOTS EN GENERAL ESTIGUEREM MOLT FALLONS DINS I FORA.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Aquest partit no estiguerem del tot encertats de cara a cistella EL RIVAL TE A VORE EN AQUEST ENCERT en aquestos partits a on no entra tot el que te que entrar et dona més gust el vore com al final i tirant de FONS D ARMARI aquestos partits es guanyen.

Un altra cosa es que a partir d ara ja es tindran que fer convocatòries cosa la cual vol dir que hi hauran jugadors que no jugaran ho dic per que LA GENT SI TE ALGO QUE DIR ho te que dir al final del partit o al entrenament-EL QUI ES PRESENTA per que últimament sempre som els mateixos-. Es d agrair que gent que sap que no pot per questions laborals, de treball o fisiques i no es veu per a jugar ho manifesta al entrenaor i s autodescarta cridant-li per telefòn uns altres en camvi NO VENEN A ENTRENAR FALLEN MOLTS PARTITS i quan no juguen es cabrejen NO FENT LO SABER AL ENTRENADOR. El que sempre he dit NO TINC CAP DE PROBLEMA EN NINGÚ I LA MAJORIA DEL PARTITS TOTS ELS JUGADOR JUGUEN UN FUM DE MINUTS. El que no vol dir que en determinats partits el entrenador pose a determinada gent que veu en eixe moment més capacitada i encertada o desenencartadament L ENTRENAOR ESTA PER A AQUESTES COSES PER A DECIDIR EN AQUESTOS EXTREMS.

L assistència als entrenaments en aquestes últimes setmanes es prou escassa QUESTIONS PERSONALS, LABORALS, LESIONS, ESTUDIS fan que els entrenamets siguen el que sòn. Despres que a ningú l extranye les decisions presses per l entrenador que per això esta per a pendre decisions. Entenc la gent que per treball no pot vindre a entrenar però ja avisem a la gent per a que sapiga que l entrenaor pendra mesures en quant a citacions de jugadors i que aquestes han de ser respetades.

Ara el dia UN DE MAIG EL DIA DEL TREBALLADOR visitem la cantxa del LIDER DE LA COMPETICIÓ JUGONES DE SEDAVI DIUMENGE 17:30 HORES es el partit que tots esperavem esperem que la propera setmana la gent baixe a entrenar per a preparar com cal el partit i intentar donar-los el día i SER EL PRIMER EQUIP EN GUANYAR LOS A SA CASA. De segur que es vora un gran partit.

P.D. El que és diu sobre l entrenador durant el partit ENTRE ELS JUGADORS i que desprès quan s acaba el partit o al entrenament no se li fa saber al propi interessat SAPIGAU QUE HI HA GENT QUE DE SEGUIDA PER L APRECI QUE EN TENEN M HO DIUEN D INMEDIAT. Sols tinc que dir una cosa ELS HOMENS ES POSEN LA ROBA PER ELS PEUS AIXI QUE EL QUE TINGA QUE DIR ME ALGO QUE M HO FAJA SABER-HI sense acritut ni mals rotllos soc una persona del més comprensiva que sap rectificar si s equivoca. AHHH la roba bruta es llava al vestidor no s airetja en públic.