domingo, 20 de junio de 2010

EL ALBERIC PERD FRONT AL SONGOKU VICTIMA DEL CANSANCI ALS MINUTS FINALS‏

En primer lloc el equip tenia nova incorporació ELVIS el que sustituia a TREN per a enfrontar mos a un equipet el SONGOKU que ens te moltissimes ganes. A tavernes blanques ens desplaçarem nomes 6 efectius siguent aquestos PEDRO,ELVIS,KILLER,PAKITO REIES,LUKE i JAVI KOBE arribant inclús a bon hora.

Pista al aiire lliure aros i taulers prou durets i AMB UNA SOLANA QUE FEIA FREDAT EL JUGAR LA VERITAT.

Comença el partit amb un quintet improvisat i amb baixes al cinc titular utilizat per el entrenaor: KILLER,ELVIS,PEDRO, PAKITO REIES y KOBE JAVI i als primer minuts el seu jugador n 15 VERCHER prou motivat va fer dotze puntets, sols tinguent resposta per banda del alberic amb tirs de KOBE i PAKITO REIES finalitzant el marcador amb el tanteig de 18-9 fruit de que els xavals de TAVERNES se ho haviem agafat prou mes en serio que els ALBERIQUENYS.

Al segon quart es produi la reacció visitant amb cistelles de KOBE, REIES, KILLER i ELVIS estretant prou el marcador deixant el tanteig amb la diferència de tant sols quatre punts per al equip local 25-21 i amb un tanteig parcial de 7-12 el cual deixaba ben a les bones que el alberic anava a vendre molt cara la seva derrota inclús amb la seva mancança a la seva banqueta.

Al descans hi havia gent UN SERVIDOR SOBRE TOT que intentaba agafar aire per a encarar els dos darrers quarts.

Al tercer quart el va guanyar tambe el equip alberiqueny amb un tanteig de 8-9 amb dos tripes quasi consecutius de KILLER i aço va fer que s estretara molt més el marcador però amb la gent d alberic ja prou cansada degut a la falta de rotació a la banqueta per falta de efectius. Deixant el tanteig fins a eixos moments amb 33-30 i tot per decidir al últim quart

Al últim quart e equip alberiqueny de la ma del seu millor home durant tot el partit KOBE JAVI i amb tres triples quasi consecutius i amb cistella de KILLER feren que el equip alberiqueny es posara per primera vegada amb tot el partit per davant en el marcador 38-39 a falta de mes de dos minuts per acabar el encontre. A mes s uni la el.liminació per faltes personals del seu jugador 15 VERCHER. Quan millor pintaven les coses encara que PAKITO REIES estava tambe el.liminat per al ALBERIC aparegue el seu jugador numero 5 ANTEQUERA que amb dotze punts consecutius amb cistelles molt bones i aprofitant el cansanci dels jugadors del alberic van fer que el marcador al final es posara amb un tanteig parcial de 23-16 i amb un tanteig final al encontre de 56-46.

Reflexions post partit amb el concurs del PULPO i algún recambi més el equip havera guanyat de segur però anar a un lloc amb la solana que feia amb nomes 6 jugadors i amb PAKITO REIES descentrat EL GENDRE PERFECTE TAMBE ES HUMA feren que perguerem el partit.

ANALISIS DELS JUGADORS:

QUICO LUKE home batallador com pocs va estar molt participatiu ANIMA SEMPRE el tio que vols sempre a un equip crec que va fer dos puntets pero donant asistències i animant sempre.

PAKITO REIES el partit que jo mes fluix que jo l he vist jugar L HOME ES HUMÀ I TE DRET A NO ESTAR SEMPRE BE, comença del tot be però es que despres SE N VA ANAR DEL PARTIT una llastima DEMANA PERDÒ AL ACABAR EL PARTIT. No et preocupis PAKITO que tots puguem tindre un mal dia. EL DIMARTS ELS REVENTARAS.

KILLER dos triples consecutius al segon quart cistelles PEÇA CLAU AL EQUIP condicionat al final per les faltes igual que tot el equip.

ELVIS despres de mes de dos mesos sense jugar LI FALTABA EL AIRE PER TOTS ELS COSTATS aixi i tot va fer el que sap rebotejar a muerte, donar fortor a la defensa, animar al equip EL SEU TALÒ DE AQUILES ELS TIRS LLIURES VA FER 1-6 AQUEST TALÒ D AQUILES HA SIGUT SEMPRE. A la segona part DESAPAREGUÉ DEL PARTIT FRUIT DEL ENORME CANSANCI QUE ARRASTRABA.

MVP DEL EQUIP

KOBE JAVI va estar explendid al final li va faltar fortor ja que el cansanci el va fer mella VA FER 23 punts la meitat del equip autor de 3 cistelles de tres claus per a la remuntada al final del úlitim quart. JA ERA BO ARA ES BO PERO LI FALTA FISIC com a tots. IMPRESSIONANT PARTIT EL SEU UNA LLASTIMA EL NO HAVER HO GUANYAT. Peça clau al PRESENT i al FUTUR si ell vol.

Bo la eliminatoria empatada 1-1 el proper partit es en ALBERIC EL DIMARTS A LES 20:00 HORES esperem que vinga més gent. JA VOREM SI ES JUGA AQUEST PARTIT JA QUE ELS DEL SONGOKU deien que els venia prou malament aquesta data. Si es juga com si no es juga esperem DONAR EL CALLO I GUANYAR A AQUEST EQUIP I PASAR A LA FINAL FOUR.