lunes, 7 de junio de 2010

PRIMERA RONDA PLAY-OFFS ASCENSO

ALBERIC 67 VS SHOHOKU 55

Degut a la celebració de les 24 hores de futbet al poble el encontre de play off primera ronda que enfrontava al FENIX ALBERIC 4 clasificat front al SON GOKU 5, es va tindre que avançar a les 16:30 hores. Eren les 16:00 hores i estaben a la tanda de esçalfament TREN,PLASTICMAN,KILLER,DON PEDRO,LUKE,REIES y HULK més l incorporació fonamental de KOBE JAVI es a dir 8 tios amb les baixes per lesió de HORNACHECK i per motius laborals de XINO i amb la misteriosa baixa de RUDY ARMENGOL que misteriossament s havia repurerat de HERNIES DISCALS i anava a jugar. L HOME NO APAREGUÉ PER CAP LLOC, per a enfrontarse al SON GOKU un equip de valencia amb gent jove no massa alts pero atletics i amb un número 15 VERCHER crec que li diuen que en la final de copa, recordem lo va fer al alberic uns 40 puntets SIGUENT PEÇA CLAU A LA VICTÒRIA PER UN PUNT EN COPA.

Assenyalar que el equip capitali se li va fer un poquet tard començant el partit amb retard amb un quintet ja classic TREN, KOBE,PLASTICMAN,REIES i KILLER començant el primer quart del tot enxufats impossant el JOC INTERIOR amb un plasticman NO MASSA ENCERTATS-l home havia patit una indisposició intestinal i a cumplir com el primer- pero amb REIES i TREN MOLTS ENXUFATS deixant al equip de valencia al primer quart amb nomes 9 puntets fruit d una defensa numantina i un marcaje individual de KOBE-gran partidàs el que va fer aquest home- sobre el seu millor home VERCHER. El resultat a la fí del primer quart ho diu tot 21-9 amb dos triples marca de la casa quasi seguidets de KILLER fins a eixe moment mes assassi que maï.

Al segòn quart vingue la PAJARA DE TOTS ELS PARTITS i els xics de Valencia MOLT MOTIVATS TOT EL PARTIT endosaren al Alberic un parcial de 2-15 deixant e marcador amb un tanteig de 23-24 al minut cinc del segòn quart. Es pergueren 4 balons seguits amb cistelles facils del rival, GENT CRIDANT SE I RECRIMINANT SE COSE tinguent que demanar temps mort el entrenaor local per a parar el ritme de anotacíó dels capitalins. Amb aquest temps mort va parar la SANGRIA darrere i amb un parcial de 8-2 a favor del Alberic i amb cistelles de TREN-EN AQUEST QUART ES VA LESIONAR AL TURMELL- i REIES i els rebots i els taps de PLASTICMAN arribant a la fi del segòn quart amb avantage de 39-31 parcial per als de valencia de 18-22.

Descans i es guanyaba de 8 però amb els capitalins cresguts per que s havien posat al partit. Una circunstancia jugava en contra del FENIX ALBERIC les faltes personals lastraven a REIES, KOBE i KILLER i amb TREN LESIONAT per al que restava de partit

Al començament del tercer quart hi hague alternança de cistelles per banda de un equip i l altre cada cistella del SONGOKU o era contestada per KOBE o REIES al tercer quart PLASTICMAN ja va donar SENYALS DE VIDA convertin-se també en home important a l'anotació del Alberic. El quart finalitza amb el tanteig de 16-13 però INCOMPRENSIBLEMENT AL EQUIP LOCAL LI ESCAMOTEJAREN UNA CISTELLA siguent el marcador vàlid de 14-13 parcial i a la fi del tercer quart el marcador manual marcaba 55-44.

Al últim quart el equip de la capital, amb el seu millor home VERCHER algo fallonet en el tir fruit de defenses de KOBE i TREN espectaculars ho intentaren tot i donarem més ritme al partit FENT UNA PRESSIÓ PROU BONA A TOTA PISTA AMB MOLTES AJUDES, però al FENIX ALBERIC no li va tremolar el canell i amb cistelles de REIES MVP DEL PARTIT, KOBE-impressionant tasca de aquest jugador i amb el carrusel de tirs lliures allargar un poquet el partit amb tanteig parcial de 12-11 i amb la finalització del partit amb tanteig de 67-55 I VICTORIA JUSTA I MOLT TREBALLADA I MERESCUDA DEL EQUIP D ALBERIC 1-0 PER AL EQUIP D ALBERIC I PROXIM PARTIT A VALENCIA.

Tantejos parcials:

PRIMER QUART:21-9

SEGON QUART:39-31 amb tanteig parcial de 18-22

TERCER QUART: 55-44 amb tanteig parcial de 16-13 encara que oficialment siga 14-13

ÚLTIM QUART 67-55 amb tanteig parcial de 12-11

TANTEIG FINAL 67-55

Anem per posicions i homens:

DON PEDRO:0 punts no tinc que dir res d aquesta persona.

LUKE SKY: 0 puntets quan pase sense botar fara mal dona molt d anim aquest jugador té que estar al equip.

HULK: 0 puntets li posa molta voluntat estaba falto d entrenaments varios pasos d eixida TE QUE MILLORAR MOLT i ell ho sap li posa molta voluntat.

TREN: 6 puntets ,estava siguent determinant fins a que es va lesionar. Una llastima lo del segòn quart s en havera eixit ESPEREM QUE ES RECUPERE PRONTE ES PEÇA CLAU AL EQUIP.

KILLER: 8 puntets,dos triples marca de la casa al primer quart te un tir MOLT EFECTIU I MORTAL donant sentit al seu nom. Brega a muerte aquest es tambe peça clau al equip. Va esser el.liminat per faltes personals

PLASTICMAN: el tio venia de ser MVP de la anterior victòria ahir va eixir i algo li sentaria mal per que ens l envien cambiat feïa cara de descomposició falló en el tir algo erratic se'l notava DESESPERAET AL XIC, pero es que al final mires les estadistiques i collons 13 puntets, mes de 15 rebots i 5 xapeles MARCA DE LA CASA. Es el integrant amb MES PES I DETERMINACIÓ del TRIANGLE MÀGIC DEL EQUIP.

KOBE: 19 puntets va fer,jo he jugat amb kobe abans era una maquina ara se li nota en precaució per lo de les hernies pero quin partidàs es va cascar rememorant vells temps IMPRESSIONANT DEFENSA SOBRE EL 15 VERCHER al cual va descentrar per complet, bot de baló no siguent el seu fort tirs penetracions, tirs lliures va aguantar tot el tercer i quart quart amb 4 personals PEÇA CLAU EN LA VICTORIA ara falta que s oblide dels arbrits un poquet LI PEGUEN A MONTO I NO LI PITEN NI LA MEÏTAT.

MVP DEL PARTIT:

REIES quin PARTIDÀS ES VA CASCAR LA CRIATURA impressionant ES EL GENDRE PERFECTE agafa rebots en atac, te moviments de pivot IMPRESSIONANTS, lluita com el que més, QUIN PARTIT MES COMPLET QUE VA FER. 23 PUNTETS, un fum de rebots i donant FORTEA I DETERMINACIÓ AL EQUIP. Aquest galardó aquest partit sols tenía un nom el gran REIES si hagues jugat el REIES DE VERITAT IGUAL NO SE HAVERA NI NOTAT esta en un EXPLENDID MOMENT DE FORMA.

Bo 1-0 a la eliminatoria de quarts i el següent partit en Valencia front al mateix rival ESPEREM GUANYAR AQUEST PARTIT I PASAR A LA FINAL FOUR COSA QUE JO CREC QUE EL EQUIP ES MEREIX PER LA LLUÏTA MOSTRADA.

Al pavelló la gent es preguntaba que després de la MISTERIOSA RECUPERACIÓ DE RUDY ARMENGOL -un tio amb hernies i fotut estaba preparat per a jugar un partit de play off- i per la cual GENT QUE VA A ENTRENAR I ESTABA DISPOSSADA A JUGAR S HAVIA QUEDAT FORA, la gent es PREGUNTABA QUE ES EL QUE LI HA PASSAT A RUDY ARMENGOL per no acudir a un partit de PLAY OFF JUGANT SE EL EQUIP EL QUE SE JUGA. MISTERIS DE LA VIDA.

P.D. El proper dissabte esperem que HORNACHECK estiga recuperat per que no ens oblidem igual el equip té la baixa MOLT SIGNIFICATIVA DE TREN-lesió del turmell torça fa mala pudor- i gent dispossada a jugar a LA GRADERIA. Que anem a fer li JA QUEDA MENYS PER AGUANTAR.