martes, 1 de junio de 2010

LIGA AUPA, ULTIMA JORNADA


ALBERIC 64 - SAN PATRICIO 30

AGRANA EN TOTA REGLA DEL ALBERIC AL LIDER EL SAN PATRICI D ALGINET‏


Bé en primer lloc i com se que tinc seguidors fidels de quan escrivia a altre blog BC.CANALS.NET el meu amic SALVA m ha demanat que fera a partir d ara les cròniques del equip del meu poble ALBERIC i jo encantat d ajudar i de que em oferisquen aquesta web per a escriure i donar la meva visió particular d aquest joc boig que es diu basquet.


Eren les 19:00 hores i al remodelat pavelló de EL CONVENT i amb música de fons COLLONS PAREIX LA NBA estàvem calfant 7 valents si com dic 7 valents cuals son PLASTICMAN,TREN,REIES,KILLER,XINO,QUICO i Don Pedro i amb les baixes de HORNACHECK-aquest per un esguinsc de turmell- mes a banda les baixes de ELVIS i GINOBILI aquestes per raons burocràtiques per a enfrontar se fins al equip líder de la lliga AUPA de TERCERA DIVISIÓ el SAN PATRICI D ALGINET el cual tenia la baixa considerable del seu millor home el base però que arribava a ALBERIC amb deu homes disposats a guanyar a un equip IRREGULAR tota aquesta segona volta el ALBERIC.


Es feren les 19:30 hores i comença el partit amb un quintet al ALBERIC que deu de ser clàssic i referent anys venidors: PLASTICMAN, KILLER D'ALBERIC, TREN,XINO I REIES i el equip d Alberic començà del tot enxufat amb un PLASTICMAN en plan estel•lar tot el partit amb un domini del joc interior aclaparador EL ALBERIC TE EL MILLOR JOC INTERIOR DE TOTA LA COMARCA agafant rebots i defensant a mort AQUEST EXTREM DESCONEGUT PER A MI FINS ARA açò i amb la aportació TOT EL PARTIT DE PLASTICMAN i amb un triple de Don Pedro feren que el tanteig del primer quart siguera de 18-6 i la sensació a la graderia de que es podia guanyar aquest partit.

Al segon quart el ritme d anotació va baixar i una lleugera reacció del equip d alginat BON EQUIP PESE A QUE EL TANTEIG DIGA EL CONTRARI I JOVE el ALBERIC torna a posar se'n les piles i de la mà de dos triples de Don Pedro i del KILLER a mes de cistelles de REIES i PLASTICMAN feren que el tanteig al segon quart fora de 12-8 i amb el tanteig al descans de 30-14.

Al descans s incidia des de la banqueta en que es mantinguera la mateixa intensitat. Jo desde fora també i en ànim d ajudar al grup vaig incidir que es pasaren més balons a REIES per a que fera més mal a la pintura arribant dites paraules a TREN el cual em va mirar en mirada DESAFIANT digüent me SI HOME SI I JO QUE FAIG. Clar açò un el diu per a motivar i més a un tio com el TREN que necessita una espenta per a moure be i al tercer quart VA ESSER EL HOME DEL PARTIT repartint TAPS fent cistelles de tots els colors EM FARA MES QUAN ENTRE PER LA DRETA i demostrant que a la pintura es imparable.5 cistelles en va fer i amb l aportació de PLASTICMAN-L HOME DEL PARTIT EN TOTS ELS ASPECTES I QUE DESPRÉS TINDRÀ EL SEU INCÍS- s arribà a la final.lització del TERCER QUART amb un avantatge de 16-8 i tanteig parcial de 46-22 el cual DEIXABA DEL TOT DECIDIT EL PARTIT.

Al últim quart els canvis i la pressió que feren els homes d alginet i lògicament la relaxació del homes d Alberic feren que les diferències es acurtaren un poquet 46-26 faltant 7 minuts per acabar el partit però un últim quart molt bo de REIES amb cinc cistelles consecutives i un tir addicional i un triple IN YOUR FACE del MILLOR HOME DEL PARTIT PLASTICMAN posaren el tanteig parcial amb el tanteig de 18-08 i un tanteig FINAL DEL ENCONTRE DE 64-30, ANEM A FER LES SEGÜENTS REFLEXIONS:

Tanteig per quarts

Primer quart 18-06

Segon quart 12-08(30-14)

Tercer quart 16-08(46-22)

Quart i últim quart 18-08(64-30)

Amb el tanteig FINAL de 64-30

Anotadors KILLER 5 puntets i donant sensació de poderio defensiu i aportant tir al atac

Don Pedro 2 de 6 amb tirs de tres punts 6 puntets DE VEGADES TIRA SENSE PENSAR AL EQUIP però fa paper.

QUICO aquest el tindrem que batejar 2 puntets aportant defensivament TINDRA QUE PASAR SENSE BOTAR però molta lluita i força des de la banqueta.

XINO dos puntets poc de bagatge per a d ell si ell vol aportarà vel.locitat i punts tindrà que oblidar-se del arbrits ENTRE TOTS HO ACONSEGUIREM

Menció especial per al que te esser el TRIDENT MÀGIC D AQUEST EQUIP:

REIES fent un mal partit ELL MATEIX HO RECONEGUE collons 12 puntets arreant al últim quart 9 punts dona fortor a la zona agafa rebots no renega PAREIX EL GENDRE PERFECTE PER A QUALSEVOL.

TREN estava com es ell aportant però sense sang I EM TE MOLTA va ser sentir el comentari meu al tercer quart i no pareixia TREN pareixia TERMINATOR 18 punts va fer la criatura, donava por vorer-lo agafar rebots posar xapes VAMOS UN MOSTRUO PEÇA CLAU AL EQUIP-cabró tens que entrar en la dreta ho tinc que aconseguir-


MENCIO MOLT ESPECIAL PER AL MVP DEL PARTIT:

ROBERT ALBORCH PEREZ ALIAS PLASTICMAN quin partidàs el seu el va jugar quasi tot PERO PER A NO JUGAR-LO dotat d'una tècnica individual considerable i amb la seva alçada FA EL QUE VOL posteja com el millor, dona un bon grapat d'assistències posa no taps XAPELES amb la seva alçada quilomètrica 2 metres fa la criatura. FEIA TEMPS QUE NO VEIA UN RECITAL TAN GRAN PER A UN EQUIP rematat amb un triple IN YOUR FACE a les acaballes del partit. TRIPLE DOBLE PER A D ELL. 17 puntets, 20 o més rebots i 10 o més assistències a mes de posar-ne'n 5 XAPELES als contraris. LES PILOTES CALENTES O CLAUS BALONS A D ELL QUE AMB EL SEU BOT I LA SEVA QÜALITAT SABRÀ EL QUE FER.

Bo el LIDER va caure a ALBERIC bones sensacions per a començar els PLAY OFFS com a 4 classificats esperem que la propera setmana HORNACHECK, ELVIS I GINOBILI estiguen a punt per a jugar i amb el equip i aquestos reforços de luxe EL ALBERIC DIFICILMENT PODRÀ ESSER VENÇUT.

Com anècdota dir que SALVA amic ja tens GENDRE per a la xiqueta EL MEU FILL ES UN POQUET PERDUDET però es molt carinyòs, ja parlem prou tu i jo LA DONA EN CONSTA QUE TE JA CELS ara imaginat tu i jo UNITS PER ELS XIQUETS. Que anem a fer front al AMOR no es pot fer RES.

La propera setmana començen els play offs esperem contar com continuem guanyant i oferint tant bona imatge con avui. SOLS ESPERE JA EL JUGAR MINUTS LA PROPERA SETMANA.

I QUE VOS HAJA AGRADAT AQUESTA HUMILD CRÒNICA FETA D UNA MANERA DIFERENT I SENSE FERIR A NINGÚ.

AMUNT ALBERIC AMUNT.

Miquel El Elvis D'Alberic

3 comentarios:

El Killer d'Alberic dijo...

En quin nom podriem batejar a Kiko?
No se m'ocurrix cap.
Aneu donant idees per favor.
Cada u que pose uno.

Jo li posaria Obi-wan per el tema de la força rollo star wars. Kiko sempre anima al equip i en els moments de mes desanim sempre apareix ell animant, dona molta força. I en la pista es dixa la pell.

Per mi "Obi-wan" li va com anell al dit. Amunt Kiko "Obi-Wan".
Cada u que expose uno. I ja el triem.

El Killer d'Alberic dijo...

Elvis si que es de veres que estaven molt acaramelats el teu fill i la meva filla. Tinc fotos boniques de veres. Units per el basquet,units per l'amor.....

El Killer d'Alberic dijo...

Ja esta!! El nom baloncestistic de Quico l'hem triat entre varies persones.
Quico ja te hem batejat et diras:

Quico Luke-Sky