jueves, 24 de junio de 2010

LA TEMPORADA S ACABA PER AL FENIX ALBERIC COMENÇA UNA NOVA ETAPA NOU BASKET ALBERIC‏

Bo aquest any es l'última crònica que fem S HA FET CURT eren les 19:00 i ens disposavem per a jugar e tercer partit de play offs front al SHOGOKU en la incertessa de que si aquestos vindrien. I tant que vingueren TOT EL EQUIP siguent inclús mes que nosaltres. Per banda del alberic estavem KILLER,PAKITO,PULPO,LUKE,XINO,PEDRO,ELVIS, HOM i KOBE nou efectius per a enfrontanr mos a un grup de xiquets amb dos germans molt pero que molt bns ELS GERMANS ANTEQUERA i amb el seu llançador VERCHER.

Siguent les 20:00 el entrenaor va traure el quintent inicial siguent aquest XINO,KOBE,LUKE,PULPO i PAKITO començant el partit del tot enxufats tant en atac com en defensa amb PAKITO amb 8 punts en plan estelar ben secundat per KOBEamb 6 punts mes dos cistelles de LUKE i dos triples del nostre base XINO feren que el marcador es disparara fins al 23-08 que tindria que haver sigut definitiu. En denfensa no patiem y tant sols cistelles d un germà ANTEQUERA li donavem a ells punts. El partit estaba quasi sentenciat o això TENIA QUE HAVER PASAT MAÏ DE LA VIDA PUGUEM PEDRE UN PARTIT AMB AQUESTA RENTA.

Al segòn quart la defensa 2-3 plantejada per el entrenaor va començar a flaquejar menys mal que en atac aparegué al figura de LUKE QUICO que amb 9 punts de 13 que ferem al quart amb triple inclòs i un triple de KOBE posa el quart amb un tanteig de 13-16 i un tanteig al descans de 36-24. Dotze punt de renta que REPETISC DEURIEN DE HAVER SIGUT DEFINITIUS.

Al descans algu encertadament li va demanar al entrenaor el utilizar defenses alternatives decidint el entrenaor fer DEFENSA INDIVIDUAL-amb el fisic que tinguem no es pot dur a terme aquesta defensa- i que eixirem a mort.

Però al tercer quart va ser el principi del fi per el ALBERIC la defensa INDIVIDUAL FEIA AÏGUES PER TOTS ELS COSTATS, els rivals UN GRANDISSIM EQUIP FALTO PER A MI D UN JOC INTERIOR MES FORT comença a buscar el flanco dret de la defensa del ALBERIC vingueren cistelles molt facils i contracolps del rival a mes de triples de 7 metros del gernans ANTEQUERA. Per banda del ALBERIC sols responien PAKITO, KOBE i LUKE-explendid tot el partit- arrivant a la conclussió d aquest quart amb tanteig de 11-21 parcial i un tanteig fins a eixos moments de 47-45, estretant se i molt el marcador.

Al quart quart i supossadament últim d aquest partit hi hagué alternança de colps posant se el SHONGOKU cinc punts dalt siguent rapidament contrarrestat per dos triples de KILLER el cuals posavem al ALBERIC amb ventaja d un punt al marcador arrivant se als minuts finals a on nosaltres ja buscavem al nostre home referència PULPO i més quant KOBE va ser expulssat per faltes personals. Ells i el seu millor home ANTEQUERA A Nº 16 amb triples estratosferics i amb penetracions ràpides intentavem cansar-mos. I a falta de 8 segons per acabar el partit AMB EL ALBERIC DOS PUNTS DAMUNT sorgíren dos tirs lliures per a PULPO en UN haverem guanyat el partit per que de seguida haverem fet falta i no haverem tingut opció pero CAP DELS DOS LLANÇAMENTS VULLGUÉ ENTRAR agafant el rebot en defensa el esmentat nº 16 ANTEQUERA el cual INCOMPRESIBLEMENT sense rebre falta PERSONAL va creurar tota la pista i va fer la cistella que suposava el EMPAT A 61-61

i que diua el partit al TEMPS EXTRA, amb un parcial a aquest quart de 15-16.

Ja en el temps EXTRA el cansanci d un equip prou més veterá el ALBERIC es va fer EVIDENT en camvi ells encertadament arrivarem ELS SEUS MILLOR HOMENS PROU MÉS FRESQUESTS QUE NOSALTRES decidint se el partit en el CARRUSEL DE TIRS LLIURES a on nosaltres amb la figura del PULPO no tinguerem SORT ni ENCERT fent sols 1-12 amb els tirs lliures en camvi ells de la de VERCHER i ANTEQUERA feien els tirs arrivant se a la fí del partit amb un tanteig parcial de 7-15 dugué el partit amb un final de 68-76.

FEL.LICITAR AL SHONGOKU equip més treballat tecnicament que el ALBERIC amb tres cracks en la plantilla com son els GERMANS ANTEQUERA I VERCHER amb bon fisic QUE TINGUEN SORT AL PLAY OFF i si muntem JA ENS VOREM EN SEGONA.

PARCIALS PER QUARTS:

PRIMER QUART 23-08

SEGON QUART 13-16(36-24)

TERCER QUART 11-21(47-45)

QUART QUART 15-17 (61-61)

EXTRA TIME 7-15

TANTEIG FINAL 68-76 GUANYAT EL SHONGOKU

ANALISI DELS JUGADORS:

HOM l home feia temps que no hi havia vingut i va estar molt participatiu en defensa i en atac intentant aportar el que sap si el treball el deixa jugara en nosaltres l any que be.

XINO per raons laborals no es pugué desplaçar a valencia el dissabte i començant el partit en va fer 2 triples i una cistella després es va APAGAR COM TOT EL EQUIP va esser expusat per personals al temps extra. Si la feina el deixa cumplir aquest tambe jugara al nou projecte.

KOBE JAVI comença el partit enxufadissim i va fer cistelles molt bones es un jugador bàsic als sistemes del equip i primordial per al futur del NOU EQUIP el problema es que esta cascat KOBE FARAS EL QUE VULLGUES JA HO SAPS. Quasi finalitzant el últim quart va esser expulsat i això VA SER CLAU A LA DERROTA DEL EQUIP.

KILLER dos triples consecutius quan el equip anava cinc baix al últim quart fam vore QUE AQUEST JUGADOR ES BASIC AL EQUIP DEL FUTUR te garra li falta entrar sense por però collons si tinguera això no estaria en aquest equip. GRANDISSIM JUGADOR com a PRESIDENT i FENT COSES NO EL GUANYA NINGÚ. Si hi ha hui per hui basket al poble AÇO SOLS TE UN NOM PER EL KILLER.

ELVIS em dic això per que m agrada per que sino cambiarem a MISTER IMAN baló que va per l'aire cau a les meves mans AGAFA UN FUM DE REBOTS EN ATAC I EN DEFENSA intenta dotar de molta fortor a la defensa. En el seu defecte dir que va llançar dos tirs lliures i no em va fer cap i que te QUE APORTAR MES EN ATAC EN QUANT A PUNTS PER AL EQUIP-cosa que en el passat ja ha fet pero es veu que ara el fisic no acompanya- BO L ANY QUE VE SERE EL ENTRENAOR DEL NOU PROJECTE I EM DEDICARÉ A AIXÒ A ENTRENAR.

PAKITO REIES al principi del partit havia tornat EL GENDRE PERFECTE les va fer de tots els colors i se li notava motivadissim DESPRES AL FINAL LI VA PASAR COMO TOT EL EQUIP ES VA DESUNFLAR al últim quart va esser expulsat per faltes personals UNA LLASTIMA PEÇA CLAU AL NOU PROJECTE LI DONA AL EQUIP PUNTS FORTOR REBOTS. Continue diguent que el GENDRE PERFECTE.

MVP DEL PARTIT

LUKE QUICO ja vaig dir que aquest jugador m agrada moltisssim de deveres però es que al partit QUE ES VA MARCAR VA SER ESPECTACULAR va mirar cistella com maï la havia vist jo va fer un triple però a les pilotes calentes ahi estava ell per a jugarseles i ferles impressionant la seva tasca defensiva i ofensiva al partit amb 14 puntets. PEÇA TAMBE CLAU AL FUTUR EN EL NOU BASKET ALBERIC.

Bo això es tot L ANY QUE BE HEM FORMAT JA UN GRUP DE LO MÉS ASEADET PER A JUGAR EN SEGONA DIVISIÓ D AUPA EN EL QUE EL ELVIS SERÀ EL ENTRENAOR I EN EL QUE HI HAN JUGADORS QUE TENEN QUE DEMOSTRAR AMB EL SEU COMPROMIS QUE VOLEN JUGAR EN NOSALTRES.

Agraeix que la gent patrocinaors,institucions pares i mares estiguem amb el NOU PROJECTE QUE A PARTIR D ARA COMENÇA

VISCA EL NOU BASKET ALBERIC i ens vegem el dimarts al pavelló i el proper dia 3 per a jugar el primer partit amistòs del nou equip.

TANT SOLS DEMANE QUE HI HASGA RESPONSABILITAT I COMPROMIS PER A ENDUR LA NAU AL PORT.

Miquel El Elvis D'Alberic

2 comentarios:

Quico dijo...

Estic molt content de haver sigut triat com a MVP. No crec que fora el mes resolutiu, pero me vaig esforçar el màxim i ja que el baló entraba aquesta vegada, ho agraeisc moltísim. Encara lesionat desde ja fa molt de temps, cosa que m'inpedeix entrenar al 100%, es molt motivador.

També voldria agrair a la gent d'Alberic l'oportunitat de poder disfrutar del basquet aquesta temporada, per lo tant a tots el companys i també per supost al Mister Dani moltes gracies! Encara que no ha sigut una temporada perfecta no ens podem queixar. Hem entrat en rinyes pot ser innecessàries i hem tingut absències inexplicables, pero en general hem fet un molt bon paper en les dos competicions. I encara que hem tingut moments no massa bons cap recordar els que ens han fet gaudir mes, com els partits salvats a última hora amb triples en la copa, i sobre tot en més d'un parell de partits de lliga per part de Pedro. Guanyar així dona moltíssima alegria. Hem arribat a una final i em classificat molt millor que anys anteriors així que tenim que estar contents i si ara hi ha una nova etapa oblidar-mos de tot i anar amb la intenció de fer lo millor possible per poder continuar gaudint del basquet i els amics.

Enhorabona al mister per la bona temporada que s'ha tret de la manega. Imagine que de la seua curta estància a la banqueta serà la millor de totes fins ara. I enhorabona a tots els que s'han preocupat de que al menys no férem el ridícul a la pista.

Jo ara tinc prou jaleo en la feina, així que no puc assegurar anar a totes les convocatòries o reunions que se facen aquestos mesos. Intentar-ho segur que ho faré, i si no poguera esteu segurs que es per força major.

Als que ja no puga vore abans de les vacances, que passeu un bon estiu!

El Killer d'Alberic dijo...

Espectacular esmatxada de Pulpo!!
Quico t'esperem el dimarts al entrenament-reunió y després el proper dissabte al partit front al Fivi.