viernes, 2 de julio de 2010

PRIMER AMISTÒS DEL NOU PROJECTE 64-23‏

El pirmer amistòs del nou projecte amb renovades il.lussions NOU ENTRENAOR nous sistemes i gent coneguda que deu de ser clau al nou projecte que ahir es posa en martxa. Eren les 20:00 hores i erem SET VALENTS BUENO SIS I EL ENTRENAOR KOBE,LUKE,KILLER,CASTANYERO,PULPO,AGUSTIN I ELVIS per a enfrontar mos front a un equip L'ALCUDIA que recordem l any passat va ser el que va pedre menys partits en la categoria que militarem a partir del proper any es a dir SEGONA CATEGORIA LLIGA AUPA dir que ells vinguerem amb un equip jove amb 12 xiquets que preveien que el partit sería del tot rapit per banda d ells i nosaltres a vore-les vindre.


Dir també que les absències de HULK,XINO,HORNACHECK I REIES foren temporals ells tambe formen part del projecte.

La crónica al ser un partit amistòs no sera tan extensa dir que el NOUBASKET domina tot el partit amb parcials de:

PRIMER QUART: 16-6
SEGON QUART: 10-4
TERCER QUART: 16-11
QUART QUART: 22-2
TANTEIG FINAL: 64-23

Dir tambe com aspecte general els debuts de CASTANYERO I AGUSTIN que rallaren a gran altura i per a res desentonaren en la dinamica del equip. Dir tambe que en el poder rebotejador i anotador e intimadaor del PULPO i en la capacitat anotadora d un home que ha de ser clau al projecte com KOBE el equip esta dotat d un equilibri necesari en el joc. Amb les incorporacions de POWER PAU, HOOP HOOPS I MOIATOVIC el equip de segur estara l any que be a la part alta de la clasificació

I pareix que aço continua i segons em diu el president aquest cap de setmana puguem fer doblete JUGANT TANT DISSABTE COM DIUMENGE front a VALENCIA BLACKS com front al FIVI JA DEIA LA CANÇO EL TREN NO POT PARAR.

P.D. El meu primer partit com a entrenaor i bones sensacions deixe de MOMENT PARLAR A LA GENT soc receptici per al que em diuen per això estan els amistossos per a pulir defectets I UN I PRINCIPAL ES QUE TENIM QUE SABER COL.LOCAR-MOS EN ATAC. Tots aprendem de tots esperem que aço ens done els fruits necesaris PER A FER UNA BONA TEMPORADA A SEGONA CATEGORIA LLIGA AUPA. Amunt NOU BASKET ALBERIC.

No hay comentarios: