viernes, 2 de julio de 2010

SEGUNDO AMISTOSO DE VERANO

ALBERIC NOU BASKET 75 - FIVI VALENCIA 53

El NOU BASKET ALBERIC ja en les NOVES EQUIPACIONS va jugar la matinal del diumenge un partit amistòs per a conjuntar al equip de cara al inici de la lliga l any que be a la SEGONA CATEGORIA LLIGA AUPA. Al partit i a banda de KOBE que no acudí per compromissos familiars-KOBE ET VEIG MES ENXUFAT QUE MAÏ ES NOTA QUE VOLS JUGAR EN NOSALTRES- hi faltaren XINO,HULK, a mes dels lesionats TREN I HORNACHECK-este vingué a donar el callo i a fer de taula- per lo tant ens presentabem amb el equip que ara per ara esta siguent mes consistent LUKE,PULPO,CASTANYERO,PAKITO,KILLER,VIK(victor el rubio),més les incorporacions de HOOPS HOOPS, GINOBILI i JUAN-un xicon de alzira que el home vingué per a probar per a enfrontar mos front un equip el FIVI DE VALENCIA amb un alemà de mes de dos metres de alçada i xove amb un altre pivot en altura i cos amb un bon llançador de tres, vamos un equip que duia 5 PARTITS SENSE PEDRE I QUE VENIA EN MOLTES GANES A ALBERIC.


Del partit dir que el MVP va ser UN ALTRA VEGADA EL EIX FONAMENTAL DEL EQUIP PULPO autor de 26 puntets diversos taps,rebots vamos en la seva linea. A més va ser clau també la aportació del killer amb cuatre triples dos d ells consecutius que serviren per a trencar el partit en el tercer quart.

TANTEIG PARCIALS:
PRIMER QUART: 18-12
SEGON QUART:11-13 (29-25)
TERCER QUART: 24-10(53-35)
QUART QUART: 20-16
RESULTAT FINAL 73-51

Nova victoria JA VAN DOS FRONT A UN EQUIP QUE DUIA 5 PARTITS INVICTE PERO QUE CAIGUÉ EN ALBERIC.

Destacar que el entrenaor LOCAL va tindre que fer d arbrit i PESE ALGUNES CRITIQUES-mes locals que visitants-ho va fer MES QUE DIGNAMENT.

Bueno dos de dos i el entrenaor un partit jugant l altre pitant a vore si EM DEIXEN JA ENTRENAR QUE ES EL QUE VULLC i puguem llimar unes cosetes. EL EQUIP ES TROBA COMODE EN LA ZONA TRES DOS i amb l alternança amb la zona DOS UN DOS es va mostrar del tot infranquejats per un equip QUE TENIA PROU D ALÇADA I PES A LA ZONA.

I el tren no pot parar el PRESIDENT em diu que el cap de setmana que be igual juguem front als veins de VILANOVA DE CASTELLÓ equip veï i de la zona que servirà per a mesurar les forçes front a equips de superior categoria.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC

Miquel El Elvis D'Alberic

3 comentarios:

El Killer d'Alberic dijo...

De moment demà estarem per a jugar el amistos:

Ginobili; Hoops Hoops; The Truth; Castanyero; Pulpo; Reies; Quico Sky; Killer; Elvis

Vik_12 dijo...

Jo vaig Salva. Pero me tindreu que dir en quin equipatge tinc que anar... xq si es de negre com volieu el dimecres no tinc pa res negre pa poder jugar a basket be. Bueno, ens veiem demá en el pabelló. Adw fins a luego

El killer d'Alberic dijo...

Tranquil equipatge el tenim ja. L'unic que hi ha que tornarlo al acavar el partit. Se te que posar varios patrocinis mes en l'equipacio.
Ens veillem demà.