domingo, 5 de septiembre de 2010

EL EQUIP SALDA EL CAP DE SETMANA BASQUETBOLERO AMB DOS VICTORIES FRONT A GRANS EQUIPS I GRANS DEFENSES

Dir que afrontavem aquest cap de setmana amb les reserves pròpies de tant sols haver hi fet un sols entrenament tàctic i amb reserves ja que anavem a dos pistes com L ALCUDIA I XATIVA per a enfrontar mos a dos equips diferents un L ALCUDIA el cual ens tenia ganes despres de la derrota que va a patir en alberic i el partit del diumenge front al NOU BASKET XATIVA JUNIOR uns xavals jovens que tenien que correr a monto i com ho feien anavem mes que melons.


El primer partit disputat el dissabte a L ALCUDIA localitat de la ribera en les seves festes majors i amb gent a les graderies va esser un partit de la nostra lliga un partit jugat a cara de gos que enfrontava al millor equip en segona de la lliga aupa segona L ALCUDIA i un recient ascendut ALBERIC NOU BASKET amb gent jove i amb gent que no hi havia ni entrenat encara en el equip. Destacar que el partit va estar igualat fins el descans 23-19 i la clau va estar en el magnific tercer quart defensiu del alberic que no permete que li feren cistella fins al minut set de aquest tercer quart possant se per davant no deixant ja el capdavant del partit a pesar de que L ALCUDIA ho intenta en TOTES LES SEVES FORÇES amb una defensa indiividual MOLT FORTA I AMB CONTACTES CONTINUS. Destacar d aquest partit el magnific paper de dos dels nous fitxatjes del ALBERIC NOU BASKET quins son KEVIN DURANT VICENTET un xicon de 18 anyets pero amb una entrada i un joc sencillament espectaculars i EL NOU BASE DEL EQUIP del que tenia bones referències pero aquestes es quedaren curtes WADE RUBEN PLAZA que va donar una lliço de com pujar la pilota i de saber estar a mes de tindre un molt bon tir de tres que EM DEIXAREN EN LA BOCA OBERTA. Senzillament espectacular.

A aquest partit patiem les baixes de POWER PAU,JAVI THE THURTH, HORNACHECK i de TREN.

El diumenge i encara en agujetes de lo del dissabte i en alguna que altra arrapada ens dirigirem prontet a XATIVA al vell pavello per a enfronta´-mos a un equip junior EL NOU BASKET XATIVA amb jovens amb molta intenssitat tant defensivament amb defensa presssionant individual com ofensivament amb jugadors amb una classe espectacular pero davant tingueren un equip el ALBERIC NOU BASKET amb un joc interior brutal i amb jovens veritablement compromessos destacant que en lo referent al partit el primer quart i a pesar del primer tir del equip de xativa per cert de tres punts dominarem ampiament el quart finalizant el quart amb tanteig de 9-22 ventaja que saberem administrar als quarts segon i tercer i que ampliarem al últim quart finalitzant el partit amb tanteig de 49-68 i amb actuació MOLT DESTACADA DE TOT EL EQUIP DESTACANT AL JOC EN GENERAL PULPO AMB 22 PUNTS i PAKITO REIES amb 14 PUNTS encara que els demes estiguerem A MOLT BON NIVELL.

Bo dos de dos aquest cap de setmana de bojos DOS PARTITS EN UN CAP DE SETMANA ES DE BOJOS I MES LA PRIMERA SETMANA i encara en cosetes per pulir COM ATACAR MILLOR LA DEFENSA INDIVIDUAL SERA EL MEU OBJETIU ENCARA QUE IGUAL ALGÚN EQUIP S ENGANYA, es va vore UNA DEFENSA IMPRESSIONANT AMB UNA GARRA MAÏ VISTA PER MI A AQUEST EQUIP AIXI DONA GUST ENTRENAR.

Veig bon rollisme entre la gent AL FINAL SEREM CATORCE COMPONENTS I ENCARA QUE SON MOLTS LA TEMPORADA EN AUPA ES LLARGISSSIMA AIXI QUE TOTS SON VALIDS JA HO VOREU.

El DISSABTE DIA 11 juguem front al VALENCIA BLACKS en el nostre pavelló a les 18:00 HORES un altre rival de la nostra lliga al que tindrem que tractar amb respecte e intentar guanyar-lo PERO VIST LO VIST TINC MOLT BONES SENSACIONS AQUEST ANY AMB UNA PLANTILLA MOLT COMPENSADA I ESPECTACULAR EN TOTS ELS LLOCS A VORE SI FEM UNA BONA PRETEMPORADA I DESPRES EN LLIGA DONEM EL CALLO

P.D. presi KILLER tenim que tractar el teu nerviossisme en aquestos dos partits tu eres part fonamental al projecte I TENS QUE JUGAR MES CALMADET en quant et poses en forma SERAS COM SEMPRE IMPARABLE. Jo enguany ejercire UNICAMENT FUNCIONS D ENTRENAOR QUE VIST LO VIST PROU FEINA TINC LA VERITAT

4 comentarios:

Quico dijo...

Jo no es que estiga cansat, estic lo següent!

Per l'amor d'un cerdo! Qué dolor de tot!

Este cap de setmana a part de juar, vaig estar ajudant uns amics a fer un mur de pedra a 80 km d'alzira, dissabte i diumenge, aixi que ahir cuan vaig arrivar a casa despres d'haver eixit el divendres per la vesprada y fer mes partits que en el mundobasquet i treballar com si estaguera fentli la tomba a franco, si Clauida Schiffer m'havera dit de ferli algo, l'havera enviat a cagar!!!

Mamons!!!

Pero ens ho pasarem be juant, no!?

Per cert, he perdut al menys 2 kilos i mig, encara que parega imposible... Ja m'esteu convidant a un bon soparot!

El Killer d'Alberic dijo...

Si si Qico et crec no ho dubtes jo tinc l'esquena que es tot un dolor desde la cintura fins al coll. També he perdut un parell de kilos. Pero ha sigut brutal aquest cap de setmana, me ho passat impresionant. He disfrutat com mai i ha sigut una pasada vore la calitat que tenen ixos chavals de xativa. Jugaren al 100% tot el partit els chavals. Impresionant quina intensitat duien. Kiko tinc el teu numero 17 no et preocupes i conta en lo del soparet.

Quico dijo...

jeeeee! Hui hi ha entrenament????!!!!!!! Hora???!!!!

El Killer d'Alberic dijo...

A LES 20:00 ALLI.
KIKO TENS QUE ENSENYARME A FER LA CANASTA IXA DE XATIVA VOLAORA. I CANASTOOOOON DE KIKO!!!! EN TRES TIOS DAMUNT!! EU! EU! EU! EU! EU!.