sábado, 23 de octubre de 2010

JORNADA 3, LIGA AUPA SEGUNDA DIVISION. QUARTELL 36 - ALBERIC 61

SC&M WARIBO QUARTELL 36 VS ALBERIC NOU BASQUET 61



Bo en primer lloc dir que el dissabte i debut a la meva condició ara de entrenador va ser una vesprada de basquet veguent en primer lloc la victòria dels meus ex-companys als cuals desitje tota la sort del mon com guanyavem en beniganim 61-68 amb un molt bon partit en equip i amb el meu amic Ginobili en plan estelar amb tres triples, també dir que al equip de beniganim estava el gran ximo(entrenaor meu l any passat) i despres em vaig desplaçar a alzira per a vore la comoda victoria del equip local sobre el denia.




Ara el diumenge i amb les baixes confirmades de WADE,HORNACHECK,POWER i PAKITO i amb LUKE encara no recuperat del tot però al peu del canò ens desplaçarem al lloc mes llunyá de tota la lliga QUARTELL per a enfrontar-mos al equip local equip que hi havia perdut tan sols de tres en sa casa front a uns dels favorits DIVINA PASTORA i que tant sols havia perdut de 10 puntets en xiva, equip VETERANET però amb alçada i quilos el cual ens generaba certa incertessa. Hi arrivarem prompte al pavelló nou components als cuals se sumaria EL GRAN PROTAGONISTE DEL ENCONTRE JAVI THE THUTH que el home estava per alli collint i vingué directe. Bon calfament i amb intenssitat, aros durs i pista prou bona la veritat aço ens feia estar confiats en les nostres posibilitats.



Quintet inicial PULPO,TREN,THURTH,XINO i VICENT DURANT començant el partit amb cistelles de DURANT i dos triples quasi consecutius de THURTH I XINO possant el marcador en un aclaridor 8-18.



Al segòn quart el ritme d anotació no va faltar amb altre triple de XINO i tres triples estratosferics del home del partit JAVI THE THURTH finalitzant el quart amb un altre triple del altre convidat a la festa BAD BROTHER finalitzant el quart amb tanteig parcial de 15-19 i al descans arrivant al tanteig de 23-37. A aquest quart es feren regals de cistella al rival fruit també de la diferència al marcador.



Al tercer quart i amb el quintet titular altra vegada en pista el equip no va donar opció a la remuntada als homens de quartell encistellant XINO,THUTH però unint- se'n a la festa KEVIN VICENT,PULPO i TREN arrivant al final del quart amb tanteig parcial de 6-14 i tanteig fins a eixe moment de 29-51 FINALITZANT PRACTICAMENT EL PARTIT AÇI.



Al últim quart i amb tots els jugadors del Alberic jugant a excepció de LUKE que es va reservar per aquesta propera setmana el quart va estar en tot moment controlat destacant la tasca de secundaris com CASTANYERO,KILLER i VIK12 a més de ja classics com BAD BROTHER i sobre tot les tasques de rebot e intimidació de PULPO I TREN finalitzant el quart amb tanteig 7-10 i un tanteig final de 36-61



TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE



PRIMER QUART 8-18

SEGON QUART 15-19(23-37)

TERCER QUART 6-14(29-51)

QUART QUART 7-10(36-61)

TANTEIG FINAL 36-61



Victòria del Alberic segona consecutiva i la propera setmana rebem al VALENCIA BLACKS partit complicat però que afrontarem segurament amb efectius nous com POWER PAU, el cual ens donara el bot necesari qualitatiu que encara puguem donar.



Conclussions post-partit

El millor al partit va ser JAVI THE THURTH quin partit que es va marcar la criatura va dirigir al equip quan feia falta i en quant el equip contrari es va tancar va dir ARA VOS HO DIRE tragué el subfusil i ametralla amb cinc triples el aro rival. Al úlitim quart i amb el treball fet va descansar.

Menció també per a XINO autor de dos triples més i grandissim partit de VICENTET DURANT-avise el seu manager soc jo- que a banda de DEFENDRE COM DEFEN SEMPRE VA ATACAAR COM CALIA estiguent prou encertat amb el tir. També destacar TOT EL EQUIP i sobre tot el treball DEFENSIU I OFENSIU amb rebots i TAPS ESPECTACULARS dels homens franquicia del Alberic TREN I PULPO.



Vaig observar el diumenge una molt bona circulacció de pilota i si els equips es tanquen tenim dinamita fora per a ametrallar-OJO EL DIUMENGE ENS FALTAVEN WADE HORNACHECK I PAKITO A MES DE POWER- mirant el joc exterior DONA POR i lo bo de tot es que a POWER PAU encara no l han vist jugar QUE S APREPAREN ELS RIVALS.



A vore si tenim sort i el dissabte ESTRENEM EL MARCADOR ELECTRONIC JA ENCOMANAT i que alguns increduls dien que NO ACONSEGUIRIEM MAÏ. Amb treball i les coses fetes adecuadament es poden aconseguir moltes cosetes.

AMUNT ALBERIC NOU BASKET



Miquel El Elvis D'Alberic






Campo: Pabellon de Quartell C/ L'Arap s/n
Dia y Hora de juego del Quartell: Domingos a las 18:00
Quartell juega en casa de color verde

Nos vemos mañana domingo para salir hacia Quartell a las 15:30 en la Teverna de Neus.

JUGADORES CONVOCADOS:

Nº4 Javier Mompo
Nº5 Vicente Sales
Nº7 Roberto Alborch
Nº8 Juan Martorell
Nº9 Ruben Garcia
Nº11 Manolo Alonso
Nº12 Victor Garcia
Nº15 Salva Penadés
Nº17 Quico Saez
Nº44 Ivan Garcia

JUGADORES DE BAJA:

Nº6 Paco Castellano
Nº10 Ruben Plaza
Nº69 Miguel Rios

Le toca llevar el agua a Ruben Garcia Garcia 12 botellas.




1 comentario:

Alex "0" dijo...

Eyyyyyyyyy que tal??? Soy Alex, del año pasado, xD

Na pasaba para ver como os va y me alegro de que os vaya tan bien

Espero que sigais asi y ascendais y ganeis copa

ME pasare algun dia a veros

Un abrazo :D