martes, 23 de noviembre de 2010

CRONICA PARTIDO CONTRA EL NEVADA BASKET

Bo en primer lloc acudirem a la cita de TAVERNES BLANQUES NOU HOMENS amb les absencies de ELS GERMANS GARCIA,POWER PAU,PAKITO I THURTH per a enfrontar mos a un equip el NEVADA capaç de guanyar li al tot poderòs DIVINA PASTORA amb nomes SIS HOMENS pero jovens i amb un jugador de molta altura.

Capitol apart mereix la pista descoberta del poliesportiu de tavernes blanques desconeguda per a nosaltres amb aros tirars cap amunt amb xarxes que feen que els balons que entravem nets rebotaren i s en eixiren vamos una pista GENS RECOMANABLE per a ningú. Clar no es de estranyar el resultat al partit.

Arrivarem a bon hora i el calfament seriòs del tot amb nou valents i el entrenaor cambiat per si de cas i al principi començarem en tota la artilleria WADE,DURANT,HORNACHECK,TREN I PULPO notant ja la durea dels aros i les xarxes arrivant a la conclussió del quart amb el tanteig de 6-6 amb cuatre tirs lliures de PULPO I HORNACHECK I CISTELLA DE WADE. Era sorprenent que el NEVADA exercira pressió individual donat que tant sols em tenien SIS TIOS.

Al segòn quart ja agafarem el ritme i amb NOU PUNTS DE WADE-L HOME DEL PARTIT- triple inclòs i cistelles de HORNACHECK I PULPO arrivarem a la fi del quart amb tanteig de 4-13 i tanteig fins a eixe moment de 10-19

A la represa mes del mateix aire aros que escopien els tirs o sino s encarregaba les xarxes de tira ho fora i s arriva a la fi del quart amb tanteig de 5-5 i un tanteig fins a eixos moments de 14-24 amb cistelles de DURANT en aquest quart

Al últim quart i amb la inclussió de tots els components del equip el NEVADA es posa a tant sols SIS Punts però amb cistelles de WADE, PULPO,TREN I HORNACHECK deixaren el marcador parcial amb tanteig de 14-12 i un tanteig final de 28-36.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 6-6
SEGON QUART 4-13(10-19)
TERCER QUART 5-5(15-24)
QUART QUART 13-12(28-36)
TANTEIG FINAL 28-36

Al capitòl de encistelladors l home del partit va ser WADE amb 10 punts ben secundat per PULPO amb 10 punts amb HORNACHECK I DURANT tambe aportant punts i amb cistella de TREN .

CONCLUSSIONS POST PARTIT

Tenim la millor defensa del campionat sens dubte els homes de nevada s ho deien a si mateixos ara a rematar la feina front al JUGONES.

El proper dissabte juguem front al JUGONES AMB LA SORPRESSA DEL ANSIAT marcador debut a la tasca del CONCEJAL DE ESPORTS AL QUE ESTAREM ETERNAMENT AGRAÏTS I A TOTA LA CORPORACCIÓ.

Als jugones ja els ham espiat i sabem com juguem ara A PASAR LOS PER DAMUNT EL DISSABTE tenint los respecte i ANANT A MUERTE A PER ELLS amb respecte i humiltat s arrivara ben lluny. Aquest equip el jugones te un equipàs ESPEREM QUE PALME EN ALBERIC. Per ganes i collons no serà i amb marcador electronic inclòs no tenim excussa.

FEM UNA CRIDA A LA GENT PER A QUE VINGA EL DISSABTE A LES 18:30 a vore un GRAN ESPECTACLE DE BASQUET AMB DOS SUPER EQUIPS EN PISTA No vos fallarem estigau segurs d això.

P.D. Ara i donat que siguem 14 tios en fitxa- JO NO CONTE encara que també tinc fitxa- i donat que als partits en pistes roïns sempre acudisen els mateixos que curiossament son els que venen a entrenar la convocatòria d aquesta setmana es fara en base a la gent que be a entrenar i es sacrifica per el club els demes igual estan ocupats i no poden IGUAL TENEN QUE DESCANSAR i pensar que TOTS ANEM EN EL MATEIX VAIXELL. Homens com VIK12, CASTANYERO i molt especialment el NOSTRE PRESIDENT KILLER es mereixen un tracte de favor JA QUE SON ELS QUE MES DONEN LA CARA I ELS QUE MES INVOLUCRATS ESTAN AL PROJECTE, i nomene a aquestes tres persones per que son els que menys minuts juguen al equip.