domingo, 28 de noviembre de 2010

PARTIDASSO I GRAN DESIL.LUSSIÓ EL ALBERIC PERD FRONT A JUGONES SEDAVI 69-81

Bo he tardat el temps necesari per no dur-me per la calfor QUE ENCARA CONTINUA i el meu mal humor generalitzat. DONAR EL CONSOL als dos jugadors que han perdut un pare molt jove ALS GERMANS GARCIA XINO I BAD BROTHER aquestos dos cracks s ho mereixen tot. AL PRINCIPI DEL PARTIT ES VA FER UN MINUT DE SILENCI.

Segòn el ambient al pavelló IMPRESSIONANT pareixia que estavem per el soroll i per la intenssitat en la gent A UN PAVELLÓ DE LLIGA EBA, jo pense que VA JUGAR EN LA NOSTRA CONTRA i a FAVOR DEL RIVAL. Es va produir el efecte contrapossat. UN DEU A LA GENT QUE ACUDI AL PAVELLÓ MOLTISSIMES GRACIES i lamentem no haver vos donat la victòria. En aquesta tasca TE UN PAPER FONAMENTAL un crack com a persona i com a home EL PRESIDENT KILLER que abans del partit va renunciar a jugar per a que jugara un dels germans BAD BROTHER , SALVA eres com a jugador un CRACK pero com a persona NO TINC CALIFICATIUS per a descriure't.

Ara i despres de les aclaracions començarem la tarde plujosa del dissabte tot el equip amb les baixes de XINO i KILLER per a enfrontar-mos al JUGONES DE SEDAVI gran equip amb gent amb experiència en NACIONAL amb una mescla de jugadors de sedavi i picanya i amb dos super cracks ELS DOS RAFES un pivot amb moviments de nacional QUE ENS VA FER UN TABACO i un altre amb quasi 38 anys de BASE quin crack aquest home quin clinic de direcció de tir VAMOS DE TOT.

Començarem el partit amb un quintet com WADE,THUTH,DURANT,TREN I PULPO començant el partit amb el ritme que posavem els homens de sedavi quart prou igualat amb un tanteig de 15-15 amb dos triples per tots dos equips un de PULPO un de BAD BROTHER i amb punts de THUTH i PAKITO. Per costat de sedavi cistelles del seu pivot estrel.la RAFA GIMENO i dos triples de un bon tirador S.RUIZ.

Al segòn quart la igualtat va estar una altra vegada present amb cistelles de PAKITO,PULPO,HORNACHECK,THUTH i tir lliure de TREN amb aquest quart amb tanteig de 15-19 els jugones es basaren amb el joc dels dos rafes i amb un altre triple de S.RUIZ arrivant a la conclussió del dos primers quarts amb tanteig de 30-34.

Fins aquest moment el ritme el diuen els homens de JUGONES el ALBERIC es guiaba per impulssos i per la força de la gent FENT EN TOT MOMENT LA GOMA. La millor defensa del campionat havia rebut 34 punts en dos quarts el mateix que rebia en tot el partit. ALGO FALLABA.

A la repressa el equip eixi a mossegar i amb un estirò del JUGONES possant-se'n 12 punts dalt el equip va traure el que TENIA QUE TRAURE i amb un DURANT ESPECTACULAR va guanyar el quart amb un tanteig de 16-15 possant el marcador fins a eixos moments en un tanteig de 46-49 amb cistelles de DURANT,BAD BROTHER,PULPO,WADE, i PAKITO per el equip contrari asumí tota la responsabilitat el seu base i capita RAFA SOLER que amb dos triples començava a carburar.

Al últim quart la hecatombe nomes començar un TRIPLE DE DURANT possava les taules 49-49 continuant la igualtat fins al 55-56 açi INCOMPRENSIBLEMENT s acaba el partit per al Alberic i amb un parcial de 0-12 amb dos triples estratosferics de RAFA SOLER possant el marcador ELECTRONIC NOU amb tanteig 55-68 amb poc de temps per jugar-se i clar VULLGUEM FER INDIVIDUAL SENSE SABER i aquest SUPER EQUIP EL SEDAVI amb estos jugadors NI SE INMUTEN quan els fan pressió. Un últim arreò final del ALBERIC amb tres triples fets per HORNACHECK i dos de BAD BROTHER, no feren més que el sr. SOLER agafara la manilla del encontre i siguent molt efectiu en la linea de tirs lliures possant el tanteig parcial amb resultat de 23-32 i un tanteig final de 69-81.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 15-15
SEGON QUART 15-19(30-34)
TERCER QUART 16-15(46-49)
QUART QUART 23-32(69-81)
TANTEIG FINAL 69-81

Fel.licitar al jugones JUSTISSIM VENCEDOR DEL PARTIT tenen dos super clases RAFA SOLER I RAFA GIMENO pero la resta del equip SAP al que juga JO CREC QUE ES DE LLAR EL MILOR EQUIP DEL CAMPIONAT però a SEDAVI intentarem donar-vos guerra. Al final del encontre demostraren ser uns caballers a excepció del seu jugador número 6 el cual no entengué la victòria i es va confundir arrengant a la gent i demes NO EMPANYA LA MAGNIFICA IMPRESSIÓ QUE DONA AQUEST EQUIP A ALBERIC. A un equip que li feien de mitjana no arrivaba a 40 punts i fer-li 81 punts jugant a basquet es de xapò..

Conclussions post partit:

NO DEFENGUEREM GENS NI MIQUETA UN EQUIP AMB UNA MITJANA DE 40 PUNTS NO LI PODEN FER 81 I NO VALEN LES EXCUSSES DE QUE EL RIVAL HO FEIA TOT

LA PRESSIÓ ENS HA POGUT inclòs el entrenaor la circulacció de pilota no va ser la adecuada, els tirs a soletes i a pesar de fer NOU TRIPLES no entraven-IGUAL TENEN ALGO DE CULPA EL RIVAL- i es clar la CLAU DEL PARTIT es que al principi de quart i quan remontes una diferència de punts important INCOMPRESIBLEMENT se ns apagen els fusibles i ens fajen un parcial de 0-12 ahi va estar la clau del partit.

Un equip en condicions i PERDUA EN CASA igual ens pensavem que EREM SUPER CRACKS i el JUGONES ens ha baixat A TERRA.

Ara i com a entrenaor tinc que fer autocrítica i reconec que em vaig equivocar en no posar cap de minut a VIK12 i CASTANYERO dos jugadors que cumplisen els que mes i NO ES MEREIXEN AQUEST TRACTE DONAT PER MI. A VIK12 li vaig demanar perdó en el partit a CASTANYERO ho fare el dimarts. Però aço no tornara a pasar fare un planing i tots els jugadors excepte lesió o voluntat propia jugara una mitjana de no menys de 10 minuts. PER A MI EL PRIMORDIAL ES EL AMBIENT FENOMENAL QUE ES VIU A AQUEST EQUIP i el que jugue mes o menys minuts per a res afectara AQUEST BON AMBIENT. Ho garantice.

Un DEU A LA GENT UN ALTRA VEGADA XAPO bozines,pitos, cridoria COLLONS estem en Alberic o en ALGINET IMPRESSIONANT una llastima el no haver pogut guanyar i dedicar la victòria a aquesta gent magnifica.

La propera setmana VILLAMARTXANT B equip jove però amb garra de segur QUE TENIM QUE PASAR PAGINA I TORNAR UN ALTRA VEGADA A GUANYAR ES NECESARI.

P.D. He passat un cap de setmana horroros m afectat aquesta derrota personalment suposse que aço pasará igual els entrenaments els tenim que cambiar i fer altres coses per a evitar aquestes empanades finals. El proper any farem dos equips i tot el que vullga jugar tindra minuts de qualitat així ningú es podrà queixar i practicar aquest magnific esport anomenat BA-LON-CES-TO