sábado, 11 de diciembre de 2010

ALBERIC GUANYA EN CASA CONTRA EL DIVINA PASTORA

ALBERIC N.B. 69 - DIVINA PASTORA 49

Era dissabte de vesprada i el equip calfava amb les baixes de PAKITO-VA SER PARE FA POQUET D UN XIQUET ANOMENAT FRAN FEL.LICITATS AMIC-, POWER PAU-aquest lesionat i ja vorem si pot jugar enguany soc prou pessimiste al respecte-,VIK12 per raons personals i baixa d últimissima hora HORNACHECK el cual tenia molta febra per a jugar per a enfrontar-mos a un equip en magnifiques CREDENCIALS COM EQUIP, pero que pasats cinc minuts tant sols tenia cuatre jugadors vinguent el cinqué passant set minuts del inici del hora i no pintavem gens malament amb un tio gran i en quilos ALIAGA i amb un molt bon tiraor CHULIA. però presentar-se amb cinc jugadors es PEDRE EL PARTIT I RENUNCIAR A LA VICTÒRIA I ES UNA FALTA DE RESPECTE AL EQUIP CONTRARI QUE S ESFORÇA PER MILLORAR I JUGAR I ES TROBA A UN EQUIP MERMAT DEL TOT I AIXI ES MOLT DIFICIL EIXIR CONCENTRAT I SER COMPETITIUS ELS CUARANTA MINUTS.

Amb aquestes premisses el equip VA EIXIR amb quintet de THUTH,WADE,DURANT,PULPO I TREN possant WADE dos triples i amb TRIPLE i cistella de dos punts de DURANT posaren al primer quart un tanteig de 10-2 sestejant despres debut a la relajació del equip i el bon joc estatic del equip de DIVINA girant el seu joc amb els dos homens esmentats ALIAGA per dins de la zona en la seva embergadura i pes i CHULIA per fora possa un parcial de 4-8 favorable al divina acabant el quart amb tanteig de 14-10.

Al segòn quart el equip continua amb la rotació i amb l encert de tres i amb triples de PULPO,KILLER,XINO I BAD BROTHER i amb una millor circulaccio de pilota més punts de THUTH I DURANT feren que el marcador s estirara al segon quart finalitzant amb tanteig parcial de 22-12 i tanteig fins a eixos moments de 36-22 quedava quasi sentenciat el encontre.

El partit ja estava decidit i amb set triples als dos primers quarts estava quasi decidit però faltava rematar la feina i no caure en relajació.

I al inici del tercer quart un parcial de 0-6 ens posava en alerta fent quasi tots els punts en llançaments de tirs lliures THUTH, mes cistelles de DURANT, PULPO,WADE I TREN finalitzant el quart amb tanteig parcial de 13-14 i tanteig fins a eixos moments de 49-36.

Al últim quart i amb la participació de tots els jugadors va sorgir la figura de TREN que va fer 8 punts mes dos triples quasi consecutius de BAD BROTHER i cistelles de XINO i PULPO posaren el tanteig parcial de 20-13 i un tanteig final de 69-49

Fel.licitar al DIVINA PASTORA un equip amb altura i quilos amb tir però en tant poca gent POC PODRAN FER FRONT A MOLTS EQUIPS.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 14-10
SEGON QUART 22-12(36-22)
TERCER QUART 13-14(49-36)
QUART QUART 20-13(69-49)
TANTEIG FINAL 69-49

En quant als jugadors TREN al últim quart va fer 8 punts per a un total de 10 punts però BAD BROTHER amb tres triples i tretze punts i els punts de WADE, PULPO,DURANT-molt bon partit del xiquet amb TRETZE PUNTS EN DOS QUARTS I MIG DE JOC- I THUTH fan que el equip tinga moltes alternatives NOU TRIPLES AL ENCONTRE DONEN A VORE QUE SI LA GENT ES TANCA HO PASARA MOLT MAL EN ALBERIC I SI S OBRIN EL NOSTRE JOC INTERIOR DONA SENZILLAMENT POR.

Conclussions post partit

El equip en CASA LI COSTA UN POC MÉS no sabem si es per la gent que cada cop be més a voren's o per que vullguem fer més coses de les que sabem NO HO SE HO TINC QUE AVERIGUAR però en casa ens consta un poc més i si el equip contrari es presenta en pocs efectius PIJOR ens acomodem al ritme del rival.

Pese a les baixes molt importants que teniem avui el equip funiona igual de be tant al joc interior com exterior encara que ens falta correr un poc més i matxacar encara més als rivals.

La propera setmana XIVA en una cantxa inexpugnable fins el moment amb un bon equip el xiva i més a sa casa CANXA AMB SOSTRE PERÒ AL AIRE LLIURE esperem donar el callo per a acabar el any de la millor manera posible. Esperem que per a este partit tan important homens claus vinguen i ens donen eixe plus al partit TAN IMPORTANT COM AQUEST

Donar les GRACIES A LA GENT CADA COP MES NOMBROSSA de veres VOS HO AGRAIM DE TOT COR LA VOSTRA AJUDA TAN IMPORTANT PER A NOSALTRES.