domingo, 19 de diciembre de 2010

ALBERIC GUANYA EN UNA CANCHA INEXPUGNABLE 53-54

Primer de tot DONAR LES GRACIES A TOTS ELS COMPONENTS DEL EQUIP PER EL DETALL QUE HAN TINGUT AMB LA MEVA PERSONA DE VERES SIGUEU EL GRUP HUMA QUE MES VAL LA PENA QUE HE CONEGUT.

Ara eren les 16:15 i 10 valents es presentaven a la entrada del INSTITTUT DE XIVA amb les baixes de THUTH,WADE,POWER i XINO per a enfrontar-mos al equip local el XIVA INVICTE EN SA CASA amb jugadors jovens i ben preparats amb dos metralletes anomenades P.SAUS i el número 10 un equip del tot treballat a on la seva cantxa va SER UN MOTI INEXPUGNABLE VOREM QUI GUANYA EN EIXA PISTA.

La pista del col.legi mereix un comentari especial. DOS FORATS ALS COSTATS DE LA PISTA, PISTA QUE PAREIXIA UNA PISTA DE GEL, AROS CAP AMUNT BALONS DE GOMA MOLTS GASTATS, VAMOS UNES CONDICIONS PER A RES FAVORABLES AL NOSTRE JOC.

Roda de calfament i la gent posada del tot evitant el FRED EXISTENT ja que la pista estava en sostre però era al aire lliure.

Quintet inicial al partit i debut a que el equip rival no estava dotat de altura posarem tota la artilleria interior LUKE,DURANT,PAKITO,PULPO I TREN començant el partit en la nostra clássica defensa molt ben treballlada però que al primer quart va fer aigües ENCAIXANT TRES TRIPLES A AQUEST QUART dos de SAUS i un altre del numero 10 nosaltres en camvi ferrem cistelles 8 punts de PULPO una cistella de PAKITO i un altra de durant per a finalitzar el quart amb tanteig en contra de 13-12.
Pareixia increible pero en eixes cistelles el equip rival ens havia fet 3 triples.

Segon quart i amb la rotació habitual al equip el equip rival ens va col.locar uns altres tres triples més i aquesta vegada de jugadors diferentes PESE A QUE HAVIEM CAMVIAT LA ZONA PER UNA DEFENSA INDIVIDUAL  MOLT FERREA tinguent el equip del XIVA un encert de TRES SENZILLAMENT ESPECTACULAR ROZANT QUASI EL 70 PER CENT. Per contra el Alberic intentava defendres i fer-se grans dins la zona en aquest quart 7 punts de BAD BROTHER amb triple inclòs, TRIPLE DE KILLER i tir lliure de TREN I PULPO deixava el tanteig en un parcial parcial de 18-12 i un tanteig fins a eixos moments de 31-24.

El equip rival estava prou encertat en atac i sobre tot exteriorment NOSALTES TENIEM QUE MILLORAR EN DEFENSA PER A TINDRE OPCIONS DE GUANYAR EL PARTIT.


Arenga del entrenaor al descans i el equip eixi del tot entxufat defenguent en més intenssitat clavant-li al xiva un parcial de 0-6 possant mos a tant sols 1 punt del rival 31-30 amb triple i cistella de PULPO i també cistelles de DURANT,PAKITO, I TIRS LLIURES DE CASTANYERO possant el marcador parcial de 11-16 i el marcador fins a eixos moments de 42-40 estiguent el partit ja prou igualat. El equip rival en aquest quart tant sols ens va fer un triple debut a la MAGNIFICA DEFENSA FETA PER ELS DE ALBERIC

Últim quart i les espases en alt en aquest quart va pasar de tot va sorgir la figura del NOSTRE KILLER que amb dos triples estratosferics TRES EM VA FER AL PARTIT ens va posar amb avantage de 7 punts faltant pocs minuts I COM EN MASSAMAGRELL igual erroneament per les meves indicacions es va pedre eixa ventaja inclús possant-se per davant el XIVA que juntament amb les el.liminacions per faltes personals de PULPO,PAKITO I BAD BROTHER feien la empresa harto complicada.
PERO AQUESTA GENT ES UN EQUIP EN TOTS ELS SENTITS DE LA PARAULA I QUAN PIJOR PINTAVEN LES COSES UNA BONA DEFENSA VA PERMETRE EMPATAR EL PARTIT I FALTANT POCS SEGONS UNA FALTA FETA SOBRE EL NOSTRE BASE HORNACHECK va fer que aquest disposara de DOS TIRS LLIURES PER A GUANYAR EL PARTIT A FALTA DE TANT SOLS 3 SEGONS. El equip contrari coneixedor de aquest extrem DEMANA TEMPS MORT SI EL SEGON TIR LLIURE ES FEIA. Hornacheck llança el primer llançament i DINS estavem un dalt, llança el segon llançament i va fallar COSA QUE ENS VINGUE DE PERLES per que una bona defensa al poste de CASTANYERO va impedir que inclús el XIVA ni tant sols TIRARA A CISTELLA anul.lant-se el temps mort demanat i  aconseguint el equip de Alberic una victòria en una cantxa MOLT COMPLICADA amb tanteig parcial al quart 11-14 i un tanteig final del encontre de 53-54.

Açi vaig esclatar debut a la victòria i va ser bonico celebrar la victòria QUE NO ERA GUANYAR NI LA LLIGA NI LA COPA NI RES ERA UN PARTIT MÉS PERO DONADA LA DIFICULTAT DEL ENCONTRE I QUE EL GUANYES ET DONA UNA ALEGRIA INMENSA(ja haviem perdut un partit per un punt en massamagrell però estiguent fotuts fel.licitarem al rival i al arbrit per el encontre i que guanyes un partit per un punt et dona eixa alegria bona i necesaria en la gent)


TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE

PRIMER QUART 13-12

SEGON QUART 18-12(31-24)
TERCER QUART 11-16(42-40)
QUART QUART 11-14(53-54)
TANTEIG FINAL 53-54

Fel.licitar al rival el xiva per el bon equip en conjunt que tenen es un equip molt ben treballat sense figures i amb gent jove que es dedica a jugar al basquet amb molts bons tiraors exteriors de segur que estara en la part alta de la classificació.

Aquesta victòria va dedicada per al jugador del xiva que deia que erem uns guarros 23 FALTES EN CONTRA TRES EXPULSSIONS DE HOMENS CLAUS front a les 20 personals pitades al XIVA i tant sols un expulssat. Respecte a un jugador del xiva que estava de paisà i que despres em vaig assabentar que li deien OTERO el cual estigué tot el partit intentar condicionar al arbrit i la taula i amb   frases i perletes com "YA SABEMOS COMO GANAS ESTOS CON FAVORES ARBRITALES, VAMOS A POR ELLOS QUE SON UNA MIERDA DE EQUIPO" i demes perletes irrepoducibles DIR-LI QUE L ESPEREM EN ELS BRAÇOS OBERTS EN ALBERIC TINDRÀ DE SEGUR UNA BONA REBUDA D UN EQUIP SENYOR COM SOM NOSALTRES. De segur que aquest partit un servidor es posa de curt e igual juga uns minuts nomes per a matar el cuquet de 24 anys jugant a federació i l'últim any en autonomica.

El ARBRIT donada la dificultat del encontre i a les pressions que intentavem fer els jugadors del XIVA va estar PERFECTE DONAR-LI LA ENHORABONA PER LA SEVA DIRECCIÓ AL PARTIT.


FEL.LICITAR A TOT EL EQUIP PER LA VICTÒRIA ACONSEGUIDA HOMENS SECUNDARIS EN AQUEST EQUIP NO HI HAN I SI UN DIA NO ESTAN UNS ESTAN UNS ALTRES HI HA UNA ARMONIA I GERMANOR MOLT BONA TOTS S APOIEN TOTS ANIMEN, ESTIGUEM EN LA BONA ONDA PER A FER COSETES ENGUANY I EL PROPER ANY ESPEREM QUE EN DIVISSIÓ DE HONOR.

CONCLUSSIONS POST PARTIT


Siguem un equip amb MILLOR JOC FORA DE CASA QUE EN CASA això es un fet incuestionable en casa juguem més com a equip el equip als dos últims quarts LI VA POSAR AIXO ANOMENAT MEMOLES(finament que no es poden dir paraules malsonants) I PER AIXO VA GUANYAR EL PARTIT.

Ara amb un balanç de 9-2 i amb la parada FINS A LA SEGONA SETMANA DE GENER ja que la primera setmana de gener descansem el equip VOS DESITJA UNS BONS NADALS I UN PROSPER ANY NOU 2011.


La lliga amb aquesta victòria va a estar molt renyida esperem donar el callo en els propers partits

P.D Igual el dimarts juguem un partit amistòs front a un equip encara per determinar PER A CONCLOURE EIXA SETMANA DE FESTES I PER A SUAR LA BEGUDA I EL MENJAR QUE FAREM EN AQUESTOS DIES.

AMUNT ALBERIC NOU BASKET


MIQUEL EL TRAINER.

3 comentarios:

Vik_12 dijo...

UEEEEEEEE!!!!!
i despres de tot això....SOPAROT y FESTA!!!!

QUAN REPETIM!¿?...xD

P.D.: els q no vinguereu.... no sabeu lo q us vareu perdre!!!

El killer d'Alberic dijo...

VALENCIA BLACKS GUANYA AL PILAR B DE 4 PUNTS....

Anónimo dijo...

Cuidado con el sr.Otero, que no sabe perder, a nosotros (Meliana) el año pasado cuando se calentó el partido utilizó sus peores armas hasta que consiguió su proposito, lesionar a un jugador de gravedad (los dos brazos rotos y 7 meses de baja).

Meliana no olvida...

Por otro lado, enhorabuena Alberic, buena temporada la vuestra.