lunes, 6 de diciembre de 2010

ALBERIC GUANYA EN VILAMARXANT 37-60 I TORNA A LA SENDA DE LES VICTORIES

Vilamarxant 37 Vs Alberic N.B. 60

Despres de la desfeta front al jugones el equip es desplaça en un cap de setmana de pont amb els perills de asistència de gent que aço du amb DEU EFECTIUS amb les baixes de THUTH(baixa unes quantes setmanes per que va a ser pare), TREN, CASTANYERO I POWER PAU i amb PULPO tocat de un refredat però tots en ganes de fer oblidar el partit anterior.


Arrivarem a bon hora i les instal.lacions de villamarxant son excepcionals amb aros i taulers molt bons amb calefacció als vestidors vamos un SENYOR PAVELLO i enfrontar mos al equip local un equip jove prou ben treballat filial d un equip en divissió d honor i amb dos homes un veterà ORTIZ un de jove GARCIA  amb bona maneta i saber estar vamos un bon equip i mes a sa casa.


Abans del partit es va guardar un MINUT DE SILENCI per la mort en un institut de villamartxant de un jove jugador MINUT DE SILENCI MOLT RESPETUÒS la situació ho requeria.


Calfament adecuat i quintet inicial amb PULPO,WADE,BAD BROTHER,DURANT I PAKITO fent el primer tir lliure pakito, fent cinc punts consecutius bad brother eixint a mitjant quart la figura del partit KILLER amb un triple i una cistella despres de finta espectacular. Per el rival amb dos triples de GARCIA i cistelles de ORTIZ es mantenia al marcador finalitzant el quart amb tanteig de 11-13


Segòn quart amb tirs lliures de durant i cistelles de PAKITO, cistelles de HORNACKEK i amb dos triples més de KILLER el alberic intentaba anarse'n al marcador i en certa manera ho va conseguir amb tanteig de 21-28 faltant pocs segons el entrenaor de Villamartxant demana temps mort i poc despres el seu home perillòs ORTIZ ens posava un tir de tres en un tio damunt per a posar el tanteig parcial en 13-15 i un tanteig fins a eixos moments de 24-28


Al tercer quart i amb un altra vegada el quintet inicial en pista el equip posa la quinta martxa en defensa fent molt dificil als homens de villamartxant anotar en camvi el ritme de anotació de Alberic continuaba i amb triples de KILLER,WADE I BAD BROTHER mes cistelles de PAKITO i PULPO posaven el marcador parcial al quart amb tanteig de 7-16 i un marcador fins a eixos moments de 31-44 que ja practicament decidía el partit.


Al últim quart la maquinaria de Alberic pese al camvis realitzats continuaba de meravella i amb una defensa inexpugnable i un atac ben coordinat amb cistelles de PAKITO,PULPO contracolp de LUKE i cistella de HORNACHECK s arriva al final del quart amb un tanteig de 6-16 i un tanteig final de 37-60 amb CLARA VICTORIA DEL ALBERIC CIMENTADA EN ELS DOS ÚLTIMS QUARTS


TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE




PRIMER QUART 11-13
SEGON QUART 13-15(24-28)
TERCER QUART 7-16(31-44)
QUART QUART 6-16(37-60)
TANTEIG FINAL 37-60


Fel.licitar al rival el VILLAMARTXANT equip ben treballat per el seu entrenaor amb un jugador ORTIZ veterà pero amb molta qualitat i amb gent en totes les posicions de segur que acabara en la part alta de la clasificacció.


DESTACATS


Destacar a TOT EL EQUIP per la seva tasca defensiva i en la part ofensiva destacar els número tant en atac 3/4 en tirs de tres i una cistella de dos per a fer 11 punts de KILLER però tambe en la seva defensa recuperant un fum de balons i donant fortor a la defensa, tambe estigueren encertats de cara la anella PAKITO amb 13 punts, PULPO i BAD BROTHER amb nou punts i la resta del equip FENT EL QUE S ESPERA D ELLS.


CONCLUSSIONS POST PARTIT:




El equip fort en defensa i amb ajudes HA TORNAT tornem a la senda dels 37 puntets de mitjana FORA DE CASA EN CINC PARTITS DUGUEM en contra 181 punts eix a una mitjana de trenta i poquets punts que ESTA PERO QUE MOLT BE. Excepte el día de JUGONES-ells de a on tiravem ho encistellaven tot- la defensa es el pilar d aquest equip i secundat per un atac en trellat i coneiximent amb bloquejos i tir exterior i interior adecuat fan que el equip funcione a les mil meravelles.


Aquesta vegada tots els components de la banqueta tingueren els seus minuts de gloria amb bona participació en general. NOTE A LA GENT MOLT INVOLUCRADA EN EL PROJECTE.




La propera setmana juguem en CASA front al DIVINA PASTORA equip del que tenim molt bones referències- EXTRANYA TAMBE LA SEVA DERROTA ABULTADA FRONT AL XIVA- i que de segur que ens posara les coses ben dificils. Ara en casa JA NO PUGUEM FALLAR MES tindrem que eixir a mort per a guanyar el partit.


La lluita com estan les coses esta entre JUGONES, BARRI DEL CARMEN(sorpren la seva derrota en casa del VALENCIA BLACKS), MASSAMAGRELL i NOSALTRES a vore com es desenvolupa la situació i el més important es el estar ben colocats tant als PLAY OFFS DE COPA com als PLAY OFFS per la lliga regular.




AMUNT NOU BASQUET ALBERIC


Miquel El Elvis D'Alberic

1 comentario:

Anónimo dijo...

Entre els candidats m oblidava del XIVA equip que pese a la baixa del seu pilar OTERO esta INEXPUGNABLE en sa casa i fora de casa DONA EL CALLO COM EL QUE MES. Aquest rival també sera una bona pedra de toc per a nosaltres la setmana en la que despres ens reunirem tot per a fel.licitar-mos les festes adecuadament.
lamente el oblit IGUAL TINC MASSA TACTICA JA EN EL CAP I M OBLIDE DE COSES IGUAL TAMBE ES LA EDAT
Miquel El Elvis D'Alberic