domingo, 1 de mayo de 2011

ALBERIC GUANYA A JUGONES EN SEDAVI EN UN MAGNIFIC PARTIT DE BASQUET 67-71‏

JUGONES SEDAVI 67 - ALBERIC N.B. 71

Bo en primer lloc demanar disculpes per la tardança en aquesta crònica pero hi havien moltes coses que escriure. Era diumenge de vesprada i deu valents es dirigien cap a SEDAVI en les baixes de XNO per questions laborals, TRUTH per cuestions de bateig, POWER PAU amb molesties a l esquena i VIK12 que l home estaba en la grada per a enfontar-mos a un grandissim equip JUGONES DE SEDAVI amb homens en experiència en nacional que a més de contar amb els dos RAFES, RAFETA i RAFA GIMENO també contaven amb dos super cracks tots dos amb experiència esmentada SEBAS RUIZ i MORA EQUIP INVICTE A SA CASA i que tant sols hi havia perdut un partit. Recordem l únic equip capaç de guanyar-mos dos vegades aquesta temporada.


Inici de partit i quintet ja habitual en les darreres setmanes WADE, DURANT,TREN, TANOKI i BAD BROTHER començant el partit molt nerviossos i plens d ansietat en aquest quart tant sols hi varem anotar TANOKI-una llastima el 0-6 en tirs lliures d aquest jugador-, PULPO cistella de tres de WADE i tir lliure de PAKITO per a fer 8 punts, en camvi el rival menejava prou be la pilota i amb cistelles de RAFA GIMENO, SOLANO,SEBAS RUIZ I LOZANO posaven un tanteig de 14-8 que denotava que l encontre anava a esser molt dur. Dir que aquest quart nosaltres en fallarem 10 tirs lliures que de estar un poc més encertat havera significat un altre tanteig a aquest quart. Tambe dir que ens enrosinarem en l arbritrage quan aquest era molt complicat i més per a un arbrit.


Al segòn quart i amb l aparició en atac de PULPO amb cinc punts més cistella de LUKE i tirs lliures de BAD BROTHER, més cistella de TREN per a finalitzar el quart amb cistella de dos de WADE feren que el tanteig fora favorable als nostres interessos ells anotaven amb el seu crack SEBAS RUIZ i a aquest quart aparegué la figura del seu base RAFETA, però el camvi de defensa nostre a INDIVIDUAL els feia que no circular tambe la pilota com aquestos homens saben. El tanteig al quart va ser de 11-14 possant el tanteig fins a eixos moments de 25-22 favorable als jugones. Destacar que amb aquest quart es va lesionar al hombro CASTANYERO.


Al descans la consigna era clara ens teniem que oblidar del arbritage ES CERT QUE S ESCOLTAVEN PALMOTADES CLARES I NO LES PITAVEN EN CAMVI A LA NOSTRA ZONA ES PITAVA TOT i teniem que llevar-mos l anssietat de jugar front a aquest super equip per a intentar guanyar el partit.


Al tercer quart l equip eixi a mossegar i amb dos triples consecutius de PULPO I HORNACHECK i l aportació de tot el quintet feren que l equip estiguera al partit a partir d aquest moment i excepte la cistella de dos de HORNACHECK i TANOKI nosaltres tant sols anotavem de tir lliure TANOKI amb dos, i WADE,TREN I PULPO amb un posaven un tanteig parcial de 17-15 i un tanteig fins a eixos moments de 42-37.


Al últim quart la consigna era clara hi havia que apretar més la defensa per a guanyar el partit i això ferem apretarem els dents en defensa INDIVIDUAL ells tant sols anotaven en facilitat de la ma del seu crack SEBAS RUIZ autor de SET PUNTS en camvi els altres no anotaven en facilitat. Nosaltres en camvi amb cuatre punts de TANOKI triple de BAD BROTHER més cistella de dos d aquest jugador, cistella de DURANT i cistella de WADE feia que el tanteig faltant mig minut era de 54-52 teniem un atac hi hi havia que aprofitar-lo. Entrarem la pilota dins i PAKITO s erigi en salvador per a fer la cistella de empat a 54. Faltaven cinc segons temps mort del jugones, i nosaltres els camviarem la defensa a una zona ells tingueren el tir guanyaor i el fallaren arrivant a la conclussio parcial del quart amb tanteig de 12-17 i un tanteig fins a eixos momets de 54-54 empat. Era la primera vegada que arrivaem en opcions als minuts finals. La consigna era clara en la prorroga no s ens podia escapar l oportunitat de guanyar aquest equip.


I aixi va ser la prorroga va ser meravellossa dos triples quasi consecutius de WADE més cistella i tir lliure de TANOKI ens posava amb avantage parcial de 7 punts amb poc més d un minut per a acabar el partit. Pareixia que aquesta vegada si. Ens anava a constar encara ja que un triple més adicional de RAFETA posaven el tanteig amb un puny faltan tant sols mig minut. El carrusel dels tirs lliures aquesta vegada ens fou favorable i amb cistella de WADE més cuatre tirs lliures d aquest jugador CLAU A LA PRORROGA, més tirs lliures de PULPO i BAD BROTHER feren que el tanteig reflectira un parcial en la prorroga de 13-17-quina anotació en tant sols cinc minuts- i un tanteig final de 67-71. VICTORIA ÈPICA FRONT A UN GRANDISSIM RIVAL LA PRIMERA DERROTA EN SA CASA DE JUGONES. Aquesta victòria ens posa en primera posició depenent de nosaltres mateixos per a mantindre aquesta posició.


TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:


PRIMER QUART 14-8
SEGON QUAT 11-14(25-22)
TERCER QUART17-15(42-37)
QUART QUART 12-17(54-54)
PERIODE EXTRA 13-17(67-71)

TANTEIG FINAL 67-71

Fel.licitar al JUGONES un magnific equip amb un base senzillament espectacular RAFETA, amb un pivot com RAFA GIMENO molt bo, i amb magnifics jugadors com SEBAS RUIZ,NORA, OSCAR SOLANO i LOZANO sense desmereixer els demes grans jugadors acostumats a jugar en categories superiors no hi havien perdut cap de partit A SA CASA. Vingué l alberic en sa casa per a guanyar-los ara esperem trobar-los als play offs a la final i que guanye el millor.


En quant al capitol de destacats homens com WADE foren fondamentals a la prorroga, però la cistella del empat final la va fer PAKITO, TANOKI encara que va errar un fum de tirs lliures va intimidar i agafar un fum de rebots a més de posar varios taps, TOT L EQUIP MEREIX UN DEU I AIXÒ ES DE TINDRE EN CONTER.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:


Primer rival que guanya al JUGONES EN SA CASA i fent un partit impressionant destacant alguna cosa negativa FALLAREM MES DE 20 TIRS LLIURES, debut a que la pilota estava molt unflada i el tauler repelia molt que de haver hi fet la meitat dels llançats ens havera fet guanyar el partit abans. Ens encarem massa en els arbrits i de vegades ens carreguem d ansietat i no ens fa jugar com sabem realment però collons PRIMER EQUIP QUE GUANYA EN SEDAVI UN DEU PER A TOTS.

Ara i debut a que el que conta es l average general estem PRIMERS A LA CLASIFICACIÓ DEPENDENT DE NOSALTRES MATEIXOS PER A FINALITZAR EN AQUESTA POSICIÓ. Ara no puguem davallar i tenim que apretar més per a mantindre aquesta posició.


Una coseta LAMENTEM PROFUNDAMENT la victòria- HO DIC EN SENTIT IRÒNIC- sobre tot per als amics de MASSAMAGRELL presents a la graderia els quals en un EJERCICI DE ESPORTIVITAT ES DEDICAREN A DIR LI AL JUGONES QUIN JUGADOR TENIA MILLOR O PIJOR ENCERT EN LA LINIA DE TIRS LLIURES AIXO ES DIU FAIR PLAY.En els PLAY OFFS ACLARIREM COMPTERS PENDENTS. Els desitjem que quan vajen a SEDAVI guanyen el partit i aixi el que fan fora també ho fajen dins de la cantxa.

Ara i debut a que els amics de VILLAMARXANT B no s han presentat avui victòria 20-0 el proper partit fora de casa sera front al DVIINA PASTORA en valencia esperem recuperar efectius lesionats i per cuestions laborals per a continuar guanyant partits.


AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA

1 comentario:

Anónimo dijo...

estamos esperando cronica