lunes, 16 de mayo de 2011

EL ALBERIC NOU BASKET PERD A VALENCIA EL TERCER PARTIT FRONT A DIVINA PASTORA 64-58‏

Eren les 18:30 hores i NOU HOMENS I EL SEU ENTRENAOR es dirigien cap a València per a jugar en DIA LABORABLE I A LES 20:00 hores-AQUEST HORARI M AGRADA PER AL ANY QUE BE ELS FARA MOLTA GRACIA ALS RIVALS AQUEST HORARI DESPLAÇAR-SE CAP ALBERIC- front a un bon equip el DIVINA PASTORA que en Alberic es presentaren en tant sols 5 jugadors però que junt al seu pivot ALIAGA i el seu aler CHULIA-ahir el FEREM INTERNACIONAL quin partidass es marca la criatura 25 punts en tirs amb homens damunt- tenien tambe la aportació d un magnific base que es el que du l equip nº 32 ORDIÑANA vamos un MOLT BON EQUIP del que erem conscients que ens constaria sang suor i llagrimes guanyar-ho. Nosaltres patiem les baixes de CASTANYERO i TANOKI tots dos lesionants, de THUTH el cual estava treballant al igual que XINO i KILLER tots dos també treballant a més de la absència de BAD BROTHER per raons humanitariesi i de treball en LLORCA. Arrivat sobre les 19:40 encara ferem un bon calfament.

Inici de partit i un quintet prou compensat amb WADE,DURAT,POWER PAU,TREN i PULPO comencant el partit amb dos cistelles de PULPO més cistella de TREN i DURANT triple de WADE i cistelles de POWER PAU i TREN, ells anotavem de tres de la ma de ORDIÑANA i cuatre punts del home del partit per a d ells CHULIA-QUIN MAGNIFIC PARTIT ES CASCA LA CRIATURA- possant el tanteig parcial amb un avantage per a nosaltres de 11-15.

Al segon quart i per la nostra banda amb alternança de defensa individual i en zona ORDIÑANA ens va fer 8 punts, més l home del partit CHULIA quatre punts basant el DIVINA EL SEU ATAC sobre aquestos dos homens i interiorment en el nº 8 ALIAGA, nosaltres en camvi encistellarem molt poc ENS CONSTAVA DEU I AJUDA A MES DE FALLAR UN FUM DE TIRS LLIURES-FACTOR CLAU A LA DERROTA- anotant cistella i tir lliure HORNACHECK, triple de WADE i cistella de PULPO possant un marcador parcial de 14-8 i un marcador fins a eixos moments de 25-23.

Estavem al partit plens d arrapades magullats però estavem al partit. L equip de divina pastora es TANCAVA MOLT BE i basavem el seu atac en els homens dalt esmentats ORDIÑANA en la direcció CHULIA nº 14 en el tir i ALIAGA nº 8 en el joc interior. Teniem que fer el posible per a parar-los.

Al tercer quart entenguerem el missatge a mitjes per que del equip contrari tant sols anotaren els tres dalt esmentats amb participació estratosférica de CHULIA amb 8 punts i amb cistelles amb homes damunt, més triple de ORDIÑANA i cistella i tir lliure de ALIAGA. Nosaltres en camvi anotavem més fuidament i amb cistelles de TREN I PULPO, més dos triples consecutius de DURANT I POWER PAU, més tirs lllures de WADE, més quatre punts de TREN i dos tirs lliures i cistella de PULPO posavem un marcador parcial de 15-20 i un marcador fins a eixos moments de 40-43.

Fins açi el partit estava correcte prou dur per que els homens de valencia es tancavem molt fort però partit NET SENSE DUREA. A aquest quart vingué la hecatombe. L equip de valencia i amb cistella més adicional convertit per ALIAGA, mes dos tirs lliures de CHULIA i cistella de ORDIÑANA posavem un marcador parcial de 49-43 parcial de 9-0 i temps mort demanat per l entrenaor. Lo que en una cistella es pitava tot en l altra hi havia un fum de contactes sense asenyalar. No obstant l equip es possa el mono de feina i amb cistelles de PAKITO i WADE posavem el tanteig en un puny. Ahi i faltant cinc minuts el partit es va decidir que s acabara per l ALBERIC. Aquestos cinc minuts mereixen comentari a banda.

Als últims cinc minuts es produi L ACTUACIÓ MÉS PARCIAL QUE MAÏ HE VIST EN 25 ANYS DE CARRERA AMB EL BASQUET QUE DUC. Tot el partit amb el contacte fisic es pitava en la zona nostra en la zona del rival valien les palmotades amb arrapades dels meus jugadors que no eren per a res pitades. Però i en el marcador igualat el SR. CALDERON va decidir que el partit s havia acabat per al Alberic i en una jugada subrrrealista va pitar falta a POWER PAU-la falta en si no es surrrealista es el que vingué despres´- per a continuació PITAR-LI ANTIESPORTIVA. Si ha hagut falta i després un altra falta és agressió i el nostre jugador al carrer. NO HOME NO FALTA I FALTA ANTIESPORTIVA QUATRE TIRS LLIURE PER AL RIVAL i possesió de la pilota. No obstant l equip es refé i encara continuava en el partit. Es veu que aquest extrem no agradava molt al COL.LEGIAT i en un moment de pressió el nostre base WADE anant a la pilota va fer personal a un jugador del equp contrari per a entrar en el carrusel de tirs lliures COSA QUE ALS ENCONTRES DE ACB ES FA ES PITA LA PERSONAL I RES MÉS. Incomprensiblement el colegiat pita UN ALTRA FALTA ANTIESPORTIVA. Dos tirs lliures més possesió per al rival. A la següent jugada el nostre jugador DURANT es trobà sols baix l anella junt a un altre jugador rival que l home FA EL QUE TENIA QUE FER falta. Últim home i seguint el mateix criteri que la falta anterior era FALTA ANTIESPORTIVA. Per a res FALTA NORMAL i clar un veu QUE AÇO FEIA MOLTA EDOR-no confundir en pudor aquesta es molt més- i li vaig fer saber que el que era en una cistella també ho era en un altra OJO EN CORRECIÓ I EDUCACIÓ SENSE CAP TÈCNICA ASSENYALADA resposta del SR. CALDERON " NO VOY A CONSENTIR NINGÚN COMENTARIO MÁS" quant tot el patit els jugadors rivals comentavem entre rialles les jugades amb ell i amb cridoria I NO PASAVA RES. En aquest moment vaig comprendre que ferem el que ferem ANAVEM A PEDRE EL PARTIT.

No obstant continuavem ahi i amb un triple de WADE estavem a tres punts i posesió agafa piilota PULPO i llança de tres PASES CHEEEE COM QUE PASES si si pases encara hi havia per a més per que la seguent acció el nostre pivot TREN va anar a per la pilota amb força ALTRA FALTA ANTIESPORTIVA. QUINA ACTUACIÓ MÉS PARCIAL EN TANT SOLS CINC MINUTS I CAP AL MATEIX COSTAT. Un enten que siguent tant sols un arbritant se puga equivocar PERÒ PER A LES DOS BANDES no tant sols per a una direcció. Igual no es bonico que l Alberic equip desconegut i pujador amb fama de MOLT BELICÒS I RENEGAOR guanye la lliga. Pot ser igual l arbrit tingué cinc minuts de miopia en la zona a on atacavem nosaltres i ho veia tot en l altra zona NO HO SE PERÒ EN 25 ANYS NO HE VIST MAÏ REPETISC MAÏ ACTUACIÓ TANT PARCIAL COM AQUESTOS CINC MINUTS. El tanteig al últim quart va esser 24-15 acavant el parit amb un tanteig final de 64-58 TERCERA DERROTA DEL ALBERIC A LA TEMPORADA.

Fel.licitar al DIVINA PASTORA equip veterà amb tres super cracks UN HIPER BASE com ORDIÑANA jugador del GRAO DE PREFERENT entre altres equips, el seu pivot ALIAGA gran pivot i amb molts bons fundaments i especialment per al HOME DEL PARTIT el seu aler CHULIA al que ahir FEREM INTERNACIONAL ABSOLUT quin partidàs es marca la criatura triples tirs lliures penetracions amb DURANT damunt en la seva grandaria 25 punts va fer la criatura, més els demes que saben al que juguen i com podem guanyar el partit. EQUIP JUSTISSIM VENCEDOR DEL PARTIT QUE VAREM SABER JUGAR LES SEVES CARTES I ELS VA EIXIR BE LA JUGADA. Fel.licitar-los de tot cor i a vore si ens veiem als PLAY OFFS.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 11-15
SEGON QUART 14-8(25-23)
TERCER QUART 15-20(40-43)
QUART QUART 24-15(64-58)

TANTEIG FINAL 64-58

En quant al capitol de destacats resaltar els 17 punts de PULPO el cual es va tindre que cascar quasi tot el partit, més l aportació de TREN i WADE i els demés fent un parit en el que la CLAU UN ALTRA VEGADA FOREN LES ERRADES ALS TIRS LLIURES QUE EN PARTITS IGUAL.LATS COM AQUEST ENS COSTAREN LA DERROTA.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Tercera derrota de la temporada NO VALEN LES EXCUSSES BAIXES,TIRS LLIURES ARBRITATJES res HEM PERDUT I PUNTO fel.licitarem esportivament al rival i s acabo. Els FALLOS ALS TIRS LLIURES ENS FARAN PEDRE PARTITS SINO HO CORREGIM IGUAL TENIM QUE PRACTICAR-HI MÉS AQUEST LLANÇAMENT. De les tres derrotes les dos primeres res a dir una d un punt que hi podia haver-hi guanyat qualsevol, l altra ens pasa per damunt JUGONES. Ara d aquesta derrota l actuació als últims cinc minuts CONDICIONA EL PARTIT.

Particularment no TINC CAP DE QUEIXA DELS ARBRITAJES considerant-los prou bons en general es la veritat amb homens dialogants que s equivoquen IGUAL QUE NOSALTRES QUE PER AL RIVAL però correctes i respetuossos. Quan juguem en Alberic i venen a jugar cinc els homens volen que el partit s acabe i deixen jugar. Però quan anem fora i el dia que menys anem som NOU HOMENS ahi es veu un altra clase de partit. QUE NO SERVISCA AÇO COM A ATAC AL ESTAMENT REPETISC GRAN ARBRITATJES ELS QUE DUGUEM AQUEST ANY però ahir als últims cinc minuts ENS CRUCIFICAREM i aço s ha de dir SENSE ACRITUT NI MALS ROTLLOS SE DIUEN LES COSES COM VAM PASAR RES MES.

Ara el proper partit l equip reb a casa al XIVA equip amb dinamica negativa però que de segur ens posara les coses prou complicades. Esperem recuperar efectius i ser més competitius.