martes, 31 de mayo de 2011

LLISTA DE CONVOCATS PARTIT CUPERVAL B



5.VICENTET DURANT
6.PAKITO REIES
7.PULPO
8.TREN
9.BAD BROTHER
10.RUBEN PLAZA?(creguem que te despedida aquest es dubte)
12.VIK12
14.POWER PAU
16.TANOKI KIRIAN
17.LUKE
44.XINO IVAN
69. HORNACHECK(del que no sabem res excepte que la setmana de descans va dir que no podia vindre MIGUEL FAS FALTA I TU HO SAPS)

ELS DEMES PER DIFERENTS MOTIUS I RAONS QUE ARA DESPRES VALORAREM NO VENEN CONFIRMATS.

REFLEXIÓ PER A QUI CORRESPONGA:

Ultimament la assistència als ENTRENAMENTS esta siguent PAUPERRIMA-aquest terme es pijor que escasa- igual la TEMPORADA ES LLARGA no ho se, igual la gent te massa coses al cap no ho se, però el que si se es QUE JO DONARIA LA VIDA PER JUGAR, igual pense que els demes AMEN TANT AQUEST JOC COM JO. Aquesta setmana quedare mal en un molt bon amic i NO PODRE ANAR A LA SEVA DESPEDIDA per anar a ENTRENAR a valència. Tant sols espere que lo ocorregut aquesta setmana pasada tant als ENTRENAMENTS com al PARTIT front al XIVA NO ES TORNE A REPETIR.

Per que igua si aço es torna a produir IGUAL TENIM QUE PENSAR L ANY QUE BE EN TANT SOLS FER UN EQUIP. Que quede clar que aço es un avis per a navegants i tant sols espere que siga un PARELL DE SETMANES TONTES I AMB MOLT LESIONATS.

A PARTIR D ARA HO FAREM AIXI L ENTRENAOR AMA TANT AQUEST ESPORT QUE CRIDA A QUI FAJA FALTA PESE A QUE NO LI CONTESTEN però igual AQUESTA FORMULA es MILLOR i aixi la gent es pot apuntar per a JUGAR.

El DIJOUS espere assitencia al entrenament i recorde que EL PARTIT FRONT AL CUPERVAL B MOLT IMPORTANT EL GUANYAR-LO PER QUE EL JUGONES JUGA EN EL CARMEN I POT PUNJAR, ES DISSABTE 16:00 HORES EN EL CARRER ALBERIC. Molt BONA HORA per a jugar i despres fer del dissabte PASEJADES I SOPAROTS. Espere EL VOSTRE COMPROMIS.

AMUNT NOU BASKET ALBERIC
MIQUEL SPALITJA

2 comentarios:

Anónimo dijo...

M.A.Rios --> Xiquets com porte molt de temps sense entrenar i com no em trobe be fisicament, dir-vos que em descarte per al partit del dissabte. Que tingau molta sort i guanyeu fàcil el partit.
P.D.: Miquel tu saps que no estic per a juar ni de fisic ni de anim.

Anónimo dijo...

Bo el partit ha quedat ajornat per pluja amb el tanteig de 17-16 i posessio per a nosaltres. Falten cinc minuts i vint segons per a finalitzar el segon quart. Lo bo es que recuperem a WADE,THUTH,POWER PAU per a aquest partit.Aixi el joc EXTERIOR queda prou compensat.
EL PARTIT EL JUGAREM DIJOUS 16 A LES 20:00 HORES.
MIQUEL SPALITJA