miércoles, 8 de junio de 2011

PROXIMA JORNADA JUGAMOS DOMINGO DIA 12 A LAS 12:30

ALBERIC N.B. Vs EMBA L'ALCUDIA

LUGAR: PABELLON EL CONVENT
DIA: DOMINGO 12/06/2011
HORA: 12:30

Cuando termine el partido, el que quiera venir podra disfrutar de una buena paella en el chalet de Juan (tren). Ruego que me vayas confirmando los que vayan a venir mediante comentario o sms. Asi podremos saber la bebida que tenemos que comprar y la paella para cuantas personas hay que pedirla. Se pueden traer mujeres,amantes, novios y novias, asi como si hay alguna pareja de hecho no hay problema, eh!! robert!! eh!! vicentet!!!. Aqui en el equipo somos bastante liberales y no tenemos prejuicios. Asi que, eperando noticias vuestras, se despide un humilde Killer!!!

Ah! otra cosa!!! En el entrenamiento del jueves os llevare la hoja de inscripcion para el 3X3 de Algemesi. que se celebrara el dia 25 de Junio. El equipo estara formado por : Tanoki Kirian, Vicentet Duran, Paco Kito, Javi The thurth. Un servidor y el Mister, si quiere iremos a veros.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

M.A.Rios--> Autodescartado.

Victor dijo...

Jo vaig el diumenge al partit i a la paella també si hi ha que ficar diners aviseu-me perque jo no puc anar hui a entrenar que estic liat en lo de la fira, ok? ens vegem el diumenge. Adw!!!

Anónimo dijo...

Buenas soc Ruben jo al entrene no podre anar q estic a Cartagena d maniobres xo el diumenge si q anire al partit xo a la paella no ho se. Lo del 3x3 ja no pot jugar ningu mes?? Com s'ha fet la eleccio? Xq a mi ningu m'ha preguntat.

El Killer d'Alberic dijo...

Hola buenas a tots!!!
Lo del 3x3 se ha comentat entre la gent que esta acudint als entrenaments. De moment ja hi han alguns interesats en jugarlo. Estic esperant que la gent que vulga jugar me ho diga per a fer la inscripcio. De moment Javi,Paco,Vicentet y Kirian estan interesats. Estic esperant que confirmen. Els equips se poden formar de 4 jugadors. El proxim dia que ens reunim ho parlem i ja se queda el asunt confirmat i el equip fet. Vinga ens veillem el diumenge. Au!

El Killer d'Alberic dijo...

La inscripcio del 3x3 corre a conter del club. La cuota son 40 euros. Estic esperant avore qui esta interesat en fer l'equip e intentar guanyar el premi per a fer una festeta. L'idea es fer un equip guanyador. Els primers que se han oferit tenen preferencia, ara que despres canvien de idea, poden entrar en l'equip altres jugadors. ja ho parlem proxim dia!!