viernes, 29 de julio de 2011

CAP DE SETMANA DESASTROS EN SEDAVI‏ SEMIFINAL PLAY-OFFS

Bo en primer lloc demanem disculpes als NOSTRES SEGUIDORS FIDELS que estaven esperant aquesta crònica la TRISTOR generalizada i les questions laborals han impedit el fer-la abans. Era el cap de setmana SOMMIAT el del 9 i 10 de juliol –llastima que aquest sommi es convertirà en un malson- arrivabem els quatre millors equips JUGONES,NOSALTRES,PENSAT I FET i NEVADA. Nosaltres a la primera semifinal ens enfrontavem a un equip DUR ROCOS i que venia reforçat el PENSAT I FET DE MASSAMAGRELL vells coneguts i que a la temporada regular al primer partit de lliga hi haviem perdut a sa casa per nomes un punt i que al partit de casa hi haviem apallissat. Dondades les referències afrontavem el partit AMB CAUTELA PERÒ AMB MOLTA CONFIANÇA-AIXÒ ENS VA MATAR- no patiem cap de baixa. Hi arrivarem al partit amb prou de temps fent un calfament adecuat i amb tensió.
Inici del partit amb quintet DURANT,WADE,PULPO,TANOKI i THUTH apareguent la primera sopressa per a nosaltres l equip de MASSAMAGRELL presentava dos novetats poc conegudes en nosaltres els numeros 5 i 7 els germans perez que eren el que duien la manilla del encontre. Nosaltres en camvi COMENÇAREM el partit molt nerviossos i plens d ansietat TRIPLE de TANOKI i tir lliure de BAD BROTHER es un dur bagage i més si vols guanyar a un equip del tot seriòs i amb molt bona defensa. Homens amb molt bon encert com WADE i DURANT tiravem a soletes i fallaven. En camvi el ritme del partit el duien els homens de massamagrell que abanda de la direcció d un dels germans PEREZ tambe teniem com a referència a un altra parella de germans HERNANDEZ. Conclussio finalització del quart i tanteig de 4-14. De res havia servit el temps mort i els canvis efectuas per l entrenador. Primer quart del PARTIT MÉS IMPORTANT DEL ANY I TOT PER L AIRE.Clar i que fas un equip en dinàmica MASSAMAGRELL del tot possat i amb molta intenssitat defensiva i NOSALTRES intentant-lo pero de vegades FENT LA GUERRA CADASCU PER EL NOSTRE COMPTER i aixi es molt dificil. No obstant al segòn quart i amb dos triples de PULPO I BAD BROTHER més cistella de DURANT més cistella i tir lliure adicional de PAKITO i cistella de TREN Intentava posar les coses dificils als homens de MASSAMAGRELL. En aquest quart aparegué la figura del altre germà PEREZ amb el 7 i dos triples quasi consecutius d aquest jugador posaven un marcador parcial de 13-11 i un marcador fins a eixos moments de 17-25 favorable als homens de MASSAMAGRELL.Al descans penses NO POT ANAR A PIJOR tenim que millorar e intentes posar a la gent en dinàmica i que s ho creguen i al començament del TERCER QUART l equip comença del tot possat amb quatre punts cadascu de TANOKI i TREN més tres punts de PAKITO més cistella de BAD BROTHER i cistella i tir lliure del HOME DEL PARTIT PER A NOSALTRES PULPO feien que el marcador reflectira un 18-19 encara i un marcador desfavorable per als nostres interessos de 35-44 i a l espera d un quart per acabar el partit. HO TENIEM PROU MALAMENT.Però la casta d aquest MAGNIFIC GRUP DE PERSONES no te parangon i al inici de quart pensarem si no fem ALGO DIFERENT pedrem el partit. FEREM una ZONA PRESS TOT LO CAMP que els homens de MASSAMAGRELL no esperavem MAÏ. Conclussió parcial de 14-0 i d anar perguent de 10 punts pasarem a GUANYAR DE QUATRE PUNTS A FALTA DE 1:40 I POSSESSIO DE PILOTA. Destacar en la recuperació el papel estelar de PULPO amb NOU PUNTS CONSECUTIUS triple inclòs i també la tasca de TANOKI siguent els máxims referents al atac.

Però quan un partit no toca guanyar-lo NO TOCA i pots fer el que vullgues que no hi ha res a fer i com a critica constructiva EL QUE NO POTS FER MAÏ QUAN TENS AL RIVAL MORT ES RALENTIR EL JOC I DONAR-LI VIDILLA per que al final et mata i es el que va pasar.

Per que a aquest 01:40 pasarem moltes coses que mereixen un comentari abanda.Tinguent la possesió ferem tres tirs REPETISC tres tirs FALLANT TOTS TRES per a continuació els homens de MASSAMAGRELL fer un triple i estretir del tot el marcador. Falta d ells sobre un dels nostres jugadors referència TANOKI fent els dos tirs lliures teniem el partit a la butxaca. Nervis i FALLA ELS DOS TIRS LLIURES. Atac d ells i fan un tir lliure empatant el partit a 52 a falta de 24 segons per a la finalització del partit. Teniem l última possesio donada l absència al aspecte anotador d homens com DURANT i WADE agafa protagonisme l home del partit per a nosaltres PULPO i amb un tir de tres prou ben ejecutat ASAVORIEM JA LA VICTÒRIA el tir va ENTRAR per a després decidir la pilota que tenia que pegar una volta i mitja per l anella i FINALMENT EIXIR-SE’N agafant el rebot ells i falta personal ANTIESPORTIVA NOSTRA que ja va decidir el partit a favor d ells amb un tanteig parcial de 17-11 i un tanteig final de 52-55. Victòria per als homens de MASSAMAGRELL.Fel.licitar ESPORTIVAMENT als homens de MASSAMAGRELL feren un patit molt intel.ligent ANUL.LANT als nostres homens referencia molt bens dirigits per DAVID GIL des de la banqueta varen mereixer la victòria. Una llastima que a la final pergueren front a jugones.TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 4-14

SEGON QUART 13-11(17-25)

TERCER QUART 18-19(35-44)

QUART QUART 17-11(52-55)

TANTEIG FINAL 52-55En quant al capitòl de destacats PULPO l home del partit per a nosaltres i TANOKI no es mereixen la mala sort final. El tir de pulpo estava dins i els dos tirs lliures de TANOKI rebotaren i rebotaren però la piolota al final no va voler entrar. Una llastima de la desparació d homens referencia per a nosaltres com a WADE i DURANT.CONCLUSSIONS POST PARTIT:Haverem fet el que haverem fet el partit NO TOCAVA GUANYAR-LO. Nomes hi ha esta explicació per que el tir de pulpo estava dins i el tirs lliures de TANOKI tambè.Com a critica constructiva dir que IGUAL PLANTEJAREM EL PARTIT PLENS DE CONFIANÇA i aquesta confiança es converti en ANSIETAT. Aquesta ansietat va fer que el JUGADOR VOLGUERA FER LA GUERRA PER EL SEU COMPTER i l entrenador en aquest cas no va saber llegir aquest extrem e intentar donar tranquil.litat i confiança a la gent. Igual li va poder la pressió del resultat NO HO SE. Ho tindre que analitzar una llastima que homens ON FIRE com a WADE i DURANT aquest cap de setmana no estiguerem pressents-SI QUE JUGAREN PERO NO COM ELLS SABEN-. També igual tendriem que aguardar-mos CARTES SORPRESSA A LA MANEGA per a les fases finals-EL MASSAMAGRELL HO VA FER I LI VA ANAR FENOMENAL.

Tot son coses que tindrem que analitzar FREDAMENT PER A INTENTAR CORREGIR-LES.Donava fredat vore les cares del jugadors a la finalització del encontre-alguns ploraren en casa i al vestidor- AIXO VOL DIR QUE A BANDA DE SER UN GRUP D AMICS NOTEM EL FERRO I VULLGUEM GUANYAR. Una llastima la veritat IGUAL ENS POGUE A TOTS LA PRESSIÓ DE VOREN S A UNA FASE FINAL I NO PREPARAREM ADECUADAMENT ELS PARTITS POT SER LA VERITAT per que un altra explicació no ho trobe.Al dia següent la gent no estava en el cos en condicions i jugarem una patxangueta front a un molt bon equip NEVADA amb la seva estrel.la cubells partit com hem dit jugat sense ganes ni pressió de cap tipus per la nostra banda que estigué igual.lat fins als minuts finals amb victòria del NEVADA per 52-57.Això no empanya la MAGNIFICA TEMPORADA REGULAR REALITZADA PER EL NOSTRE EQUIP amb nomes TRES DERROTES junt al jugones unics equips amb MENYS DERROTES DE TOTA L AUPA TOTES LES CATEGORIES. L any que be DE NO PASAR RES ESTRANY jugarem amb dos equips UN SUPER EQUIP EN DIVISSIÓ D HONOR amb moltes novetats de qualitat que j anirem desvelant poc a poc i un altre equip prou més veterà que jugarà a TERCERA DIVISSIÓ anem cap amunt i cresguent en tots els aspectes. Sols espere que el que ens passa aquest cap de setmana ens SERVISCA PER AL FUTUR PER A NO COMETRE ELS MATEIXOS ERRORS.P.D. Demane disculpes publicament a KILLER VIK12 I LUKE que al partit de massamagrell no varem jugar cap de minut. No els vaig vore i per això no jugarem Aquest extrem l any que be no es produirà tinguent dos equips del tot competitius.AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA

No hay comentarios: