lunes, 1 de agosto de 2011

LA TEMPORADA ACABA, COMENÇA LA NOVA TEMPORADA 2011-2012 ALBERIC NOU BASKET

Bo despres d un divendres de sopar de germanor i donada ara la nova distribució de funcions al CLUB encarregant-se a partir d ara del sopars BAD BROTHER , del tema informatic CASTANYERO i VIK12 i de anar a AUPA VIK12 i del tema de la presidència SPALITJA i TREN i ja que estem en temps de vacances m agradaria saber en quina gent compte i en quina gent no.
Per que igual fent numeros TANT SOLS EIX UN EQUIP. Aixi que farem una LLISTA PROVISIONAL DE JUGADORS i es clar el que NO ES VEJA PER ENGUANY-hi han casos que ja m han comentat- no pasa res.
AQUESTA LLISTA TE COM A FINALITAT PODER SABER EN QUI SE CONTA O NO i estarà penjada al blog TOT EL MES D AGOST. A partir d aquest més ja m agradaria saber EN QUI SE COMPTA I EN QUI NO, ja que enguany anem a variar PROU els entrenaments del equip.
LLISTA PROVISIONAL DE JUGADORS:
ELVIS
DURANT
PULPO
TREN
BAD BROTHER
WADE
CASTANYERO
VIK12
TANOKI
XINO
Aquestos DEU estaven al sopar I ESTAN CONFIRMATS
KILLER
PAKITO
Aquestos dos son dubte per VOLUNTAT PROPIA m agradaria que es pronunciaren ABANS DE QUE FINALITZE AGOST
Depenent de si aquestos dos jugadors juguen o no tindrem que buscar NOU REFORÇOS i a partir d’açi s obri el vetall de possibilitats:
RUDI ARMENGOL-vorem si l esquena enguany el deixa jugar.
POWER PAU-aquest dependrà de com tinga el genoll-
GINOBILI(aquest ens ajudaria ocassionalment)
DAVID HOOPS HOOPS
LUIS ORTIZ
UN XICON D ALZIRA
MOIATOVIC
SPALITJA
JULIO MONEDERO
VICENT PASTOR
Aquestos SON DEU però això son tant sols possibilitats res més q això. Depenent com he dit abans de la gent que no vullga vore’s al projecte d enguany JA ENS FAREM UNA IDEA-la cual esta ja prou feta- i buscarem alternatives d aquesta llista.
Lo ideal seria tindre 14 efectius més l entrenador que TAMBE ES FARIA LA FITXA en cas d urgència.
Enguany farem un sistema de rotacions per a que la gent puga jugar com pertoca.
Altres noms no nomenats com LUKE-també present al sopar- o THUTH m han expressat l opció d aquest any NO VOLER JUGAR sino es forma un EQUIP B.
Ara m agradaria que els dubtossos pos això QUE ES PRONUNCIAREN més que res per a tindre clar en QUI COMPTEM I EN QUI NO COMPTEM.
Un altra coseta a partir d ara LA GENT QUE VULLGA DIRIGIR-SE AL CLUB TINDRÀ QUE FER HO AL ENTRENADOR O EN EL SEU DEFECTE DE MANERA SUBSIDIARIA a TREN. El nostre benvolgut PRESIDENT KILLER enguany descansarà de les seves funcions i TREN i SPALITJA s encarregaran de dur a bon terme el timó de la NAU.
Per últim LA IDEA QUE ES ENGUANY es de fer UN EQUIP DE XIQUETS el cual serà dut per dos jugadors del equip A PULPO i WADE tots dos amb sobrada experiència i dotats de MOLTA TÈCNICA la cual serà posada en mans dels xiquets per a que aprenguen.
Qui estiga interessat a apuntar xiquets crideu al telefòn 656904038
QUE PASSEU MOLT BON ESTIU I DESCANSEU QUE VOS FARA FALTA PER A FER FRONT A LA PRETEMPORADA
MIQUEL SPALITJA

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Soc Ruben, com ja sabeu amb mi podeu comptar igual que aquest any amb les meues anades i vingudes pero ahi estare. 1 cosa que hem pareix be pero al mateix temps mal es lo de tindre xiquets, la meua opinio es que si es fera no es deixara de banda a Don Rafael perque com tots sabem ho ha donat tot per aquest deport a alberic i aunque fora per a portar les fitxes, qualsevol carrec deuria de estar clavat al projecte. Per favor tingau en compte ixe xicotet detall.
Amunt Nou Basquet Alberic i bon estiu a tots

El Killer d'Alberic dijo...

Hola soc Salva enguany no jugaré, vaig a donar-me un descans. Me porte bons records de aquestos anys i me porte alguns bons amics. En el meu lloc propose que jugue Julio Monedero. Vos desitge molt bona sort per a la propera lliga i ens vorem en mes d'un entrene. Miquel i Juan portaran aquest baixell a un bon port,son uns cracks. Salutacions!!!

El Killer d'Alberic dijo...

per cert jo tinc el numero de telefon de Julio (xativa)i de Javi Ortiz (alcudia). si el voleu se poseu en contacte amb mi.

Anónimo dijo...

Molt be AMIC SALVA igual et fa falta descansar enguany per a saber que sense jugar a basket no pots viure o igual et fas l idea de correr en carreres populars i t agrada més et desitje lo millor en la vida com a persona eres un deu espere que continues fent el que més t agrade. Respecte a la pretemporada NOTICIA DISSABTE 3 SEPTEMBRE HORA 19:00 HORES LLOC L ALCUDIA juguem el nostre PRIMER PARTIT PRETEMPORADA. Segurament començem entrenar ÚLTIM DIMARTS D AGOST HORA LA DE COSTUM. Vos espere.

MIQUEL SPALITJA