lunes, 31 de octubre de 2011

ALBERIC PERD EN ALAQUAS FRONT AL NOU BASKET ALAQUAS 75-65

Bo el passat dia 15 de Octubre ens dirigirem cap a ALAQUAS per a enfrontar-mos al equip local VILA D ALAQUAS equip que duia de mitjana 95 punts en els tres últims partits amb festival de triples inclòs. Amb aquestes premises i despres de la inesperada derrota front a LORETO ens desplaçarem a Alaquas amb les baixes de GINOBILI i XINO. A aquestes baixes se li va sumar durant el primer quart els nostres dos catxorrets TANOKI i ELVIS que vingueren al partit al segon quart.

Calfament adecuat adonant-mos de que un tensor que hi havia a la cistella que nosaltres atacavem estava damunt de la pista fent-li saber al senyor col.legiat la incidencia. Resposta del senyor col.legiat " SI AQUEST EXTREM ES NORMAL TOT L ANY PASSAT" ojo a la resposta del col.legiat per que després el tensor que estava trencat ES VA APANYAR SOSPITOSSAMENT.

Quintet amb la premisa de fer DEFENSA INDIVIDUAL donades les metralletes de ALAQUAS recordem MARTINEZ-autor de deu triples la pasada jornada- TATAY, GELABERT etc per que tots tiren de tres. Amb DURANT,PULPO,TREN,WADE i BAD BROTHER eixiem amb tot destacant que la primera jugada del equip local va ser un llançament convertit de VUIT METRES del seu pivot. Mal començavem si el pivot feia triples però l equip agafa prompte el ritme del partit i amb cistella de wade i pulpo, més TRES TRIPLES CONSECUTIUS de WADE i quatre punts de TREN a més de tirs lliures de pulpo i durant, per banda del alaquas VUIT punts del home dels deu triples MARTINEZ posavem un marcador parcial de 22-20. Açi al quart ens anul.laren una cistella per culpa del famòs tensor que TOT L ANY ESTAVA TRENCAT EHHH SR. COL.LEGIAT.

Al segon quart l equip s ho cregue i amb cistella inicial de TREN i SET punts consecutius de PULPO molt entxufat TOT EL PARTIT posaren un marcador favorable als nostres interessos ells vivien dels tirs lliures de GELABERT amb 8-8 però la cosa feia millor cara per als nostres interessos i amb un resultat parcial de 12-19 posavem un marcador parcial fins a eixos moments de 34-39. L equip de mitjana 95 punts estava en uns pirrics 34 punts i acollonaets front a un equip recient ascendit de segona.

I clar aquest extrem es veu que NO ELS VA FER MOLTA GRACIA als AMICS D ALAQUAS i el tensor que TOT L ANY PASSAT ESTAVA TRENCAT "MERAVELLOSSES PARAULES DEL SR. COL.LEGIAT" de sobte es VA TENSAR. Increible però cert NO DONAVEM CREDIT. Aquest extrem li ho ferem saber al sr. col.legiat que un ejercici suprem d esportivitat i amb paseig inclòs agafaet del braçet amb l entrenadora local i anant sen lluny va dir que el partit continuava. Aquest extrem feia que el partit FERA MOLTA EDOR-anar a wikipedia per a vore el significat- però teniem que jugar.

Al inici del tercer quart l equip local I DONADA L AJUDA I CONDESCENDENCIA DEL SR. COL.LEGIAT eixiren mossegant i amb triple i tir lliure de TATAY-fins a eixos moments l equip de les metralletes tant sols duia tres triples- possant les taules en el marcador nosaltres el quart no el jugarem be tant sols fent 10 punts repartits amb cistella de pulpo, cistella de bad brother, tirs lliures de tren i cinc punts de TANOKI posavem un marcador parcial de 18-10 i un tanteig fins a eixos moments de 52-49 ESTAVEM AHI i era ja el tercer quart. Ells a aquest quart havien subsistit amb 12 punts de GELABERT.

Al últim quart apretarem més i amb cistella de TREN abans de lesionar-se al dit i amb cistella de tanoki i wade i pulpo feia que aguantarem el tirò del equip d alaquas ELS CUALS ESTAVEM PROU NERVIOSSOS igual no esperavem que estiguerem al partit. Amb un triple de DURANT i a falta de 01:30 per a finalitzar el partit ens posava a tant sols un punt del alaquas i amb opcions de victòria. Però dos TRIPLES INVEROSSIMILS UN FINS I TOT CAIGUENT-SE de TATAY i un altre de MARTINEZ feren que les nostres opcions s en anaren al LIMBO, a més els fallos als tirs lliures ens feren no tindre opcions al final perdent el quart amb un tanteig de 23-15 i un tanteig final de 75-65.

Fel.licitar per la victòria al ALAQUAS ells no tenen la culpa de que el arbrit consentisga UNA GREU MODIFICACIÓ D ELEMENTS COM L HISTORIA DEL FAMOS TENSOR, homens com TATAY, GELABERT, MARTINEZ en fi tots fan d ells un equip amb no massa altura però amb veri per fora i amb molta vel.locitat, de segur que estaran a la part alta de la clasificació.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:
PRIMER QUART 22-20
SEGON QUART 12-19(34-39)
TERCER QUART 18-10(52-49)
QUART QUART 23-15(75-65)
TANTEIG FINAL 75-65

En cuant al capitol de destacats destacar el primer quart de WADE amb tres triples quasi consecutius el partit sencer de PULPO, el partit fins a que es va lesionar de TREN en fi per a mi un deu per a tots, una llastima pedre TINGUEREM OPCIONS però al final decidiren les individualitats del alaquas.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Estiguerem a falta de un 01:30 minuts a un punt d un equip punter a DIVISSIO D HONOR L ALAQUAS aixo es lo positiu.
L equip d alaquas VA GUANYAR MERESCUDAMENT EL PARTIT-ESTAVEM PROU CONTENTS A LA FI DEL PARTIT- ara l história del tensor ES DE VERGONYA i es més vergonyos que EL SR. COL.LEGIAT PRINCIPAL SR. ALPUENTE permitisca aquest extrem. Coses com aquestes FAN MOLT DE MAL A LA CREDIBILITAT D AQUESTA LLIGA i fan que alguns pensen que aquesta lliga MAI SERA SERIA PER AQUESTOS EXTREMS.

Repetisc L ALAQUAS VA GUANYAR MERESCUDAMENT EL PARTIT això es un fet inquestionable.

En quant finalitzà l encontre li vaig fer saber al sr. col.legiat que VOLIA FIRMAR EN CAS DE PROTESTA i que fera constar l incidència del famòs tensor. Resposta del sr. col.legiat "TU A MI NO EM TENS QUE MANAR EL QUE TINC QUE POSAR A MÉS JO CREC QUE EL TENSOR NO HA TINGUT RES A VORE EN LA VOSTRA DERROTA" Clar que si Sr. Col.legiat EL PARTIT L HAM PERDUT MERESCUDAMENT I L HAM PERDUT NOSALTRES això es deveres ara PERMETRE AQUESTOS EXTREMS aço no pasa ni en les VELLES CANTXES GREGUES.

Duguem un balanç de 2-2 NO ESTA GENS MALAMENT per a un equip que ha pujat de SEGONA CATEGORIA a la famosa divissió d honor. Anem partit a partit ara toca el RICOH COPIMAR esperem donar el callo sempre en aquesta categoria. Jo crec que ho estem aconseguint.

P.D. Que no s entenga aquesta crònica un atac al ESTAMENT ARBRITAL REPETISC GRAN ARBRITS que ho tenen molt dificil. Xapo per a ells. Ara se conta el que va pasar i sino posem remeis per aquestes actituts LA DEL TENSOR no farem d aquesta lliga una LLIGA SERIOSSA. Igual a partir d ara alguns partits els grabem en video per a tindre proves.