lunes, 31 de octubre de 2011

EL ALBERIC TORNA A LA SENDA DE LES VICTÒRIES FRONT AL RICOH COPIMAR 70-50

Veniem de dos derrotes consecutives per a enfrontar-mos al RICOH COPIMAR equip que venia amb baixes-vingueren 7 jugadors- però que estava empatat amb nosaltres en la clasificació. Nosaltres a més patiem les baixes de XINO,GINOBILI,TREN i DURANT fent aquest extrem que l entrenador es tinguera que cambiar donat que erem set jugadors i el seu entrenador 8.

Al inici del partit eixirem en el que puguerem WADE,ELVIS,BAD BROTHER,PULPO i TANOKI possant tirs lliures PULPO, més cistella de ELVIS i triple de BAD BROTHER agafant el protagonisme al atac TANOKI amb quatre punts més tir lliure de PULPO i TANOKI posavem un marcador parcial de 13-8 destacant el conjunt visitant per ser un bloq.

Al segon quart i donades les absències a la banqueta va posar més intenssitat al atac i amb cistelles de CASTANYERO, TANOKI i triple de BAD BROTHER posavem un marcador amb ventaja per a nosaltres. Ells destacavem amb el seu home TORRES autor de 6 punts. Nosaltres amb cistella de WADE més quatre punts de TANOKI més cistella de PULPO finalitzan el quart amb triple de WADE posavem un marcador parcial de 18-17 i un marcador fins a eixos moments de 31-25.

Al tercer quart l equip de valencia comença a creureseu amb un triple amb pulpo damunt de SANCHIS posant un marcador fins a eixos moments de 31-28 però paradojicament AÇI VA ESTAR EL PRINCIPI DEL FI PER AL EQUIP VISITANT, per que amb la presencia de ELVIS DICSI i BAD BROTHER l equip va correr com fins ara no ho havia fet i BAD BROTHER amb sis punts, més DICSI llançant contracolps més l aparició estel.lar de WADE a aquest quart amb dos triples i deu punts, més l aportació de TANOKI amb quatre punts i PULPO amb 5 punts posavem un marcador parcial del tot esclaridor de 29-11 i un marcador fins a eixos moments de 60-36 i el partit del tot acabat.

L últim quart sobrà per als dos equips i nosaltres donat el cansanci acumulat es relajarem prou anotant a aquest quart dos triples més WADE i cistelles de CATANYERO i ELVIS possant el marcador parcial de 10-14 i un tanteig final de 70-50.

Victòria TERCERA DE LA TEMPORADA del Alberic que sobreposant-sen a les baixes va jugar un partit molt seriòs front a un bon equip.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 13-8
SEGON QUART 18-17(31-25)
TERCER QUART 29-11(60-36)
QUART QUART 10-14(70-50)
TANTEIG FINAL 70-50

En quant al capitol de destacats em va agradar molt LA CIRCULACCIÓ DE PILOTA EFECTUADA i el moment de forma de WADE però un DEU PER AL EQUIP.

Dir que vullc fel.licitar LA MAGNIFICA LABOR ARBRITAL efectuada per ROSA i VICTOR aixi dona gust UN PLAER LA VERITAT, ojala vinguen molts partits a pitar-mos.

CONCLUSSIONS POST PARTIT:

Retomem la senda de les victòries-ja tocava- el que sempre he dit PARTIT A PARTIT.

Em va agradar molt la circulacció de pilota del equip en el debe ENS TENIM QUE FER MES BLOQUEJOS.

Ara la propera setmana ens desplaçem a la DIFICIL PISTA DEL VALTERNA BASQUET equip amb dinamica negativa 1-4 però que de segur ens posarà les coses prou complcades.

P.D. Dir que l entrenador NO VA JUGAR CAP MINUT no estic ja per a estos trots però jo PER AQUEST EQUIP MATE.